|
|
#2941 | ||
|
Zadomowienie
|
Dot.: Mundial 2014 - część III
Cytat:
![]() Cytat:
Witaj i baw się dobrze
|
|
|
#2942 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Najgorsze, że Schalke gra kompletnie bez pomysłu, kopanina godna jakiejś polskiej okręgowej ligi. A że w Gelsenkirchen lubią zmieniać trenerów, to pewnie za niedługo zobaczymy kogoś nowego. No i teraz zrobiło się w polskich mediach trochę głośniej o Schalke za sprawą Soboty, dzisiaj na onecie wyczytałam, że Sobota ma zastąpić Draxlera i Goretzkę, bo tamci są młodzi i 'niedoświadczeni'. ![]() No o ile o Leonie jeszcze można by powiedzieć, że na razie zbyt dużo tego doświadczenia nie ma, to jak przeczytałam nazwisko Draxlera umarłam ze śmiechu. Nie wiem kto pisze te sensacje, ale chciałabym mu pogratulować poczucia humoru, bo Julian mimo swoich jeszcze dziewiętnastu lat przewyższa dwudziestosześcioletniego Sobotę doświadczeniem zarówno jeśli chodzi o międzynarodową klubową piłkę, reprezentację, no i nie ma nawet co porównywać poziomu Bundesligi do polskiej Ekstraklasy |
|
|
|
|
|
#2943 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
To oglądnij sobie jakiś mecz Milanu. Dojdziesz do tych samych wniosków. Jeden porządny transfer przez całe lato to za mało. Gra się nie klei, porażka w pierwszej kolejce z beniaminkiem, trener bez pomysłu jak to wszystko ułożyć....Ja się boję tego sezonu bo rywale w lidze uzbrojeni po zęby, a Milan wygląda jak ich ubogi kuzyn z procą w ręce ![]() Nie ma argumentów przemawiającymi za tym że klub z Via Turati 3 ma jakieś szanse wywalczyć Scudetto, a o walce w LM nie wspominam. Jedyne realne trofeum do zdobycia to Puchar Włoch. Smutne, ale prawdziwe ![]() A co do onetu, to szkoda tam nawet wchodzić bo większość plotek transferowych mają wyssanych z palca. Nie pamiętam co im się ostatnio sprawdziło. Z tym Draxlerem to pojechali po bandzie
|
|
|
#2944 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja ostatnio wyczytałam, że Ozil odchodzi z Madrytu, bo ma focha po tym jak schodząc z boiska po zmianie nie przybił z trenerem piątki Co do meczyków, wczoraj postanowiłam obejrzeć jak tam Legia, w sumie źle im nie życzyłam i jakby weszli do LM to byłoby spoko. Bardzo głupio stracili bramki, a zwłaszcza tę drugą. Aż mi się śmiać z tego chciało A ten spalony był według mnie naciągnięty, no ale teraz to już po ptokach. Dla fanek Barcy - nowy spocik reklamowy ![]() http://www.youtube.com/watch?feature...&v=JkTsyll1SUo Pique jaki poważny
Edytowane przez isa666 Czas edycji: 2013-08-28 o 17:54 |
|
|
|
|
|
#2945 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#2946 | |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
|
#2947 |
|
Zadomowienie
|
Awans cieszy, gra już mniej ale dzisiaj się cieszę
Pakuję mandżur i wybywam na zlot Milan Club Polonia ![]() Wracam za parę dni ![]() Bawcie się dobrze
|
|
#2948 |
|
Zakorzenienie
|
a dzisiaj losowanie grup LM
2017 : picie H2O czytanie książek ubieranie się kobieco nie przejmowanie się głupotami regularnie spisywanie wydatków angielski: fce + filmy i seriale głosowanie na lp 3 patenty żeglarskie V i VI nauka pływania c.d. Zakochana od 12.11.2015 roku
|
|
|
|
|
#2949 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Właśnie włączyłam i czekam niecierpliwie ![]() A o 19.00 meczyk Real vs. Deportivo
|
|
|
#2950 |
|
Rozeznanie
|
Ja też jestem cholernie ciekawa losowania, ciekawe na kogo trafią Schalke i Chelsea
![]() ---------- Dopisano o 18:16 ---------- Poprzedni post napisano o 17:23 ---------- Milan z Barceloną ![]() ---------- Dopisano o 18:17 ---------- Poprzedni post napisano o 18:16 ---------- O kurde, Schalke z Chelsea, tylko nie to |
|
|
|
|
#2951 |
|
Zakorzenienie
|
Komentarz na stronie Realu:
A teraz czas dla Stanisława Tyma… To znaczy Gianniego Infantino… Tak nazywa się ikona UEFY, pan bez włosów… Nieźle się zapowiada: Milan znów się spotyka z Barcą, a Chelsea trafia na Schalke Real z Juve!
|
|
#2952 |
|
Rozeznanie
|
No to do Schalke i Chelsea jeszcze FC Basel, co ciekawe Schalke teraz stara się o transfer jednego zawodnika stamtąd
|
|
|
|
|
#2953 |
|
Zakorzenienie
|
I Real dostał też Galatasaray, no tutaj już lepiej
![]() Środek czystości Ajax tym razem dołącza do grupy Barcy i Milanu. Quentinhill przerąbane z duetem Schalke - Chelsea, bedziesz pewnie miała rozdarte serducho w tym pojedynku?
Edytowane przez isa666 Czas edycji: 2013-08-29 o 18:33 |
|
|
|
|
#2954 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Ale no, ciężko będzie pewnie patrzeć
|
|
|
|
|
|
#2955 |
|
Zakorzenienie
|
Barca znów z Celtikiem! No to z tej grupy na pewno Barca i Milan awansują dalej
![]() A Real ostatecznie z Juve, Galatasaray i Kopenhagą! Czyli chyba nie tak źle, na pewno lepiej niż w ubiegłorocznej grupie śmierci
|
|
#2956 |
|
Rozeznanie
|
Ciekawe czy Schalke pomści Legię
|
|
|
|
|
#2957 |
|
Zakorzenienie
|
no hej Dziewczęta (i chłopaki)
pamięta mnie ktoś? Wróciłam właśnie z Niemiec, za 2 tygodnie jadę do Hiszpanii No więc mamy grupę B, boję się trochę Juve, chłopcy z Galatasaray oby nie potłukli za bardzo Królewskich, a tego ostatniego to nawet nie znam
|
|
|
|
|
#2958 | |
|
Zakorzenienie
|
Haha
![]() Cytat:
Myślałam, że o nas zapomniałaś.Do Hiszpanii? Ale fajnie! Ja też się boję Juve, ale myślę, że damy radę. Z Galatasaray powinno być w miarę łatwo, o ile nie będzie tak jak wtedy, gdy graliśmy u nich i nagle mało brakło, a by nam dokopali. Kopenhaga też mi niewiele mówi, więc chyba nie ma się co za bardzo ich bać
|
|
|
#2959 |
|
Rozeznanie
|
Ja się boję Schalke i Mourinho, Basel ma świetnego bramkarza, a Rumuni pewnie lubię faulować. No ale jakoś to będzie.
![]() ---------- Dopisano o 18:59 ---------- Poprzedni post napisano o 18:58 ---------- No i Ribery najlepszym piłkarzem, moim zdaniem zasłużenie
|
|
|
|
|
#2960 |
|
Zakorzenienie
|
W sumie tak obiektywnie patrząc to w tym roku chyba nie ma takiej jednej grupy śmierci, jakoś się to w miarę rozłożyło.
O i Ribery nagrodę dostał, ale w sumie chyba zasłużył za to, co osiągnął z Bayernem w ubiegłym sezonie. Ale jacy oni z Messim malutcy, dopiero przy innych facetach tam na tej gali widać różnicę wzrostu
|
|
#2961 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
I ucałuję chłopaków od Was Szczerze, ja jestem zaskoczona. Widać panowie z UEFA wybiera tylko knypków |
|
|
|
|
|
#2962 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
może odstąpię od wymierzenia kary jak mnie przekupisz porządną dawką ciach ![]() I jeszcze mnie tu Hiszpanią torturujesz Co do losowania to nie jest chyba najgorsze. A ja się boję tej Kopenhagi, bo jak znam życie możemy zlekceważyć potencjalnie słabszego rywala i będzie męka żeby zgarnąć 3 pkt zobaczymy---------- Dopisano o 20:17 ---------- Poprzedni post napisano o 20:15 ---------- Cytat:
|
|
|
#2963 |
|
Rozeznanie
|
Tak sobie teraz myślę i szkoda, że ta Legia nie awansowała, mogły do Polski przyjechać Schalke i Chelsea
|
|
|
|
|
#2964 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A do Hiszpanii tak samo jak do Niemiec - jako au pair, na jakieś 4-6 miesięcy, jeszcze nie wiem. Cytat:
no ale z drugiej strony nie ma co ukrywać, że Legia i tak jeszcze nie dorasta do poziomu LM, przykro byłoby patrzeć ![]() ---------- Dopisano o 21:45 ---------- Poprzedni post napisano o 21:40 ---------- omg omg dopiero teraz wyczytałam, że Essien też wrócił do Chelsea Jezu i dzięki Bogu nie było mnie przy tym jak Ramos postanowił machnąć się na platynowy blond
|
||
|
|
|
|
#2965 |
|
Rozeznanie
|
Boateng z Milanu w Schalke! Ponury, jak wrócisz to powiedz coś o nim i co na ten temat sądzisz.
|
|
|
|
|
#2966 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Szkoda, bo lubiłam go.Haha, na szczęście ta zmiana była krótkotrwała, ale lepiej niech on wzbudza zainteresowanie swoją grą, a nie cyrkami na głowie Dzisiaj w pracy zostawiłam na chwilę komputer i wracam a tu na tapecie mi ktoś ustawił focię Krysi z nagim torsem
|
|
|
#2967 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
|
#2968 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
nono, ale takie miłe niespodzianki to można mieć codziennie ![]() ja oglądam i oczom nie wierzę! CHELSEA 10 SEKUND OD ZWYCIĘSTWA!!!!!!!!!1 A tu jakiś kurdę Martinez strzela gola i mamy karne ---------- Dopisano o 23:36 ---------- Poprzedni post napisano o 23:27 ---------- ooooooooooomg Neuer broni karnego Lukaku i Bayern wygrywa. Dziękuję, dobranoc.
|
|
|
|
|
|
#2969 |
|
Rozeznanie
|
Same przekleństwa mi się cisną na usta, wrrrrr
![]() Ale chociaż Luiz pochodził trochę bez koszulki
|
|
|
|
|
#2970 |
|
Zakorzenienie
|
Piękny był ten golazo!
Zasnęłam na II połowie jak było 1-1, ale mówicie Chelsea przegrała? Szkoda
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:40.

Myślałam, że o nas zapomniałaś.
może odstąpię od wymierzenia kary jak mnie przekupisz porządną dawką ciach