Tyle cykli mineło..a my dalej sie staramy - problemowe baby cz VI - Strona 99 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-06-20, 09:32   #2941
MarudexuS
Zakorzenienie

GG do MarudexuS
Dot.: Tyle cykli mineło..a my dalej sie staramy - problemowe baby cz VI

Cytat:
Napisane przez iza243 Pokaż wiadomość
Za wyniki
Dziękuję
Ale wiecie co .. o ile PRL bym chciała już niższą (wiadomo, biorę Bromka to niech działa) to może się wyda dziwne, że chciałabym żeby to TSH wyszło za wysokie .. bo może miałabym odpowiedź co jest nie tak .. a ponoć łatwo się zbija ..a jak wyjdzie dobre to gdzie szukać dalej?
Czy jestem dziwna?

Cytat:
Napisane przez iza243 Pokaż wiadomość
U mnie tsh kosztuje 17 zł a prolaktyna chyba 20 zł.
Cytat:
Napisane przez Kejthx Pokaż wiadomość
Ja płacę 35 zeta za każdy Warszawa nie da sie lubić pod tym względem
No to niezły rozjazd cenowy .. to ja się gdzieś w średniej mieszczę
Stary 2013-06-20, 09:51   #2942
misia332
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Luna0 Pokaż wiadomość
Nuna: "Julia urodziła się o 3:45 siłami natury 3060g i 52 cm. Ma czarne włoski. Jest piękna. Ja wykończona. Nigdy więcej"

Gratulacje dla dzielnej mamy i Julci Czekamy na relacje i fotki

http://onaiich3.blogspot.com.es/
misia332 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-20, 10:00   #2943
kwitka13
Zadomowienie

nie wierze:

http://www.tvn24.pl/gral-gangstera-s...,334183,s.html

„Dobrze jest, psiakrew, a kto powie, że nie, to go w mordę!”
S.I. Witkiewicz
kwitka13 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-20, 10:07   #2944
pszczoua
Zakorzenienie

Witam się z rana

Przede wszystkim gratulacje dla Nuny Czekamy na fotkę Julki

Przejrzałam fotki dzieciaczków - przesłodkie Faktycznie, wyjątkowo udane te nasze forumowe maluszki
Stary 2013-06-20, 10:16   #2945
bazile
Zadomowienie

Cytat:
Nuna: "Julia urodziła się o 3:45 siłami natury 3060g i 52 cm. Ma czarne włoski. Jest piękna. Ja wykończona. Nigdy więcej"
Gratulacje Nuna! Wracajcie do nas szybciutko,a o bolu szybko zapomnisz patrzac na slodka buzke Julci
dziwne ale prawdziwe.

Cytat:
Normalne
Jakbyś przeczytała mój opis porodu to byś błagała o CC. Także najważniejsze to się nie nastawiać! Ja żadnej ciężarnej nie mówiłam jaki miałam poród, zawsze odpowiadałam że ja akurat miałam ciężki ale to nie znaczy że kogoś też taki będzie i faktycznie sie sparwdziło
Dokladnie,co kobieta to inne przezycia,ja nadal twierdze,ze mialam ok porod i jesli bylyby tylko takie to moge i z 10 razy rodzic
takze nie ma co sie wglebiac Kocurku w czyjes historie,tylko poczekac na swoje przezycia.Pamietaj,zeby teraz jak najmniej o tym fakci myslec,bo mysleniem niczego nie zmienisz,a porod i tak Cie nie ominie
bazile jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-20, 10:18   #2946
Luna0
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kooocur Pokaż wiadomość
Lunka czytalam...

Piekne masz pajaki...
Ja wczoraj gadalam z sasiadka. Okazalo sie ze jest polozna! Mowi,ze dobrze wygladam i brzuszek jest odpowiedni..No i powiedziala,ze z cukrzyca;duzym dzieckiem,pepowina na szyi i skosnym ulozeniem powinna byc Cc
wiec ja sie pytam po co?!
bedziesz miec CC 26tego sie dowiesz?

Cytat:
Napisane przez cebulova Pokaż wiadomość
Brawa dla dzielnej mamy!!! Czekamy na relację i fotki malutkiej.

