Już październik - zimno, plucha; nam się chce dużego brzucha!Staraczki-mamusie 2013, - Strona 99 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-10-10, 15:02   #2941
Carmenaa_88
Zakorzenienie

Dot.: Już październik - zimno, plucha; nam się chce dużego brzucha!Staraczki-mamusie

Cytat:
Napisane przez agnieszkaK Pokaż wiadomość
nie mam, tzn mam ciśnieniowy,ale taki pierwszej generacji, co nie ubije tak mleka, bo ta dysza ma za małe ciśnienie, dostałam w "spadku" od rodziców, bo kupili sobie lepszy.

ale mam taką "ubijarkę" do mleka, taki jakby shaker, wlewasz trochę mleka, kładziesz na specjalną podkładkę, to się tam kręci i ubija, albo całkiem na sztywno, jak to cappucino schumiato, albo tak średnio do latte. To w sumie też od rodziców,ale oni tego nie używają, to jest z Niemiec, ale niedawno były podobne w biedronce za ok 89 zł. fajna sprawa, bo możesz i do kakao dodać, czy do zwykłej kawy na górę.
nie mów może już nic więcej, bo zaraz sobie polecę to kupić :brzyda l: z drugiej mam tak małą kuchnię, że nie wiem gdzie bym tam jeszcze to wcisnęła

Igorek ur.4.09.2010

Maja 16.04.2014- 26.04.2014
(na zawsze w moim sercu Aniołku)

Carmenaa_88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-10, 15:05   #2942
Mygda
Raczkowanie

GG do Mygda
Dot.: Już październik - zimno, plucha; nam się chce dużego brzucha!Staraczki-mamusie

Cytat:
Napisane przez Carmenaa_88 Pokaż wiadomość
nie mów może już nic więcej, bo zaraz sobie polecę to kupić :brzyda l: z drugiej mam tak małą kuchnię, że nie wiem gdzie bym tam jeszcze to wcisnęła
U mnie to samo mała kuchnia i nie wiem gdzie wciskać te urządzenia. Najważniejsze, że zmywarkę udało się wcisnąć
Mygda jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-10, 15:19   #2943
katekatee
Zadomowienie

Hej Ja miałam dziś pół dnia załatwiania a i tak nic nie załatwiłam My dziś z tżtem rano przytulanki, ciekawa jestem czy z tych rannych "polowań" coś będzie

Cytat:
Napisane przez God Of War 20 Pokaż wiadomość
Po tak długim czasie się już nie nakręcam nie ma mowy jak ma być to będzie na tym etapie i tak nic już zrobić nie mogę tylko czekać...
Jasne Ale coś czuje że to będzi chyba to Na kiedy byś miała termin

Cytat:
Napisane przez meire Pokaż wiadomość
U mnie.. Coz... Stresowo bardzo, bo wszedzie czytam, ze w 6 tyg juz powinno byc serduszko.. A u mnie tylko pecherzyk zoltkowy widzial.. ;( no i jak sobie porownalam dzis badania z Zuza, to z nia w 6 tyg juz widzialam robalka i slyszalam serduszko.. I jeszcze bardziej sie zaczelam bac.. Przepraszam, ze marudze, ale naprawde sie boje...
Ja tez byłam prawie w 6 tygodniu i lekarka nie widziała nic oprócz pęchęrzyka i pierwsze jej słowa to że owulacja się przesuneła, ja mam owulację 12,13 dc od roku i wiedziałam że to nie możliwe i trochę przeczuwałam najgorsze, Nie możesz porównywać ciąż zwłaszcza że masz późne owulacje. Możesz iść do innego gina jesli ten lekarz nie widzi problemu i kazał Ci przyjść za 3 tygodnie, albo zrobić beta HCG w odstępnie 2-3 dniowym, ja wtedy zrobiłam HCG ale żałuje że nie poszłam do innego gina.

Cytat:
Napisane przez Elfka86 Pokaż wiadomość
już nie można zdania wyrazić, bo się zaraz obrywa co to za rządy są ja się pytam?!
Ja nie chce nic mówić ale jak wtedy byłam w ciąży i jak zrobiłam ten test za szybko to taka byłam zła na drugi dzień że już u siebie widziałam objawy PMS a tu @ jak nie było tak nie było Który ty masz teraz dc?

