Zazdrośnice część 51 :) - Strona 99 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne > Jeszcze przed ślubem

Notka

Jeszcze przed ślubem Na tym forum rozmawiamy o tym co powinno zadziać się jeszcze przed ślubem, czyli o wieczorku panieńskim, prezentach.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-03-04, 10:05   #2941
antonina_bielska
Polka Ogarniaczka

Dot.: Zazdrośnice część 51 :)

Cytat:
Napisane przez patuska18 Pokaż wiadomość
A Ty chyba mówiłaś, że mieszkasz niedaleko. A gdzie?
Aż tak blisko to znowu nie, do samego Jędrzejowa mam od siebie z 50 km

Cytat:
Napisane przez vicky7 Pokaż wiadomość
Wylecialo mi z glowy która z Was pisała o odżywce do paznokci z Eveline, chyba Antii, ja baaaardzo polecam https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,4...fessional.html - uratowała moje paznokcie i dla mnie jest idealna, poradziła sobie z koszmarnym rozdwajaniem i łamaniem, cudo !
Ja używam teraz tej SOS i też jestem póki co zadowolona - są twarde, nie kwitną, zaczynają odrastać, zobaczymy co dalej będzie

Cytat:
Napisane przez carmelova Pokaż wiadomość
Hej...
Jestem w szoku po wczorajszej tragedii... Rzadko coś mnie tak rusza, a dzisiaj dosłownie płakałam
Do tego za 1,5 tygodnia jadę pociągiem z Krakowa do Gdańska, a potem z Gdańska do Warszawy na zlot. Nigdy nie jechałam pociągiem, a teraz jeszcze bardziej się boję...
Dlatego ja się cieszę, że wykupiłam bilety na polskiego busa jednak, rodzice by na mnie pewnie suchej nitki nie zostawili

Cytat:
3 kroków nie próbowałam, ale to chyba droga zabawa.
I droga i nie - ja mydło w kostce pełnowymiarowe kupiłam za śmieszne 30 zł na allegro, bo ktoś wyprzedawał ostatnie sztuki, 200 ml toniku widziałam za 6 dych ostatnio (a wydajny jest), jedyne co, to nie wiem jak z kremem zrobić - średnio mnie to opakowanie z pompką przekonuje, więc pewnie zostanę przy miniaturach po 30 ml, które da się rozciąć i wykorzystać do końca

A i dla potrzebujących

„Leć tam gdzie miłość głaszcze Cię dłonią, nie płacz za tymi, co miłość Twą trwonią”
antonina_bielska jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-04, 10:05   #2942
Lady Marmalade
Wtajemniczenie

Cytat:
Lady tulę
Cytat:
Napisane przez kkasia007 Pokaż wiadomość
LAdy Nawet po najwiekszych chmurach i burzach zawsze wychodzi słońce i z najczarniejszej dupy musi być jakiś tunel ze światełkiem
Cytat:
Napisane przez Gleniusia Pokaż wiadomość
Lady chodź do cyca
cyce dzisiaj milo widziane
dziekuje Wam
Stary 2012-03-04, 10:06   #2943
medeline
Zakorzenienie

GG do medeline

Cytat:
Napisane przez stygmatek Pokaż wiadomość
Med ale to prawda- nie powinno się siadać w pierwszym i ostatnim wagonie, bo one są najbardziej narażone w razie jakiegoś zderzenia. Ale biorąc pod uwagę to, ile zawsze narodu jest w pociągu, to ciężko wybrzydzać i szukać miejsca "w środku".
No w sumie fakt, logicznym jest, że w razie czego te 2 wagony się stukają.
Ale kolej nie dorzuci dodatkowych wagonów pustych jeden na końcu, drugi na początku dla zwiększenia bezpieczeństwa pasażerów W dodatku jak ostatnio dostaję miejscówki to już w ogóle nie ma jak sobie powybrzydzać...
Chociaż ja obstawiałabym że to przednie przedziały niż cały wagon jest zagrożony. patrząc na ilość ofiar śmiertelnych, a przyjmując, że w jednym wagonie jest 90 osób/miejsc, to nie jest tak źle

karo, tak trzymaj!

30.12.2012
26.04.2014

Edytowane przez medeline
Czas edycji: 2012-03-04 o 10:08
medeline jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-04, 10:13   #2944
vicky7
Zadomowienie

Carmi nie wiedzialam dla mnie też najlepsza

Glenia to ja chyb a też zrobię drugie podejście do Lying Games, po 1. odcinku mnie nie powalił na kolana
vicky7 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-04, 10:15   #2945
Gleniusia
Zakorzenienie

Karo nie daj się!

