|
|||||||
| Notka |
|
| Intymnie Forum intymnie, to wyjątkowe miejsce, w którym podzielisz się emocjami, uczuciami, związkami oraz uzyskasz wsparcie i porady społeczności. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2941 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Jestem singielką, jest nas więcej :)? 25 + - część II
Cytat:
![]() Cytat:
raz tak miałam, po czym okazało się, ze chłopak jest zajęty - koniec tematu.
|
|
#2942 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
![]() Haha. Aj wy baby Musicie zainwestować w elektrycznego przyjaciela
Edytowane przez Trzepotka Czas edycji: 2015-11-21 o 00:28 Powód: Słownictwo. |
|
|
|
|
#2943 |
|
Zakorzenienie
|
Eeee tam, to nie to samo. Przereklamowana rzecz
|
|
|
|
#2944 |
|
Zakorzenienie
|
Hej...mozecie mi doradzic...
tak wic facet z imprezy bezpierscionkowej w poniedzialek w sumie nic ponad norme nie zrobil ani nie powiedzial ale dzisiaj napial mi emaila i tak wymienilismy kilka luznych wiadomosci. Potem musialam wyjsc z biura wiec juz mu dalej nie odpialam Widzal, ze wychodze wychodze wiec nie ma problemu ale tak sie zastanawiam czy jutro do niego napisac by zobaczyl, ze jestem zainteresowana czy lepiej nie? Problem jest taki, ze jestem fatalna w takie troche glupawe pisanie bo sama nigdy nie wiem co napisac i jak jakos sprawnie pokierowac rozmowe. co myslicie? (btw... dzsiaj juz bylam taka podjarrana w pracy jak se do mnie odezwal, ze szok....haha mam nadzieje, ze nie bylo po mnie widac. Zachowuje s gorzej niz nastolatki).
Nikogo niestety nie zmusisz do miłości ale zawsze możesz zamknąć wybranka w piwnicy i trzymać tam dopóki nie rozwinie się u niego syndrom sztokholmski. 🙃 https://www.suwaczek.pl/cache/cadbaa1cc7.png |
|
|
|
#2945 |
|
Raczkowanie
|
Cześć
![]() Można dołączyć ? 25 lat permanentnie samotna, z przerwami na jakieś mało znaczące "relacje". Podobno mam zbyt wysokie wymagania pewnie to znacie :P
|
|
#2946 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Jestem już po dzisiejszym spotkaniu i było bardzo miło i już nawet się po nim odezwał. Jutro kolejne z innym, zobaczymy ![]() Też mam często myśli, że związek jest nie dla mnie, bo od zawsze jestem sama, lubię poczytać książkę w samotności i poleniuchować, ale potem widzę te szczęśliwe pary, albo staruszków idących pod rękę i myślę sobie, że nie chcę żeby mnie to ominęło, a życie w pojedynkę choć chroni przed zranieniem i jest wygodne, to nie jest jednak to jak chcę spędzić resztę swojego życia.. |
|
|
|
|
#2947 | |||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Mały zwrot akcji w mojej sprawie Po kolejnych wymianach wiadomości (on zagadywał, ja odpisywałam) niby luźnych, sympatycznych zauważyłam, że gdy lekko flirtuję on nie reaguje. Zaczęło mnie to porządnie wkurzać bo miałam w głowie to, że widywałam go online. Analizator mózgowy nie dał mi spokoju, wkurzona napisałam, czy chce się jeszcze spotkać po powrocie z delegacji. Po kilku godzinach (gdzie wcześniej odpisywał na bieżąco) odpisał że idzie spać A co ja zrobiłam? Odczekałam chwilę i siup na portal i kogo tam za chwilę ujrzałam ? ![]() Napisałam mu grzecznie, że wpadeczka i że chyba śni o portalu jak widać. Oczywiście tłumaczenia, że to nie tak, że chciał grzecznie odpisać na wiadomości bla bla bla. Napisałam, że nie musi się tłumaczyć ale, że mam alergię na ściemę, którą jak widać wyczuwam z kilometra, że wystarczyło napisać, że nei jest zainteresowany i tyle. Oczywiście zaprzeczył i coś tam jeszcze pisał, ale ja już się wylogowałam bo nie chciało mi się tego czytać Napisałam mu, że chciałam jedynie się bliżej poznać bez ciśnień, ale jak on nadal "szuka" to życzę mu znalezienia ciekawszej dziewoi (miałam dopisać jeszcze ŻAŁUJ ale sobie odpuściłam )Po prostu no coment chłopczyk doznał szoku bo zaczął pisać, że on też mnie widział choć mam wyłączoną opcję widoku haha kłamać też trzeba umieć szkoda mi tylko, że kolejny raz pomyślałam o tym, JACY CI FACECI SĄ BEZNADZIEJNI ![]() Cytat:
![]() Moim podstawowym problemem jest BRAK CIERPLIWOŚCI... Chcę wiedzieć na czym stoję od razu. Muszę nad tym popracować. Cytat:
![]() Mnie kręcą tzw. bad boy'e niestety Wiecie co? Chrzanić tych wszystkich samców ! Niech to oni nas zdobywają i niech oni cierpią i się głowią Tego sobie i Wam życzę
Edytowane przez unknown_woman Czas edycji: 2015-11-04 o 00:37 |
|||
|
|
|
#2948 |
|
Raczkowanie
|
Dobra, ja zakończyłam znajomość ze swoim i nie wiedziałam, że będzie mi tak ciężko
Napisałam (wiem, żałosne, ale on wyjeżdża w delegację na tydzień plus na żywo bym się nie odważyła) że go bardzo lubię, lubię z nim spędzać czas i chciałabym się z nim kochać, ale nie mam doświadczenia seksualnego i uważam, że nie jest odpowiednią osobą by to zmienić i lepiej żebyśmy się nie spotykali. No i oczywiście przepraszałam, że nie mogę tego powiedzieć osobiście. Odpisał, że rozumie i żebysmy po prostu zostali przyjaciółmi, spotykali się w miejscach publicznych, bo bardzo mnie polubił, że nigdy nie spotkał nikogo takiego jak ja i lubi spędzać czas ze mną [zresztą, i vice versa ], ale stwierdziłam, że nie mogę udawać że się nic nie stało i lepiej żebyśmy się nie spotykali.Miałam to szczęście, że mogłam wypić wino, piwa i zapomnieć, ale teraz się obudziłam i ryczę, bo to niesprawiedliwe, że inni ludzie się zakochują, wchodzą w różne relacje, a ja żyję na kompletnej uczuciowej pustyni Nawet nie jestem w stanie uprawiać seksu z facetem, który strasznie mi się podoba i go pragnę. Ja już nie mówię o zakładaniu rodziny, dzieciach, tylko chciałabym spędzać czas z facetem, którego lubię i mogłabym się swobodnie zakochać. Myślałam, że będzie łatwiej, ale po prostu siedzę zdruzgotana. Z drugiej strony cieszę się, bo wiem, że później byłoby już tylko gorzej i tak będzie dla mnie najlepiej. |
|
|
|
#2949 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2950 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2951 |
|
Raczkowanie
|
Nie wiem, za szybko sie wszystko potoczylo. Rozamwialismy o swoich oczekiwaniach i otwarcie powiedzialam, ze szukam zwiazku, on mi odpowiedzial ze jeszcze sie nie poskladal po porzednim zwiazku i mozemy sie spotykac, ale nic mi nie moze obiecac, a ja durna kretynka powiedzialam, ze spoko nie obchodzi mnie to, bo podoba mi sie i po prostu lubie spedzac z nim czas. (*)
