|
|
#2941 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: zawsze piękne, zawsze młode - 30+ 40+ ciąg dalszy
Uklika - Windowsy zawsze są beznadziejne, dopóki nie zaczną działać
![]() ![]() ![]() Mam chyba swetry z tych sklepów, bardzo je lubię. |
|
|
|
#2942 |
|
Zakorzenienie
|
Caffe search pile
co to jest ?
|
|
|
|
#2943 |
|
Zakorzenienie
|
Anyż
http://malware-detective.com/uninstall-search-pile/ ---------- Dopisano o 17:34 ---------- Poprzedni post napisano o 17:31 ---------- Pierwszy artykuł z wyjaśnieniem jaki mi się pojawił ![]() ---------- Dopisano o 17:36 ---------- Poprzedni post napisano o 17:34 ---------- Trzeba posprawdzać wtyczki przeglądarek, pogrzebiesz w ustawieniach programu i znajdziesz to świństwo |
|
|
|
#2944 |
|
Raczkowanie
|
Anyzku, wyglada na to, ze masz nieproszonego goscia w komputerze
![]() Nie znam sie na Windowsach, jestem mackianerka ![]() No wiec poszlam dzis do miasta po prezenty, dla bliskich... Wrocilam, z prezentami dla siebie... No bo tak jakos wyszlo: dla mnie mialam pomysly a dla innych...nic godnego ich uwagi nie znalazlam... Co dla faceta, co juz wszystko ma? I zamiast dronem lata smiglowcem? A przyjaciolkom co?! A "tesciom"?! Moim wlasnym rodzicom w PL to jeszcze najlatwiej mi bylo Dostalam wiec sobie od Mikolaja, ktorego wlasnie spotkalam 2 sliczne pomadki do ust i paletke zimowa cieni do oczu... Aha, baze pod makijaz tez jeszcze dorzucil.W tym roku jestem jakas taka bezplanowa i czas leci mi na â☠â☠â☠â☠â☠â☠â☠a ch, zamiast na skupieniu na powaznych rzeczach. Caly czas mam manko czasu.
Edytowane przez Black_Satin Czas edycji: 2015-12-05 o 17:43 |
|
|
|
#2945 |
|
Gang Iren
|
Cherezińskiej czytałam "Korona śniegu i krwi" i "Niewidzialna korona" (druga część). Świetne! Na pewno po inne jej książki też sięgnę
|
#2946 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
programy, znajdujesz klikasz i tam masz opcję odinstaluj, klikasz, jak sie odinstaluje, wylaćzasz kom, włączasz i powinno być z glowy |
|
|
|
|
#2947 |
|
Zakorzenienie
|
Caffe dziękuję
pozbyłam się dziada ---------- Dopisano o 19:11 ---------- Poprzedni post napisano o 19:08 ---------- Danusia nie takie to proste, ale dziękuję. Już po problemie. Black bardzo dobre podejście, bardzo
|
|
|
|
#2948 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#2949 |
|
Zakorzenienie
|
popakowałam pierogi
Nie, nie własne, jestem antytalentem pierogowym. Moja pani z all otworzyła w Kołobrzegu pierogarnie, a mi po starej znajomości ( i innym doczepionym) przywiozła zamówione pierogi. jak zwykle się nie patyczkuje - 20 porcji, co przy moim podziale dało 43 obiady I jeszcze pierogi i uszka wigilijne dla teściowej...Z kremów zaczęłam AVST 5 z environu. z kropelkami retinolu na dokładkę ![]() w empiku promocja na makijaż Guerlaina
Edytowane przez Kamlisa Czas edycji: 2015-12-05 o 19:38 |
|
|
|
#2950 |
|
Zakorzenienie
|
Czekam na gości.Szarlotka się piecze.Nie lubię ciast ,które musze wyrabiać i wszystko mi się lepi do dłoni.
Sati jak Twoje rozterki?Przeważyło...za? Anyż będę sie mobilizować.Umówię się z budzikiem na ..9..To dla mnie skoro świt ![]() Ordynat przepadł z kretesem.I niech mu sie szczęści w tej miłości. Fajne te pierwsze fazy.Pamiętacie?Motylki w brzuchu,dusza na ramieniu.. Pomiędzy zakochaniem a miłością jest przepaść-dzień powszedni.Gdy ten nabiera tez rumieńców i nie szczędzi dobrych chwil-mozna mówić o pełni szczęścia W ciemno już nie kupuję szminek.Jedna nude poleciała do Kamy.a drugą jeszcze patrzę rozpracować,ale za ciemna..Nie dość,że mam usta jak glonojad,to jeszcze takie ciemne wyglądają hm... Kama -mężów w domu zostawić -to docenią wkład naszej pracy.Mój kiedy dzis latałam z mopem,pyta?Po co znów!!! myć..W środę!!!! umyłem cały dom...W środę ! Boże święty... W czwartek i piątek to Aniołki Charliego posprzątały..Z westchnieniem odebrał mi kij,bo przecież mnie boli kręgosłup Przy kotach czyste domostwo To chyba z Marysią 24 na dobę...W sumie oo..poproś męża o gosposia..Takiego wiesz Wkręc męża ,że jakas tam Wasza znajoma już korzysta z jego usług..I jaaaaaka zadowolona...
