|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2941 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Tyle cykli mineło..a my dalej sie staramy - problemowe baby cz VI
Dziękuję
![]() Ale wiecie co .. o ile PRL bym chciała już niższą (wiadomo, biorę Bromka to niech działa) to może się wyda dziwne, że chciałabym żeby to TSH wyszło za wysokie .. bo może miałabym odpowiedź co jest nie tak .. a ponoć łatwo się zbija ..a jak wyjdzie dobre to gdzie szukać dalej? Czy jestem dziwna? No to niezły rozjazd cenowy .. to ja się gdzieś w średniej mieszczę
|
#2942 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Czekamy na relacje i fotki
|
|
#2943 |
|
Zadomowienie
|
|
#2944 |
|
Zakorzenienie
|
Witam się z rana
![]() Przede wszystkim gratulacje dla Nuny ![]() Przejrzałam fotki dzieciaczków - przesłodkie Faktycznie, wyjątkowo udane te nasze forumowe maluszki
|
|
|
|
#2945 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
dziwne ale prawdziwe. Cytat:
takze nie ma co sie wglebiac Kocurku w czyjes historie,tylko poczekac na swoje przezycia.Pamietaj,zeby teraz jak najmniej o tym fakci myslec,bo mysleniem niczego nie zmienisz,a porod i tak Cie nie ominie |
||
|
|
|
#2946 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() bedziesz miec CC 26tego sie dowiesz?Cytat:
|
||
|
|
|
#2947 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jak mam nie myśleć?? ![]() Cytat:
25 mam wizytę (bez usg niestety)i będę cisnąć lekarza o jakaś decyzje bo muszę się nastawić na coś konkretnego... Cebulowa - weź jeden listek do torebki wrzuć i będziesz miała cały czas przy sobie. W ogóle to Ty z plamieniem do pracy chodzisz? Powinnaś poleżeć, aż przjedzie..ale To oczywiście Twoja decyzjaMuszę sprawdzić ile mam jeszcze dupka... przydałby Ci się nie?
|
||
|
|
|
#2948 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Plamieniem to nawet ciężko nazwać. Spokojnie kocurku, lekarz nie kazał leżeć plackiem. Jedynie się oszczędzać. Jak bym musiała to by mi to zwolnienie wcisnął.
|
|
#2949 |
|
Zakorzenienie
|
Z tż na razie lepiej,zobaczymy jak będzie dalej...
Czytałam że jak się zapomni 1 dawki to żeby nie brać podwójnej tylko kolejną czyli wieczorną.
Życie jest po to aby walczyć. Gdy upadniemy trzeba powstać z honorem i nie poddawać się,chociaż zabrakłoby sił na dalszą walkę. Zawsze istnieje inne rozwiązanie, nadzieja która trwa zawsze. Domiś-30.12.13 godz 11:05 Dnia 25.04.12 - 8 tydzień Aniołek |
|
|
|
#2950 |
|
Zakorzenienie
|
jakie śliczne te Wasze maluszki
24.09.2011 ![]() II kreski - 09.05.2013 23.12.2013 o godz. 2:35 urodziła się Hania ![]() Pyza dorasta |
|
|
|
#2951 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
jakie to motywujące...mój organizm się broni przed bólem więc nie zachodzę w ciąze ![]() ![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Witam się...tj. zwłoki się witają. Przyjechałam do pracy rowerem..jechałam 1,25 min i zastanawiam sie jak wrócę..35 stopni upału..przez godzine nie miałam siły nawet palcami ruszać po przyjeździe..
Edytowane przez Linka1984 Czas edycji: 2013-06-20 o 11:26 |
||||
|
|
|
#2952 | ||||||
|
Zadomowienie
|
Witam się z popołudniową capuccino. Spacer zaliczony, sprawy pozałatwiane, pranie się robi, obiad z wczoraj - zupa ogórkowa
Cytat:
, a dźwięki które dzieci wydają są piękne. Szkoda, że tak nie zostaje na zawsze .Cytat:
Ty chcesz w dupę, ja się pytam, co??? Co to ma być? Dziecko głodzisz! Identyko jak moja siostra, prawie nic nie jadła, przytyła tylko 6 kg a teraz jej dziecko chorowite i najniższe w klasie. Spokojnie może służyć na lekcjach biologii za szkielet. Chcesz tak?! Takiego mikrusia urodzić?Cytat:
HURA!!!! Nuna, urodziłaś w końcu? Gratulacje dla Was. Odpoczywaj a potem wracaj do nas. Cytat:
Cytat:
Cytat:
Chcę słyszeć Twój głośny śmiech, ciągle pamiętać każdą łzę i wszystkie Twoje smutki. Chcę grać kołysanki do snu póki nie zaśniesz słodko znów Maleńka i bezbronna Szybko tak ucieka czas, cenny czas córeczka |
||||||
|
|
|
#2953 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a ja dziś się rozpływam wszędzie mi za gorąco
|
|
|
|
|
#2954 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Co do badań - zobaczymy co wyjdzie. Jakiegoś endo trzaby w końcu odwiedzić tak czy inaczej .. się zobaczy. A TŻ jeszcze nie .. niby zgodzil się itp ale jakoś jeszcze nie mam serca go gonić .. mam wrażenie, że więcej szkody narobi jego stres gdyby co niż chwilę dłużej czekania .. (faceci są tacy wrażliwi na tym punkcie .. ) tym bardziej, że to ja jednak siebie podejrzewam o problem .. jak tsh wyjdzie ok i nie będzie czego się u mnie czepić to go wyślę w końcu. Może kolej nie taka ale co zrobić.. nie chcę żeby mi się chłop całkiem wystraszył a ja już przywykłam do badań, lekarzy, grzebania po necie itp. (mój chyba z 10 lat u lekarza nie był ..)
|
|
#2955 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Edytowane przez Linka1984 Czas edycji: 2013-06-20 o 14:33 |
|
|
|
|
#2956 | ||
|
Zakorzenienie
|
Odp: Dot.: Tyle cykli mineło..a my dalej sie staramy - problemowe baby cz VI
Cytat:
Cytat:
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
|
|
#2957 |
|
Zakorzenienie
|
Byliśmy na spacerze do 13 teraz młody spał, własnie wstaje
![]() Oczywiście jak spal to robiłam wszystko na raz, pranie, sprzatanie, gotowanie, jedzenie, prysznic-bo z wozkiem na 3 pietro co chwile więc biorę 3 razy dziennie i prasowanie.. poprasowałam ze trzy ubranka (a mam ze sto bo wyciągłam na 6-9mies) i spadło mi żelazko teraz leży i jakieś części są wookoło ale nie będę tego składać bo się nie znam, zostawiam to TŻ ![]() ide do mamy, ale burza idzie więc zobaczę czy się zbiore |
|
|
|
#2958 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Spokojnie, się zbada po kolei co trzeba .. nie wyskoczę nagle z kilku stów bo mi się tak uwidziało. Poza tym, może znów zrobię numer jak kiedyś, czyli zapakuję się do szpitala na 3 dni i wszystko mi zrobią za free, tylko odpowiedniego lekarza muszę znaleźć .. PRL i TSH to podstawa, z czymś muszę iść dalej .. jak wyjdą ok to się zbada PRL z obciążeniem i te wszystkie tarczycowe pierdoły .. Ja nie w ciemię bita, nie będę płacić za coś, co w sumie powinno być za darmo ... polityka prorodzinna k..wa jego w d.. mać!
|
|
#2959 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja i tak licze w końcu na flaszkę..od Ciebie wiesz za co hooo apropo polityki pro rodzinnej to sie wkurzyłam właśne...dostalam skierowanie do szpitala ale badania 'przed' mam sobie zrobić na własny koszt! I jak tu robić dzieci w tym kraju?? Uwaga Uwaga..wracam do domu..jedyne 18km i 35 stopni ...rowerem ałć
|
|
|
Okazje i pomysły na prezent
|
|
#2960 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale do endo jakiegoś to już pojadę no, bo to nie trza co 2 dni .. tylko znajdę sensownego ![]() No i zależy co mi tam wyjdzie, w sumie najpierw pogrzebię w necie jak zwykle sama zdecyduję co dalej i pójdę tylko potwierdzić hehehe jak się da to na nfz
|
|
#2961 |
|
Zadomowienie
|
Odp: Tyle cykli mineło..a my dalej sie staramy - problemowe baby cz VI
Aaale upał... Ciekawe jak Linka na rowerze. :p
Zaliczyłam po powrocie z pracy pierwszego ciążowego pawia...
|
#2962 |
|
Zakorzenienie
|
Wrr poszłam po pracy po wyniki i jest tylko tsh, prl będzie pewnie jutro.