Stygm pamiętaj, że według Najki mam też dwie głowy

w ogóle to w przyszły czwartek idziemy na wizytę i ponoć będzie już można rozpoznać płeć a to dzień kobiet akurat, więc ciekawa jestem, co zobaczymy

---------- Dopisano o 11:15 ---------- Poprzedni post napisano o 11:14 ----------

Vicky no ja wczoraj jednym ciągiem 4 odcinki obejrzałam jeszcze więcej mi się chciało, ale już padłam ze zmęczenia
Karinka
Maleństwo

"Bez Ciebie dzisiejsze wzruszenia byłyby tylko martwym naskórkiem dawnych uniesień..."
Gleniusia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-04, 10:17   #2946
vicky7
Zadomowienie

Glen a przeczuwasz czy chłopczyk czy dziewczynka ?
Stary 2012-03-04, 10:19   #2947
Gleniusia
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez vicky7 Pokaż wiadomość
Glen a przeczuwasz czy chłopczyk czy dziewczynka ?
stawiam na chłopca, chociaż z początku czułam, że dziewczynka, więc już sama nie wiem Tż od początku mówi o synku, więc jakby była dziewczynka to pewnie chłopczyca
Karinka
Maleństwo

"Bez Ciebie dzisiejsze wzruszenia byłyby tylko martwym naskórkiem dawnych uniesień..."
Stary 2012-03-04, 10:23   #2948
antonina_bielska
Polka Ogarniaczka

aa, glenia, to faajnie

„Leć tam gdzie miłość głaszcze Cię dłonią, nie płacz za tymi, co miłość Twą trwonią”
Stary 2012-03-04, 10:28   #2949
vicky7
Zadomowienie

Cytat:
stawiam na chłopca, chociaż z początku czułam, że dziewczynka, więc już sama nie wiem Tż od początku mówi o synku, więc jakby była dziewczynka to pewnie chłopczyca
Może już w czwartek się dowiecie
Mojej koleżance na każdym usg mówili, że będzie miała chłopczyka, że wszystko dokładnie widać, cieszyła się, bo to było drugie dziecko, a pierwsza była dziewczynka. A po porodzie mówią jej, że gratulują dziewczynki maly szok miala, ale oczywiście bardzo się cieszyła
Stary 2012-03-04, 10:32   #2950
BYou
MBZ♥

Glen chłopczyce są fajne ale ten czas leci

BYou jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-04, 10:33   #2951
Gleniusia
Zakorzenienie

hehe no 100% pewności nigdy nie ma gorzej jak nakupujesz rzeczy np różowych a okaże się, że to jednak chłopczyk
Karinka
Maleństwo

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2012-03-04, 10:35   #2952
aleksandrettaa
Zakorzenienie

Mam @, źle się czuję i będę dziś marudzić - ostrzegam.

Karola twoja siostra to chyba się w główkę uderzyła albo coś. Ty masz pracować mimo jelitówki, mimo l4, mimo migreny a koleżanka nie może. No super zasady. Chyba faktycznie trzeba by pip nasłać na nią.

Przerażająca ta katastrofa. Sama wiele razy jeździłam tą trasą i aż mnie ciarki przeszły na wieść o tym.

Buła jest z nami od 25.11.2014
aleksandrettaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-04, 10:37   #2953
vicky7
Zadomowienie

Cytat:
hehe no 100% pewności nigdy nie ma gorzej jak nakupujesz rzeczy np różowych a okaże się, że to jednak chłopczyk
No właśnie, oni mieli o tyle dobrze, że mieli masę rzeczy po tej pierwszej dziewczynce, ona chyba miała 2 latka jak się ta druga urodziła, tak że przynajmniej zawsze będą mieli po tej starszej
Stary 2012-03-04, 10:39   #2954
gothka152
Zakorzenienie

GG do gothka152

Cytat:
Napisane przez stygmatek Pokaż wiadomość
Goth mi też się najbardziej podoba pierwsza fotka, ale bym trochę kolory/kontrast podciągnęła, bo moim zdaniem jest zbyt blada.