Cytat:
Napisane przez gosius91 Pokaż wiadomość
Dziekujemy za mile slowa
Dzisiaj jak do tej pory zrobilam pranie i obiad. I leeeeeeeze a to trochu przed domkiem na sloneczku. Czytalam gazete i cos tam bylo o kapuscie kiszonej.. nabralam takiej ochoty ze jak TZ wroci z pracy to ma kupic :p
Bedzie syn Powinnaś dużo leżeć i się nie stresowac bo to ma naprawdę duży wpływ na fasolinkę

Cytat:
Tak więc oficjalnie nowy cykl rozpoczęty.
No to witam kolejną co się dopisuje do mamuś wakacyjnych Nie żebym CI nie życzyła ale za dużo już tych majowo-czerwcowych. Także teraz proszę się spinać bo musimy być najliczniejszą grupą

Cytat:
Napisane przez FlightlessBird Pokaż wiadomość
j
Postanowiłam, że wraz z nowym cyklem zaczynam tempke mierzyć o 4 ooo!
Żartujesz

Cytat:
a może ktoś ze mną latte machiato się napije? bo samemu nie jest takie dobre.
Ja! Ale jak mi zrobisz bo ja mam lenia

http://suwaczki.slub-wesele.pl/200910201762.html

katekatee jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-10, 15:21   #2944
vioris
Zakorzenienie

Witam
Od rana Was nadrabiałam i nie mogłam nadrobić bo ciągle coś
Teraz dopiero się udało

Cytat:
Napisane przez wik_and_ola Pokaż wiadomość
Ale ja pisałam o wypoczynku dziecka w nocy, nie moim . Ja wiem, że nie wypocznę, bo już to przerabiałam, że chodziłam jak zombi . A o tych przytulankach z mężem to też tak w późniejszym okresie, bo najpierw połóg, potem zmęczenie, więc u mnie też libido wracało do swego poziomu powoli Chodziło raczej o to, że jak od początku zacznę dzidzię przyzwyczajać to potem ciężko odzwyczaić, no a ten brak ochoty na sex to w końcu przechodzi i wtedy jest łatwiej, ja tak miałam i miałam też przykład mojej siostry, gdzie nauczyli syna i spał z nimi do 6 roku życia , masakra
Ja nie zauważyłam zależności między spaniem dziecka z nami a tym, że jest do tego jakoś bardzo przyzwyczajone Wydaje mi się raczej, że nie można tego po prostu przeciagnąc i roczek jest takim dobrym wiekiem na zmianę i wtedy wcale nie jest ciężko odzwyczaić. Kilka nocy bez ustępowania dziecku i po temacie
Dziecko jest jeszcze na tyle małe, że łatwo przyjmuje zmiany a na tyle duże że może spokojnie w nocy już nie dostawać piersi
A spania z dzieckiem do takiego czasu absolutnie nie popieram. Moja mama z moim bratem spała do 8 rż, bardziej z braku miejsca w domu, ale wcale nie uważam aby to było dobre dla niego

Cytat:
Napisane przez Lea_ny Pokaż wiadomość
Hej.
Ostatnio w ogóle nie mam czasu, żeby was nadrobić... wiec wpadłam tylko na chwilę podzielić się informacjami z wizyty u lekarza.

A wiec generalnie, to
Torbiel sporo urosła, więc "o rozmnażaniu mogę na razie zapomnieć" - jak to stwierdził pan doktor
Teraz przez 2 miesiące muszę brać tabletki anty i mieć nadzieję, że dzięki nim torbiel się wchłonie - a jak nie, to wycinanie...
Pod koniec drugiego opakowania mam przyjść na USG, żeby zobaczyć jak się sprawy mają.
Tak więc starania przynajmniej do końca roku mam z głowy...
Oby to szybko się wchłonęło kochana

Cytat:
Napisane przez gosius91 Pokaż wiadomość
Dzień dobry

Dzisiejszą noc spędziłam w domu, u boku najukochańszego męża

Popołudniu wczoraj wypisali mnie do domu, ze szpitala.
Na karcie mam wpisane rozpoznanie: Poronienie zagrażające.

Według USG - wyszło, że mam krwiaka. Zwiększono mi dawkę luteiny. No i na razie tyle. Mam nadzieję, że do następnego USG, się wchłonie, nie chciałabym, żeby wypłyneła krew, bo po prostu bym się gorzej bała.. Wyniki podstawowe dobre.

Czuję się w miarę dobrze - co prawda zauważyłam, że szybko się męcze - ale postanowiłam się trochę pooszczędzać do następnej wizyty. Postram się więcej leżeć niż do tej pory, i nie forsować się z obowiązkami domowymi..

