|
|||||||
| Notka |
|
| W³osy krêcone: pielêgnacja, fryzury, inspiracje Forum dla osób z krêconymi w³osami. Rozmawiamy o stylizacji i pielêgnacji loków. Wejd¼, podziel siê do¶wiadczeniem, zadaj pytanie. |
![]() |
|
|
Narzêdzia |
|
|
#2941 | |
|
ma zielone pojêcie
Wiadomo¶ci: 40 401
|
Dot.: Pielêgnacja loków, loczków i fal, niech siê krêc±! :) Czê¶æ XXI
Cytat:
|
|
#2942 |
|
Konto usuniête
Wiadomo¶ci: 5 219
|
Rzeczywi¶cie lepiej, choæ musisz du¿oooo nawil¿aæ. Zrobi³a¶ cieniowanie? Moim zdaniem ³adnie by ci poprawi³o skrêt góry, bo widaæ, ¿e ³api± skrêt dopiero od po³owy.
|
|
|
|
#2943 | |
|
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 12 221
|
Cytat:
|
|
#2944 |
|
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 3 482
|
handzia to suoer wysz³o T¯towi ciêcie
ide zaraz zemulgowaæ olej jutro jak ko¶ wyczajê na mieszkaniu i poproszê o foty w³osów to na blogu poka¿ê ![]() kascysko, na Twoim blogu poprosi³am ³adnie o okre¶lenie porowato¶ci
Edytowane przez Dorcia91 Czas edycji: 2015-01-17 o 18:29 |
|
|
|
#2945 | |
|
perfumowe ADHD
Wiadomo¶ci: 3 255
|
Cytat:
Tak i to sporo je ciachne³am ale nie chcia³am cieniowac wy¿ej ni¿ do linii ¿uchwy wiêc najkrótsz± warstwê mam do linii rzuchwy. Powiem wam ¿e info czy poprawi³ siê skrêt bêdzie dopiero jak je umyje bo dzisiaj by³y ¶cinane po myciu. My¶lê ¿e ostateczny efekt ujrze po ponownym myciu i stylizacji. Wiem ¿e mam susz , czekam a¿ pielêgnacja da efekty Dziêkuje ^^ ---------- Dopisano o 18:32 ---------- Poprzedni post napisano o 18:27 ---------- Mia³am jeszcze dodaæ ¿e w poniedzia³ek je umyje i zobacze jak ze skrêtem , jak bêdzie trzeba to przytne je jeszcze krócej tzn cieniowanie krócej . Jednak najkrósza warstwa nie jest do ¿uchwy , jest troszkê d³u¿sza , wiêc mam zapas jakbym chcia³a jeszcze ¶ci±æ
Edytowane przez handzia600 Czas edycji: 2015-01-17 o 18:48 |
|
|
|
|
#2946 | |
|
Konto usuniête
|
Cytat:
Pozwoli³am im wyschnaæ dzi¶ naturalnie ze skrêtem. Efekt jest taki, ¿e powa¿nie rozwa¿am czy je zmyæ dzisiaj czy jutro rano. Edytowane przez 201605161428 Czas edycji: 2015-01-17 o 19:09 |
|
|
|
|
#2947 | |
|
perfumowe ADHD
|
Cytat:
Poka¿ zdjêcie
|
|
|
#2948 |
|
Moderator
Wiadomo¶ci: 3 203
|
Skusi³am siê na jedn± od¿ywkê ze sk³adnikiem Hydroxyethylcellulose (http://kokardka-mysi.blogspot.co.uk/...-zoto-dla.html) i po zmieszaniu jej z emolientow± efekt jest baaaaardzo przyjemny mimo gliceryny! Wiem ¿e ten sk³adnik maj± te¿ maski Elseve (bia³a i z ceramidami ¿ó³ta reszta nie wiem), wiêc jak co¶ to polecam spróbowaæ. Pewnie kupiê tak± maskê, sporo produktów na wiosnê na mnie czeka humektantowych
|
|
|
|
#2949 |
|
Rozeznanie
Wiadomo¶ci: 820
|
handzia600, super wysz³o
Co do nawil¿enia, to nie jest takie proste Trzeba oddzieliæ w³osy zniszczone od suchych. Z sucho¶ci± jest tak, ¿e krêcone w³osy maj± do niej tendencje i raz jest mega susz, a raz s± piêknie nawil¿one. Czasami nawil¿enie utrzyma siê te 2-3 dni, a czasami pó³ dnia :P. Ja swoje muszê dokarmiaæ, a i tak po 12h w pracy bywa kiepawo. A np. teraz przez dwa dni trzyma³am w³osy zwi±zane, teraz rozpu¶ci³am i s± miêciutkie i nawil¿one - mimo ¿e ostatnio karmi³am je glutkiem przed zwi±zaniem.
|
|
|
|
#2950 |
|
Konto usuniête
|
Wrzucam, bo ladnie widac jak rosna szybko *-*
Edytowane przez 201605161428 Czas edycji: 2015-01-17 o 20:08 |
|
|
|
#2951 | |
|
perfumowe ADHD
|
Cytat:
one nie s± zniszczone a zaniedbane i przesuszone , mia³am zniszczone w³osy wiêc odró¿niam póki co regularnie je olejuje ok 2-3 x w tyg Ach no i skalp zupe³nie nie zareagowa³ na tymianek wiec du¿y plus ! Je¿eli po nocy odbêdzie siê bez swi±du to znak ¿e jest ratunek dla wrazliwcow
|
|
|
#2952 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#2953 |
|
perfumowe ADHD
|
Szykujemy spotkanie w Bia³ymstoku to mi pomozecie okre¶liæ mam nadziejê i pro¶bê
|
|
#2954 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
#2955 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
W³os widocznie oddaje b±d¼ przyjmuje wodê w sposób niekontrolowany, jak zabezpieczasz w³osy?
|
|
#2956 |
|
Raczkowanie
Wiadomo¶ci: 401
|
handzia600- super wam wysz³o to ciêcie
i ³adnie siê zakrêci³y, szczególnie przy twarzy ja chyba poproszê fryzjerkê o podciêcie koñcówek, jak przyjedzie mnie czesaæ na studniówkê niby to tylko g³upie przes±dy o nie ¶cinaniu w³osów po studniówce no, ale maturê trzeba zdaæ.. ![]() ![]() TheUnlike- ale krêcio³y ³adne! ![]() Muszê koniecznie wypróbowaæ t± wcierkê z tymianku i przy okazji wypróbowaæ j± równie¿ jako tonik do twarzy!
|
#2957 |
|
Moderator
|
Jakie fajowskie krêcio³y! Co raz lepiej siê krêc±
. Marzy mi siê taka d³ugo¶æ, ale jeszcze mi brakuje chocia¿ mini bob jest. Te¿ siê pochwalê, niestety s³aba jakosæ bo mi telefon ju¿ pada. Ty³u nie mam jak obfociæ : / Dopiero teraz jak nadrabiam zobaczy³am fotkê - Curly, super wygl±dasz, proste te¿ Ci pasuj±. £adne ciêcie maj± Wcale nie wygl±dasz na 34 hehe, ja bym Ci mniej da³a.
Edytowane przez Klaudenc Czas edycji: 2015-01-17 o 20:59 |
|
|
|
#2958 | ||
|
Wtajemniczenie
Wiadomo¶ci: 2 805
|
Cytat:
.Metanol jest tani w stosunku do ceny etanolu bo o tym jest mowa,dlatego op³aca siê mieszaæ bo dla przeciêtnej osoby nie jest do rozpoznania. W³osy mi siê wcale nie przet³uszczaj±.Mia³am myæ jutro a mam dobre ,sypkie jakbym umy³a dzisiaj .W³asnie do mnie dosz³o,¿e za 5mcy koñczê 34lata .Jak ten czas leci.Ale wa¿ne,¿e siê czuje na 20![]() Od jakiego¶ czasu olejujê córce w³osy,nak³adam te same od¿ywki co sobie i widaæ ronicê .Lubiê jej robiæ takie zabiegi zw³aszcza,¿e szybko widaæ efekty.Muszê jej podci±æ sama i chyba zakupiê jakie¶ no¿yczki w tym celu.---------- Dopisano o 20:56 ---------- Poprzedni post napisano o 20:54 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
#2959 | |||
|
Konto usuniête
|
Cytat:
Widzia³abym ciê w grubych loczach do ramion Cytat:
![]() Cytat:
Edytowane przez 201605161428 Czas edycji: 2015-01-17 o 21:08 |
|||
|
Okazje i pomysły na prezent
|
|
#2960 | |
|
Wtajemniczenie
Wiadomo¶ci: 2 805
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2961 |
|
Konto usuniête
|
|
|
|
|
#2962 | |
|
Moderator
|
Cytat:
Haha a ja nie jestem ch³odna tylko ciep³a , serio. Chocia¿ pewnie chodzi Ci o rysy, wiêc mówiê ¿e jestem ch³odna jesieñ Dziêkujê Unlajku i Curly!Kolor nieco przek³amany przez lampê bo to taki br±z bardziej ale czekam na powrót czerni (odrosty s± co raz ciemniejsze). Edytowane przez Klaudenc Czas edycji: 2015-01-17 o 21:12 |
|
|
|
|
#2963 | |
|
perfumowe ADHD
|
Cytat:
ja mam w 100% ciep³± .
|
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
|
|
#2964 |
|
Konto usuniête
|
A ja nie mam pojêcia jakim jestem typem urody, nikt nie umie mnie okre¶liæ
|
|
|
|
#2965 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
. Poza tym, s± dni, kiedy rzeczywi¶cie dochodzi u mnie do puchu stulecia, który te¿ nie jest mi do koñca na rêkê - zwykle tak jest, gdy dam za ma³o np. ¿elu. - chocia¿ tylko ja mam z tym problem, bo pozostali w pracy s± zachwyceni. Ogólnie jednak nie narzekam . Ale czadersk± lokówê znalaz³am Mega poprawiacz humoru XD. |
|
|
|
|
#2966 | |
|
Moderator
|
Cytat:
tu widaæ ¿e jesieñ - skóra, ¶lepia i piegi s± ciep³e, usta te¿ tylko w³osy jedyne zimne z natury. Unlike - wejd¼ sobie na blog arsenic, tam ¶wietne opisy s± a ja wpad³am ¿e jestem jesieñ jak zrobi³a analizê Catherine Zeta Jones http://arsenicmakeup.blogspot.co.uk/...a-arsenic.html |
|
|
|
|
#2967 | |
|
Konto usuniête
|
Cytat:
![]() http://arsenicmakeup.blogspot.com/20...mowanie-i.html - chocia¿ je¶li Angelina po lewej jest latem, to na 100% jestem latem
Edytowane przez 201605161428 Czas edycji: 2015-01-17 o 21:43 |
|
|
|
|
#2968 | |
|
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 9 866
|
Cytat:
Mi wszystko jedno, czym jestem. Wiem, w czym czujê sie dobrze i tyle. |
|
|
|
|
#2969 | |
|
Konto usuniête
|
Cytat:
Wiêc lubiê siê takimi pierdo³ami zajmowaæ Edytowane przez 201605161428 Czas edycji: 2015-01-17 o 21:51 |
|
|
|
|
#2970 |
|
Zakorzenienie
|
Dobry wieczór!
w±tek podczytujê ju¿ od dawna, a w sumie pigu³kê i FAQ zrobi³am zapas kosmetyków i wreszcie dzisiaj uda³o mi siê spróbowaæ Do mojego szmaponu doda³am aspiryny, umy³am potem hegronem, na³o¿y³am od¿wykê Garnier i czesa³am w³osy palcami, a potem na³o¿y³am Joannê z lnem. I teraz moje pytania: podczas u¿ywania odzywki d/s i przeczesywania w³osów palcami wypad³o mi ich tak du¿o, ¿e ba³am siê, ¿e zostanê ³ysa co robiê ¼le? Mam nadziejê te¿ ¿e nie na³o¿y³am za du¿o od¿ywki b/s i nie wstanê rano z posklejanymi t³ustymi w³osami ![]() od jakiego¶ czasu dziêki Wam oczywi¶cie ![]() w za³±czeniu moje w³osy.Zdjêcie z maja. Macie jakie¶ pomys³y? ![]() Z góry przepraszam, ¿e bêdê rzadko zabieraæ g³os, mam 11 miesiecnego synka, mê¿a z granic± wiêc sama ogarniam i pracujê ![]() Pozdrawiam, Ela
Miko³ajek 26.02.2014 Obudzi³ mnie trzepot skrzyde³ Wyjrza³am przez okno Na parapecie zosta³o Bia³e piórko - Pami±tka po Tobie Mój Anio³ku 01.12.2012 [*] Edytowane przez elunka88 Czas edycji: 2015-01-18 o 01:51 |
|
![]() |
Nowe w±tki na forum W³osy krêcone: pielêgnacja, fryzury, inspiracje
|
|
|
| Ten w±tek obecnie przegl±daj±: 1 (0 u¿ytkowników i 1 go¶ci) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:21.

jutro jak ko¶ wyczajê na mieszkaniu i poproszê o foty w³osów to na blogu poka¿ê