|
Notka |
|
Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#2941 | |
Ekspert od Dupy Strony
|
Dot.: Ludzkie zachowania i poglądy które dziwią cz.4
Cytat:
Na to nie mam słów.
![]() |
#2942 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() WROCŁAW, ul. Biskupia 4/4a tel. 71 345 98 72 (godziny otwarcia: pn - pt 10:00-19:00, sb 10:00- 16:00) ja w tym sklepie kupuję i mydło i olej, inne ciekawe kosmetyki też stamtąd mam ![]() mi nawet nie chodziło o wizualne postrzeganie typów urody jako młodszych/starszych, a raczej o podatność samej skóry ![]()
sun goes down Edytowane przez WhiteCherry Czas edycji: 2012-07-18 o 13:15 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2943 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Może się jednak zdarzyć ( a z tego co widzę, zdarza się coraz częściej), że można mieć cerę tłusta i jednocześnie cienką, wrażliwą, z problemami naczyniowymi. Kiepska sprawa, kosmetyki dla wrażliwców, naczynkowców zazwyczaj niezbyt służą cerze tłustej i trądzikowej (zapychają). Po prostu różnie to bywa, nie ma się co pocieszać, że zestarzejemy się później niż znienawidzona koleżanka z suchą cerą ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2944 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() i, o dziwo, stosowanie olejów mnie nie zapycha ;-) w przeciwieństwie do niektórych kremów.
![]() |
#2945 | |
beach please
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2946 | |||||||
ma zielone pojęcie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() |
#2947 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja tu mieszkam więc jestem przyzwyczajona, ale znajomi którzy przyjeżdżają na studia z rejonów, w których woda jest o wiele lepsza - od razu widzą różnicę - oczywiście na gorsze ![]() powietrze też w Krakowie jest najbardziej zanieczyszczone ![]() co chwilę są ostrzeżenia, że np. stężenia pyłów są tak wysokie, że kobiety w ciąży, małe dzieci i starsze osoby nie powinny wychodzić z domu ![]() ![]()
sun goes down Edytowane przez WhiteCherry Czas edycji: 2012-07-18 o 14:13 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2948 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Propo żeli do higieny intymnej: kiedyś była wielką fanką (sama może pamiętasz, dyskutowałyśmy o tym ![]() Żel do higieny intymnej ma prawie każda kobieta, traktuje się to jak niezbędnik typu szampon. Podobnie jak z pomadkami ochronnymi, nie wierzę już, że każda bezwzględnie potrzebuje takich żeli codziennie. Oczywiście mój prywatny ekspert znowu znał mnie lepiej niż ja sama i wyszło na jego, po odstawieniu wszelakich kwaśnych żeli, nie mam zupełnie problemów z podrażnieniami ![]() Cytat:
Edytowane przez truskawkowawiosna Czas edycji: 2012-07-18 o 14:24 |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#2949 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() A co się dzieje jak się je te pestki? Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#2950 |
BAN stały
|
Dziwią mnie osoby, które myślą, że jak siedzą w pracy i im się nudzi, to mogą sobie beztrosko wydzwaniać po znajomych. Od tygodnia moja znajoma pracuje w sklepie z artykułami dla dzieci. Ma mały ruch, bo to nowo otwarty punkt, więc ludzie jeszcze o nim nie wiedzą. I co chwilę do mnie dzwoni, żeby opowiedzieć o tym, co właśnie zjadła, co chce kupić na obiad, że właśnie wysłała SMSa do kumpla, ale jej nie odpisuje, a minęło już 15 minut. Ja rozumiem, że zżera ją nuda, ale mogłaby wziąć pod uwagę, że niektórzy ma swoją sprawy i zajęcia. Powiedziałam jej wczoraj, że chętnie bym z nią porozmawiała, ale muszę jeszcze przetłumaczyć parę tekstów, bo po południu umówiłam się z TŻtem. Myślałam, że zrozumiała, ale nie, bo za godzinę znowu było, że nikt jej nie odpisuje na SMSy. Uznałam, że jak i ja nie będę od razu odpisywała, to da mi spokój, ale dalej pisała elaboraty. Jak poszłam do TŻta, to wyłączyłam telefon. Potem miałam 10 SMSów. Jutro będzie miała wolne, więc wykorzysta ten czas na swoje pasje. To generalnie miła dziewczyna, ale nie rozumie, że nie każdy ma czas, by rozmawiać z nią ponad godzinę przez telefon.
![]() Edytowane przez Sondrina Czas edycji: 2012-07-18 o 14:37 |
![]() ![]() |
![]() |
#2951 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Czasem dzwoni do mnie w środku dnia i gada przez 30 minut o tym jak musiała pomagać mamie przebierać babcię i jak ona ma jej dość. Nie mam ochoty najmniejszej słuchać szczegółów przebierania pampersów u starszych osób a ona wsyzstko skrupulatnie opowiada. Najlepiej w takich sytuacjach szybko powiedzieć " słuchaj, muszę kończyć, zdzwonimy się później , pa ". Ogólnie jestem osobą , która lubi konkretny przekaz informacji przez telefon, bez plotkowania i powtarzania się ![]()
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#2952 |
Rozeznanie
|
A mnie denrwuje wśibskość ;/ jak szłam do liceum to zgadałam się na facebooku z dziewczynę z przyszłej klasy no i gadamy a ona sie wypytuje ze szczegolami ile mialaam pkt z testu gimazjalnego na ktorym miejscu mnei przyjeli ,dlaczego tu przyszłam może sie nei dostałam gdzie indziej > a jesli tak to dlaczego może dlatego że się słabo uczyłam ? czy miałam chloapka a jesli tak czy mnie zdradzil no masakra teraz idę do 2 liceum a ona nadal taka jest i trzeba co chwile ją " ukrucić" żeby sie nie dopytywała ;/
#2953 | ||
ma zielone pojęcie
|
Dziwi mnie, że na Wizażu nie można podać linka do produktu z DOZ-u, bo jest on od razu wykropkowywany. Wie ktoś może, dlaczego tak jest? Coś nie tak jest z DOZ-em?
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]()
![]() |
#2954 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2955 | ||
Life is a drink ...
|
Cytat:
Cytat:
Pójście do klubu tylko w celu poznania faceta i głównie z nim przelizaniu albo przeleceniu. ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2956 |
Konto usunięte
|
Dzisiaj za mną na światłach stało babsko... które malowało się błyszczykiem, znaczy się kij z tym bo stała i nie prowadziła ale w uszach miała... SŁUCHAWKI... nie taki zestaw słuchawkowy do rozmów tylko zwykłe najzwyklejsze słuchawki z muzyką na łbie. Miałam ochotę zrobić jak w GTA czyli wysiąść z samochodu i jej to zdjąć bo stwarza niesamowite zagrożenie na drodze...
|
![]() ![]() |
![]() |
#2957 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2958 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2959 |
Zakorzenienie
|
migdały mają arszenik ;-)
#2960 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2961 |
Zakorzenienie
|
Dziwią mnie ludzie jedzący kebaby w autobusach
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2962 |
Zakorzenienie
|
A nie kwas pruski? Na pewno jest w gorzkich. Kiedyś w jakimś dokumentalnym filmie o mordercach mówili, że ok 50% populacji wyczuwa charakterystyczny zapach gorzkich migdałów. Gdyby kobieta uczestnicząca w sekcji zwłok tego nie wyczuła (to jest chyba jakoś genetycznie uwarunkowane
![]() ![]() Czujecie zapach gorzkich migdałów? ![]() edit: http://www2.udec.cl/matpel/hazardous...gencyanide.pdf tu napisali, że 20-40% populacji nie jest w stanie wyczuć tego zapachu Edytowane przez truskawkowawiosna Czas edycji: 2012-07-18 o 22:51 |
![]() ![]() |
![]() |
#2963 |
Zakorzenienie
|
![]()
#2964 | |
BAN stały
|
Cytat:
Ja wyczuwam zapach gorzkich migdałów. Ale mam wyczulony narząd węchu. Co ma niestety też swoje złe strony, bo wiele zapachów doprowadza mnie do mdłości. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2965 | |
Zakorzenienie
|
Ja chyba nigdy nie wcinałam gorzkich migdałów, w "zwykłych" za zapach odpowiada chyba aldehyd benzoesowy (taki czuje chyba każdy).
---------- Dopisano o 00:45 ---------- Poprzedni post napisano o 00:43 ---------- Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2966 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ''Jeden gorzki migdał zawiera około 1 mg cyjanowodoru, toteż spożycie 50-60 tych migdałów może spowodować śmierć człowieka. '' http://www.kryminalistyka.wortale.ne...--czesc-2.html
![]() |
#2967 |
Konto usunięte
|
... co to są gorzkie migdały, czym się różnią od normalnych?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2968 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Miałam do czynienia z HCN na pracowni chemicznej, ale tyle tam chemicznych smrodków, no i się nigdy nie zaciągałam ![]() ---------- Dopisano o 01:26 ---------- Poprzedni post napisano o 01:23 ---------- Kurcze ciemna jestem i liczę, że ktoś migdałową tajemnicę nam rozwiąże, znalazłam na Allegro takie coś http://allegro.pl/migdaly-gorzkie-pe...478933270.html Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 01:43 ---------- Poprzedni post napisano o 01:26 ---------- Sondrina, czy gorzkie migdały pachną trochę jak rozgryzione pestki jabłek? Jeżeli tak, to chyba kojarzę ten zapach. Ciemna ja ![]() Edytowane przez truskawkowawiosna Czas edycji: 2012-07-19 o 00:32 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2969 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2970 |
Konto usunięte
|
dziwią mnie te wszystkie aplikacje na facebooku. Żeby zobaczyć jakies zdjęcie trzeba kliknąć "lubię to" albo wejść na jakąś aplikację. I zdjęcie/filmik automatycznie jest umieszczany na tablicy.
Nie wiem czy to są wirusy, czy jakieś inne strony ze spamem, więc nie klikam tam, stron, których nie znam. Ale mimo wszystko wkurza mnie to. Kiedyś tak nie było.. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:56.