Pęcherzyk ma 28mm, 9tydz 4 dzien (na dzień 07.10.2013) wg usg termin mam na 08.05.2013 - wg om - 07.05.2013.

I zdjęcie USG (wybaczcie jakość, robione tel..)

PS. Bijące serduszko wynagrodziło cały dotychczasowy stres.

Śliczności małe Odpoczywaj. Ja przy takim rozpoznaniu bym leżała i nie wstawała nawet. Chyba bym się za bardzo stresowała gdybym miała normalnie chodzić wiedząc, że moze to zaszkodzić maluszkowi.

Cytat:
Napisane przez miss_matyldzia Pokaż wiadomość
witam,
przyjmiecie do swojego grona kolejna staraczkę???
Witaj

Cytat:
Jestem już szczęśliwą posiadaczką http://www.ikea.com/pl/pl/catalog/products/60150176/
W końcu lapek nie będzie mi się przegrzewał w łóżku
I jak się sprawuje? Bo ja takiego właśnie nie chciałam, ze względu na to że trzeba go trzymać na kolanach Wolałam taki jak był w Biedronce który można wyregulować i po prostu stoi na łóżku a my siedzimy pod nim Nie czuć wtedy ciężaru laptopa

U mnie same nuuudy. @ trwa i zanim ja się doczekam owulki to

Tż cały czas mówi, że zbiera siły na owulkę Mamy w planie serduchowanie rano i wspólne orgazmy aby pomóc żołnierzom dotrzeć gdzie trzeba Z corcią właśnie zaszłam w jednym jedynym dniu kiedy serduchowałam i w taki właśnie sposób

Edytowane przez vioris
Czas edycji: 2013-10-10 o 15:27
vioris jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-10, 15:24   #2945
FlightlessBird
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez katekatee Pokaż wiadomość

Żartujesz
no nie
Teraz moje mierzenie chyba serio ma kiepski sens - mierzę ok 6. Ok 4-4:30 zawsze wstaję siku i się napisać. I średnio 40 minut przed budzkiem już nie śpię tylko drzemię i się rzucam po łóżku.

Tak więc najlepszym wyjściem będzie mierzenie tak wcześnie i później dalszy sen

Vioris - włśnie testuję podkłądkę i jest ok
Ja się nie mogę doczekać owulki

Edytowane przez FlightlessBird
Czas edycji: 2013-10-10 o 15:28
FlightlessBird jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-10, 15:25   #2946
Elfka86
Zakorzenienie

Cytat:
Ja nie chce nic mówić ale jak wtedy byłam w ciąży i jak zrobiłam ten test za szybko to taka byłam zła na drugi dzień że już u siebie widziałam objawy PMS a tu @ jak nie było tak nie było Który ty masz teraz dc?
27 dc niby zazwyczaj cykle były 25-26, ale ostatnio się wydłużyły coś planowana przez ovu @ jest w sobotę a jak będzie to się okaże
Elfka86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-10, 15:36   #2947
katekatee
Zadomowienie

Cytat:
no nie
Teraz moje mierzenie chyba serio ma kiepski sens - mierzę ok 6. Ok 4-4:30 zawsze wstaję siku i się napisać. I średnio 40 minut przed budzkiem już nie śpię tylko drzemię i się rzucam po łóżku.

Tak więc najlepszym wyjściem będzie mierzenie tak wcześnie i później dalszy sen

Vioris - włśnie testuję podkłądkę i jest ok
Ja się nie mogę doczekać owulki
Dziewczyny z Ciebie to ranne ptaszysko straszliwe Ja mam problem o 7.30 zwlec się z łóżka, Wiktor ma na szczęście to samo, oby drugie też miało z tym problemy Mam nadzieje że sobie wymierzysz w następnym cyklu fasolkę bo Ciebie też do wakacyjnych już liczę

Cytat:
27 dc niby zazwyczaj cykle były 25-26, ale ostatnio się wydłużyły coś planowana przez ovu @ jest w sobotę a jak będzie to się okaże
To kiedy będziesz mieć termin Zaś maj

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2013-10-10, 15:39   #2948
agnieszkaK
Zadomowienie

