![]() |
#2941 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Koty- część V
Cytat:
boskie i jakie prawdziwe ![]()
![]() |
#2942 |
Nie depcze krokusów
|
Iwona, padłam!
![]()
![]() |
#2943 |
KOTerator
|
![]() ----------- Iwona usg to inny doktor będzie robił ![]() Ok, przyznaję, jak chipowałam koty to chciałam być pierwsza ( ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2944 | ||
Wtajemniczenie
|
moj ryby uwielbia, kurczaka tak normalnie. Chetniej je wolowine.
krotko mam (okolo pol roku), dlatego o wytrzymalosci duzo powiedziec nie moge. Nie widac zadnych zniszczen poki co, ale mowie, krotko go mam. Mam ten: http://www.zooplus.pl/shop/koty/drap...y_sufitu/77493 Jakbym teraz miala wybierac, to zagonilabym TZta do roboty i bylby drapak handmade, wzorowany na Rybiorkowym ![]() Cytat:
![]() -- czy wasze koty tez maja taki szal na aportowanie?? Siedze w domu na chorobowym i maly ciagle mi pilki nosi, a to czy w lozku leze czy wstane, rzucic pilke trzeba nie ma zmiluj ![]() ---------- Dopisano o 21:18 ---------- Poprzedni post napisano o 21:16 ---------- Cytat:
![]() poplakalam sie
![]() |
#2945 | |||
KOTerator
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#2946 |
Zadomowienie
|
#2947 |
Wtajemniczenie
|
Czesc z was ma doswiadczenia z fundacjami dajacymi do adopcji (marea, Malla??? ktos inny???). Mozecie mi przyblizyc jak to wyglada? Powiedzmy, ze skontaktowalam sie, dostalam formularz przedadopcyjny, dlugi na 4 strony A4... wypelnilam, wyslalam.
i jak wyglada to dalej? analizuja odpowiedzi i odrzucaja, bo ktos ma np. za male mieszkanie, albo za duzo pracuje, albo nie pracuje, albo wynajmuje mieszkanie, a nie jest wlasnosciowe, albo wyjezdza na wakacje? ![]()
#2948 |
KOTerator
|
Taaa najpierw mnie tu parodiuje, a później przeprasza
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2949 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#2950 | ||
KOTerator
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 21:55 ---------- Poprzedni post napisano o 21:49 ---------- Cytat:
![]() Skacze na drzwi, to znaczy, że drzwi są zamknięte? Nie da się ich po prostu otworzyć, żeby miał dostęp? |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2951 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja czasami też testuję lekarstwa pod katem smaku ![]() ![]() Cytat:
![]() A tak na serio... poszliśmy kiedyś z naszą Elą do wetki i okazało się, że jednego kła dolnego ma tak zepsutego, że trzeba wyrwać, a że ruszał się na wszystkie strony to pani doktor chwyciła ząb palcami i ciągnie ![]() ![]() ![]()
![]() ![]() Edytowane przez aga_tka_2 Czas edycji: 2012-11-07 o 20:57 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2952 | |
KOTerator
|
O, nie jestem sama
![]() Ktoś jeszcze ![]() Cytat:
![]() Mrysi wet pamiętam dał taką fajną narkozę/głupiego jasia, spała ale była cały czas przytomna, taka płytka narkoza. Edytowane przez monika_sonia Czas edycji: 2012-11-07 o 21:08 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2953 |
Zadomowienie
|
Monika i popsułaś zabawę
![]() ![]()
#2954 |
Zakorzenienie
|
Nie wiem
![]() ![]()
#2955 | ||
KOTerator
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 22:16 ---------- Poprzedni post napisano o 22:15 ---------- Cytat:
![]() A Horus i Ambra i obiecane zdjęcie to przepraszam bardzo - gdzie ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2956 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#2957 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ale one paczą ![]()
![]() |
#2958 |
Wtajemniczenie
|
Poprzedni post juz nieaktualny
W piatek odbieram koteczke ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Normalnie prawie sie poryczalam z wrazenia ![]() Musze kupic Feliway do kontaktu koniecznie.
#2959 |
KOTerator
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2960 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2961 | |
KOTerator
|
Hehe
![]() ![]() ---------- Dopisano o 22:50 ---------- Poprzedni post napisano o 22:49 ---------- Cytat:
![]() ![]() Edytowane przez monika_sonia Czas edycji: 2012-11-07 o 21:51 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2962 |
Nie depcze krokusów
|
Stasiek - mi jedna fundacja przypisała na podstawie ankiety dorosłego, wiecznie śpiącego kota, bo mieszkam sama i dużo pracuję. Chciałam towarzysza, a nie ozdobę, więc z innej bez problemu wzięłam podlotka.
Pisz o kici! ![]()
![]() |
#2963 | |||
Elwirka-Elmirka :D
|
Cytat:
W koszty leczenia nie wlicza się chorób, urazów itd, które już zwierzęta mają (np. kaszaki , brodawki Majla- tylko operacja je usunie). Z drugiej strony Majlo miał 2 lata temu zerwane wiązadło, a to może się odnowić. Ale faktycznie, z kolejnej, jak już pracuję, to chyba raczej nie powinno byc problemu z opłaceniem. Może jednak sobie odpuszczę? 2. Moim zdaniem ten jeden kot jest prawdziwy, reszta to montaż. ---------- Dopisano o 05:28 ---------- Poprzedni post napisano o 05:20 ---------- Cytat:
Mój Cham ma 3 lata, a dzisiaj pierwszy raz odkąd mam nową szafę w pokoju, próbował na nią skoczyć. Na górze stoi drukarka, więc miał szczęście, że na niego nie spadła ![]() Czasem niewiedza niektórych jest rozbrajająca. Jak czytałam w gazecie o psach, było napisane tak: ' Jak kilkomiesięczne dziecko bierze wszystko do buzi , ucząc się w ten sposób, żadnemu rodzicowi do głowy nie przyjdzie, by jechać z nim do specjalisty. Jeśli to szczeniak wszystko gryzie, właściciele doszukują się w nim problemów behawioralnych, chorób itd.' Tak to mniej więcej szło. Prawda, nie? Tamka06 to nie do Ciebie, takie ogólne spostrzeżenie ![]() ---------- Dopisano o 05:32 ---------- Poprzedni post napisano o 05:28 ---------- A ja spróbuję kupić suche z rybą, z dobrym składem jakimś. Do tej pory ze 2-3 razy wzięłam tańsze, żeby sprawdzić czy będzie jadł. Może jednak jakaś lepsza karma mu posmakuje? ---------- Dopisano o 05:36 ---------- Poprzedni post napisano o 05:32 ---------- Ciekawe, czy mój niewdzięcznik doceniłby taki zakup. Mam na myśli drapak ![]() ---------- Dopisano o 05:36 ---------- Poprzedni post napisano o 05:36 ---------- Cytat:
![]() ![]() I co, nie lepiej siedzieć w chacie? ![]()
Majlo 13.03.2013 r. Melman Pers Cham Figiel-z zepsutą łapką Papugi 23 Króliki Maksiu 20.11.2010 MałeKróliki Edytowane przez Nimfa20 Czas edycji: 2012-11-08 o 04:38 |
|||
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2964 |
Zakorzenienie
|
Jasne, że lepiej
![]() ![]()
#2965 |
Rozeznanie
|
Dziewczyny ponawiam pytanie. Macie drapaki, które możecie polecić? wiem że rufi są super, ale nie mam tyle kasy, więc szukam czegoś tańszego, ale też niezłej jakości
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2966 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Z zooplusa mam ten http://www.zooplus.pl/shop/koty/drap...i/160_cm/32055 Ma rok i raczej tej zimy nie przetrzyma bo zaczął się rozklejać. Mam wrażenie że koty na zdjęciach z drapakami są jakieś pomniejszone bo Horus po kilku miesiącach przestał się na nim mieścić. Boją się też że się przewróci jak koty skaczą. Teraz kosztuje 179 zł ale ja płaciłam wyższą cenę 349 zł. Za dwa takie drapaki mam jeden rufi. Moje koty drapak używają - skaczą po nim, drapią. On nie ma służyć tylko do leżenia więc powinien być stabilny.
![]() |
#2967 | ||||
KOTerator
|
Cytat:
Dzięki Iwonie ![]() ![]() Jak zużyje się słupek, to mogę zamówić tylko słupek, jak potargają hamak, to mogę sam pokrowiec zamówić. Pewnie jakbym chciała, to dałoby się ten drapak rozbudować albo wykorzystać części z niego do nowego drapaka. Cena jest odstraszająca, ale jak pomyślałam, że co roku bym zamawiała nowy drapak z all a stary wyrzucała to już cena nie była aż tak straszna. ---------- Dopisano o 10:10 ---------- Poprzedni post napisano o 09:43 ---------- Cytat:
![]() Cytat:
Ciekawe, czy zwracają koszty szczepienia, odrobaczenia i badań - pewnie nie ![]() Bardzo ciekawe, bo koty często mają problemy z ząbkami prędzej czy później, a nie jest to "schorzenie, które istniało przed wykupieniem polisy"... To mi się najmniej podoba - jak Ci futro tfu tfu wpadnie pod samochód czy tak jak Milka dopadnie je coś, to za operacje może i zwrócą, ale za rehabilitację długą i kosztowną już nie... Ja to więcej na dojazdy wydaję niż na weta ![]() Co by się nie stało - mogą powiedzieć, że to przez Twoje zaniedbanie ![]() --------- To się pobawiłam kolorkami ![]() ![]() --------- Prawie pewna jestem, że by narzucili lecznicę ![]() Może jest tu ktoś/zagląda tu ktoś, kto pracuje w ubezpieczeniach i może napisać, czy mam złe wyobrażenia na temat ubezpieczeń i tak naprawdę wszystko jest cudownie, a jak zwierzak chory to sypią złotem pod nogi ![]() ---------- Dopisano o 10:27 ---------- Poprzedni post napisano o 10:10 ---------- Ja na niebiesko. Cytat:
Edytowane przez monika_sonia Czas edycji: 2012-11-08 o 09:12 |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#2968 | ||
Rozeznanie
|
Cytat:
Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2969 |
Rozeznanie
|
ja właśnie przeglądam drapaki (w pracy
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2970 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Wiem że rufi tani nie jest - ale naprawdę posłuży lata. I mój sufitowy kosztował 780 zł. Teraz dokupiłam drugi hamak żeby oba koty miały wygodnie.
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:28.