Wiem, ze mnie bardzo pragnie, pare razy zapraszal mnie do siebie, a ja po prostu nie moge, bo mi sie podoba i chce sie zakochac, a on najwidoczniej nie. No i tyle. Nie moge zyc tutaj, ciagle sie na mnie gapia, pytaja skad jestem, mowia ze jestem sliczna. Dzisiaj podesza do mnie na przystanku strasza kobieta i zapytala skad jestem, z Serbii czy Rosji bo mam slowianskie oczy i jestem bardzo piekna. Troche jest to dla mnie zaskoczeniem, bo w Polsce nikt nie zwracal na mnie uwagi, a tutaj nie moge spokojnie wyjsc na ulice. Nie powiem, to mile, ale jednoczesnie bardzo meczace, bo jestem raczej z gatunku niesmialych i nie lubie czuc czyjegos wzroku na sobie. Edytowane przez sensitiveskin Czas edycji: 2015-11-04 o 10:15 |
|
|
|
#2952 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2953 |
|
Raczkowanie
|
W Niemczech
|
|
|
|
#2954 |
|
Zadomowienie
|
Ni w ząb Niemieckiego nie znam , no ale kto nie ryzykuje nie pije szampana
![]() Ja słuchajcie się załamuje poziomem mężczyzn na portalach internetowych , Tzn jestem na jednym ale dostaje takie z du... wiadomości że az wstyd .. Pominę standardowe o niezobowiązującym seksie bo te wywalam od razu . Duzo facetów do mnie pisze sugerując żebym to np ja zaczęła działać.... np może się spotkamy ? odpowiadam - jasne , ok to wymyśl kiedy i gdzie ....(niby nic no ale skoro juz proponuje spotkanie to moglby pociagnać dalej pytajac dzisiaj mozesz ?? :P) kolejny znowu... ok ja uciekam do pracy porozmawiamy poźniej . odpowiadam ok. i rano dostaje wiadomosc... czekałem na Twoją wiadomośc nie napisalaś ![]() ![]() generalnie wiele wiadomosci w tym stylu Najlepsi sa tacy co się obrażaja. Napisze mi czesc , ja nawet nie zdąze odczytać (bo nie wisze na telefonie cały czas) po chwili dostaje kolejną. Nie jestem wart odpisania ??? ![]() No i standardowe moje ulubione pytanie . Dlaczego sie zalogowałaś |
|
|
|
#2955 |
|
Raczkowanie
|
Dlaczego sie zalogowalas nie jest zle, bo chyba chca odpowiedzi "bo szukam niezobowiazujacego seksu" czy cos w ten desen.
Moja mama znalazla faceta w Internecie i w sumie w jej wieku to jedyna droga, by kogos znalezc, no moze poza wizytami w sanatorium. Szczegolnie, ze sie przeprowadzila i ilosc znajomych i przyjaciol miala dosc ograniczona.Jakos nie wiem, mialam zainstalowanego tindera, bardziej dla zartu, ale zawsze i poznawanie facetow w ten sposob mnie nie bawi. Szkoda mi czasu i energii na tego typu zabawy, bo swirow ogolnie nie brakuje. Takze, jak juz bede po 40, to sie zastanowie nad tym, ale na razie sprobuje podzialac w konwencjonalny sposob. |
|
|
|
#2956 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
I moim zdaniem bledem jest az tkaie odkrywanie sie przed kims, kogo sie nie zna. Niezaleznie juz od tego jak bardzo Ci sie podoba(chodzi mi o ten post z seksualnoscia). Ja wiem jak reagowalam, gdy facet z miejsca odpalal mi, ze szuka kogos do zwiazku. Pierwsze co to cala energia ze mnie ulatywala: co, juz wiadomo ze on chce ze mna, przeciez mnie nie zna. Po pierwsze czulam sie tak jakbym miala zapelnic jakis vacat , ja czy inna nie mialo to znaczenia byleby tez chciala do zwiazku(bo on szuka do zwiazku), po drugie jak milam powiedziec, ze tez chce zwiazku skoro nie znalalam tego faceta (fakt kilku spotkan to dla mnie zadne poznawanie sie). Generalnie tego typu informacje stawiaja kogos w bardzo niezrecznej sytuacji i nie dziwia mnie tego typu odpowiedzi (no bo co powiedziec, gdy sie kogos nie zna i jeszcze nie wiadomo w jakim charakterze sie spotykamy).
|
|
#2957 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2958 |
|
Zakorzenienie
|
Mi sie wydaje ze w takim ogolnikowym rozmawianiu o samym podejściu do zwiazkow nie ma nic złego. No bo jeśli dajmy na to ktoś szuka jakiejś przelotnej znajomości, a ktos tego nie chce i chce z kims powaznego zwiazku (niekoniecznie akurat z tym facetem), to mowiac o tym gdzies w poczatkowym etapie znajomości zaoszczędza sobie oboje czasu i rozczarowań.
|
|
|
|
#2959 |
|
Raczkowanie
|
Doskonale zdaje sobie sprawe, ze to byl ogromny blad i bardzo tego zaluje. Zreszta popelnilam w tej relacji wiele bledow amatora, w sumie sie dziwie, ze on jest w stanie do mnie normalnie pisac i sie odzywac po tych cyrkach.
Bylam troszke po alkoholu, czulam sie wspaniale z nim i jak zawsze musialam wypalic cos niestosownego. Jestem bardzo emocjonalna, rzadko posilkuje sie regulami logiki w swoich decyzjach i taki jest czasem skutek. Pierwsza go pocalowalam, jestem w miare ladna i balam sie, ze mnie potraktuje jak zabawke do seksu, wiec pod wplywem zacmienia umyslowego zaczelam pitolic o tym, ze ogolnie to ja bardziej jestem nastawiona pro-zwizkowo. |
|
|
|
#2960 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 11:40 ---------- Poprzedni post napisano o 11:34 ---------- Cytat:
To wkoncu cena jaka placi sie za amatorke Nie no zartuje. Mam dla Ciebie rade: po prostu zluzuj, nabierz dystansu, schowaj swoja otwartosc na dalsze etapy znajomosci i nie trwon na marne informacji o sobie Popracuj nad tym, zeby na nic sie nie nastawiac, nie miec oczekiwan, tylko isc fajnie spedzic czas i tyle. W atmosferze luzu duzo fajniej rozwijaja sie znajomosci. A Ty jakos tak dla mnie brzmisz smiertelnie powaznie po przeczytaniu tych postow I nie tlumacz mu sie ze swojego zachowania A jak o cos Cie zapyta to zrzuc to na alkohol :P
|
|
#2961 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2962 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Serio ![]() Nie mozna swojego irracjonalnego zachowania tlumaczyc alkoholem
|
|
|
|
|
#2963 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja takich tematow wole nie poruszac na poczatku.---------- Dopisano o 12:33 ---------- Poprzedni post napisano o 12:33 ---------- Cytat:
Po alko to juz szczegolnie :P hehe Nie no zartuje.
|
|
#2964 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Za wcześniej na odcinanie siebie i jego od nowych znajomości .... Na jego miejscu po takich wyrzutach sama bym uciekła jak najdalej mimo że wcześniej byłabym zainteresowana ....Obecnie mój wybranek sam usunął konto na portalu ale dopiero po jakiś 10 randkach i to był jego samodzielny pomysł... nawet do głowy mi nie przyszło żeby tego wymagać na początku znajomości, chociaż przyznam raz chciałam pokazać go przyjaciółce a tylko tam zdjecia więc wchodząc na jego profil (to mu się wyświetla) rzuciłam okiem na datę ostatniego logowania Nie było dobrze, ale jakoś zupełnie bez komentarza to przeszłam. Konto usunęłam kilka dni po nim ![]() sensitiveskin faktycznie więcej spokoju musisz mieć w sobie, nie wiem czy dobrze że zakończyłaś znajomosc nie dając jej szans ale może podświadomie odbierałaś szersze sygnały z jego strony że się nie da z tą jego blokadą Edytowane przez MOgrama Czas edycji: 2015-11-04 o 13:53 |
|
|
|
|
#2965 |
|
Raczkowanie
|
Yyy nie wiem o jakiej awanturze piszecie. Wyszło na jaw jego kłamstwo (pisał sms ze idzie spać a wlazl na portal) i grzecznie mu napisałam ze najwyraźniej śni o portalu
to on Zaczął się tlumaczyc i trochę motac. Dodam że nie wchodziłam tam wcześniej ale wyczulam sprzeczne sygnały i dystans wiec intuicyjnie sprawdziłamsprawdziłam. Nie mam zamiaru być rezerwowa. Myślcie sobie co chcecie ale jeśli mam czekać miesiąc na powrót kolesia, który leci na kilka frontów i nie wiadomo czy wogole jest zainteresowany bo zachowuje się jakby sam nie Wiedział czego chce i daje sprzeczne sygnały to wolę to wiedzieć juz teraz i sobie odpuścić. Przechodziłam juz taka historie tylko byłam o wiele bardziej zaangażowana, byłam w związku z taką osobą i nie pozwolę sobie na kolejną taka pomyłkę. |
|
|
|
#2966 |
|
Zakorzenienie
|
A ja właśnie wrócilam od fryzjera i czuję się świetnie - zmiany sa ok
|
#2967 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 14:53 ---------- Poprzedni post napisano o 14:52 ---------- Cytat:
|
|
#2968 |
|
Zakorzenienie
|
|
#2969 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
piąteczka ![]() Opisany przez Ciebie przypadek to kolejny przyklad patologii, patologiczny krętacz, uważam, ze dobrze zrobilas, mala konfrontacja dowiodla tylko tego ze mialas dobre "zle" przeczucia. Brawo tez mnie kreca zle chopaki, zawsze jak mam wybor to wybieram tego zlego, tego nie do konca przekonanego, tego za ktorym trzeba gonic, taki maly meski pierwiastek w mojej osobowosci Chociaz za tym ostatnim nie musze gonic. Sam przychodzi raz w miesiacu (pracuje daleko od miejsca zam) bawimy sie dobrze, potem bierze nr telefonu obiecuje sie odezwac, nie odzywa sie, a ja nie panikuje bo wiem ze za miesiac sam przyjdzie zreszta tak jak pisalam intelektualnie nie pociaga mnie, nie ma miedzy nami dialogu, na te chwile mi to odpowiada, chociaz nie wiem czy za miesiac dalej bede miala ochote ba taka zabawe... Cytat:
![]() Dziewczyny troche cienka jestem w odczytywanie meskich sygnalow. Jak mi facet prosto w twarz powie ze mu sie podobam to ok zrozumiem, subtelniejszych sygnalow nie wylapuje, wiekszosc facetow traktuje po kolezensku. I tak samo jest z moim przelozonym. Caly czas twierdze ze sie tylko dobrze kumplujemy, ale moja psiapsiola twierdzi ze sie cos z tego wykluje. Dlaczego? Bo wpada na kawe (w pracy nie jestesmy w jednym budynku, jak mamy zlecenia razem to wyjezdzamy, wtedy nawet spedzamy razem 12, 14h), ostatnio wyszlismy nawet po pracy na male zwiedzanie. Sciagnal sobie z internetow moje zdj do tel, ostatnio uslyszalam tekst typu "moglem jechac ale zapatrzylem sie na ciebie" "jak bedzie zlecenie to dostane buziaka" nadaje na swoja zone, twierdzac ze ja jestem zupelnie inna, wszyscy w pracy wiedza ze lubimy razem pracowac (z reszta ludzi niekoniecznie sie dogaduje) Generalnie dogadujemy sie bardzo, bardzo latwo spedza nam sie razem czas, ale czy od razu musi to byc cos wiecej? Dodam ze zonaci mezczyzni sa dla mnie aseksualni i nie bawia mnie zadne romanse itd zreszta o czym on wie bardzo dobrze
|
|
|
#2970 |
|
Raczkowanie
|
Moja swinia chyba nie bardzo wziela do siebie moje dramatyzowanie, bo jak gdyby nigdy nic pisze sobie slodziutkie smski. No nie moge juz z nim
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Intymnie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:34.

Nie ma co sie zmuszac, tylko delektowac tym stanem 
raz tak miałam, po czym okazało się, ze chłopak jest zajęty - koniec tematu.