Cytat:
Hej

No to witam kolejną co się dopisuje do mamuś wakacyjnych Nie żebym CI nie życzyła ale za dużo już tych majowo-czerwcowych. Także teraz proszę się spinać bo musimy być najliczniejszą grupą
Ja! Ale jak mi zrobisz bo ja mam lenia
zrobię zrobię, czuj,że już ją masz
a co do mojego starania,a raczej naszego, to ja raczej nie przewiduję,aby w tym cyklu coś się wydarzyło, bo prosić się nie zamierzam, zaznaczę chyba na kalendarzu dni okołoowulacyjne i na tym poprzestanę. bo co mam zrobić? ostatnio próbowałam na siłę i co żołnierze nie wystrzeliły. więc do :pupa: i tak cud,że był dzień i dwa dni przed owu.
no chyba, że kupię jakiś braveran czy inny specyfik dla mężczyzn.
ooo to jest wizja!
Cytat:
3 mam może już się wydłużyło na 9 mcy
agnieszkaK jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-10, 15:39   #2949
frotka_82
Przyczajenie

podczytuje ale musze Was bardziej poznac bo juz sie troszke pogubilam wątek ma dużo dziewczyn jeszcze sie nie bardzo orientuje co u kogo
frotka_82 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-10, 15:42   #2950
FlightlessBird
Zakorzenienie

Cytat:
Dziewczyny z Ciebie to ranne ptaszysko straszliwe Ja mam problem o 7.30 zwlec się z łóżka, Wiktor ma na szczęście to samo, oby drugie też miało z tym problemy Mam nadzieje że sobie wymierzysz w następnym cyklu fasolkę bo Ciebie też do wakacyjnych już liczę

Kochana z chęcia bym spała dłużej, ale praca
ojjj chciałabym się do wakacyjnych załapać
Wiktor - jeden z naszych typów na imię dla syna

FlightlessBird jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-10, 15:43   #2951
vioris
Zakorzenienie

Stary 2013-10-10, 15:45   #2952
katekatee
Zadomowienie

Cytat:
zrobię zrobię, czuj,że już ją masz
a co do mojego starania,a raczej naszego, to ja raczej nie przewiduję,aby w tym cyklu coś się wydarzyło, bo prosić się nie zamierzam, zaznaczę chyba na kalendarzu dni okołoowulacyjne i na tym poprzestanę. bo co mam zrobić? ostatnio próbowałam na siłę i co żołnierze nie wystrzeliły. więc do :pupa: i tak cud,że był dzień i dwa dni przed owu.
no chyba, że kupię jakiś braveran czy inny specyfik dla mężczyzn.
ooo to jest wizja!
Ja kupiłam tżtowi selen+wit E, kwas foliowy i wit B6 no i sama pije siemię lniane mielone. Także może faktycznie pomyśl o jakimś specyfiku

Stary 2013-10-10, 15:50   #2953
Goraleczka84
Raczkowanie

Cytat:
ale przecież nie zmienię tego, że jeśli @ ma przyjść to i tak przyjdzie czy ją będę wywoływać czy nie będzie co ma być - to jest pierwszy cykl, w którym nie gadam do brzucha, bo od początku się nastawiłam na @ z uwagi na te nasze okołoowulacyjne kłótnie z małżem a tu jak na złość mi tempka robi i nie spada [COLOR="Silver"]
:
Widzisz to trochę jak u mnie
Goraleczka84 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-10, 15:51   #2954
Elfka86
Zakorzenienie

Cytat:
Ovu mi wyznacza na 23 czerwca termin

Cytat:
3 mam może już się wydłużyło na 9 mcy
Sama zaczynam trzymać za siebie
Stary 2013-10-10, 15:51   #2955
Goraleczka84
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez marszalka Pokaż wiadomość
no popatrz ja też z racji ilości i umiejscowienia serduch w ostatnim cyklu byłam prawie pewna że @ przyjdzie, i co??? dlatego kciukam, żebyś i ty została mile zaskoczona
No i widzę ze kolejna z podobnym scenariuszem ostatniego cs
Ohh....może coś w powietrzu było

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2013-10-10, 15:54   #2956
Elfka86
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Goraleczka84 Pokaż wiadomość
Widzisz to trochę jak u mnie
Czyli nie jestem w tym sama

vioris
zmień mi termin testowania na niedzielę 13 października dobrze?
Stary 2013-10-10, 15:55   #2957
Goraleczka84
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez God Of War 20 Pokaż wiadomość
No poszybowała... nie wiem szczerze mówiąc co i jak... podejrzewam, że owu była 17/18dc patrząc po śluzie... bo skończył się 15dc...
Zobaczę jak jutro temperatura będzie wyglądać... mam nadzieje, że mi się choroba żadna nie rozwinie bo nie chcę tabletek żadnych brać.
U mnie tez dokładnie 17dc owu patrząc na śluz i na szynkę - ale tez jeszcze czekam
Stary 2013-10-10, 15:56   #2958
agnieszkaK
Zadomowienie

Cytat:
Ja kupiłam tżtowi selen+wit E, kwas foliowy i wit B6 no i sama pije siemię lniane mielone. Także może faktycznie pomyśl o jakimś specyfiku
kate ale to jest jakiś zestaw znaczy jedna tabletka? czy wszystko osobno, jakie to ma nazwy i jaki cel? kwas foliowy wiem, a reszta?
aha a to siemię to na co na śluz?podobno niedobre? ja ziół nie cierpię, muszę mieć tabletki.
Stary 2013-10-10, 15:58   #2959
Carmenaa_88
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez vioris Pokaż wiadomość

na polsat cafe leci czasem szczęśliwa szóstka czy jakoś tak. chyba bym się załamała. ciekawe kto by mi pomógł przy takiej ilości dzieci
no chyba, że miasto zapewnia jakąś pomóc, bo przecież samemu nie da się tego ogarnąć, a maż też musi na te dzieci pracować

---------- Dopisano o 16:58 ---------- Poprzedni post napisano o 16:56 ----------

Cytat:
Czyli nie jestem w tym sama

vioris
zmień mi termin testowania na niedzielę 13 października dobrze?
hmmm ten sam scenariusz co ja w zeszłym miechu ja też testowałam w niedzielę

Igorek ur.4.09.2010

Stary 2013-10-10, 16:02   #2960
agnieszkaK
Zadomowienie

a użalałam się już dziś?
NIE?
jajniki mnie bolą, bo mam @@@@ pieprzoną. Aua
Stary 2013-10-10, 16:05   #2961
Elfka86
Zakorzenienie

Cytat:
hmmm ten sam scenariusz co ja w zeszłym miechu ja też testowałam w niedzielę
hmmm miałyśmy w tamtym cyklu razem zajść a Ty mnie zostawiłaś dobrze, że chociaż fluidy dajesz
Stary 2013-10-10, 16:07   #2962
Leine
Zakorzenienie

Cześć laaseczki

Wróciłam ze spacerku z córą, trzeba wykorzystać dni, póki jeszcze ciepło i słonecznie

Carmena jakie polecasz zimowe buty dla dziecka? Bo się zastanawiam czy z CCC są dobre? No i na co patrzeć przy kupnie?
Tak przydasz się chociaż raz...

Gosius słodki bobasek Bierz luteinę i leż a wyjdziesz z tego Też miałam krwiaka na macicy i sam się wchłonął po czasie (plamiłam wtedy). Więc wszytko będzie ok!

Godi może coś jest na rzeczy i zaciążyłaś

Marszałka olewasz mnie tak? :pzaurki: czekaj, czekaj, jeszcze przyjdziesz do mnie...

meire może później miałaś owu i po prostu nie widać jeszcze serduszka

Bird (sorry ale nie mogę zapamiętać Twojego nicku) fajny podstawek

AgnieszkaK przykro mi, szkoda
Leine jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-10, 16:09   #2963
Carmenaa_88
Zakorzenienie

Cytat:
hmmm miałyśmy w tamtym cyklu razem zajść a Ty mnie zostawiłaś dobrze, że chociaż fluidy dajesz
oj no wybacz to było silniejsze ode mnie ale za to ty będziesz od niedzieli fluidować o której jutro wstajesz bo małża będę miała to tak na kompie nie bardzo będę mogła siedzieć z rańca i czekać na twoją tempkę. a jeszcze na wymaz idę i do gina, a potem do tych katowic do tego Krwiodawstwa i do mamy może do szpitala. także na luzie tak dopiero chyba pod wieczór wejdę.

Igorek ur.4.09.2010

Edytowane przez Carmenaa_88
Czas edycji: 2013-10-10 o 16:11
Stary 2013-10-10, 16:12   #2964
agnieszkaK
Zadomowienie

Leine kolor śliczny
a coś mi się o oczy obiło, że ktoś komentował Twoją wizytę, że marudziłaś na zapas rozumiem,że jest ok, nie mam na razie czasu sprawdzić co tam klikałyście od wczoraj. Bo walczę z kartkami dla nauczycieli
Stary 2013-10-10, 16:14   #2965
Elfka86
Zakorzenienie

Cytat:
oj no wybacz to było silniejsze ode mnie ale za to ty będziesz od niedzieli fluidować o której jutro wstajesz bo małża będę miała to tak na kompie nie bardzo będę mogła siedzieć z rańca i czekać na twoją tempkę. a jeszcze na wymaz idę i do gina, a potem do tych katowic do tego Krwiodawstwa i do mamy może do szpitala. także na luzie tak dopiero chyba pod wieczór wejdę.
o 6 tempka będzie, bo jadę do pracy na 7 i też mnie nie będzie cały dzień dopiero o 20-tej będę w domu
Stary 2013-10-10, 16:16   #2966
katekatee
Zadomowienie

Cytat:
Kochana z chęcia bym spała dłużej, ale praca
ojjj chciałabym się do wakacyjnych załapać
Wiktor - jeden z naszych typów na imię dla syna
A ja bym chyba chciała mieć taką pracę co by mnie zmobilizowała do wstawania, bo teraz jak mi się nei chce wstawać to jak dzwoni budzik a mi się nie chce wstawać i Wiki spi to go wyłączam i spimy dalej, tylko potem na mnie krzywo w przedszkolu patrza że Wiki przychodzi raz na śniadanie a raz po No mnie się też to imię strasznie podobało zawsze, jak będzie starszy to po prostu Wiktor a teraz jest Wikuś albo Wiki albo Wikorek Byłyby jajca jakbym miała dziewczynkę i by był Wiktor i Wiktoria Koleżanka ma Karolinę i Karola

Cytat:
Ovu mi wyznacza na 23 czerwca termin
No bo już myślałam

Cytat:
kate ale to jest jakiś zestaw znaczy jedna tabletka? czy wszystko osobno, jakie to ma nazwy i jaki cel? kwas foliowy wiem, a reszta?
aha a to siemię to na co na śluz?podobno niedobre? ja ziół nie cierpię, muszę mieć tabletki.
Selen i wit E jest dobra na naboje podobno (na opakowaniu też tak pisze) i ta wit B też, czytałam ostatnio na necie o tym czym wspomagać i jeszcze pisali pestki z dyni i orzechy brazyliskie, a tżtowi chciałam kupić taki zestaw witamin ale mi siara było więc kupiłam osobno
Siemie nie smakuje jak zioła, to jest zmielony len i to zalewasz wodą i z tego się taki kisiel robi. Mi sie po tym śluz bardzo poprawia, zaczełam jakoś tydzień przed 1 dniem cyklu i teraz jak mam dni płodne to jest dużooo wiesz czego, aż tżt sam twierdzi że "żelu nie trzeba"

Stary 2013-10-10, 16:16   #2967
vioris
Zakorzenienie

Cytat:
na polsat cafe leci czasem szczęśliwa szóstka czy jakoś tak. chyba bym się załamała. ciekawe kto by mi pomógł przy takiej ilości dzieci
no chyba, że miasto zapewnia jakąś pomóc, bo przecież samemu nie da się tego ogarnąć, a maż też musi na te dzieci pracować
Chyba miasto pomaga, ale nie wiem dokładnie jak to jest.
Ja sobie bliźniaków nie wyobrażam a co dopiero 6
Stary 2013-10-10, 16:20   #2968
katekatee
Zadomowienie

Cytat:
A daleko masz do tych Katowic? Bo ja 50 km

Cytat:
Chyba miasto pomaga, ale nie wiem dokładnie jak to jest.
Ja sobie bliźniaków nie wyobrażam a co dopiero 6
Jakoś szaro widze zeby miasto pomagało, ja też sobie 6 nie wyobrażam.

Stary 2013-10-10, 16:22   #2969
vioris
Zakorzenienie

Cytat:
No to tak samo jak mnie zostawiła Zubi
Tak to jest umawiać się na coś a potem z tego wychodzi

Nie no katekatee ma rację: trzeba jakąś listę wakacyjnych zapodać - zapisujemy się i nie ma że boli, zachodzić w ciążę bez gadania

Edytowane przez vioris
Czas edycji: 2013-10-10 o 16:24
vioris jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-10, 16:26   #2970
zubi89
Zakorzenienie

Cytat:
No to tak samo jak mnie zostawiła Zubi
Tak to jest umawiać się na coś a potem z tego wychodzi

Nie no katekatee ma rację: trzeba jakąś listę wakacyjnych zapodać - zapisujemy się i nie ma że boli, zachodzić w ciążę bez gadania
No chwila moje drogie...umawiałyśmy się, że zachodzimy i rodzimy razem ja się z umowy wywiązałam...a Ty nie ;p więc kto tu kogo zostawił ???

Niespodzianka 21.10.2021r.
zubi89 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości