|
|
#2941 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Marzycielnia
Cytat:
... podziwiam Twojego Narzuta, ja bym chyba nie potrafila... nie wiemCytat:
Cytat:
![]() wylajtowanego mezula dziekuje ![]() dziekuje |
|||
|
|
|
#2942 |
|
Zakorzenienie
|
Zuu- współczuję przeżyć i gratuluję odwagi. Sama nie wiem co bym w takiej sytuacji zrobiła, bałabym się, że obleci mnie panika
![]() Miko-i Tobie też wspołczuje różne typy na tym świecie się trafiają...Lady- A Tobie z okazji urodzin dużo zdrówka, szczęścia i spełnienia wszystkich marzeń ![]() A ja weekend zaliczam do udanych W piątek byliśmy z TŻtem na pizzy, w domu wypiliśmy piwko z sokiem imbirowym ( udało się dostać ) no i takie tam... Wczorajszy wyjazd był bardzo udany, pogoda super, dużo zwiedziliśmy, tylko generalnie mi troszkę mało (jak zawsze zresztą ) a dzisiaj byliśmy na obiedzie w osadzie rybackiej
|
#2943 |
|
Polka Ogarniaczka
|
lady 100 lat
|
#2944 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2945 |
|
Wtajemniczenie
|
ahhh byliśmy na sesji narzeczeńskiej! Zrobiona w Muzeum Lotnictwa Polskiego przy super samolotach, potem na kładce z kłódkami i kilka na Kazimierzu. Piękne foty! Pokażę jak tylko dostanę je na kompa
Zabawa przednia, ale meeeega wykańczająca - Miko podziwiam serio... Poza tym wycałowaliśmy się, wyprzytulaliśmy za wszystkie czasy![]()
|
|
|
|
#2946 |
|
Polka Ogarniaczka
|
faaajnie
|
#2947 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
bo 3h jejjj ja jak mam zdjęcia to czasem cały dzień w różnych pozach trzeba wytrzymać...
|
|
#2948 |
|
Zakorzenienie
|
Lady Stooo Lat
uff zdążyłam Zuzzz zazdraszczam sesji u znajomej/znajomego? My jeszcze planujemy sesję narzeczeńską taką w pakiecie ze zdjęciami ślubnymi
|
#2949 |
|
Zadomowienie
|
Zuzik06 to przeżycie z wypadkiem.. nie wiem co powiedzieć.. to musiały być straszne momenty. po takiej historii dopiero człowiek docenia co ma i zaczyna się cieszyć każdą chwilą. życie jest takie kruche
![]() a ja w piątek straciłam pracę. co prawda taką dodatkową, ale pracowałam tam 5 lat i jakoś tak.. smutno? i duża część miesięcznych dochodów odpadnie. nie mogę mieć do siebie pretensji, bo to było nieuniknione (kryzys), ale... dziwnie mi po prostu. mam nadzieję, że w drugiej pracy będę mogła przejść na cały etat. trzymajcie kciuki.
|
#2950 |
|
Zakorzenienie
|
Witajcie
|
#2951 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
#2952 |
|
Zakorzenienie
|
aaa hej!!
dziś wieczorem będę miała zdjęcia z Naszej sesji
|
#2953 |
|
Wtajemniczenie
|
szybko
pochwalisz sie, nie
|
|
|
|
#2954 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() a z tą pracą... kurcze lipnie trochę, spodziewałaś się, czy tak nagle wyszło? dawaj dawaj!![]() eee! zamawiam metki satynowe do moich skarbów szyciowych, powiem Wam że bajerancki projekcik mi gościu wysłał ![]()
Edytowane przez Zuzik06 Czas edycji: 2012-07-23 o 17:39 |
||
|
|
|
#2955 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() muszę się jakoś zabezpieczyć na przyszłość. koniecznie poprawić swój angielski, w razie konieczności szukania nowej pracy..
|
|
#2956 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2957 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
w drugiej pracy jestem na umowę o pracę od kwietnia. w budżetówce, więc raczej bezpiecznie, ale nigdy nic nie wiadomo.. powiem Wam, że jeśli chodzi o rynek pracy to jest jakiś dramat... strasznie się boję przyszłości.
|
|
#2958 |
|
Zakorzenienie
|
joł
![]() jak już karo i patuska widziały kilka zdjęć jest na fb Naszych z sesji
|
#2959 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
Okazje i pomysły na prezent
|
|
#2960 |
|
Zakorzenienie
|
Miko super wyszliście
Czekamy jeszcze na zdjęcia Zu
|
|
|
|
#2961 |
|
Zakorzenienie
|
klub
|
#2962 |
|
Zakorzenienie
|
Miko-super sesja
![]() Ja tez zapraszam do klubu...
|
#2963 |
|
Zadomowienie
|
ej, ja też chcę zobaczyć! jak mam to zrobić?
|
#2964 |
|
Zakorzenienie
|
![]() i tak są w sieci to na priv masz
|
#2965 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Ja już widziałam, tylko musimy z 300 iluś wybrać te do których sobie kupimy prawo do publikacji i dostać płytke, wiec jeszcze chwilke to potrwa Ale jest kilka takich naprawde mega szałowych i poprosiłam od razu portretówke do zaproszeń ślubnych, wiec wszystko fajnie![]() kurnaaaa ide dzisiaj do fryzjera mam nadzieje, ze nie zrobi mi zbyt wielkiego rachu ciachu i ze z moich prawie do pasa włosów cos zostanie ![]() ![]() a teraz lece gotować LECZOOOO ![]() Pati mam sprawe ala kaktusową, jak bedziesz to mi przypomnij!
Edytowane przez Zuzik06 Czas edycji: 2012-07-24 o 16:35 |
||
|
|
|
#2966 |
|
Zadomowienie
|
Uff zrobiłam dziś na rowerze jakieś 30km, od razu lepiej się czuję
![]() Dziewczyny mam wielką prośbę o poradę "stylistyczną" ![]() A więc tak. Na wesele ubieram kiecke w kolorze chabrowym. Do tego mam dodatki: - pasek, bransoletkę i buty w zbliżonych odcieniach nude/beż/jasny brąz. Jedynie buty są trochę innego odcienia, w każdym razie coś podobnego - kolczyki takie 4 dłuższe łańcuszki: złoto przechodzi w czerń. Szkoda było mi kasy na nowe więc stwierdziłam, że te ujdą ![]() A moje pytanie odnośnie koloru paznokci i makijażu. Wiadomo, że jak chodzi o paznokcie to pewnie najbardziej pasowałby albo beż albo granat/chabrowy. Ale nie lubię nosić nude/beżowych paznokci, a jak chodzi o granatowe to się zastanawiałam czy nie będzie za dużo tego samego koloru, czy nie lepiej pomalować na jakiś całkiem inny: czerwony/koralowy/różowy. No i pytanie do Was co myślicie . No i jaki makijaż. Maluję się u kosmetyczki więc muszę tylko jasno określić co chcę. Na codzień maluję się mocniej, więc ten makijaż też na pewno taki będzie pytanie tylko w jakich kolorach ![]() Pomóżcie proszę ![]() ---------- Dopisano o 19:07 ---------- Poprzedni post napisano o 19:05 ---------- A no i sukienka w oryginale miała pasek właśnie taki czerwony/koralowy. Ale, że nie znalazłam już żadnych butów w takim kolorze, to wzięłam te nude, bo dość już miałam chodzenia po sklepach. Ale we wrześniu mam kolejne wesele, więc wtedy myślę, że kupię właśnie takie dodatki
|
|
|
|
#2967 |
|
Zakorzenienie
|
Leczo...
Vicky ja ze 2 tyg temu zrobiłam 45 kim Myślałam, że umrę Nóg to po prostu nie czułamZuuu kaktusiarz przyszedł W ogóle kwitnie mi teraz 6 kaktusów z czego 2 będą mieć takie kwiatuchy Jestem chodzącą kaleką. Wycinając liście z kalafiora nadziałam się nożem ( dopiero co naostrzonym ) na swój palec i paznokieć. Było jak z horroru Zanim poszłam po plaster do pokoju to zakrwawiłam sobie bluzkę, spodnie, całą drugą rękę i podłogę od kuchni do pokoju. Masaakra. Jedynie przeraziłam się jak zaczęła pulsować mi żyła przebiegająca przez palec Czyżbym ją uszkodziła?To się naużalałam nad sobą
|
|
#2968 |
|
Zadomowienie
|
pytanie z innej beczki - jak zrobić wielocytat?
|
#2969 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Uuuuu... współczuję palca. Musiało to okropnie wyglądać |
|
|
|
|
#2970 |
|
Zakorzenienie
|
Klikasz na tą karteczkę po środku oznaczoną "wielo-cytuj ten post". Klikasz na te które chcesz cytować a na końcu klikasz "cytuj". Nie wiem czy dobrze wytłumaczyłam
niezbyt dobra w tym jestem
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:57.

... podziwiam Twojego Narzuta, ja bym chyba nie potrafila... nie wiem
) życzę Ci słonka na codzień, radośći z małych rzeczy, czasu dla siebie, umiejętności zatrzymania się w biegu i zachwycenia małymi sprawami. A poza tym of course kasiory, fajnych dzieci i wylajtowanego mężula

Zaręczyny 11.10.2013
13.09.2014

dawaj dawaj!

Myślałam, że umrę
Czyżbym ją uszkodziła?