Mamusie grudniowe 2015 cz. 9 - Strona 99 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2015-11-19, 10:15   #2941
rudaska
Zakorzenienie

Dot.: Mamusie grudniowe 2015 cz. 9

Oenedue dzięki, już lepiej, chociaz tż już mnie na 5 min. wyprowadził z równowagi. Dobrze, że się ogarnął.
A mata super. Ja na nią poluję i na allegro już znalazłam 170zł z przesyłką i się ciągle zastanawiam kupić czy nie kupić
Stary 2015-11-19, 10:19   #2942
Barboo
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez mujer Pokaż wiadomość
Brydzień
Ależ panika powstała widzę, rozpakowywanie pełną parą

Wygląda na to, że ja będę ostatnia. Jeszcze czas, a i Młody się jakoś nigdzie póki co (chyba) nie wybiera Jedynie przybiera na masie zapewne, bo brzuch mi się powiększa, mam wrażenie, że co rano jest większy i bardziej idzie do przodu. Tylko jakoś mało ruchawy jest, co mnie martwi Ogólnie teraz ma długie okresy ciszy, a potem jak się rusza to też tak raczej przeciągle. Mam nadzieję, że to nic złego, choć już panikowałam kilka razy.

Hm nie wiem, czy któraś zdecydowała się na opłacenie położnej do porodu? Bo nie przypominam sobie...

Skurcze, miewam teraz bardzo silne, ale widzę, że raczej wiele z tego nie wynika. Nawet jak ich jest dużo w ciągu godziny, to potem odpuszczają. A jak złapie, to boli mnie brzuch łącznie z kręgosłupem. Młody poza tym wysoko, nic mi nie opadło, mam regularną zadychę i spojenie wogle mi nie dokucza. Tylko pachwiny trochę ciągną.

Mamy dokladnie te same objawy :P nawet kiedys doczytalam, ze ta ciemna linia na brzuchu u Ciebie krzywa - u mnie tez daleko jej do idealu

Witam sie dziewczny dawno mnie tu nie bylo, weszlam, a tu juz typowania do porodow grudzien coraz blizej wiec chyba wszystkie zaczynamy sie niecierpliwic. Troszke zazdroszcze tym z Was, ktore znaja konkretna date, ja to sie boje, ze z moim roztrzepaniem przegapie poczatek porodu, albo przypisze to jakims innym dolegliwoscia

Mujer ja oplacac bede polozna w szpitalu zeby byla przy porodzie.

U nas nadal brzuszek nieco mniejszy pomiarami od reszty, jakies 1,5 tygodnia roznicy, mam nadal pic medargin i wizytuje czesciej. Szyjka zamknieta i dluga, wiec poki co mam nadzieje, ze syn troszke w brzuszku zostanie (dzis 35t4d).

trzymam za Was wszystkie kciuki i sciskam cieplutko w ta ponura pogode
Barboo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-11-19, 10:21   #2943
0enedue
Zadomowienie

Rudaska zobacz na olx ;> bo sporo tego było może akurat coś Ci się uda upolować

jeszcze przy okazji chciałabym kupić takie puzzle duże piankowe żeby kąt w salonie wyłożyć i docelowo będzie tam kącik z zabawkami a wcześniej położe tam matę

---------- Dopisano o 11:21 ---------- Poprzedni post napisano o 11:20 ----------

ja to wogóle nie mam tej lini na brzuchu

Iga 14.12.2015

0enedue jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-11-19, 10:22   #2944
benita84
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez 0enedue Pokaż wiadomość
Tez nie mam tej lini
benita84 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-11-19, 10:23   #2945
Ani_qa
Zakorzenienie

Cytat:
Tż przywiózł wczoraj tą matę używaną (http://www.ceneo.pl/712413) i jestem mega zadowolna wygląda jak nie używana wszystkie elemnty są i działają ) tylko zastnawiam się jak ją wyprać czy wrzucić do pralki czy ręcznie
Bardzo ładna ta mata!

[1=d1b06f3951e378bb3fdc337 11a759ec9373c9f74_6556ad7 364f3f;53514902]Sylwuska ja wpisywałam czop śluzowy.

U nas położna na SR mówiła, że kobiety potrafią z pampersem przychodzić i pytać czy kupa jest ok albo mmsem wysyłają zdjęcie kupy...