Witam się po nocnej burzy i z mdłościami.
Zapomniałam dziś rano wziąć duphaston. Powiedzcie czy brać go po pracy czyli ok. 17-tej czy darować sobie tą dawkę i kolejną wziąć dopiero wieczorem?
ja bym wziela, tak bralam jak zapomnialam, ale raczej staraj się nosić przy sobie tabletki

Aniołek 25.05.2012
"...Widze Ciebie w głowie, nosze Ciebie w sobie..."
Luna0 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-20, 10:24   #2947
kooocur
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez bazile Pokaż wiadomość
Dokladnie,co kobieta to inne przezycia,ja nadal twierdze,ze mialam ok porod i jesli bylyby tylko takie to moge i z 10 razy rodzic
takze nie ma co sie wglebiac Kocurku w czyjes historie,tylko poczekac na swoje przezycia.Pamietaj,zeby teraz jak najmniej o tym fakci myslec,bo mysleniem niczego nie zmienisz,a porod i tak Cie nie ominie
Najbardziej męczy mnie ta niepewność... właśnie czy będzie naurlanie czy CC...

Jak mam nie myśleć??

Cytat:
wiec ja sie pytam po co?!
bedziesz miec CC 26tego sie dowiesz?

ja bym wziela, tak bralam jak zapomnialam, ale raczej staraj się nosić przy sobie tabletki

25 mam wizytę (bez usg niestety)i będę cisnąć lekarza o jakaś decyzje bo muszę się nastawić na coś konkretnego...

Cebulowa - weź jeden listek do torebki wrzuć i będziesz miała cały czas przy sobie.

W ogóle to Ty z plamieniem do pracy chodzisz? Powinnaś poleżeć, aż przjedzie..ale To oczywiście Twoja decyzja

Muszę sprawdzić ile mam jeszcze dupka... przydałby Ci się nie?

Jestem odbiciem Twojego serca, mamo!

Synuś
kooocur jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-20, 10:41   #2948
cebulova
Zadomowienie

Cytat:
Wsadzę dziś do torebki, żeby mieć w razie czego.

Cytat:
Napisane przez kooocur Pokaż wiadomość
Cebulowa - weź jeden listek do torebki wrzuć i będziesz miała cały czas przy sobie.

W ogóle to Ty z plamieniem do pracy chodzisz? Powinnaś poleżeć, aż przjedzie..ale To oczywiście Twoja decyzja

Muszę sprawdzić ile mam jeszcze dupka... przydałby Ci się nie?
Plamieniem to nawet ciężko nazwać. Spokojnie kocurku, lekarz nie kazał leżeć plackiem. Jedynie się oszczędzać. Jak bym musiała to by mi to zwolnienie wcisnął.

A ja rosnę i rosnę
cebulova jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-20, 10:42   #2949
iza243
Zakorzenienie

Cytat:
[/COLOR]Izula powiedz jak tam z tz się układa, już w miarę ok?
Z tż na razie lepiej,zobaczymy jak będzie dalej...

Cytat:
Napisane przez cebulova Pokaż wiadomość
Brawa dla dzielnej mamy!!! Czekamy na relację i fotki malutkiej.

Witam się po nocnej burzy i z mdłościami.
Zapomniałam dziś rano wziąć duphaston. Powiedzcie czy brać go po pracy czyli ok. 17-tej czy darować sobie tą dawkę i kolejną wziąć dopiero wieczorem?
Czytałam że jak się zapomni 1 dawki to żeby nie brać podwójnej tylko kolejną czyli wieczorną.

Domiś-30.12.13 godz 11:05

Dnia 25.04.12 - 8 tydzień Aniołek
iza243 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-20, 10:58   #2950
_Kluska_
Zakorzenienie

jakie śliczne te Wasze maluszki

II kreski - 09.05.2013

23.12.2013 o godz. 2:35 urodziła się Hania

Pyza dorasta
_Kluska_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-20, 11:25   #2951
Linka1984
Zakorzenienie

Cytat:
G R A T U L U J E !!!!!
jakie to motywujące...mój organizm się broni przed bólem więc nie zachodzę w ciąze ot moja nowa mongolska teoria

Cytat:
Normalne
Jakbyś przeczytała mój opis porodu to byś błagała o CC. Także najważniejsze to się nie nastawiać! Ja żadnej ciężarnej nie mówiłam jaki miałam poród, zawsze odpowiadałam że ja akurat miałam ciężki ale to nie znaczy że kogoś też taki będzie i faktycznie sie sparwdziło
mi już jest słabo...