Wstałam z łóżka....już mnie głowa zaczęła boleć od tego spania. Wczoraj wstałam jakoś przed 18, a o 21 znowu leżałam w łóżku. W nocy miałam masę koszmarów więc budziłam się co jakiś czas, zasypiałam, budziłam się i tak w kółko.
Miałam nadzieję, że już nigdy tego nie powiem a przynajmniej nie w takiej sytuacji, ale..... jak mi źle niech mnie ktoś przytuli
Dziękuję za wszystkie uwagi Pomyślę
Trzymaj się, kochana Mam nadzieję, że jakoś to wszystko ogarniesz

Cytat:
Napisane przez Lady Marmalade Pokaż wiadomość
mi tez jest zle, prosze o tulasy
08. 08. 2020 r.
Tekla

15/2023
gothka152 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-04, 10:39   #2955
capriola_87
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Gwizdak Pokaż wiadomość
Mój tata by Ci powiedział, żebys tak zrobiła, a jutro będzie u Ciebie na dywaniku całować Ci stopy (przynajmniej mi tak radził, ale mi kazał odsyłać lizaka w kształcie serca ). Jakoś gópio się ten Twój narzeczony zachowuje. On tak długo się może nie odzywać? Tak średnio. Pogadaj z nim jak to sobie po ślubie wyobraża - będzie się zamykał w kuchni na pół tygodnia, żeby się nie odzywać. Ja bym poczekała chwilę jeszcze, a jakby się nie odezwał, to zrobiła mu dym.
Nie wiem co mam zrobić, martwię się i czuję że coś jest nie tak Czasem tak mamy że się nie odzywamy, ale góra dzień-dwa Tak długo chyba nie było nigdy jeszcze Jestem smutna, wściekła i zdezorientowana, ale zadzwonić nie mogę...
Cytat:

Wciągnęłam się w The Lying Game mąż odsypia wczorajsze pępkowe więc sobie pooglądam

Cytat:

Glenia
fajny ten serial The Lying Games?

Dziewczyny mnie wyciągnęły na imprezę wczoraj, nie chciałam ale wyszykowałam się w 7 minut zrobiłam na bóstwo i poszłam. I dobrze bo bym tu siedziała i wyła sama pewnie

Jak wróciłam o 3 i przeczytałam o katastrofie to się rozryczałam Jakoś mi było potwornie smutno i tak sobie myślałam, że ja sobie siedziałam w pubie i piłam i spędzałam fajnie czas, a tak ludzie przeżywali coś tak strasznego, wiem że to głupie ale długo nie mogłam się uspokoić I teraz jak oglądam tv to też mi łzy lecą...

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2012-03-04, 10:46   #2956
aleksandrettaa
Zakorzenienie

Capri wiesz co łosie z was straszne. Ty się smucisz i denerwujesz. On pewnie też. No ale żadne nie zadzwoni bo uparciuchy z was. Schowaj dumę do kieszeni i dzwoń do niego. Bo tak to możecie do końca świata nie odzywać się po kłótni o pierdoły.

Stary 2012-03-04, 10:53   #2957
BYou
MBZ♥

Caprioszku nie wytrzymałabym tyle bez kontaktu, jak się poprztykamy przez telefon to i tak jak ochłoniemy to wyjaśniamy. teraz nieważne kto huknął, kto rzucił słuchawką. Bądź mądrzejsza, wyciągnij rękę i zadzwoń a jak się spotkacie to na spokojnie sobie porozmawiajcie. chyba nie ma co unosić się dumą i brać siebie na przetrzymanie. przynajmniej ja bym tak zrobiła

Stary 2012-03-04, 10:53   #2958
Zwies
Zakorzenienie

Carmi jest i nie jest drogie nie wiem co zawiera siarkowa moc, nie wiem czy pomaga dlugofalowo czy tylko doraznie. Ja uzywałam 3kroki około poł roku. I teraz mi sie buzia zupełnie nie swieci. Nakładam na nia nawet krem z olejem sezamowym i puder mineralny i caly dzien jest ok. Moze nie jest to taki mat ze mat ale sie nie swiece. 3krokia własciwie tonik zawiera glownie alkohol i kwas salicylowy. Z tego co mi sie wydaje, ale moge byc w błedzie bo nie mam gdzie teraz sprawdzic kwas reguluje wydzielanie sebum. 3kroki kosztowały mnie na 6miesiecy stosowania okolo 120zł. I jeszcze zostalo mi troche toniku i ddml ale wydaje mi sie ze przez ten cudny alkohol bardzo tez zmienia sie skora. Moja jest teraz strasznie wrazliwa a nie była. Za to jesli nie chcesz sie w to pakowac mozesz przetestowac płyn vitana acne. Ma własnie alkohol i kwas salicylowy. Kosztuje 3zł. Jest jeszcze wiele rzeczy na regulowanie sebum ale nie spodziewaj sie efektow od razu ale po mniej wiecej miesiacu co najmniej.