Edytowane przez Michell72 Czas edycji: 2015-12-07 o 00:43 |
|
|
|
#2951 |
|
Raczkowanie
|
Miszka, to Twoj maz?
Fajne ciacho, ale...cos czuje, ze on z "innej strony"...albo jakby to politycznie dobrze nazwac?![]() Moje rozterki odlozylam na razie na wyzsza polke, gdzies w szafie z wiosenno-letnia odzieza...Facet jakby cos wyczul, stara sie niesamowicie, a ja na razie przestalam truc sie myslami 24 godz.na dobe:jak ja mu to przedstawie, jak to zrobie, jak te akcje przeprowadze. Teraz jest jak jest: dobrze, milo, harmonijnie... Wierze wlasnie zawsze w ten wlasciwy moment. Dopoki go nie ma, zyje jak dotad... Uwielbiam szarlotke, uwielbiam pierogi! Nie umiem gotowac, ale jesc za to baaardzo! Prawda, Dana, gdzie ten CZAS???
|
#2952 |
|
Zakorzenienie
|
He, he - znalazłam w torbie próbkę podkładu Guerlain. Kiedyś tak zachwalałyście i wzięłam w perfumerii.
Oczywiście - nie pamiętam już który, jaki kolor oraz że w ogóle go mam! ---------- Dopisano o 20:37 ---------- Poprzedni post napisano o 20:31 ---------- Anyż, super, że się udało, takie paskudy są irytujące. One są zazwyczaj podczepione pod darmowe aplikacje. Nawet często opisane przy instalacji, bo i tak automatycznie klikamy 'dalej', 'dalej'… czasem jest opcja czy chcemy to też zainstalować, trzeba odhaczyć że nie. ---------- Dopisano o 20:42 ---------- Poprzedni post napisano o 20:37 ---------- Miszka, dobrej zabawy wieczorem. |
|
|
|
#2953 |
|
Raczkowanie
Lokalizacja: Z centrum Polski każdy jak zerknie na mapę będzie wiedział.
|
Oj dzieje się u mnie rozmowy ze sponsorem są na ukończeniu i to zabrało mi cały tydzień razem z panią prezes.Fajna jest zabalowałem z nią w środę,że tak powiem do rana i pożyczyłem jej auto do pracy.Dziś po imieninach u mamy odwiozłem ją do domu ale jutro idę do niej na obiad.Takiego tempa w swoim życiu nie pamiętam już dawno i wszystko jakoś zaczyna się kleić.Mamy iść na zakupy po kolorowe żaróweczki na choinkę hahahaha cóż pójdę ale nie mam pojęcia o takich zabawkach
|
|
|
|
#2954 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2955 |
|
Raczkowanie
Lokalizacja: Z centrum Polski każdy jak zerknie na mapę będzie wiedział.
|
Dziękuję
daje radę i naprawdę jak się chce to można.A ponieważ jestem wrażliwym człowiekiem to wkręciłem się trochę w zaginięcie poznaniaki pani Ewy.Bezwzględnie jak się ta sprawa nie skończy chcę pogadać z kolejorzem o takim meczu aby zebrać kasę na jej dalsze poszukiwania(oby znalazła się żywa) nie chce aby była to jedna z tych spraw zamieciona pod dywan.Nie ma na to mojej zgody aby ludzie znikali w 6 minut bez śladu.To musi zostać wyjaśnione. |
|
|
|
#2956 |
|
Zakorzenienie
|
Ordynat, to już żaróweczki wspólnie kupujecie!
![]() Nie słyszałam o tej sprawie zaginięcia, mam nadzieję że uda Ci się zorganizować pomoc. |
|
|
|
#2957 |
|
Zakorzenienie
|
Nadrobilam
![]() Chyba kupię tę mate Scholla jako wspolny prezent dla Rodziców,, no może Mamie perfumki jeszcze ;-) Makowca ne cierpię i unikam. Ale na pewno pieke sernik, piernik i pierniczki z małym ![]() No nie wyrabiam ostatnio ;-( a tak bym chciala do Was regularnie dolączyć... Czekam na Mikolaja kupowanie sobie idzie mi zdecydowanie najlepiej ![]() Ostatnio z imprezy na imprezę - u sześciolatków Tez spotkałam kolezankę z podstawowki i mi poslodzila - czy to W PEWNYM wieku cieszy? Bo ponoć sie nic nie zmienilam... tja.. Za to ja jej nie poznalam bo zawsze byla chudzinką....Danusia jak oceniasz narly revlonu??? Tak go chodze i wącham. Kolagen w drodze, rybki niebieskie kocham od lat ![]() a... bylam u fryzjera, nastrój 100 % in plus ))Zmykam, jutro wcześnie mlody ma zawody .
|
|
#2958 |
|
Konto usunięte
|
konspiracja, dla mnie ideał, przejdź się do D albo S nie pamietam gdzie on jest, ale jest i weź odlewkę i stestuj.
|
|
|
|
#2959 |
|
Zakorzenienie
|
Ordynat, tempo spore, ale oboje jesteście dorośli i chyba szkoda Wam tracic czasu
Zycze, by układało się jak najlepiej Zaroweczki, prezenty...No bo dla niej tez powinieneś o czyms pomyslec...? Popatrz, jaki teraz jesteś zapracowany, nie masz czasu na rozmowy ![]() Mysle, ze sprawy tej zaginionej pod dywan nie zamiota, ale na razie wygląda to raczej na pospieszne szukanie winnego - za wszelka cene... Caffe, tu masz cos http://www.tvn24.pl/wiadomosci-z-kra...ny,600446.html Konspira, ja tez kupiłam te matę Scholla ![]() Mikołajki dziś Tz powiedział, ze dziś będziemy cały dzień dalej się uczyc
|
|
|
|
#2960 |
|
Gang Iren
|
Zaraz z dzieciakami schodzę do butów, zobaczyć czy coś Mikołaj przyniósł.
Uwielbiam to
|
#2961 |
|
სამართალი
|
Dzien dobry.
Piękna pogoda dzisiaj, tylko strasznie wieje. A my wybieramy się na świąteczny jarmark, po raz pierwszy w tym roku przesunięty na Mikołajki. Już się cieszę jak dziecko Miszka, pięknie napisałaś o miłości Uklika, mam kardigan z Vila. Fajny jest, niezła jakość, nosi się dobrze. Też mi się pakuje na upartego Windows 10, a ja na razie nie chcę. Skoro nasi firmowi informatycy nie robią takich zmian, to coś w tym musi być. Ordynat, tempo szalone! Niech Wam się układa! Danusia, stosuje polecana przez Ciebie odżywkę do paznokci. Na efekty pewnie trzeba jeszcze poczekać ale już widzę wzmocnienie plytki
|
|
|
|
#2962 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Za to Legion i Turniej cieni - materiały na filmy/seriale, które nigdy nie powstaną... szkoda. Za to norweski serial - Okupowani - obiecujący. Ostatnio w serialach głowne zagrożenie to ISIS, a tu Rosja, równie realne zapewne... ---------- Dopisano o 09:18 ---------- Poprzedni post napisano o 09:14 ---------- Nieoceniony rząd podnosi ciśnienie z rana lepiej niż kawa...Ponoć chcemy pożyczyć broń atomową Jest jakiś NATOwski program specjalny..Czerwony guzik w rękach Antoniego?!? |
|
|
|
|
#2963 | |
|
Gang Iren
|
Cytat:
Coś przeoczyłam. Jaka to odżywka? Teraz używam eveline 8w1. Strasznie rozdwajają mi się paznokcie, chociaż mam króciutkie.
|
|
#2964 |
|
სამართალი
|
Gosia, odżywka keratynowa w kapsułkach, Danusia dawała niedawno link.
Ja nie mogę teraz wrzucić, bo jestem na telefonie. |
|
|
|
#2965 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#2966 | |
|
Gang Iren
|
Cytat:
Jak ta eveline mi nie pomoże, to zakupię tę polecaną przez ciebie.
|
|
#2967 |
|
Zadomowienie
|
Danusia z Bingo Spa oprocz kolagenu polecasz cos jeszcze? Kusi mnie tam sporo produktow, zastanawiam sie czy warto.
|
|
|
|
#2968 |
|
Zakorzenienie
|
Wiało u mnie w nocy bardzo. Jakoś wrażliwa jestem na wiatr bo do 4 rano nie mogłam spać. I pobudka o 8
![]() Za to mam prawie rozwiązaną zagadkę kryminalną z mojej książki ![]() Fajnie, że macie świąteczne jarmarki. Przynajmniej można poczuć świąteczny klimat. Kompletnie go nie czuję, zresztą jak co roku. Nie przepadam za świętami. |
|
|
|
#2969 |
|
Zakorzenienie
|
U nas też będzie świąteczny jarmark na głównej ulicy.
Tak was czytam, zachwalacie - być może się wybiorę. |
|
|
|
#2970 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Kobieta 30+
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:59.

Dostalam wiec sobie od Mikolaja, ktorego wlasnie spotkalam

W czwartek i piątek to Aniołki Charliego posprzątały..Z westchnieniem odebrał mi kij,bo przecież mnie boli kręgosłup
To chyba z Marysią 24 na dobę...W sumie oo..poproś męża o gosposia..Takiego wiesz
Fajne ciacho, ale...cos czuje, ze on z "innej strony"...albo jakby to politycznie dobrze nazwac?