Cytat:
Napisane przez MarudexuS Pokaż wiadomość

A ja dziś ruszyłam w końcu dupsko i zrobiłam prolaktynę i tsh z rańca, po południu odbiorę. No i jestem biedniejsza o 55zł. U Was hormony też takie drogie?
prl i prl 60' to u mnie 44zł , tsh nie pamietam

Cytat:
Dziękuję
Ale wiecie co .. o ile PRL bym chciała już niższą (wiadomo, biorę Bromka to niech działa) to może się wyda dziwne, że chciałabym żeby to TSH wyszło za wysokie .. bo może miałabym odpowiedź co jest nie tak .. a ponoć łatwo się zbija ..a jak wyjdzie dobre to gdzie szukać dalej?
Czy jestem dziwna?
nie jestes dziwna..ja mogliłam sie przy badaniach Tż zebym to ja była 'chora' a nie on..on by sobie z tym nie poradził..ja jestem silniejsza. Poza tym balam się ze mogę mu kiedyś w złości wykrzyczeć ze to jego wina.Teraz chciałabym zeby po laparo wyszło coś..wtedy mamy punkt zaczepienia

Witam się...tj. zwłoki się witają.
Przyjechałam do pracy rowerem..jechałam 1,25 min i zastanawiam sie jak wrócę..35 stopni upału..przez godzine nie miałam siły nawet palcami ruszać po przyjeździe..

Edytowane przez Linka1984
Czas edycji: 2013-06-20 o 11:26
Linka1984 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-20, 13:06   #2952
IsiaG
Zadomowienie

Witam się z popołudniową capuccino. Spacer zaliczony, sprawy pozałatwiane, pranie się robi, obiad z wczoraj - zupa ogórkowa, czyli.. mam wolne. Potem jeszcze sobie pójdę z małą na spacer. Teraz leży koło mnie w wózku w samej pieluszce i bawi się grzechotkami i pluszakami, które jej zawiesiłam przy budce. Ale dziś pogoda tylko lekko duszno jest ale wreszcie czuje, że LATO!!!

Cytat:
Napisane przez colorblue Pokaż wiadomość
Tymuś dziękuje ciociom za ochy i achy:-D

Byliśmy wczoraj na ważeniu i mały w 2 tyg przybrał 530g waży teraz 3750g.

Dzisiaj poraz pierwszy usłyszałam jak mały wydaje inny dźwíęk poza płaczem. Było to: aguuu:-D
Mój mały muminek;-)

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
To pięknie Ci przybrał, a dźwięki które dzieci wydają są piękne. Szkoda, że tak nie zostaje na zawsze.

Cytat:
Napisane przez misia332 Pokaż wiadomość

Ja się dzisiaj ważyłam i od 21 maja schudłam 2,5 kg. Czyli obecnie 6 miesiąc, a ja jestem 1 kilogram na plus.
Ty chcesz w dupę, ja się pytam, co??? Co to ma być? Dziecko głodzisz! Identyko jak moja siostra, prawie nic nie jadła, przytyła tylko 6 kg a teraz jej dziecko chorowite i najniższe w klasie. Spokojnie może służyć na lekcjach biologii za szkielet. Chcesz tak?! Takiego mikrusia urodzić?

Cytat:

HURA!!!! Nuna, urodziłaś w końcu? Gratulacje dla Was. Odpoczywaj a potem wracaj do nas.

Cytat:
Dzień dobry!

Pierwsze co to oczywiście wielkie gratulacje dla Nuny i Julci
Czekamy na foty

A ja dziś ruszyłam w końcu dupsko i zrobiłam prolaktynę i tsh z rańca, po południu odbiorę. No i jestem biedniejsza o 55zł. U Was hormony też takie drogie?
U nas wszystko 28 zł, tylko beta droższa. Mnie czeka zrobienie TSH, bo zapisałam się do endokrynologa. Pierwszy raz po ciąży, trza zobaczyć co się tam dzieje.

Cytat:
Dziękuję
Czy jestem dziwna?
I dobrze, badaj się. A jak wyjdzie dobrze to może wizyta u endokrynolog-ginekolog? Mi kazała jeszcze robić estradiol i prl z obciążeniem ale tym bym się nie sugerowała. A TŻ przebadany?

Cytat:
Napisane przez kwitka13 Pokaż wiadomość
Oooo kurcze. Ale szkoda, taki fajny był.

Chcę słyszeć Twój głośny śmiech, ciągle pamiętać każdą łzę i wszystkie Twoje smutki.
Chcę grać kołysanki do snu póki nie zaśniesz słodko znów
Maleńka i bezbronna
Szybko tak ucieka czas, cenny czas

córeczka

IsiaG jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-20, 13:47   #2953
Lilith890502
Zakorzenienie

Cytat:

gratulacje

a ja dziś się rozpływam wszędzie mi za gorąco

Szczęście to sposób patrzenia na świat

Daniel
Lilith890502 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-20, 13:58   #2954
MarudexuS
Zakorzenienie

GG do MarudexuS

Cytat:
Napisane przez IsiaG Pokaż wiadomość
I dobrze, badaj się. A jak wyjdzie dobrze to może wizyta u endokrynolog-ginekolog? Mi kazała jeszcze robić estradiol i prl z obciążeniem ale tym bym się nie sugerowała. A TŻ przebadany?
.
Fajnie masz z tą Lidką

Co do badań - zobaczymy co wyjdzie. Jakiegoś endo trzaby w końcu odwiedzić tak czy inaczej .. się zobaczy.
A TŻ jeszcze nie .. niby zgodzil się itp ale jakoś jeszcze nie mam serca go gonić .. mam wrażenie, że więcej szkody narobi jego stres gdyby co niż chwilę dłużej czekania .. (faceci są tacy wrażliwi na tym punkcie .. ) tym bardziej, że to ja jednak siebie podejrzewam o problem .. jak tsh wyjdzie ok i nie będzie czego się u mnie czepić to go wyślę w końcu. Może kolej nie taka ale co zrobić.. nie chcę żeby mi się chłop całkiem wystraszył a ja już przywykłam do badań, lekarzy, grzebania po necie itp. (mój chyba z 10 lat u lekarza nie był ..)
Stary 2013-06-20, 14:14   #2955
Linka1984
Zakorzenienie

Cytat:
Fajnie masz z tą Lidką

Co do badań - zobaczymy co wyjdzie. Jakiegoś endo trzaby w końcu odwiedzić tak czy inaczej .. się zobaczy.
A TŻ jeszcze nie .. niby zgodzil się itp ale jakoś jeszcze nie mam serca go gonić .. mam wrażenie, że więcej szkody narobi jego stres gdyby co niż chwilę dłużej czekania .. (faceci są tacy wrażliwi na tym punkcie .. ) tym bardziej, że to ja jednak siebie podejrzewam o problem .. jak tsh wyjdzie ok i nie będzie czego się u mnie czepić to go wyślę w końcu. Może kolej nie taka ale co zrobić.. nie chcę żeby mi się chłop całkiem wystraszył a ja już przywykłam do badań, lekarzy, grzebania po necie itp. (mój chyba z 10 lat u lekarza nie był ..)
Marudo a TY tylko prl i tsh badasz? a co z resztą hormonów ? mnie pokierowali na mase badań ; jakieś testosterony,17OHP,i inne nadnerczowe.TSH wyszło mi dobre ale i tak robili usg i wyszo podejrzenie hashimoto. Jakoś to mi wszystko na oko nie bardzo wygląda. Ja rozumiem ze nie chce Ci sie gdzieś jechać na drugi koniec miasta albo nie masz wolnego. Ale co miesiąc przezywasz katusze i niepotrzebnie sie zamartwiasz..moze trzeba raz a porzadnie się zbadac? zorganizuj to tak zeby ogarnąc wszystko naraz..może przyczyną jest jakaś pierdoła? Jak już sie zbadasz to wyślij męza..ja wiem ze oni sa wrażliwi i delikatni..ja bałam się w ogole powiedziec męzowi o badaniu..ale do cholery nie można w nieskonczonośc odkladać tego.

Edytowane przez Linka1984
Czas edycji: 2013-06-20 o 14:33
Stary 2013-06-20, 14:38   #2956
colorblue
Zakorzenienie

Odp: Dot.: Tyle cykli mineło..a my dalej sie staramy - problemowe baby cz VI

Cytat:
Napisane przez IsiaG Pokaż wiadomość
Witam się z popołudniową capuccino. Spacer zaliczony, sprawy pozałatwiane, pranie się robi, obiad z wczoraj - zupa ogórkowa, czyli.. mam wolne. Potem jeszcze sobie pójdę z małą na spacer. Teraz leży koło mnie w wózku w samej pieluszce i bawi się grzechotkami i pluszakami, które jej zawiesiłam przy budce. Ale dziś pogoda tylko lekko duszno jest ale wreszcie czuje, że LATO!!!

To pięknie Ci przybrał, a dźwięki które dzieci wydają są piękne. Szkoda, że tak nie zostaje na zawsze.

Ty chcesz w dupę, ja się pytam, co??? Co to ma być? Dziecko głodzisz! Identyko jak moja siostra, prawie nic nie jadła, przytyła tylko 6 kg a teraz jej dziecko chorowite i najniższe w klasie. Spokojnie może służyć na lekcjach biologii za szkielet. Chcesz tak?! Takiego mikrusia urodzić?

HURA!!!! Nuna, urodziłaś w końcu? Gratulacje dla Was. Odpoczywaj a potem wracaj do nas.

U nas wszystko 28 zł, tylko beta droższa. Mnie czeka zrobienie TSH, bo zapisałam się do endokrynologa. Pierwszy raz po ciąży, trza zobaczyć co się tam dzieje.

Oooo kurcze. Ale szkoda, taki fajny był.
No żebyś wiedziała,później pyskate się robią i te dźwięki wcale już miłe nie są:-D

Cytat:
Napisane przez Linka1984 Pokaż wiadomość
G R A T U L U J E !!!!!
jakie to motywujące...mój organizm się broni przed bólem więc nie zachodzę w ciąze ot moja nowa mongolska teoria

mi już jest słabo...

prl i prl 60' to u mnie 44zł , tsh nie pamietam

nie jestes dziwna..ja mogliłam sie przy badaniach Tż zebym to ja była 'chora' a nie on..on by sobie z tym nie poradził..ja jestem silniejsza. Poza tym balam się ze mogę mu kiedyś w złości wykrzyczeć ze to jego wina.Teraz chciałabym zeby po laparo wyszło coś..wtedy mamy punkt zaczepienia

Witam się...tj. zwłoki się witają.
Przyjechałam do pracy rowerem..jechałam 1,25 min i zastanawiam sie jak wrócę..35 stopni upału..przez godzine nie miałam siły nawet palcami ruszać po przyjeździe..
szalona! Ja bym padła na twarz po takiej trasie. Powrotu w ten upał nie zazdroszczę:-P

min sierpnień 520/1000
Minuty lipiec 610/1000
Minuty CZERWIEC : 1205 /1000
Minuty MAJ: 1005 min/1000
colorblue jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-20, 14:57   #2957
Luna0
Zakorzenienie

Byliśmy na spacerze do 13 teraz młody spał, własnie wstaje
Oczywiście jak spal to robiłam wszystko na raz, pranie, sprzatanie, gotowanie, jedzenie, prysznic-bo z wozkiem na 3 pietro co chwile więc biorę 3 razy dziennie i prasowanie.. poprasowałam ze trzy ubranka (a mam ze sto bo wyciągłam na 6-9mies) i spadło mi żelazko teraz leży i jakieś części są wookoło ale nie będę tego składać bo się nie znam, zostawiam to TŻ
ide do mamy, ale burza idzie więc zobaczę czy się zbiore

Aniołek 25.05.2012
"...Widze Ciebie w głowie, nosze Ciebie w sobie..."
Luna0 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-20, 15:26   #2958
MarudexuS
Zakorzenienie

GG do MarudexuS

Cytat:
Marudo a TY tylko prl i tsh badasz? a co z resztą hormonów ? mnie pokierowali na mase badań ; jakieś testosterony,17OHP,i inne nadnerczowe.TSH wyszło mi dobre ale i tak robili usg i wyszo podejrzenie hashimoto. Jakoś to mi wszystko na oko nie bardzo wygląda. Ja rozumiem ze nie chce Ci sie gdzieś jechać na drugi koniec miasta albo nie masz wolnego. Ale co miesiąc przezywasz katusze i niepotrzebnie sie zamartwiasz..moze trzeba raz a porzadnie się zbadac? zorganizuj to tak zeby ogarnąc wszystko naraz..może przyczyną jest jakaś pierdoła? Jak już sie zbadasz to wyślij męza..ja wiem ze oni sa wrażliwi i delikatni..ja bałam się w ogole powiedziec męzowi o badaniu..ale do cholery nie można w nieskonczonośc odkladać tego.

Spokojnie, się zbada po kolei co trzeba .. nie wyskoczę nagle z kilku stów bo mi się tak uwidziało.
Poza tym, może znów zrobię numer jak kiedyś, czyli zapakuję się do szpitala na 3 dni i wszystko mi zrobią za free, tylko odpowiedniego lekarza muszę znaleźć ..
PRL i TSH to podstawa, z czymś muszę iść dalej .. jak wyjdą ok to się zbada PRL z obciążeniem i te wszystkie tarczycowe pierdoły ..
Ja nie w ciemię bita, nie będę płacić za coś, co w sumie powinno być za darmo ... polityka prorodzinna k..wa jego w d.. mać!
Stary 2013-06-20, 15:50   #2959
Linka1984
Zakorzenienie

Cytat:
Spokojnie, się zbada po kolei co trzeba .. nie wyskoczę nagle z kilku stów bo mi się tak uwidziało.
Poza tym, może znów zrobię numer jak kiedyś, czyli zapakuję się do szpitala na 3 dni i wszystko mi zrobią za free, tylko odpowiedniego lekarza muszę znaleźć ..
PRL i TSH to podstawa, z czymś muszę iść dalej .. jak wyjdą ok to się zbada PRL z obciążeniem i te wszystkie tarczycowe pierdoły ..
Ja nie w ciemię bita, nie będę płacić za coś, co w sumie powinno być za darmo ... polityka prorodzinna k..wa jego w d.. mać!
No to dobrze bo już chcialam Cię bić
Ja i tak licze w końcu na flaszkę..od Ciebie wiesz za co

hooo apropo polityki pro rodzinnej to sie wkurzyłam właśne...dostalam skierowanie do szpitala ale badania 'przed' mam sobie zrobić na własny koszt! I jak tu robić dzieci w tym kraju??

Uwaga Uwaga..wracam do domu..jedyne 18km i 35 stopni ...rowerem ałć
Stary 2013-06-20, 16:34   #2960
MarudexuS
Zakorzenienie

GG do MarudexuS

Cytat:
No to dobrze bo już chcialam Cię bić
Ja i tak licze w końcu na flaszkę..od Ciebie wiesz za co

hooo apropo polityki pro rodzinnej to sie wkurzyłam właśne...dostalam skierowanie do szpitala ale badania 'przed' mam sobie zrobić na własny koszt! I jak tu robić dzieci w tym kraju??

Uwaga Uwaga..wracam do domu..jedyne 18km i 35 stopni ...rowerem ałć
Hehe a już wiem czemu chciałaś bić, bo pamiętasz że pisałam,że mi isę nie chce za lekarzami po mieście jeździć na monitoringi ale do endo jakiegoś to już pojadę no, bo to nie trza co 2 dni .. tylko znajdę sensownego
No i zależy co mi tam wyjdzie, w sumie najpierw pogrzebię w necie jak zwykle sama zdecyduję co dalej i pójdę tylko potwierdzić hehehe jak się da to na nfz
Stary 2013-06-20, 17:45   #2961
cebulova
Zadomowienie

Odp: Tyle cykli mineło..a my dalej sie staramy - problemowe baby cz VI

Aaale upał... Ciekawe jak Linka na rowerze. :p
Zaliczyłam po powrocie z pracy pierwszego ciążowego pawia...

A ja rosnę i rosnę
Stary 2013-06-20, 18:32   #2962
MarudexuS
Zakorzenienie

GG do MarudexuS

Wrr poszłam po pracy po wyniki i jest tylko tsh, prl będzie pewnie jutro.
No a TSH kurdę, prawie identyczne jak 4 lata temu .. czyli 2,67.
Takie niby ok, co to pewnie połowa ginów nawet się nie zastanowi.
Ale plus jest taki, że panie mnie uświadomiły, że lekarz rodzinny mi może wystawić skierowanie na całą resztę, może najpierw pójdę więc do niego. Lekarza poz akurat mam super, więc może mi wystawi ..
Stary 2013-06-20, 18:32   #2963
kkasienka
Raczkowanie

omg 18 km rowerem w taaaaaki upal! jakas masakra, ja sie mecze samym siedzeniem na lawce, a co dopiero jakas aktywnosc!

Staranka z OvuFriend

Mój wykres:
http://ovufriend.pl/thumb/c68b76157f...fd34c38436.png
kkasienka jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2013-06-20, 19:15   #2964
Kejthx
Zadomowienie

Gratuluje pawia to dobry znak, ze malenstwo się rozwija trzeba w ten sposób tłumaczyć sobie wszelkie ciazowe dolegliwości :p

Linka żyjesz?:p
Stary 2013-06-20, 19:19   #2965
cebulova
Zadomowienie

Odp: Dot.: Odp: Tyle cykli mineło..a my dalej sie staramy - problemowe baby cz VI

Cytat:
Gratuluje pawia to dobry znak, ze malenstwo się rozwija trzeba w ten sposób tłumaczyć sobie wszelkie ciazowe dolegliwości :p

Linka żyjesz?:p
A co mi sie nie przyjelo? Woda mineralna. Potem zjadlam kurczaka pieczonego i jest juz lepiej. Dobrze, ze wieczorami mdlosci mijaja chociaz. :p

A ja rosnę i rosnę
Stary 2013-06-20, 19:47   #2966
123spinka
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez monini2507 Pokaż wiadomość
Hej dziewczynki u mnie życie wywrócone do góry nogami .
Nawet nie mam czasu pisać i nadrabiać ale uspokajam że nic strasznego się nie dzieje tylko tyle że się będziemy przeprowadzać do Warszawy.
Tż tam dostał pracę i jadę z nim bo nie chce jechać sam. Pracę zaczyna już 1 lipca a do tego czasu musimy znaleźć jakieś mieszkanie. Ja leniem nie pozostanę tylko też czegoś poszukam.
Plus kolejny jest taki że z Kejthx może się pozanamy w końcu
i mnie i mnie
czesć dziewczynki
wracam do nadrabiania
Stary 2013-06-20, 20:02   #2967
bajka1807
Zakorzenienie

Cytat:

nuna gratulacje!

Maru, a nie mozesz z tym tsh isc do endokrynologa? on napewno da ci leki na zbicie. ja mialam podobne przed zajsciem w ciaze, to endo na spokojnie leki dala i mowila ze kierujemy sie w strone 1,5. nie mam pojecia przy jakiej wartosci zaszlam, ale na wizycie gdy bylam juz w ciazy skoczylo mi do 2,72 bodajze, czyli musialo byc wczesniej nizej.

ja dzis po wizycie. szyjka sie skraca, rozwarcie sie robi wiec dupa, oszczedzac sie... yhm ciezko bedzie. mloda wazy 1390 g i siedzi poki co glowa do dolu. byle wytrzymac jeszcze 8 tyg i bedzie git majonez
Mel B 14/14 ✓
bajka1807 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2013-06-20, 20:07   #2968
123spinka
Zadomowienie

Cytat:

: jupi:
Stary 2013-06-20, 20:10   #2969
cebulova
Zadomowienie

Bajka no to teraz musisz wyjatkowo dbac o wypoczynek. Przypomnij mi, ktory to tydzien?

A ja rosnę i rosnę
Stary 2013-06-20, 20:20   #2970
123spinka
Zadomowienie

dziewczynki macie przesłodkie dzieci
cudne i synek Bazili (wybacz zapomniałam imienia) i Tymek i Lidka i Kamilek z tżtem
achhh
słodziaki

u nas 17 dzień cyklu
przytulanek przez ostatnie dni było sporo oj sporo oby skuteczne

cóż pozatym mój tż duzzzzoooo pracuję jest zmęczony i obawiam się że może to mieć jakiś wpływ ... ale nie zapeszam

Luna - super że potwornopająk rozklapciany
ja też ich nie cierpie

Kocurku? czy TY następna jesteś?

po wizycie u gin jestem zła bo zrobiła mi tylko cytologie i powiedziała że mamy czas do końca roku i dopiero wtedy na ewentualne badania
(poprzednia ginka dała nam rok który mija we wrześniu) w sumie nie duża różnica, ale moje, nasze pragnienie ogromne
póki co łykam tylko kwas foliowy

mówicie że wisiołek pomaga? jak trzeba go zarzywać? nie zaszkodzi?
i jakieś ziółka?

kurcze jestem zupełnie zielona w tym "pomocach"

ogólnie u nas oki tylko mało czasu mamy dla siebie

i mało mam dla was
choć staram się nadrabiać

aaaaaaa
i gratuluję pięknych brzuszków ślicznośći

i trzymam kciuki za kolejne badania wizyty i inne takie takie

nie zapominajcie o mnie

Edytowane przez 123spinka
Czas edycji: 2013-06-20 o 20:24
123spinka jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości