![]() |
#2941 | ||
Polka Ogarniaczka
|
Dot.: Zazdrośnice część 51 :)
Aż tak blisko to znowu nie, do samego Jędrzejowa mam od siebie z 50 km
Cytat:
![]() Cytat:
![]() I droga i nie - ja mydło w kostce pełnowymiarowe kupiłam za śmieszne 30 zł na allegro, bo ktoś wyprzedawał ostatnie sztuki, 200 ml toniku widziałam za 6 dych ostatnio (a wydajny jest), jedyne co, to nie wiem jak z kremem zrobić - średnio mnie to opakowanie z pompką przekonuje, więc pewnie zostanę przy miniaturach po 30 ml, które da się rozciąć i wykorzystać do końca ![]() A i ![]() ![]()
![]() |
#2942 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() dziekuje Wam ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2943 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale kolej nie dorzuci dodatkowych wagonów pustych jeden na końcu, drugi na początku dla zwiększenia bezpieczeństwa pasażerów ![]() Chociaż ja obstawiałabym że to przednie przedziały niż cały wagon jest zagrożony. patrząc na ilość ofiar śmiertelnych, a przyjmując, że w jednym wagonie jest 90 osób/miejsc, to nie jest tak źle karo, tak trzymaj! ![]()
30.12.2012 ![]() 26.04.2014 ![]() Edytowane przez medeline Czas edycji: 2012-03-04 o 10:08 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2944 |
Zadomowienie
|
Carmi nie wiedzialam
![]() ![]() Glenia to ja chyb a też zrobię drugie podejście do Lying Games, po 1. odcinku mnie nie powalił na kolana ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2945 |
Zakorzenienie
|
Karo nie daj się!
![]() Stygm pamiętaj, że według Najki mam też dwie głowy ![]() w ogóle to w przyszły czwartek idziemy na wizytę i ponoć będzie już można rozpoznać płeć ![]() ![]() ---------- Dopisano o 11:15 ---------- Poprzedni post napisano o 11:14 ---------- Vicky no ja wczoraj jednym ciągiem 4 odcinki obejrzałam ![]() ![]()
#2946 |
Zadomowienie
|
Glen a przeczuwasz czy chłopczyk czy dziewczynka ?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2947 |
Zakorzenienie
|
stawiam na chłopca, chociaż z początku czułam, że dziewczynka, więc już sama nie wiem
![]() ![]()
#2948 |
Polka Ogarniaczka
|
aa, glenia, to faajnie
![]()
#2949 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Mojej koleżance na każdym usg mówili, że będzie miała chłopczyka, że wszystko dokładnie widać, cieszyła się, bo to było drugie dziecko, a pierwsza była dziewczynka. A po porodzie mówią jej, że gratulują dziewczynki ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2951 |
Zakorzenienie
|
hehe no 100% pewności nigdy nie ma
![]() ![]()
#2952 |
Zakorzenienie
|
Mam @, źle się czuję i będę dziś marudzić - ostrzegam.
Karola twoja siostra to chyba się w główkę uderzyła albo coś. Ty masz pracować mimo jelitówki, mimo l4, mimo migreny a koleżanka nie może. No super zasady. Chyba faktycznie trzeba by pip nasłać na nią. Przerażająca ta katastrofa. Sama wiele razy jeździłam tą trasą i aż mnie ciarki przeszły na wieść o tym. |
![]() ![]() |
![]() |
#2953 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2954 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Trzymaj się, kochana ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2955 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Dziewczyny mnie wyciągnęły na imprezę wczoraj, nie chciałam ale wyszykowałam się w 7 minut ![]() ![]() Jak wróciłam o 3 i przeczytałam o katastrofie to się rozryczałam ![]() ![]() ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2956 |
Zakorzenienie
|
Capri wiesz co łosie z was straszne. Ty się smucisz i denerwujesz. On pewnie też. No ale żadne nie zadzwoni bo uparciuchy z was. Schowaj dumę do kieszeni i dzwoń do niego. Bo tak to możecie do końca świata nie odzywać się po kłótni o pierdoły.