No a TSH kurdę, prawie identyczne jak 4 lata temu .. czyli 2,67. Takie niby ok, co to pewnie połowa ginów nawet się nie zastanowi. Ale plus jest taki, że panie mnie uświadomiły, że lekarz rodzinny mi może wystawić skierowanie na całą resztę, może najpierw pójdę więc do niego. Lekarza poz akurat mam super, więc może mi wystawi ..
|
#2963 |
|
Raczkowanie
|
omg 18 km rowerem w taaaaaki upal! jakas masakra, ja sie mecze samym siedzeniem na lawce, a co dopiero jakas aktywnosc!
|
|
#2964 |
|
Zadomowienie
|
Gratuluje pawia
![]() ![]() to dobry znak, ze malenstwo się rozwija trzeba w ten sposób tłumaczyć sobie wszelkie ciazowe dolegliwości :pLinka żyjesz?:p Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
#2965 |
|
Zadomowienie
|
Odp: Dot.: Odp: Tyle cykli mineło..a my dalej sie staramy - problemowe baby cz VI
A co mi sie nie przyjelo? Woda mineralna. Potem zjadlam kurczaka pieczonego i jest juz lepiej. Dobrze, ze wieczorami mdlosci mijaja chociaz. :p
|
#2966 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
czesć dziewczynki ![]() wracam do nadrabiania
|
|
|
|
|
#2967 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Maru, a nie mozesz z tym tsh isc do endokrynologa? on napewno da ci leki na zbicie. ja mialam podobne przed zajsciem w ciaze, to endo na spokojnie leki dala i mowila ze kierujemy sie w strone 1,5. nie mam pojecia przy jakiej wartosci zaszlam, ale na wizycie gdy bylam juz w ciazy skoczylo mi do 2,72 bodajze, czyli musialo byc wczesniej nizej. ja dzis po wizycie. szyjka sie skraca, rozwarcie sie robi wiec dupa, oszczedzac sie... yhm ciezko bedzie. mloda wazy 1390 g i siedzi poki co glowa do dolu. byle wytrzymac jeszcze 8 tyg i bedzie git majonez
|
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#2968 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2969 |
|
Zadomowienie
|
Bajka no to teraz musisz wyjatkowo dbac o wypoczynek. Przypomnij mi, ktory to tydzien?
|
#2970 |
|
Zadomowienie
|
dziewczynki macie przesłodkie dzieci
![]() cudne i synek Bazili (wybacz zapomniałam imienia) i Tymek i Lidka i Kamilek z tżtem ![]() achhh słodziaki u nas 17 dzień cyklu przytulanek przez ostatnie dni było sporo oj sporo oby skuteczne ![]() cóż pozatym mój tż duzzzzoooo pracuję jest zmęczony i obawiam się że może to mieć jakiś wpływ ... ale nie zapeszam Luna - super że potwornopająk rozklapciany ![]() ja też ich nie cierpie Kocurku? czy TY następna jesteś? ![]() po wizycie u gin jestem zła bo zrobiła mi tylko cytologie i powiedziała że mamy czas do końca roku i dopiero wtedy na ewentualne badania (poprzednia ginka dała nam rok który mija we wrześniu) w sumie nie duża różnica, ale moje, nasze pragnienie ogromne ![]() póki co łykam tylko kwas foliowy mówicie że wisiołek pomaga? jak trzeba go zarzywać? nie zaszkodzi? i jakieś ziółka? kurcze jestem zupełnie zielona w tym "pomocach" ogólnie u nas oki tylko mało czasu mamy dla siebie i mało mam dla was ![]() choć staram się nadrabiać ![]() aaaaaaa i gratuluję pięknych brzuszków ślicznośćii trzymam kciuki za kolejne badania wizyty i inne takie takie ![]() nie zapominajcie o mnie
Edytowane przez 123spinka Czas edycji: 2013-06-20 o 20:24 |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:54.

Powinnaś poleżeć, aż przjedzie..ale To oczywiście Twoja decyzja