Ćwiczę z Ewą od 3.07.2012 - już 7 razy
Zwies jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-04, 10:55   #2959
majasn
Zakorzenienie

hej

tulę potrzebujące

aleks, co do sytuacji capri to mi się wydaje, że jej Tż wie, że ona i tak pierwsza zadzwoni, bo przecież zawsze tak robi i dlatego odpuszcza..
dlatego ja na jej miejscu bym uparcie nie dzwoniła..niech się chłop raz wysili i wykaże..to takie moje odczucie..

mam dzisiaj migrenę i ledwo na oczy patrzę..dodatkowo jestem wkurzona na Cz. bo musi na jutro oddać sprawozdanie na uczelnie a jest w czarnej tle czasu próbowałam go zmobilizować do pisania i nie..dopiero jak jest w opałach i ma tak mało czasu to siedzi i pisze..a trochę tego ma
majasn jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2012-03-04, 10:57   #2960
capriola_87
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez aleksandrettaa Pokaż wiadomość
Capri wiesz co łosie z was straszne. Ty się smucisz i denerwujesz. On pewnie też. No ale żadne nie zadzwoni bo uparciuchy z was. Schowaj dumę do kieszeni i dzwoń do niego. Bo tak to możecie do końca świata nie odzywać się po kłótni o pierdoły.
Nie moge Aleks Chcę żeby on wreszcie zrozumiał, że nie może się tak zachowywać Ale nie wiem co się dzieję bo ZAWSZE po tych dwóch dniach max dzwonił a teraz zero kontaktu. Aż tak się nie zachowywał nigdy. Nie mogę zadzwonić, bo to nic nie zmieni, to jak przyznanie się do winy, a wina była po jego stronie

Nie sądzę. On inaczej reaguje niż ja. Ma wy☠☠☠ane i na pewno nie siedzi i o tym nie myśli, to nie ten typ

ehh dobra, sorki, nie marudzę Wam już
Stary 2012-03-04, 10:58   #2961
karola991
Zakorzenienie

kurde ale mnie dzisiaj draznią wszyscy mam dzien wolny (jeden!) bo jutro musze isc do pracy dopiero 7-8 mam wolne na szczescie a tż stwierdził, ze skoro mam wolne to jedziemy do jego rodzicow na obiad na 13.30 :/ super bo ja sobie leze w lozku i nie mam ochoty nigdzie isc chce w koncu wyzdrowieć! a ten debil już zadzwonil do mamusi i powiedział ze bedziemy
Stary 2012-03-04, 10:59   #2962
antonina_bielska
Polka Ogarniaczka

Cytat:
Napisane przez aleksandrettaa Pokaż wiadomość
Oświećcie mnie o co kaman, bo przeglądam wątek i nic

Dziewczyny może mają rację z tym byciem uparciuszkiem (ja pokłócona zasnąć nie umiem i z tż zawsze wyjaśniamy jazdy)

Stary 2012-03-04, 10:59   #2963
BYou
MBZ♥

Maja też lubię odkładać na później kilka razy miałam nóż na gardle, TŻ twierdzi że lubi pracować w stresie

Stary 2012-03-04, 10:59   #2964
karola991
Zakorzenienie

dostałam okres (nie bede mamą ) ale taki mega bolesny i od wczoraj tak krwawię ze co 10min zmieniam podpaske nie wiem czy to normalne :/ ale wszyscy to mają gdzieś ☠☠☠☠@#$%^a widział jak wczoraj umierałam to nie do mamusi na obiadek:/
Stary 2012-03-04, 11:01   #2965
BYou
MBZ♥

Capri to wyślij zaczepnego sms-a

Stary 2012-03-04, 11:03   #2966
vicky7
Zadomowienie

Capri ja jak zawsze coś przegapilam. A poszło Wam o coś poważnego czy o jakąś pierdołę? Ja bym chyba nie wytrzymała braku kontaktu kilka dni, ale za swojego doświadczenia powiem, że ja zawsze wyciągałam pierwsza rękę po kłótniach, dzwonilam pierwsza niezależnie od tego czyja to była wina, jeśli moja to oczywiste, ale jeśli winni byliśmy oboje, czy tylko on to i tak zawsze ja robiłam pierwszy krok. Ale jakiś czas temu stwierdziłam, że dość tego i jeśli ja nie zawiniłam, to odzywać się nie będę i poinformowałam o tym TŻ. I jakie było moje zaskoczenie, jak po jakiejś kłótni o pierdołę, kiedy on na mnie nakrzyczał i w końcu rzucił słuchawką, a po jakimś czasie gdy ochłonął, zadzwonił i przeprosił...Byłam w szoku.
Myślę, że jeśli oboje jesteście uparci to żadne z Was nie będzie chciało się odezwać pierwsze...ALe czasami trzeba być mądrzejszym, bo jak każde będzie się upierało to zrobi się nieciekawie... Ale jak już mówiłam nie wiem o co Wam poszło...
Stary 2012-03-04, 11:03   #2967
majasn
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez BYou Pokaż wiadomość
Maja też lubię odkładać na później kilka razy miałam nóż na gardle, TŻ twierdzi że lubi pracować w stresie
ja też nie robię wszystkiego z wyprzedzeniem, ale tak rozkładam pracę by się wyrobić, a ten nie ma czasu i nie wiem czy się wyrobi.. a musi, bo inaczej bardzo źle się to skończy

Cytat:
Napisane przez karola991 Pokaż wiadomość
dostałam okres (nie bede mamą ) ale taki mega bolesny i od wczoraj tak krwawię ze co 10min zmieniam podpaske nie wiem czy to normalne :/ ale wszyscy to mają gdzieś ☠☠☠☠@#$%^a widział jak wczoraj umierałam to nie do mamusi na obiadek:/
to chyba nie jest normalne..a tak normalnie krwawisz czy jest coś niepokojącego w tym? oprócz obfitości?
majasn jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-04, 11:04   #2968
aleksandrettaa
Zakorzenienie

Capri mnie nie chodzi o to żebyś przepraszała, przyznała się do winy itd. Ja zwyczajnie uważam, że powinniście pogadać. Ja bym zadzwoniła i powiedziała "porozmawiajmy". No ale nie znam was na tyle więc pewnie wiesz lepiej jak to rozegrać.

Stary 2012-03-04, 11:05   #2969
antonina_bielska
Polka Ogarniaczka

Cytat:
Napisane przez Zwies Pokaż wiadomość
Carmi jest i nie jest drogie nie wiem co zawiera siarkowa moc, nie wiem czy pomaga dlugofalowo czy tylko doraznie. Ja uzywałam 3kroki około poł roku. I teraz mi sie buzia zupełnie nie swieci. Nakładam na nia nawet krem z olejem sezamowym i puder mineralny i caly dzien jest ok. Moze nie jest to taki mat ze mat ale sie nie swiece. 3krokia własciwie tonik zawiera glownie alkohol i kwas salicylowy. Z tego co mi sie wydaje, ale moge byc w błedzie bo nie mam gdzie teraz sprawdzic kwas reguluje wydzielanie sebum. 3kroki kosztowały mnie na 6miesiecy stosowania okolo 120zł. I jeszcze zostalo mi troche toniku i ddml ale wydaje mi sie ze przez ten cudny alkohol bardzo tez zmienia sie skora. Moja jest teraz strasznie wrazliwa a nie była. Za to jesli nie chcesz sie w to pakowac mozesz przetestowac płyn vitana acne. Ma własnie alkohol i kwas salicylowy. Kosztuje 3zł. Jest jeszcze wiele rzeczy na regulowanie sebum ale nie spodziewaj sie efektow od razu ale po mniej wiecej miesiacu co najmniej.
Jeśli chodzi o moje obserwacje nt. clinique - mam mnie syfów, tylko jakieś delikatne przed @, pory mi się zmniejszyły, mam też mniej wągrów na nosie (na brodzie już praktycznie wcale, a to była moja pięta achillesowa), nos się przez 30 sek. nie świeci po wymyciu mydłem
I w sumie zastanawiam się tylko, czy jak wybiorę produkty do końca, to czy dalej stosować, czy to tak jakoś cyklami trzeba?
Jedyne co zauważyłam i nie wiem czy to wina tych produktów, to fakt, że mi skóra z czoła i policzków potrafi płatami schodzić, a jeszcze nie znalazłam dobrego kremu nawilżającego, który by mnie nie uczulił i pomógł
Znacie jakieś dobre kosmetyki tego typu?

Stary 2012-03-04, 11:06   #2970
karola991
Zakorzenienie

maja nienormalne jest to ze ta krew jest taka czysta jak zwykła krew nie okresowa :/

Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości