|
|||||||
| Notka |
|
| Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2941 |
|
królikoholiczka
|
Dot.: 40kg do zrzucenia... Raz na zawsze. część III
Dzień dobry i w sumie dobranoc bo ide spać po pracy
![]() ---------- Dopisano o 08:31 ---------- Poprzedni post napisano o 08:28 ---------- U mnie też się ferie zaczynaja
|
|
#2942 |
|
Zadomowienie
|
Dzień doberek
![]() A ja wczoraj jeszcze na wieczór wciągłam 2 pączusie serowe, a co mi tam taki dzień jest jeden w roku, a ja i tak praktycznie nie jadam pączków, bo nie przepadam Koniec tego leniuchowania ćwiczeniowego @ już prawie na końcówce, to dziś już wracam do Jillian, już nie ma innej opcji no i oczywiście marsz do tego, trzeba te wczorajesze pyszności spalić ![]() U mnie oficjalnie dzieci dziś są ostatni dzień w szkole i ferie, dobrze że im trochę śniegu napadało! Miłego dnia |
|
|
|
#2943 |
|
Wtajemniczenie
|
bry i miłego
Asia kładłam się ![]() ale . od razu sie czuje lepeij bo tak to zapuchnięta od spania chodziłam jak zombi
|
#2944 |
|
Raczkowanie
|
Dobry !
Z tym przespaniem coś jest, tzn im dłużej śpię tym bardziej mi się nic nie chce. Dzisiaj to chyba mam apogeum tego lenia ![]() Rety, rety jaka ja jestem duma z siebie wczoraj zjadłam ino jednego pączucha sama jestem jak pączek w maśle więc nie grożą mi żadne niedostatki.Lece się szykować do roboty, miłego dnia dziewczęta, panie i panienki
|
#2945 |
|
Zakorzenienie
|
czyli jak poszlam spac o 4 a wstalam o 9 to jestem okej?
rano mnie czekala jajecznica z pieczarkami i grzanka moego ukochanego chlebka z ukochanym maselkiem do zielonej herbatki czuje sie, jakbym stad wgl nie wyjezdzala haha, cale te 5 miesiecy w polsce nagle stalo sie jakby odlegla, nieistotna godziną :P masakra.. ale jestem szczesliwa ^^
|
|
#2946 |
|
Raczkowanie
|
Ale się najadłam!
![]() I tylko 350 kalorii Zrobiłam sobie kotlety mielone z warzywami ale wersja dietetyczna ![]() Teraz zmykam szybko sprzątać ![]() Miłego
|
#2947 |
|
Zadomowienie
|
Ja wróciłam z kina, teraz szybki obiadek i donfryzjea idę. Ścinam chyba na krótko, a mam za łopatki
|
|
|
|
#2948 |
|
Wtajemniczenie
|
ja dopiero z mista wrćóiłam i jestem zdegustowana hehe polskim prawem. w urzedzie pracu żeby sie zarejestrować trzeba zaznaczyc opcję ..podejme prace w pełnym wymiarze godzin" . wiec pytam a co jesli ktoś ma dziecko. urzedu nie obchodzi. masakra , ja dla ściemy sie zarejestrowałam nie wspominajac ze tylko 3 mies kase będa mi dawać( w dodatku po 3 mies) dostane o ile nei odwiesze działalnosci no ale pomijając mnie ... taka samotna matka z dzieckiem czy dziećmi nie ma szans nawet na taki głupi zasiłek . zapytałam pania czyli w takim razie dziecko do beczki a mamy do pracy maja iśc jak na kuroniu chcą byc to nie odpowiedziała. posrany kraj.
zjem sobei resztke kalafiorka ii kanapki z frankfurterkami i papryka ![]() Gorzała całkiem normalna to raczej nie jestes bo byś nudna była , , ale co do spanai to polecam , im mniej sie śpi tym lepeij , oczywiście zalezy od ogranizmu , mój maz jak sie nie wyspi to marudny się robi
|
#2949 |
|
Raczkowanie
|
Naszła mnie ochota na coś słodkiego.Poszłam do sklepu kupiłam galaretkę i mleko.I zrobię taką piankę.. a całość to tylko 120 kalorii
![]() Kupiłam owsiankę z serii " coś na ząb" 200 kalorii .. I będę sobie czasem jadła na śniadanie.Bo nie lubię mleka tak normalnie.. wiec to dla mnie taki zamiennik bo jest na wodę a nie na mleko
|
#2950 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja robię owsiankę na wodzie. Dziś taką zjadłam z truskawkami i na to twróg zmiksowany z bananem Gorzala dobrze, ze Ci tam dobrze
|
|
|
|
|
#2951 |
|
Zakorzenienie
|
Antonina
Ty w miesiąc 7 kg zjechałaś? ![]() Ja nie mogę, jak Ty to zrobiłaś? Tak w ogóle to siemaaano wszystkim Dzisiaj jak na złość ładnie wyglądam, a randki nie mam A szkoda Tyle, że byłam dziś u dentysty i jeden ząbek mam już całkiem naprawiony Moja najukochańsza i jedyna siostra dziś patrząc na mnie uznała, że amor mnie wreszcie upolował No cóż, jak się japa od rana śmieje bez powodu... Zaszalałam i kupiłam przyszłemu lubemu prezent na Walentynki, ale chyba mu go nie dam jeszcze teraz Chyba wyszłabym trochę przed szereg, a nie chcę niczego poganiać, bo tym razem jestem baaaaardzo ostrożna i zważam na wszystko! Co by czegoś nie spartaczyć, bo chyba bym sobie nie wybaczyła. Ciekawe co jest takiego fajnego w mojej grubej dupie, że akurat taki facet chce się ze mną spotykać/chodzić na randki/dążyć do czegoś poważniejszego. Wczoraj wieczorem byłam tak zdołowana komplementami (tak, dobrze piszę, zdołowana), że pobeczałam się patrząc na siebie w lustro... No jak babcię kocham, tak na mnie działają miłe słowa. Pobeczałam się jak dzieciak, bo uważam, że nie zasługuję na takie słowa, w końcu po świecie łazi tyle piękności z ładnymi, szczupłymi nogami i ładną pupą, to czemu akurat ja? Kompleksy mówią dzień dobry. Chciałam podliczyć dzisiejszy dzień, ale zapewne wpadnie dziś jeszcze kawał pizzy Nienawidzę siebie za to, że w każdy Weekend muszę się nażreć, a potem trzy dni odpokutowywać i wracać do wagi podpisowej. Dziś osiągnęłam wagę równo podpisową, 107 kg, kolejne ważenie w poniedziałek i daję głowę, że będzie kilo, półtora więcej. Poza tym w niedzielę jadę na urodziny to i torta zjem i pewnie jeszcze coś dobrego. W każdym razie chcę się pilnować, bo to naprawdę zaczyna robić się śmieszne Takie głupie przykazanie sobie dałam, to znaczy w myślach, dla własnego użytku Seks będzie dopiero jak zobaczę 99 kg na wadze Oczywiście przykazanie głupie, aczkolwiek do tego czasu to wszystko możliwe, że stracę te 8 kg, bo umówiliśmy się z Facetem, że nie będziemy niczego przyspieszać, niech się toczy jak powinno, a nie od razu łapska w gatki Myślę, że dobrze zaowocuje, poza tym apetyt wzrośnie Jutro poćwiczę 2 godziny za tą dzisiejszą pizzę co zjem I za pączki. Wczoraj zjadłam półtora, a dziś dojadłam to pół co zostawiłam wczoraj ![]() Chociaż jeszcze nie wszystko stracone, dziś ładnie jadłam cały dzień, więc czemu miałabym psuć wszystko pizzą z kurczakiem, serem i pieczarkami?
|
|
|
|
#2952 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Mam wrażenie, że miałabym jeszcze większą głowę ![]() Cytat:
![]() ogólnie widzę, że czuć u Ciebie już wiosnę
|
|
#2953 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
A jak Pozwoliłam sobie na 3 herbatniki.. Jak szaleć to szaleć A na kolację poddusiłam kurczaka z warzywkami i do tego kromeczka chleba z wiejskim ![]() i 120 minut rowerku przede mną Pozdrawiam
|
|
#2954 |
|
Rozeznanie
|
Cześć Wam
![]() widzę, że większość z Was sobie dogadza albo ma zamiar ja się dzisiaj ładnie trzymałam diety. Chociaż obiad synuś mi zjadł i pół dnia chodziłam głodna ![]() Wpadłam na cudowny pomysł, jak sobie pomóc odżywiać się zdrowo. Mam mało czasu na przygotowywanie posiłków. Głupio łapię to, co mam pod ręką. Najczęściej jestem sama z młodym w domu, a on skutecznie mi wszystko utrudnia i zawsze jest koło mnie nawet do łazienki nie mogę iść sama...W każdym razie zaopatrzyłam się w kilka pudełek hermetycznych i jak mam czas to robię sobie do nich sałatkę na parę dni nawet zapach nie przechodzi i wszystko jest świeże.Jutro planuję na obiad gotowaną drobiowa wątróbkę z cebulką Mam do Was pytanie. Z czym (jak?) Wy jecie te kiełki rzodkiewki??? |
|
|
|
#2955 |
|
Zakorzenienie
|
Marina
Trochę ćwierkają
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#2956 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny pamiętacie mnie jeszcze?
![]() Tyle tu skrobiecie że nie nadążam was nadrabiać. Za dużo się dzieje w moim życiu ostatnio :/ Postaram się częściej coś naskrobać Muszę się pochwalić że od 2-go stycznia schudłam już 5 kg i jutro rano kolejne ważenie Co prawda mam @ ale mam nadzieję że coś znowu ubędzie Poza tym codziennie smaruję się kremem na rozstępy, ale dopiero od tygodnia niestety. Ciekawe czy coś pomoże
|
|
|
|
#2957 |
|
Raczkowanie
|
ogolnie Jakoś tak samo wyszło, solidnie nie jadłam słodkiego, smażonego, tłustego i tak dalej. No i rowerek w miarę możliwości. A w pon kolejne ważenie myślę że spadnie waga do 113-113,5 .
kroooliczek89 brawo pozbycia się 5 kg ![]() vandes każde kiełki możesz dodać do kanapki jak szczypiorek, do sałatki, surówek wszelkiego rodzaju, do makaronu jako element ozdobno-jadalny, jajecznicy, zmiksować w koktajlu warzywnym. Niemal do wszystkiego Ale mi ochoty narobiłaś na kiełki. Kiedyś sama siałam w kiełkownicy ale się zawieruszyła gdzieś tam, teraz kupuję.Ale żeby nie było tak że nie ulegam pokusą to wczoraj był pączek a dzisiaj no musiałam poprawić drożdżówką Marina__ co do fasolowych przepisów to znalazłam w necie przepis na tort z fasoli,może kiedyś wypróbuję Co o tym sądzisz ? (tzn jak sobie wygooglujesz wcześniej )
01.01.2013 121,80 kg wzrost : 174 cm 28.01.2013 114.6 kg -7,2 11.02.2013 112,9 -8,9 25.02.2013 111,7 10,1 11.03.2013 109,3 12,5 Cel: 80 kg Każdy dzień ma swój aromat... Edytowane przez antonina78 Czas edycji: 2013-02-08 o 22:47 |
|
|
|
#2958 |
|
Zakorzenienie
|
nie no ja raczej dobrze znosze, tylko szybciej trace energie ;P a jutro musze o 11 byc juz gotowa i wyprawiona na konkurs.. a potem juz na impreze od 16 do rana lololol
|
|
#2959 |
|
Wtajemniczenie
|
wieczorne zaliczonka
Orbi 42 min rower 60 min masaż 60 min króliczek jasne że pamiętamy , ślicznie z wagi poleciałaś ![]() Ogolnie fajny uszaty pimpek , mój kot by go zjadł na dwa razy Gorzała co to za konkurs.. miałas wypoczywac , balowac ,śpiewać, tańczyć , seksować sie a Ty na konkurs idziesz? ??![]() ![]() Dobranoc
Edytowane przez karolinadobra Czas edycji: 2013-02-09 o 04:31 |
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#2960 |
|
Zakorzenienie
|
Dzien dobry
czy przyjmiecie zblakana dusze??
|
|
|
|
#2961 |
|
Zakorzenienie
|
Hejka
![]() Anulcia witaj Z wielką przyjemnością ![]() Widzę, że już świetną drogę pokonałaś vandes ja akurat żadnych kiełków nie jem bo nie mogę ale można je zjeść np. jako d0datek do sałatki czy po prostu na kanapkę na wierzch ułożyć. Antonina przez noc moczyłam fasolę a teraz właśnie gotuję, Po południu będzie już pasztecik ![]() Oglądałam te torty fasolowe i nie wszędzie były fotki aby obejrzeć finalny efekt ale to wygląda jak murzynek przekładany kremem Całkiem ładnie i smacznie tylko ciekawe jak zmienia smak ta fasola, bo jakby nie było to jest słodkie ciasto ![]() Krooliczek bo Ty pewnie jesteś teraz zajęta przygotowaniami do ślubu ale dietkę widać trzymasz ![]() Ja postanowiłam sobie jutro podogadzać trochę żywieniowo bo dziś za bardzo czasu nie będę miała na szykowanie. Myślę na jutrzejsze śniadanie zrobić dietetyczną pizzą a na obiad zapiekankę z grillowanej cukinii, piersi kurczaka i warzyw Zobaczę czy zapału mi starczy ![]() Menu na dziś: I owsianka (jabłko starte + otręby owsiane + płatki owsiane + orzechy włoskie + żurawina suszona + śliwki suszone + jogurt naturalny) II coś na zakupach przekąszę III zupa pomidorowa z makaronem + gotowane udko IV ziemniaki gotowane na parze + ogórki kiszone + śledź marynowany V sałatka warzywna z olejem lnianym i musztardą zamiast majonezu Lecę się szykować i pędzę na zakupy niebawem. Mam mega listę na kartce i tradycyjnie 3/4 to produkty zbędne później zalegające no ale nóż się przydadzą ![]() Miłego Dnia
|
#2962 | |
|
Zakorzenienie
|
Cześć Anulciak
kojarzę Cię z jakiegoś wątku, który czasem podczytywałam. Fajnie, że napisałaś ![]() Pewnie, że przyjmiemy ![]() ---------- Dopisano o 08:25 ---------- Poprzedni post napisano o 08:23 ---------- Cytat:
|
|
|
|
|
#2963 |
|
Wtajemniczenie
|
Bryy laseczki
anulciak witaj kawusia, śniadanko i cała reszta miłego dzionka
|
#2964 |
|
królikoholiczka
|
Dobry
Anulcia kojarze Cie z innego watku a tak wogole witaj ![]() Idę spać po pracy
|
|
#2965 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2966 |
|
królikoholiczka
|
tak dobrAnoc Czarowniczko
|
|
#2967 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dziś było kolejne ważenie i ubył mi kolejny kilogram, pomimo @ i tego że czuję się tragicznie. Czyli od początku spadło mi już 6 kg! Wkleję wam moją tabelkę wymiarów I jeszcze kieckę która mi się podoba, to ta długa A ta krótka to podoba się mojemu kochanie. Która ładniejsza jak myślicie? ![]() Do tego mam koncepcję czerwonych butów i czerwonych róż
|
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#2968 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
) taka wersja dla odważnych ![]() impreza droga nei ma co ukrywac ale masz duzo czasu jeszcze na ewentualne cięcie kosztów .
Edytowane przez karolinadobra Czas edycji: 2013-02-09 o 10:40 |
|
|
|
|
#2969 |
|
Raczkowanie
|
kroooliczek89 ja to tradycjonalistka i stawiała bym na długą. Poza tym na modelkach to wszystko pięknie wygląda i krótkie i długie. Ale na pewno coś sobie znajdziesz dla siebie.
Miłego dnia wszystkim życzę a ja do roboty na 6 popołudniówkę
|
#2970 |
|
Zakorzenienie
|
ta druga jest dla mnie ladniejsza, ale ja lubie oryginalne rzeczy. niemniej jednak na pewno bedzie pogrubiac.
![]() |
Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:07.

sama jestem jak pączek w maśle więc nie grożą mi żadne niedostatki.

Nienawidzę siebie za to, że w każdy Weekend muszę się nażreć, a potem trzy dni odpokutowywać i wracać do wagi podpisowej. Dziś osiągnęłam wagę równo podpisową, 107 kg, kolejne ważenie w poniedziałek i daję głowę, że będzie kilo, półtora więcej. Poza tym w niedzielę jadę na urodziny to i torta zjem i pewnie jeszcze coś dobrego. W każdym razie chcę się pilnować, bo to naprawdę zaczyna robić się śmieszne