Wróciłam z budowy, robota na dachu powoli, ale do przodu. Kupiłam mandarynki w biedronce pyszneee coś mi się chciało i nie wiedziałam co, więc teraz chyba zjem cały kg mandarynek i puszka coli do tego, bo tak mi się chciało czegoś co jest zuem wcielonym [/QUOTE]

Cytat:
Napisane przez Barboo Pokaż wiadomość
Mamy dokladnie te same objawy :P nawet kiedys doczytalam, ze ta ciemna linia na brzuchu u Ciebie krzywa - u mnie tez daleko jej do idealu

Witam sie dziewczny dawno mnie tu nie bylo, weszlam, a tu juz typowania do porodow grudzien coraz blizej wiec chyba wszystkie zaczynamy sie niecierpliwic. Troszke zazdroszcze tym z Was, ktore znaja konkretna date, ja to sie boje, ze z moim roztrzepaniem przegapie poczatek porodu, albo przypisze to jakims innym dolegliwoscia

U nas nadal brzuszek nieco mniejszy pomiarami od reszty, jakies 1,5 tygodnia roznicy, mam nadal pic medargin i wizytuje czesciej. Szyjka zamknieta i dluga, wiec poki co mam nadzieje, ze syn troszke w brzuszku zostanie (dzis 35t4d).

U nas też brzuszek mniejszy... ale gin mówiła żeby się nie martwić.

Przyszła Kura i jestem nią zachwycona!
Już przymierzałam czy faktycznie taka fajna będzie podczas karmienia i myślę, że się zaprzyjaźnimy
Zrobię zdjęcia i wrzucę i wrzucę ją do pralki bo lekko czuję kurzem i tak jakby specyficznym zapachem materiału.
Stary 2015-11-19, 10:25   #2946
syylwuska
Zakorzenienie

[1=d1b06f3951e378bb3fdc337 11a759ec9373c9f74_6556ad7 364f3f;53514902]Sylwuska ja wpisywałam czop śluzowy.

U nas położna na SR mówiła, że kobiety potrafią z pampersem przychodzić i pytać czy kupa jest ok albo mmsem wysyłają zdjęcie kupy...

Wróciłam z budowy, robota na dachu powoli, ale do przodu. Kupiłam mandarynki w biedronce pyszneee coś mi się chciało i nie wiedziałam co, więc teraz chyba zjem cały kg mandarynek i puszka coli do tego, bo tak mi się chciało czegoś co jest zuem wcielonym [/QUOTE]
O ludzie, masakra takie rzeczy wysyłac ;/

No to zapach iście świąteczny i Ciebie
Cytat:
moze cena nie była jakas mega atrakcyjna ale niczego w niej nie brakuje i wszystko działa 100zł i rzut beretem od nas
No to za stowke extra, ja to na matę to poczekam już na prezenty, no i tak,sami dużo kupiliśmy, niech inni się wykaza, ale też bym chciała żeby z Fisher Price kupili

A ja mam jakiegoś doła ;/ już w nocy przez te spa nie nie najlepiej się czulam, wczoraj gin mówił, żeby brać te leki doraźnie, czyli jak skurcze są itd, no to rano nie brałam i złe się czuje ;/ skurcze może ze 4 miałam, ale one nie są Białce, tylko brzuch mnie boli, kluje w różnych miejscach albo ciągnie, tak jakby Mała miała mi skórę rozerwać ;/ więc wzięłam jednak Spasmoline i się położyłam.

A zła jestem, bo Tz w domu, pogoda u nas ładna się zrobiła, słoneczko nawet jest, byśmy pojechali do lasu pospacerować, tak to lubię, a chodzić nie mogę, bo boli, eh ;(

Wysłane z mojego LG-D802 przy użyciu Tapatalka
syylwuska jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-11-19, 10:34   #2947
Ani_qa
Zakorzenienie

Cytat:

Ja mam, ale delikatną i jasną. A nad pępek to może max. 2 cm wystaje

---------- Dopisano o 11:34 ---------- Poprzedni post napisano o 11:31 ----------

Cytat:
Napisane przez syylwuska Pokaż wiadomość
No to za stowke extra, ja to na matę to poczekam już na prezenty, no i tak,sami dużo kupiliśmy, niech inni się wykaza, ale też bym chciała żeby z Fisher Price kupili

A zła jestem, bo Tz w domu, pogoda u nas ładna się zrobiła, słoneczko nawet jest, byśmy pojechali do lasu pospacerować, tak to lubię, a chodzić nie mogę, bo boli, eh ;(

Wysłane z mojego LG-D802 przy użyciu Tapatalka
Ja znowu liczę na to, że może ktoś leżaczek kupi Jak nie to sami kupimy po Nowym Roku

Nie dziwię Ci się. Dla mnie spacery to już dawno odpadają... Musiałabym co 5 minut pod krzakiem siedzieć i sikać a zakupy wybieram w galeriach albo sklepach gdzie mnie do wc wpuszczą
Musimy jakoś wytrzymać.

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2015-11-19, 10:38   #2948
rudaska
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Ani_qa Pokaż wiadomość
też mam jasną ale prawie pod sam biust, czyli teoria że przy chłopcach jest tylko do pepka obalona
Sylwuska nie smutaj, odpocznij
Stary 2015-11-19, 10:38   #2949
Barboo
Rozeznanie

Cytat:

Już przymierzałam czy faktycznie taka fajna będzie podczas karmienia i myślę, że się zaprzyjaźnimy
Zrobię zdjęcia i wrzucę i wrzucę ją do pralki bo lekko czuję kurzem i tak jakby specyficznym zapachem materiału.
Do mnie dzisiaj rowniez kura dotarla, jest na prawde super, mieciutka i delikatna wlasnie dlatego boje sie ja prac :/ ale kupilam tez angel's wings wiec moze wrzuce to razem do pralki na delikatny program?
Stary 2015-11-19, 10:40   #2950
halwaya
Zakorzenienie

Ja kreski nie mam, pępek wklęsły.. I na szczęście brak rozstepow. Tzn mam całkiem sporo już po poprzedniej ciąży.. ale stare = blade

halwaya jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-11-19, 10:42   #2951
Ani_qa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez rudaska Pokaż wiadomość
też mam jasną ale prawie pod sam biust, czyli teoria że przy chłopcach jest tylko do pepka obalona
Sylwuska nie smutaj, odpocznij
Aaa, że niby do pępka tylko to na chłopca?

Cytat:
Do mnie dzisiaj rowniez kura dotarla, jest na prawde super, mieciutka i delikatna wlasnie dlatego boje sie ja prac :/ ale kupilam tez angel's wings wiec moze wrzuce to razem do pralki na delikatny program?
Ja też się bałam wrzucać do pralki, ale jeszcze na stronie la millou przeczytałam o praniu. Najbardziej bałam się o wypełnienie czy się nic nie stanie, ale pisze, że się nie odkształca więc wrzuciłam na 30 min, 30 stopni i 800 obrotów, żeby tylko odświeżyć
Jaką zamawiałaś? Dostałaś gratisy? Bo u mnie się przesyłka opóźniła, o czym mnie informowali i dorzucili gratis

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2015-11-19, 10:43   #2952
0enedue
Zadomowienie

Cytat:
Bardzo ładna ta mata!

U nas też brzuszek mniejszy... ale gin mówiła żeby się nie martwić.

pokaż pokaż wydaje mi sie ze lepiej takie rzeczy wyprac

Cytat:

---------- Dopisano o 11:34 ---------- Poprzedni post napisano o 11:31 ----------

Ja znowu liczę na to, że może ktoś leżaczek kupi Jak nie to sami kupimy po Nowym Roku
ja mam pępek dalej wklęsły ;p

pewnie pod choinką znajdziecie leżaczek :P

Moja mama zapowiedziała, że kupuje leżaczek i chyba zdecydujemy sie na ten tiny love tylko jedna rzecz mnie zastanawia bo są rózne ceny tych leżaczków one oprócz kolorem czymś się różnią ??

zapisałam sie na wtorek do fryzjera .. jestem ciekawa.. w planach mam zrobienie ombre ( wychodowałam juz niezły odrost..) mam nadzieje ze wyjde z ombre a nie z zafarbowanym odrostem jak zawsze

Iga 14.12.2015

Stary 2015-11-19, 10:43   #2953
benita84
Zadomowienie

Hehe co do tej kupy mmsem to raz bylam bliska żeby taka desperacje popełnić (moze nie mms ale zeby zdjecie zrobic) bo za nic nie szło sie dogadać z lekarką... ale na szczęście w porę położna podpowiedziała o co może chodzic i zagadka się rozwiązała
Stary 2015-11-19, 10:44   #2954
czubasek20
Zakorzenienie

Ja lini nie mam w ogole. Z corka mialam.

Ejj wy sie nie nabijacie ze zdjec kupy bo sa takie dzieciaki alergiczne ze lekarze kaza robic zdj kup i pokazywac na wizytach.
Z czopem to przesada ale przy alergikach obserwacja kupy to norma niestety.
Obysmy tego uniknely.

Ja licze ze karuzelke i mate ktos kupi w prezenvie a jak nie to sami kupimy ok stycznia jak wydatki troche nam sie uspokoja.

I chwale sie. Kupujemy dzialke jakies 40 km od tesciow wiec idealnie.

Nie ma stópki zbył małej, by nie mogła pozostawić śladu. Z
czubasek20 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-11-19, 10:47   #2955
halwaya
Zakorzenienie

Czubasek super news powodzenia

Co do rzeczy dla dziecka to na już mam wszystko włącznie z mata, lezaczkami.. Nagimnastykuje się na prezent pod choinkę

halwaya jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-11-19, 10:48   #2956
mujer
Zadomowienie

Cytat:

U mnie niby 35t 3d
I też mam małobrzuszkowca, ale u mnie nie panikowali z tego powodu, tylko uznali, że jest ok.

A spotkałaś się już z tą położną? Bo ja ciągle się waham, wiele osób poleca sobie opłacić i już nie wiem... Jeszcze szpitala nawet nie wybrałam

Cytat:
Rudaska zobacz na olx ;> bo sporo tego było może akurat coś Ci się uda upolować

jeszcze przy okazji chciałabym kupić takie puzzle duże piankowe żeby kąt w salonie wyłożyć i docelowo będzie tam kącik z zabawkami a wcześniej położe tam matę

---------- Dopisano o 11:21 ---------- Poprzedni post napisano o 11:20 ----------

Ja mam tylko ponad pępkiem i nie jest bardzo ciemna. Pojawiła się zresztą dopiero jak brzucho się uczynił wielki, wcześniej nie było.
Nie masz czego żałować Ja bym wolała nie mieć. Poza tym, brzuch mam taki hmn dziwny. Prześwitują mi żylska i dosłownie można wszystkie śledzić Kojarzy mi się to z horrorami

Cytat:
Napisane przez andriuszka77 Pokaż wiadomość
A to taka z dopinana wstawka z przodu w kurtce ?
Wogóle odzież z dedykacją ciazowa to ma.kosmiczne ceny niestety;/
Nom, najfajniejsze są takie, co można dopinać z przodu i z tyłu. Albo chodzić bez dopinki. W sumie nie kupiłam ani jednej ciążowej rzeczy, chyba, że ze szmateksów za jakieś pare groszy... A taka kurtka byłaby fajna, tylko tak na jedną zimę 400-600 mi szkoda

Cytat:
Napisane przez sylwoha Pokaż wiadomość
Hej czesc i czolem

A ja spie dobrze w szpitalu :p

Dwnerwuje mnie mij lekarz, przychodzi dzis usmieh tego tamtego i kurde pytan co ja mam robic, wszystko ciagle tak samo- ze poszlabym do domu chociaz na 3 dni.
A on do mnienwierze ze podejmie Pani dobra secyzje. A ja na to ale ze to on jest moim lekarzem i ja nie mam pijecia.
Pytam co on robi z pacjetkami w takiej sytuacji. A on ze nie ma sensu porownywac bo kazdy jest inny. Ze on mnie nie badal juz miesiac i ze sie wypowiadal nie bedzie
A ☠☠☠☠a zajrxec w dokumenty to nie laska?
Cos czuje ze nasza przygoda skonczy sie na tej ciazy ..
No cóż, zdecydowanie niefajnie z jego strony. A jak myślisz zrobić?
mujer jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-11-19, 10:48   #2957
Ani_qa
Zakorzenienie

Cytat:

Moja mama zapowiedziała, że kupuje leżaczek i chyba zdecydujemy sie na ten tiny love tylko jedna rzecz mnie zastanawia bo są rózne ceny tych leżaczków one oprócz kolorem czymś się różnią ??

zapisałam sie na wtorek do fryzjera .. jestem ciekawa.. w planach mam zrobienie ombre ( wychodowałam juz niezły odrost..) mam nadzieje ze wyjde z ombre a nie z zafarbowanym odrostem jak zawsze
Już się pierze

Wątpię, żeby pod choinką, ale liczę na to, że może ktoś się zlituje i kupi chociaż jedyną osobą, która mogłaby na to wpaść jest moja mama

Ja w ogóle jeszcze nie oglądałam tych leżaczków więc nie wiem czym się różnią

A pępek to od dawna mam wystający

Ja do fryzjera planuję na farbowanie umówić się na 30 listopada

Cytat:
Napisane przez czubasek20 Pokaż wiadomość
Ja lini nie mam w ogole. Z corka mialam.

Ejj wy sie nie nabijacie ze zdjec kupy bo sa takie dzieciaki alergiczne ze lekarze kaza robic zdj kup i pokazywac na wizytach.
Z czopem to przesada ale przy alergikach obserwacja kupy to norma niestety.
Obysmy tego uniknely.

Ja licze ze karuzelke i mate ktos kupi w prezenvie a jak nie to sami kupimy ok stycznia jak wydatki troche nam sie uspokoja.

No, jak lekarz każe to co innego

Super! Gratuluję! Duża działka?
Stary 2015-11-19, 10:49   #2958
d1b06f3951e378bb3fdc33711a759ec9373c9f74_6556ad7364f3f
Konto usunięte

Teoria o chłopcach mówi właśnie, że jest po cycki
d1b06f3951e378bb3fdc33711a759ec9373c9f74_6556ad7364f3f jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-11-19, 10:49   #2959
0enedue
Zadomowienie

Cytat:

super !! gratuluje i po cichu zazdroszcze

u nas karuzele kupują znajomi ostatnio zapowiedzieli wiec w sumie wszystkie największe wydatki mamy juz ogarnięte ..

Iga 14.12.2015

Stary 2015-11-19, 10:49   #2960
benita84
Zadomowienie

Cytat:
super!!! gratulacje decyzji i że udało się coś fajnego znaleźć
Stary 2015-11-19, 10:50   #2961
Konto usunięte

Czubasek super, że kupujecie działkę
d1b06f3951e378bb3fdc33711a759ec9373c9f74_6556ad7364f3f jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-11-19, 10:54   #2962
0enedue
Zadomowienie

[QUOTE=mujer;53515488
Ja mam tylko ponad pępkiem i nie jest bardzo ciemna. Pojawiła się zresztą dopiero jak brzucho się uczynił wielki, wcześniej nie było.
Nie masz czego żałować Ja bym wolała nie mieć. Poza tym, brzuch mam taki hmn dziwny. Prześwitują mi żylska i dosłownie można wszystkie śledzić Kojarzy mi się to z horrorami

[/QUOTE]

powiem Ci szczerze, że jakoś nie ma mi żal z powodu braku tej lini ;p
też mam mega widoczne żyły na brzuchu ..

Iga 14.12.2015

Stary 2015-11-19, 10:56   #2963
Barboo
Rozeznanie

Cytat:

Chyba szary Tiny Love ma taka budke dodatkowo jak w gondoli. My mamy czerwony, i szczerze mowiac troszke rozczarowuje jakosc wykonania...

Cytat:
Aaa, że niby do pępka tylko to na chłopca?

Ja też się bałam wrzucać do pralki, ale jeszcze na stronie la millou przeczytałam o praniu. Najbardziej bałam się o wypełnienie czy się nic nie stanie, ale pisze, że się nie odkształca więc wrzuciłam na 30 min, 30 stopni i 800 obrotów, żeby tylko odświeżyć
Jaką zamawiałaś? Dostałaś gratisy? Bo u mnie się przesyłka opóźniła, o czym mnie informowali i dorzucili gratis
Nie zamawialam na la millou, bo jeszcze kilka innych rzeczy doszlo (min wanienka) wiec wybralam inny sklep, zeby to wszystko razem zamowic, niestety bez gratisów.

A kure i angel wings wzielam w kolorze grey z sheep family z tym motywem mam tez posciel do wozka wiec chcialam zeby byl komplet. Wydaje mi sie, ze dla dziewczynek wiekszy wybor jednak i takie bardziej urocze te kurki
Czekam na relacje z prania, sama tez zaraz wrzuce, lepiej jednak zeby bylo wszystko czysciutkie

Ani_qa pisalas, ze u Was tez brzuszek mniejszy, ale gin nie robil z tego powodu jakis problemow? Bo z tego co obserwuje to lekarze, albo strasza hipotrofia i wszystkim co najgorsze, albo wlasnie podchodza do tematu na spokojnie. Ja niestety trafilam z tym rozpoznaniem na innego lekarza, bo moj byl na urlopie i po tym co mi powiedzial mialam najczarniejsze mysli. Na szczescie zadzwonilam do swojego i mnie uspokoil, sama juz nie wiem kto ma racje i jak to interpretowac, ale postanowilam ze trzymam sie swojego lekarza prowadzacego, zna mnie od poczatku, prowadzi ciaze, wiec pozostaje mu tylko zaufac... Pije ten medargin na zwiekszenie przeplywow w lozysku i mam nadzieje, ze choc troszke pomoze.
Stary 2015-11-19, 10:57   #2964
mervie
Rozeznanie

zbieram się do lekarza, dziś mam dostać skierowanie do szpitala już...
a psychicznie leżę.
poza tym ciągle mnie wszystko boli i nie wiem jak się doturlam do przychodni.
widziałam wczoraj, że pierwszy raz załapałam się na jakiś top 10- chętnie oddam!

wyżaliłam się w wersji mini

miłego dnia, chociaż jest tak okrutnie za oknem.
Stary 2015-11-19, 10:59   #2965
czubasek20
Zakorzenienie

Budowlanej 1600m2, plus grunty lesne. Tz sie z tego cieszy jak glupi.

Do miasta mamy 9 km ale tz do pracy niecale 1 km wiec spoko.

Ale zanim zaczniemy sie budowac czy cos to sie zejdzie.

Oo i tz mi napisal smsa ze wszystkie egzaminy zdal

Nie ma stópki zbył małej, by nie mogła pozostawić śladu. Z
czubasek20 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-11-19, 11:00   #2966
Barboo
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez mujer Pokaż wiadomość
U mnie niby 35t 3d
I też mam małobrzuszkowca, ale u mnie nie panikowali z tego powodu, tylko uznali, że jest ok.

A spotkałaś się już z tą położną? Bo ja ciągle się waham, wiele osób poleca sobie opłacić i już nie wiem... Jeszcze szpitala nawet nie wybrałam

Bylismy w poniedzialek sie z nia spotkac, pogadac i poogladac szpital. Fajna kobieta, nie przeslodzona, bo takiej bym nie dala rady sluchac, konkretna, przeklnie jak trzeba, ja wlasnie takiej osoby potrzebuje. I chyba mnie namowila na porod w wodzie, ale to zobaczymy jak wyniki badan wyjda.
Stary 2015-11-19, 11:03   #2967
limonka_86
Zadomowienie

Cytat:
Budowlanej 1600m2, plus grunty lesne. Tz sie z tego cieszy jak glupi.

Do miasta mamy 9 km ale tz do pracy niecale 1 km wiec spoko.

Ale zanim zaczniemy sie budowac czy cos to sie zejdzie.

Oo i tz mi napisal smsa ze wszystkie egzaminy zdal
Super to same dobre wieści

Mervie ja też już się ledwo ruszam i przemieszczam głównie z kanapy do łazienki lub do kuchni raczej o wyjściu do sklepu mogę zapomnieć no ale już niedługo;-)
limonka_86 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2015-11-19, 11:06   #2968
Konto usunięte

Czubasek to kawał działki Super i gratki dla TŻ
Stary 2015-11-19, 11:07   #2969
rudaska
Zakorzenienie

Cytat:

Super wiadomość o tej działce A co do prezentów: moi rodzice raczej nie kupią nic drogiego, tak wnioskuję, bo w sumie dali na wózek i podróż na Śląsk też ich sporo kosztuje, na święta pewnie mama też wszystko zrobi, wiec nawet głupio mi czekać na coś od nich. Teściowa da pewnie kaskę, bo ona zawsze wolała gotówkę. Chyba my kupimy ta matę w prezencie Igorowi

[1=d1b06f3951e378bb3fdc337 11a759ec9373c9f74_6556ad7 364f3f;53515503]Teoria o chłopcach mówi właśnie, że jest po cycki [/QUOTE]
czyly jednak prawda

co do żył. Ja to mam skórę jak córka młynarza, nie lubie się opalać, więc teraz przez tą jasną skórę to widać każdą jedną żyłkę, na brzuchu mam taką pajęczynę, że aż niemiło mi czasem patrzeć. O nogach, rękach nawet nie wspomnę.
Kumpela opieprzyła mnie że nie idę do lekarza dziś. No i zadzwoniłam do połoznej, kazała mi przyjść, bo stwierdziła ze jednak trza mnie zbadać. no to jadę na 14. I właśnie się rozpadało, więc chyba pojadę autem
Stary 2015-11-19, 11:08   #2970
kalusia87
Zakorzenienie

Czubasek, świetne wieści

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości