|
|
#2941 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Razem do Sylwestra schudniemy :)
Cytat:
Tz widzi efekty?
|
|
#2942 |
|
Zadomowienie
|
Syska na razie tylko mama mi powiedziała że schudłam
![]() ---------- Dopisano o 17:11 ---------- Poprzedni post napisano o 17:10 ---------- Ale ja im jeszcze pokażę
|
#2943 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja dzis wolne,ale jutro ide na silke ![]() Aa,no ale najwazniejsze ze spadki sa. A cialo tez na pewno lepiej wyglada przy regularnych cwiczeniach ![]() Cytat:
![]() Ale co kto lubi dawniej tez twardo owsianki jadlam,ale potem jakos.mi zbrzydlo i wlasnie na omlety sie przerzucilam![]() Opinie ogolnie o pracy to coz. Wiem jak to wyglada w takiej pracy,wiec tym sie nie przejmuje ale jak duzo osob powiela to jakie maja warunki finansowe to raczej to prawda. A jesli tak,to za taka podstawe jaka podobno daja,to na pewno nie poszlabym do takiej pracy
|
||
|
|
|
#2944 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 17:40 ---------- Poprzedni post napisano o 17:36 ---------- Ania89, az tak zle? W koncu znajdziesz cos dla siebie kochana
|
|
#2945 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2946 |
|
Zakorzenienie
|
Ania89, no jasne laska
to mialo byc w sensie, ze znajdziesz cos dla siebie w koncu, a nie, ze ta robota tam jest akurat dla Ciebie i koniec dlugo juz tak wcinasz platki owsiane w roznych postaciach na sniadanko?
|
#2947 |
|
Zadomowienie
|
Dziewczyny pilyscie likier Sheridans? Ja nie lubię pić alkoholu, ale tego likieru nigdy nie odmowie
i mam właśnie ochotę wlać sobie odrobinę... co myślicie?
|
#2948 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
to garmin vivoactive, mam go od około roku. Kocham Go. Do pulsu jest specjalny pasek. Pas ma Tz, ja nie mam. Kalorie wylicza na podstawie Twoich danych i analizy aktywności. ja jem owoce do południa a potem tylko czekolade hahaha. Po treningu, bialko jest lepiej przywswajalne. Ale Ty robisz głownie aeroby, to spożycia białka przed jak najbardziej okay. Cytat:
Cytat:
no na tamte oprawki to mnie jeszcze długo i namiętnie stać nie będzie! Cytat:
![]() Cytat:
![]() niech On Ci gotouje u mnie w związku to Tz rządzi w kuchni, a ja jestem od nalewanie wina ![]() cieszę się, że dzielisz się z Nami takimi nowinkami ja dziś nie umyje ![]() są to miejsca w których gromadzi Ci się tłuszcz? u mnie też ciężko z pupy, ud ruszyć.. Wróciłam z pracy, pokręciłam się po domku i właśnie patrzę, że juz 18 ![]() Miałam bardzo ciężki dzień w pracy, czuję się bardzo zmęczona, ale poprawiłam sobie humor wchodząc do siebie do sypialni - bo mam taki porządeczek jak nigdy, jest miło, ładnie, przyjemnie, jeszcze nie zdążyłam na bałaganiać ![]() ![]() Niestety w pracy zjadłam gównianie śniadanie i 3 kit katy. A teraz przed laptopem wykończyłam paczkę haribo. Gotuje właśnie na jutro do pracy i się zdrzemnę troszkę i lecę na trening na siłownię. Dziś będą plecy+biceps+cardio (myślę, że bieżnia marsz pod górę albo popedałuję na stacjonarnym) Ania - piłam srednio lubię, jest mi za słodko : ) Edytowane przez bejata440 Czas edycji: 2016-03-15 o 18:16 |
|||||
|
|
|
#2949 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Nie pamietam dokladnie,ale kilka lat spokojnie ![]() Cytat:
Jak masz ochote to pij,raz na jakis czas % nie zaszkodza ![]() Cytat:
w koncu to podobno faceci sa najlepszymi kucharzami
|
|||
|
|
|
#2950 |
|
Zakorzenienie
|
Ania89 A umiesz się mierzyć? Ja ile razy się zmierzę w tym samym dniu tyle mam różnych wyników
Ania86 ale ci dużo spadło, gratulacje Też bym tak chciała Mmm uwielbiam malibu z sokiem bananowym lub mlekiem i sheridana ![]() Syska Właśnie, że ja bym go nie zjadła haha twoja mama jest udana. Moja też mnie często obserwuje jak jestem w Pl albo ona u nas. Zawsze słyszę głupi tekst, że ona jest zgrabniejsza, chudsza itp ale że ja się odchudzać nie muszę. Jakby mi chciała powiedzieć: "ty możesz być brzydka" ![]() Beatka Częściej? Ja prawie codziennie coś mam i muszę załatwiać po niemiecku Jak nie lekarz, to zebranie u córy, u synka, do banku, to z busika synka. Wczoraj byłam w Bildungszentrum pół dnia na wykładzie, potem w Arbeitsagentur, a wieczorem na Elternstammtisch. Jutro idę na zebranie do synka, a w piątek znowu do Arbeitsagentur ![]() hahaha dobre, jeszcze nie zdążyłam nabałaganić Co to dzisiaj tak wcinasz słodkie? Batów ode mnie nie dostaniesz bo ja zeżarłam 2 gofry z bitą śmietaną i płatkami czekolady Kupiłam wczoraj gofrownicę i dzieciaki chciały, no to zrobiłam
|
|
|
|
#2951 |
|
Zadomowienie
|
Beatka, tak jeśli tyje, to właśnie idzie mi najpierw w pupę i uda, a potem ciężko schodzi....
Madzia za późno, już wypiłam kieliszek Malibu nie znoszę bo to kokosowe blee
|
#2952 |
|
Zakorzenienie
|
Ugotowane, zapakowane, zaraz szukam ciuchów na siłkę i znikam. Ale przyznam, że mam obecnie lenia............
No, Madzia mi chodzi o to, że nie MUSISZ, ale że chcesz. Na spotkanie, czy do urzędu musisz iść, każdy to robi jeśli jest coś do załatwienia. A na kawę, czy plotki z kimś (kto ma język niemiecki jak ojczysty), idziesz z własne woli. Zrobiłaś mi smaka na gofry, jejkuuuuuuu i własnie dostałam depresji, bo gofra ostatnio zjadłam chyba przed 3 laty. Ania86 - mi tez sie na tyłku i nogach odkłada, dopiero jak porządnie trening i dietę ruszę schodzi pięknie. Ale ile się nacierpieć przy tym trzeba.. ps nie mam slodyczy na wieczor zadnych w domu
|
|
|
|
#2953 |
|
Zadomowienie
|
Katastrofa!!!
Mi dzisiaj mija 8 tydzień jak nie zjadłam nawet kosteczki czekolady. Jestem z siebie dumna.
|
#2954 |
|
Zakorzenienie
|
ale żeście naskrobały
![]() sysa-a ten omlet co taki mokry...tłusty??? bleee ![]() beatka-nie jedz już słodkiego!!!! andzia86-ale ci spadło ładnie pod pępkiem mówią że 1 cm=1kg![]() andzia89-ciekawa jestem co ci tam zaproponują ![]() madzia-ja dziś ukraiński robiłam-na soku pomidorowym, z kapustą,fasolką i grzybkami trochę inny niż normalny barszczyk
|
#2955 |
|
Zakorzenienie
|
Aga, nie tlusty, polany miodem jest glupolu
Ty wszedzie tylko smalec widzisz ![]() Cos popsul mi sie humor ![]() Uciekam spac, caluski
|
#2956 |
|
Zakorzenienie
|
sysa- w lustrze to samo
smalec i smalec![]() ![]() spij dobrze mała ![]()
|
#2957 |
|
Zakorzenienie
|
Ania86 Nie przejmuj się ja też mam figurę gruszki. U góry w miarę szczupła a tyję najpierw w udach i pośladkach, a potem najtrudniej mi w tych miejscach zrzucić. Czytałam kiedyś, że takiej osobie jest ciężej się odchudzać, aniżeli osobie o figurze jabłka
![]() Ja uwielbiam wszystko co kokosowe i migdałowe Dobrze, że się na jednym kieliszku zakończyło ![]() Beatka Wiesz chętnie bym się z kimś pospotykała, ale ja mam stres i brak czasu. Nie każdy idzie do urzwdu czy gdziekolwiek, zawsze mógłby mój iść zamiast mnie albo mogłabym z kimś iść A propo spotkańto pewnie we wakacje się zacznie Jesteśmy zaproszeni na ognisko itp do znajomych z TŻta pracy, gdzie babka to Niemka a facet Polak, także trzeba będzie po niemiecku sprechać Ja zrobiłam wczoraj gofry bez oleju, także mniejsze zło, za to niestety dodałam sobie bitej śmietany i posypki czekoladowej Jednak za wczorajszy występek moja waga się nie zbuntowała Aguś Też bym chętnie zjadła ![]() Dzisiaj już będzie dobry humorek, ładna pogoda i na kijki wychodzisz? haha smalec i smalec, ja to mam chyba roczne zapasy takiego smalcu Edytowane przez Butterfly_27 Czas edycji: 2016-03-16 o 08:19 |
|
|
|
#2958 |
|
Zakorzenienie
|
hej
w końcu znów ładna pogoda ![]() ja już po śniadaniu-omlecie owsianym z masłem orzechowym i świeżym ananasem ![]() i robię właśnie rafaello z kaszy jaglanej ![]() no a potem lecę na siłkę a Wy dziewczyny jakie plany na dzisiaj? |
|
|
|
#2959 |
|
Zakorzenienie
|
Ania89 U mnie ani ładna ani brzydka. Świeci słonko a za chwile wietrzyska i tak w kółko co pare minut
![]() Melduję zaliczone bieganie 64min (10,4km), na początku to myślałam, że płuca wypluje, jakoś tak mi ciężko to szło, kondycje mam do bani Uciekam zaraz pod prysznic, robić obiad, posprzątać po synka a potem mam rozmowę w jego przedszkolu i jeszcze muszę dzisiaj pomyśleć o prezencie dla TŻta
|
|
|
|
#2960 |
|
Zakorzenienie
|
hejka
![]() madzia-jak pogoda ładna to i humor ładny ![]() na kijki dziś nie idę=mój ma popołudniówkę a sama tam nie chodzę między polami...ale z Fisią na pewno na spacerek dluższy wyskoczę po południu mamy zebranie wspólnoty mieszkaniowej-bedą mówili co planują ale nie wiem czy mi się chce iść...andzia89-ale ci się to rafaello spodobało
|
#2961 |
|
Zakorzenienie
|
Jestem dziewczynki. Malowanie w domku zakończone. Jest fajnie, świeżo i gruntowne przedświąteczne sprzątanie z odsuwaniem mebli niechcący przy okazji tez zrobione. Jeszcze 9 kwietnia panowie będą mi robić zabudowę w dużym pokoju i już się doczekać nie mogę.
Przeprowadzka nastapi w poniedziałek. Tż przyjeżdża i już zostaje, w srode zaczyna tu pracę. A niedzielę, jedziemy do jego rodziców już całą "rodzinką'. Przy okazji odwiedzimy mojego tatę bo mieszka w tym samym mieście co rodzice Tż-ta. Powiem Wam, że to czas wielkich zmian w moim życiu i cieszę się bardzo ale i boję - bo nowe przeraża, przynajmniej ja tak mam. Bardzo bym chciała, żeby zmieniła się tez moja waga ale przecież nie wszystko na raz Ale spokojnie i ta kwestię ogarnę - chciałam napisać z Wasza pomocą ale wcale taka pewna nie jestem łasuchy moje kochane
|
#2962 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() 10km przebiegła a narzeka na kondycje ![]() no bo zdrowe i pyszne, do tego mam czas, to nic tylko robić ![]() a dzisiaj wyszło przepyszne lepsze niż ostatnioCytat:
![]() i nie stresuj się zmianami, na pewno będzie Wam się super razem mieszkać jakieś spięcia na pewno na początku będą, ale dacie radę![]() a ja byłam na siłce, więc melduje kolejne 60min ćwiczeń ![]() mam plan, żeby w tym miesiącu przećwiczyć 1000min, póki co mam 530min, więc połowa, do tego mamy połowę miesiąca, więc myślę, że się uda i póki co 11dni przećwiczonych na 16, więc niezłe mam statystyki w tym miesiącu
|
||
|
|
|
#2963 |
|
Zakorzenienie
|
andzia89-ale ładnie ćwiczysz
a pamiętam jak byłaś takim leniem jak ja ;Pzuzka-kochana zmiany są dobre trzeba być dobrej myśli i się cieszyć tym co jest a nie martwić tym co może ale wcale nie musi być cieszę się twoim szczęściem![]() od kwietnia chce zacząć konkretnie na kije chodzić-będziemy się razem w tym wspierać ![]() ja już po spacerze z Fisią ona śpi pod łóżkiem a ja plecki mokre susze spacer po górce ale sie troche zmachałam jak wiatru nie ma to w słonku jest 14 stopni w planie mam namoczyć storczyki w misce-przy okazji umyć okno, może powycieram kurze...no i to nieszczęsne spotkanie wspólnoty...tak mi sie nie chce oni tam tak nudzą a my za 2 lata bedziemy szukać innego mieszkania jak dobrze pójdzie...
|
#2964 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
akurat do ćwiczeń to ja w sumie nie jestem takim leniem, wypraszam sobie Jak przyszłam na ten wątek to po prostu taki okres nie sprzyjający był Bo nowa praca, remont mieszkania, przeprowadzka, potem choroba i dlatego ćwiczeń nie było![]() ale ogólnie z ćwiczeniami u mnie nie ma problemów, ćwiczę od lat i lubię to. Gorzej z dietą ![]() no fajna pogoda, więc super, że zaliczyłyście spacerek ![]() a te spotkania to przecież chyba nie są obowiązkowe? to możecie olać i nie iść i po problemie
|
|
|
|
|
#2965 |
|
Zakorzenienie
|
Dzien dobry, u nas piekna pogoda ale zimno
![]() Zuza, znam to, trzymam za was mocno kciuki mala Haha, no z nami ciezko schudnac ![]() Aga, my takie dwa smalce Fisia zadowolona ze spacerku, wymeczona biedna ![]() Ania89, fajnie, ze duzo cwiczysz
|
#2966 |
|
Zakorzenienie
|
Zuzka Będziesz mieć w sypialni taką wielką wbudowaną szafę? Mi się taka marzy
Tż ci trochę pomoże w odchudzaniu ![]() Ania89 Bo ja kurcze wcześniej biegałam po ponad 11km i to 5-6 razy w tygodniu w dodatku już po jakiś ćwiczeniach byłam, a dzisiaj nic wcześniej nie ćwiczyłam i po 3-4km myślałam, że płuca wypluje. Nie poddałam się, ale było mi naprawdę ciężko ![]() Gratki za ćwiczenia Hmm ja muszę moje minuty sobie z marca podliczyć Ale potem są święta a chyba wtedy nie będziesz ćwiczyć Ja też nie mam problemów z ćwiczeniami, ćwiczę od kilku lat z przerwami oczywiście, dla mnie problemem jest nie jeść za dużo słodkiego i ograniczać się w jedzeniu ![]() Syska Ciii bo my już tak ładnie schudłyśmy, dlatego z nami już ciężko schudnąć, bo nie ma z czego Ja jestem trzeci smalec i słonina Wróciłam z przedszkola synka, miałam dzisiaj umówioną rozmowę. Ehh mogła babka powiedzieć, że się bardzo źle czuje i żeby nie przyjeżdżać. Ostatnio przyjechaliśmy i nie było jej a nie odwołała spotkania, a dzisiaj pewnie było jej głupio odwoływać i chciała na siłę się spotkać. Rozmawiałam z nią jakieś 40min, ale co to za rozmowa jak biedna chodziła w tym czasie 3 razy do wc, okropnie się coś czuła i jednak przełożyłyśmy spotkanie po świętach. Omówiliśmy tylko połowę spraw. Bardzo fajna babeczka, lubię ją, dzisiaj była w tak kiepskim stanie, że szkoda mi się jej zrobiło. Miałam wrażenie jakby potem miała zamiar zemdleć ![]() ---------- Dopisano o 16:53 ---------- Poprzedni post napisano o 16:48 ---------- Aguś Trzymamy cię za słowo z tymi kijkami, będę cię pilnować Ja nie cierpię biegać pod górkę, ale chodzić mogę, pod warunkiem, że mnie łydki po wcześniejszym jakimś treningu nie bolą Uwielbiam wdrapywać się na skałki, chodzić po górach itp A po co wy na takie spotkanie idziecie? Będą wam mówić co chcą odnowić czy jak? Nam będą jeszcze w tym miesiącu odnawiać balkony i piwnice, kurcze podczas naszej nieobecności i mamy im udostępnić pustą piwnicę, no ciekawe gdzie ja mam te wszystkie rzeczy dać i jak ja mam ich przypilnować ![]() ooo a jednak chcecie się przeprowadzić, szkoda że nie blisko mnie
|
|
|
|
#2967 | |
|
Zakorzenienie
|
![]() a Ty jak kochana, kiedy się bierzesz za ćwiczenia ![]() Cytat:
no ale z czasem, jak się to robi regularnie jest coraz lepiej![]() Święta to tylko 2 dni, więc jakoś bardzo mi to życia nie zmieni ![]() zresztą generalnie nie wiem, czy będziemy jechać do teściów czy jak to będzie wyglądać. Ale jak będę na miejscu to ćwiczyć będę, najwyżej z 2-3dni przerwy jak będzie trzeba i tyle
|
|
|
|
|
#2968 |
|
Zakorzenienie
|
Heja,
szalony dzien w pracy. Poczytalam Was, ale jestem zmeczna, odpisze pozniej, teraz ide na godzinke leniuchować, obejrzeserial i pojade na male zakupy i na silownie. Zostawilam telefon w aucie i czuje sie jak niedorozwinięta.. buziaki |
|
|
|
#2969 |
|
Zakorzenienie
|
Ania89 Ja lubię biegać na powietrzu, mózg się dotlenia, od razu lepiej się czuje. Tylko jak dzisiaj mocno wiatr wiał we mnie to się nie dało
Hehe dla mnie święta to ponad tydzień jak do Pl jedziemy Także ja mam tydzień czy 1,5 tygodnia do grzeszenia i nie ćwiczenia
|
|
|
|
#2970 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
inny rodzaj zmeczenia,czlowiek sie dotlenia,potem od razu lepiej sie spi itd No u Ciebie to inaczej wyglada bo taki wyjazd to w sumie jak wakacje a w wakacje o diecie sie nie mysli
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:03.

Tz widzi efekty? 

Chociaż poćwiczyłam sobie język, było miło 
u mnie w związku to Tz rządzi w kuchni, a ja jestem od nalewanie wina 
Mmm uwielbiam malibu z sokiem bananowym lub mlekiem i sheridana 
Jak nie lekarz, to zebranie u córy, u synka, do banku, to z busika synka. Wczoraj byłam w Bildungszentrum pół dnia na wykładzie, potem w Arbeitsagentur, a wieczorem na Elternstammtisch. Jutro idę na zebranie do synka, a w piątek znowu do Arbeitsagentur
Batów ode mnie nie dostaniesz bo ja zeżarłam 2 gofry z bitą śmietaną i płatkami czekolady
Kupiłam wczoraj gofrownicę i dzieciaki chciały, no to zrobiłam 

Jednak za wczorajszy występek moja waga się nie zbuntowała