|
Notka |
|
Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#2941 |
Zakorzenienie
|
Dot.: O dzidzie sie staramy i na narodziny czekamy :) czesc VIII
Ewciu, dobrze, że ten dzień już za Wami
![]() ![]() Mysti, super okazja z tym usg ![]() ![]() Arletko, na ostatniej wizycie rozmawiałam z lekarzem o liczeniu terminu i mogę Ci teraz wszystko przekazać ![]() ![]() ---------- Dopisano o 21:38 ---------- Poprzedni post napisano o 21:37 ---------- Z ciekawości- a bliżej którego terminu siostra urodziła? ![]()
24.09.2011 ![]() II kreski - 09.05.2013 ![]() 23.12.2013 o godz. 2:35 urodziła się Hania ![]() Pyza dorasta ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2942 |
Zakorzenienie
|
Witam.TASIA powtórz test a najlepiej beta.MYSTI super okazja z tym usg
![]() ![]()
Życie jest po to aby walczyć. Gdy upadniemy trzeba powstać z honorem i nie poddawać się,chociaż zabrakłoby sił na dalszą walkę. Zawsze istnieje inne rozwiązanie, nadzieja która trwa zawsze. Domiś-30.12.13 godz 11:05 ![]() Dnia 25.04.12 - 8 tydzień Aniołek ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2943 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
nie wyobrazałam sobie ze mozna sie tak bardzo zrzyc ze soba tak jak my . Musimy sobie zorganizowac jakies spotkanie (ale to jak juz bedziemy wszystkie z dzidziusiami i zaciazaone tez ![]() ---------- Dopisano o 11:02 ---------- Poprzedni post napisano o 11:01 ---------- Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 11:05 ---------- Poprzedni post napisano o 11:02 ---------- Cytat:
TASIA idz kochana na bete bedziesz wiedziala co i jak i sie nie martw moze ten ostatni test jakis zepsuty sie trafil ![]() ---------- Dopisano o 11:09 ---------- Poprzedni post napisano o 11:05 ---------- Cytat:
![]() a nastepne usg wyszlo ze urodze (13 pozniej 12 ) wiec same widzicie a skorcze mi sie zaczely juz 15 z samego rana okolo 3 w nocy ale Tz nie budzilam ---------- Dopisano o 11:17 ---------- Poprzedni post napisano o 11:09 ---------- Musze Wam opisac jedna sytuacje z dzis w nocy a raczej rana wleciala nam wczoraj mucha i tak o niej zamomnialam . karmie mala i tak ona poscila cyca (zapalone swiatlo mialam ) i sie patrze a ona sie skupila na jednej rzeczy. Myslalam ze jak zwykle sie patrzy na swiatlo a ona sie patrzyla na ta wlasnie muche w takim skupieniu ze jak poleciala to ona za nia wzrokiem "poleciala " .
![]() |
#2944 | |
Zakorzenienie
|
Witajcie
![]() Cytat:
![]() ![]() Basiu to u Ciebie nieduże różnice między om a genetycznym - miałaś regularne cykle? Vanesska ![]() ![]() A co do spotkania to świetny pomysł ![]()
24.09.2011 ![]() II kreski - 09.05.2013 ![]() 23.12.2013 o godz. 2:35 urodziła się Hania ![]() Pyza dorasta ![]() Edytowane przez _Kluska_ Czas edycji: 2013-09-29 o 10:51 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2945 | ||
Zadomowienie
|
Cześć
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2946 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
cykle mialam co 33 dni a wczesniej co 30 dni ![]() ---------- Dopisano o 12:23 ---------- Poprzedni post napisano o 12:22 ---------- Cytat:
![]()
![]() |
#2947 |
Zakorzenienie
|
Arletko bardzo współczuje z tą lodówką... Ja z Jasiem miałam takie "uczulenie" na lodówke... Tż nie mógł nic zjeśc, bo ja w całym domu ją czułam...
![]() ![]() ![]() ![]() Zapisałam sie na to USG, mam na 15 ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2948 |
Zakorzenienie
|
Hej Laski
![]() Rudziaku - duzooo siły kochana! ![]() Kluska, suszone pomidory ![]() ![]() Baska, ja też jestem za spotkaniem! Koniecznie ![]() My wczoraj dzien zakupowy, juz myslałam, że zwariuje. Wyszlismy z domu o 11 a wrócilismy przed 20 ![]() Ale kupilsmy prezent na chciny - lancuszek z zawieszka serduszko. Ja sobie dresy i sweter nad to moze teraz, bo sie boje, ze mnie wygwiżdze ![]() ![]() ![]() No i kurde mecza mnie zaparcia od piatku ![]()
#2949 |
Zakorzenienie
|
Mysiu pokaż łowy
![]() ![]() ![]()
Życie jest po to aby walczyć. Gdy upadniemy trzeba powstać z honorem i nie poddawać się,chociaż zabrakłoby sił na dalszą walkę. Zawsze istnieje inne rozwiązanie, nadzieja która trwa zawsze. Domiś-30.12.13 godz 11:05 ![]() Dnia 25.04.12 - 8 tydzień Aniołek ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2950 |
Zakorzenienie
|
Cześć!Pojechali i dobrze, bo już nie wyrabiałam, a o ciąży na razie nie powiedziałam... Ciągle latałam z kuchni do pokoju, stałam przy garach, masakra
![]() ![]() ![]() ![]() A jutro umrę ze strachu, wizyta i usg genetyczne, myślę o tym od tygodnia i się denerwuję, tak bardzo chcę, żeby wszystko było OK ![]() ![]() Teraz sobie idę leżeć i nic nie robię, nawet garów już nie umyłam, nie mam siły ![]() ---------- Dopisano o 17:51 ---------- Poprzedni post napisano o 17:42 ---------- Ruda ![]() ![]() ![]() Basia zazdroszczę, że masz już swoją kruszynkę przy sobie i możesz codziennie obserwować jak się zmienia ![]() ![]()
#2951 |
Zakorzenienie
|
siostra miała termin na 29 grudnia, urodziła 21 przez cc, a juz wczesniej jej lekarze mowili ze łozysko sie robi stare,wiec tak dokładnie to nie wiem.
Nasz ślub 28.01.2012 ![]() 27.04.2012-aniołek ![]() ![]() ![]() Lenka 11.03.2014 ![]() ![]() Hania 6.09.2016 ![]() ![]() http://suwaczki.maluchy.pl/li-67603.png http://www.suwaczki.com/tickers/3i498u69fevq68l3.png |
![]() ![]() |
![]() |
#2952 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Prosze o kciuki jutro o 8:40 bo mam wizyte ![]()
|
![]() ![]() |
![]() |
#2953 |
Zakorzenienie
|
Hej
![]() Ja dzis mialam wyjatkowo leniwy dzien ![]() ![]() Iza uwazaj jeszcze niech sie wietrzy.I za wizyte mocne ![]() ![]() ![]() Lila twarda jestes ze nie powiedzieliscie jeszcze.Odpoczywaj po pracowitym weekendzie ![]() Mysti daj znac jak usg wygladalo i jak dzidzia przede wszytskim wyglada ![]() Mysia to rzeczywiscie zakupowe szlenstwo,kiedys tez mialam sile zeby tak latac teraz juz mi sie nie chce.Mam swoje 3 sklepy i zawsze tylko je odwiedzam,wiec idzie w miare szybko ![]() Ewcia kochana duzo sily dla was,wszytsko sie ulozy jakos.Dobrze ze macie siebie. Basiu cudownie tak obserowac malenstwo co dzien jak sie zmienia jak rosnie jak obserwuje swiat piekne to musi byc ![]() Dziewczyny ja od dwoch dni ani razu nie poczulam mojego malenstwa ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2954 |
Zakorzenienie
|
Izus, jakie to lowy
![]() ![]() Gianna, uwierz mi lub nie... ale u mnie to tz uwielbia po sklepach chodzic ![]() ![]() A co do Twojego maluszka to dziewczyny, maj jakies tam sposoby. Jedza slodkie albo kwasne. Kochana, mam nadzieje, ze Malec sie szybko odezwie i nie bedzie juz mamy straszyl ![]()
#2955 |
Wtajemniczenie
|
hej,
a ja znowy dziś wylądowalam na grzybach. Jutro nadrobię, bo dziś to już nie wiem jak się położyć żeby nie zmęczyć.
#2956 |
Zakorzenienie
|
Hej Kochane
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gianna pogoda jest zmienna więc może i Kruszynka jest senna,głaskaj brzuszek a nawet nim trochę "pobujaj" to może się ruszy ![]() Tasia zrób jutro drugi test a nawet idź na betę jak masz taką możliwość ![]() Arletko ja też miałam lodówko-wstręt więc wiem co to znaczy.przeszło mi chyba w 5lub6tym mc ![]() Basiu dzieciaki teraz tak szybko się rozwijają,moja mama mówiła że kiedyś do pół roku tylko leżały owinięte w becikach a teraz dziecko ma tydzień a główkę podnosi,Vanesska cudna-nie mogę dodawać komentarzy pod zdjęciami ![]() Agabiwro Ty ciężarna Grzybiaro ![]() Mysiu zazdroszczę swetra-też mi się marzy taki wielki i grubaśny ![]() Lila gratuluję 13stki ![]() ![]() Izka nie szalej tak-koty by nie uciekły ![]() ![]() Misti u mojego gina też ok 200zł takie usg. Zmykam do wyrka bo coś mi się zimno robi ![]() ![]()
#2957 |
Raczkowanie
|
No i po wszytkim. Przyszła @....wrrr ale byłam zła i rozczarowana. Cóż nowy cykl nowe możliwości. Tak szybko sie nie poddam. 8 mam wizyte to sie dowiem co dalej.... Jeszcze dowiedziałam sie ze dwie kolezanki z mojego działu są w ciąży.... po prostu smutno mi i tyle... Ide spać nie bede wam tutaj marudzić.
|
![]() ![]() |
![]() |
#2958 |
Zakorzenienie
|
Tasiu
![]() ![]() ![]() Gianna, czasami ruchy nie są regularne. Masz spokojny tryb życia to i dzieć jest spokojny ![]() ![]() Izuś, mnie też boli głowa od takich zapachów, najgorzej jest w sklepach budowlanych czy nawet z dywanami. to chyba organizm nas ostrzega, że coś nie do końca jest zdrowe i że jednak lepiej na powietrzu. Spokojnie, wywietrzy się i będzie po problemie ![]() Lila, iza kciuki za wizyty ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
24.09.2011 ![]() II kreski - 09.05.2013 ![]() 23.12.2013 o godz. 2:35 urodziła się Hania ![]() Pyza dorasta ![]() Edytowane przez _Kluska_ Czas edycji: 2013-09-29 o 22:24 |
![]() ![]() |
![]() |
#2959 | ||
Zakorzenienie
|
Witam
Cytat:
![]() Cytat:
![]()
||
![]() ![]() |
![]() |
#2960 |
Zakorzenienie
|
Cześć.
Tasiu, przykro mi ![]()
#2961 |
Zakorzenienie
|
Cześć
Ależ miałam ciężką noc. ![]() Czekam na wieści z wizyt Buziaki ---------- Dopisano o 09:51 ---------- Poprzedni post napisano o 09:38 ---------- A w ogóle to fota z wczoraj rano, w końcu nie z rąsi ![]() 25t5d ---------- Dopisano o 10:01 ---------- Poprzedni post napisano o 09:51 ---------- no nie działają znów zdjęcia ![]()
24.09.2011 ![]() II kreski - 09.05.2013 ![]() 23.12.2013 o godz. 2:35 urodziła się Hania ![]() Pyza dorasta ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2962 |
Zakorzenienie
|
Kluska, wstaw do profilu - może tam się uda
![]()
#2963 |
Zakorzenienie
|
![]() ![]() |
![]() |
#2964 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() No więc tak z małym wszystko ok.Ale ja musze ograniczyć aktywność,raczej żadnych spacerów bo w dalszym ciągu mam skurcze i twardnienia.Zwiększył mi dawke fenoterolu do 4x1.Poza tym mam ciągle zdrętwiałą jedną noge ,powiedział że to od kręgosłupa i tym bardziej jak najmniej chodzić.
|
![]() ![]() |
![]() |
#2965 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() tzn. musisz raczej w domku siedzieć , tak?
![]() |
#2966 |
Zakorzenienie
|
czesc.
byłam rano w lumpku i kupiłam pare szmatek dla bobo,raczej w jasnym kolorze ![]() tasia kurcze przykro:-( dziewczyny tesciowie dali nam cwiartke swiniaka i musze sie za nia wziasc,choc nie chce mi sie. to tyle roboty przy tym ze masakra. znowu no nieprzespana...
Nasz ślub 28.01.2012 ![]() 27.04.2012-aniołek ![]() ![]() ![]() Lenka 11.03.2014 ![]() ![]() Hania 6.09.2016 ![]() ![]() http://suwaczki.maluchy.pl/li-67603.png http://www.suwaczki.com/tickers/3i498u69fevq68l3.png |
![]() ![]() |
![]() |
#2967 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() nie wiem czy ja też nie mam twardnień. kilka razy dziennie mam taki dyskomfort jakby ktoś w środku rozłożył parasol+ twardo tam gdzie macica. najpierw myślałam, że to mała się tak pręży i wypina przy ścianie macicy ale teraz mam wątpliwości czy to nie te skurcze przepowiadające czy twardnienia ![]() Dodatkowo kolega mnie straszy, żebym nie była taka aktywna. jego żona chodziła do pracy długo, miała dużo energii i nie mogła usiedzieć na miejscu i mimo wzorowo przebiegającej ciąży urodziła miesiąc wcześniej ![]() a bezsenność chyba już wiem z czego wynikała. wczoraj na obiad zamówiliśmy pizzę, wzięłam bardzo ostrą i dziś od rana mój żołądek odreagowuje ![]()
|
![]() ![]() |
![]() |
#2968 |
Zakorzenienie
|
Hej
![]() Ewciu jaki ten twoj Kostus jest pocieszny,zachowal sie super jakby wiedzial co teraz babcia potrzebuje,no jak nie kochac takiego malenstwa ![]() Mysiu to widze ze tz wybredny ![]() ![]() ![]() Kluska nie denerwuj sie kochana tym wszystkim poradzisz sobie,nie przemeczaj sie tylko.Czasem kazdego dopada taka chandra ale na pewno wszystko ulozy sie po waszej mysli. ![]() Iza super ze z malym wszystko dobrze ![]() ![]() Aga ty grzybiaro ![]() ![]() Arletko pokaz co tam dla malca znalazlas ![]() Lila kciuki za genetyka ![]() ![]() Tasia ![]() ![]() ![]() No dziewczyny moj dziec dal mi dzis o sobie znac ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2969 | |||
Zakorzenienie
|
Powiedział że moge zrobić raz na kilka dni naprawde krótki spacer koło domu.
Tak to jak najwięcej odpoczywać,na szczęście nie musze leżeć plackiem. Cytat:
![]() Cytat:
![]() Lekarz dziś nie ważył małego,sprawdzał tylko tętno.Pomiary bedą za 2 tygodnie. ---------- Dopisano o 13:24 ---------- Poprzedni post napisano o 13:15 ---------- Cytat:
![]()
Życie jest po to aby walczyć. Gdy upadniemy trzeba powstać z honorem i nie poddawać się,chociaż zabrakłoby sił na dalszą walkę. Zawsze istnieje inne rozwiązanie, nadzieja która trwa zawsze. Domiś-30.12.13 godz 11:05 ![]() Dnia 25.04.12 - 8 tydzień Aniołek ![]() Edytowane przez iza243 Czas edycji: 2013-09-30 o 12:23 |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#2970 | ||
Zakorzenienie
|
aaa właśnie, Mysiu, mój tż tak samo z zakupami ma. jak już po godzinach łążenia coś znajdzie to jest pół com za krótki rękaw, albo się podoba tylko gdyby było w innym kolorze bla bla bla
![]() Cytat:
![]() pokaż ciuszki ![]() Cytat:
![]() ![]() a mnie właśnie szlag trafia. uwaga, będzie plucie jadem: umówiłam się na 12 do cukierni z koleżanką, która też jest w ciąży. Ona od początku wzięła sobie l4 siedzi w domu i ciągle powtarza jak strasznie jej się nudzi. Rano wstałam, zrobiłam pranie, ogarnęłam z grubsza łazienkę i szykuję się do wyjścia. O 11.40 zadzwoniła, że się spóźni bo jedzie jeszcze do banku i l4 zawieźć do pracy. Miała być o 13, w godzinę i tak nie zdążyłabym jechać do praktikera i kupić karniszy i kilku innych drobiazgów (ani do tesco na zakupy do sprzątania po remoncie), więc siedzę w domu i czekam, jest 13.20 a nadal nie odezwała się. A mój dzień ucieka, tik-tak tik-tak ![]() ![]() ---------- Dopisano o 13:31 ---------- Poprzedni post napisano o 13:28 ---------- o o.... czyli powinnam liczyć ilość takich akcji na dzień? wizytę mam 17 października dopiero. próbować wcisnąć się wcześniej?
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:52.