|
![]() ![]() |
![]() |
#2957 |
MBZ♥
|
Caprioszku nie wytrzymałabym tyle bez kontaktu, jak się poprztykamy przez telefon to i tak jak ochłoniemy to wyjaśniamy. teraz nieważne kto huknął, kto rzucił słuchawką. Bądź mądrzejsza, wyciągnij rękę i zadzwoń
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2958 |
Zakorzenienie
|
Carmi jest i nie jest drogie
![]() ![]()
#2959 |
Zakorzenienie
|
hej
![]() tulę potrzebujące ![]() aleks, co do sytuacji capri to mi się wydaje, że jej Tż wie, że ona i tak pierwsza zadzwoni, bo przecież zawsze tak robi i dlatego odpuszcza.. dlatego ja na jej miejscu bym uparcie nie dzwoniła..niech się chłop raz wysili i wykaże..to takie moje odczucie.. ![]() mam dzisiaj migrenę i ledwo na oczy patrzę..dodatkowo jestem wkurzona na Cz. bo musi na jutro oddać sprawozdanie na uczelnie a jest w czarnej ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2960 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Nie sądzę. On inaczej reaguje niż ja. Ma wy☠☠☠ane i na pewno nie siedzi i o tym nie myśli, to nie ten typ ![]() ehh dobra, sorki, nie marudzę Wam już ![]()
![]() |
#2961 |
Zakorzenienie
|
kurde ale mnie dzisiaj draznią wszyscy
![]()
#2962 | |
Polka Ogarniaczka
|
Cytat:
![]() Dziewczyny może mają rację z tym byciem uparciuszkiem (ja pokłócona zasnąć nie umiem i z tż zawsze wyjaśniamy jazdy ![]()
![]() |
#2964 |
Zakorzenienie
|
dostałam okres (nie bede mamą
![]()
#2966 |
Zadomowienie
|
Capri ja jak zawsze coś przegapilam. A poszło Wam o coś poważnego czy o jakąś pierdołę? Ja bym chyba nie wytrzymała braku kontaktu kilka dni, ale za swojego doświadczenia powiem, że ja zawsze wyciągałam pierwsza rękę po kłótniach, dzwonilam pierwsza niezależnie od tego czyja to była wina, jeśli moja to oczywiste, ale jeśli winni byliśmy oboje, czy tylko on to i tak zawsze ja robiłam pierwszy krok. Ale jakiś czas temu stwierdziłam, że dość tego i jeśli ja nie zawiniłam, to odzywać się nie będę i poinformowałam o tym TŻ. I jakie było moje zaskoczenie, jak po jakiejś kłótni o pierdołę, kiedy on na mnie nakrzyczał i w końcu rzucił słuchawką, a po jakimś czasie gdy ochłonął, zadzwonił i przeprosił...Byłam w szoku.
Myślę, że jeśli oboje jesteście uparci to żadne z Was nie będzie chciało się odezwać pierwsze...ALe czasami trzeba być mądrzejszym, bo jak każde będzie się upierało to zrobi się nieciekawie... Ale jak już mówiłam nie wiem o co Wam poszło... |
![]() ![]() |
![]() |
#2967 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() to chyba nie jest normalne..a tak normalnie krwawisz czy jest coś niepokojącego w tym? oprócz obfitości? |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2968 |
Zakorzenienie
|
Capri mnie nie chodzi o to żebyś przepraszała, przyznała się do winy itd. Ja zwyczajnie uważam, że powinniście pogadać. Ja bym zadzwoniła i powiedziała "porozmawiajmy". No ale nie znam was na tyle więc pewnie wiesz lepiej jak to rozegrać.
|
![]() ![]() |
![]() |
#2969 | |
Polka Ogarniaczka
|
Cytat:
![]() I w sumie zastanawiam się tylko, czy jak wybiorę produkty do końca, to czy dalej stosować, czy to tak jakoś cyklami trzeba? Jedyne co zauważyłam i nie wiem czy to wina tych produktów, to fakt, że mi skóra z czoła i policzków potrafi płatami schodzić, a jeszcze nie znalazłam dobrego kremu nawilżającego, który by mnie nie uczulił i pomógł ![]() Znacie jakieś dobre kosmetyki tego typu?
![]() |
#2970 |
Zakorzenienie
|
maja nienormalne jest to ze ta krew jest taka czysta jak zwykła krew nie okresowa :/
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:01.