![]() |
#1981 | |
Pani Mizantrop
|
Dot.: Piękne, młode i szalone, 30+, 40+- III część
Cytat:
![]() |
#1982 |
Zakorzenienie
|
Kasztanka i jak kot...?
|
![]() ![]() |
![]() |
#1983 |
Pani Mizantrop
|
Bez zmian, pod znakiem zapytania stoi to, czy bedziemy ja mogli w poniedzialek odebrac z kliniki.
#1984 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1985 |
Pani Mizantrop
|
Mialam ja przeniesc do naszego weta, ale nie sa w stanie zalatwic opieki na niedziele, wiec zostawilam ja w klinice, w ktorej byla leczona przed adopcja. W poniedzialek chcialabym ja przeniesc, bo zdecydowanie bardziej ufam naszemu wetowi, do ktorego chodzimy z Bowiem.
#1986 |
Śnięta Mucha
|
Ja się bardzo boję złapania wirusa opryszczki, więc pomadki kupuję w ciemno (nie testuję) i większość okazuje się w domu "nie taka". Chętnie wypróbuję NYX, bo kolorystyka i cena przyjemna. Lubię Sephorę, ale dłużej używane suszą (jak chyba wszystkie matowe). Wlaściwie poza pudrem, czy tuszem i dwoma drogimi pomadkami, to nigdy nie zdenkowałam kolorówki. Może jakieś miniaturki lakierów do paznokci.
Jak długo wytrzymują Wam bezprzewodowe słuchawki na baterii? Wyprałam swoje od telefonu i dwa miesiące już myślę nad zakupem. Anyż ale Ci zazdroszczę, że już zaczęłaś wiosenny tuning ![]()
#1987 |
Zakorzenienie
|
1do 2 godzin.... W miarę lat używania bliżej 1,5h...
Wysłane z mojego ELE-L29 przy użyciu Tapatalka |
![]() ![]() |
![]() |
#1988 |
Zakorzenienie
|
Anyż ja też dopiero planuję botox itp.. Może w poniedziałek obdzwonię i się umówię
![]() ![]() ![]() Wysłane z mojego ELE-L29 przy użyciu Tapatalka |
![]() ![]() |
![]() |
#1989 |
Zakorzenienie
|
Pani Robot zalezy ktore słuchawki, ale tak średnio koło 6- 8 godzin.
Wysłane z mojego SM-N960F przy użyciu Tapatalka |
![]() ![]() |
![]() |
#1990 |
Śnięta Mucha
|
Aussie pięknie
![]() Caffe, znalazłam opakowanie po poprzedniej wersji olejku Whamisa, szukałaś składu, prawda? Kasztanka, Cinde - https://www.skincarisma.com/ dla mnie to czarna magia, ale wychodzi na to, że 3/4 moich kosmetyków ma zapychające substancje ![]() Mam kilka dobrych według tej strony rzeczy, zobaczymy czy będzie jakaś zmiana po wykluczeniu aknegennych składników.
#1991 |
Zakorzenienie
|
PaniRobot planuje dołożyć jeszcze po 1 ml na stronę. To dość spora przestrzeń, więc sporo trzeba preparatu.
Nie spodziewałam się tak dobrego rezultatu. Pięknie to odmładza buzie. Mam twarz praktycznie bez tkanki tłuszczowej, pociągłą, szczupłą. Taki zabieg dobrze robi. Wróciłam z imienin. Fajna taka biesiada. Jak za dawnych lat. Jestem najedzona, napita. Miło spędzony czas. Kasztanka zdrówka dla kici. Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk |
![]() ![]() |
![]() |
#1992 |
Konto usunięte
|
Pani_Robot, chyba doszlas do tego punktu do jakiego ja doszlam jakis czas temu, tj. praktycznie po wszystkim mnie wysypywalo. Najpierw trzeba uspokoic skore, bo dopoki sie tego nie zrobi, to kazdy nowy kosmetyk bedzie podraznial i powodowal nowy wysyp. Trzeba dac skorze czas by mogla odbudowac na nowo swoja bariere, bo inaczej to bledne kolo.
Ja nie wiem co mi koniec koncow pomoglo - albo rzucenie mleka, ktore oddzialowywalo na moje hormony, albo witaminy, ktore biore, ale mam w koncu spokoj z wypryskami, a wyskakiwaly mi ciagle te tzw. cystyczne, podskorne, bolace, najgorsze z mozliwych. Sent from my iPhone using Tapatalk ---------- Dopisano o 23:04 ---------- Poprzedni post napisano o 23:02 ---------- Anyz, fajnie, ze jestes zadowolona z efektow ![]() Pozdrawiam z zielonego Podkarpacia ![]() ![]() ![]() ![]() Sent from my iPhone using Tapatalk |
![]() ![]() |
![]() |
#1993 |
Zadomowienie
|
Cinde, moja córka miała kiedyś z Jadwigi papkę na wyprski, też poleconą przez kosmetologa. Świetna była i pamiętam, że ponowiła zakup. Ta sama kosmetolog polecała żele do higieny intymnej do mycia twarzy, takie z kwasem z mlekowym.
Kama, czyli pierwsze wrażenia po masce Oskia pozytywne ? Anyż, co dokładnie i gdzie dokładnie Ci wstrzyknięto ? Też marzę o takim efekcie. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1994 |
Konto usunięte
|
Załącznik 7717251
Załącznik 7717252 To tak na szybko dzisiaj jak wracalam z pasieki mojego taty ![]() Sent from my iPhone using Tapatalk |
![]() ![]() |
![]() |
#1995 |
Konto usunięte
|
Załącznik 7717254
A to moje rodzinne miasteczko. Sent from my iPhone using Tapatalk |
![]() ![]() |
![]() |
#1996 |
Zakorzenienie
|
Taki u mnie wieczór
![]() ![]() Wysłane z mojego ELE-L29 przy użyciu Tapatalka |
![]() ![]() |
![]() |
#1997 |
Zadomowienie
|
Cinde, pięknie
![]() ![]() Sent from my iPhone using Tapatalk |
![]() ![]() |
![]() |
#1998 | |||
Pani Mizantrop
|
Piekne zdjecia dziewczyny
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Jesli chodzi o sluchawki, to mam airpodsy i dzialaja mi z 4 godziny mniej wiecej, jestem zadowolona, bo bardzo szybko sie laduja, tak samo zreszta ich etui. [1=eae59dc78e1e9e84c064a10 ad74dde2dd7f297a0_6313dc7 3a6c64;87874109]Pani_Robot, chyba doszlas do tego punktu do jakiego ja doszlam jakis czas temu, tj. praktycznie po wszystkim mnie wysypywalo. Najpierw trzeba uspokoic skore, bo dopoki sie tego nie zrobi, to kazdy nowy kosmetyk bedzie podraznial i powodowal nowy wysyp. Trzeba dac skorze czas by mogla odbudowac na nowo swoja bariere, bo inaczej to bledne kolo. Ja nie wiem co mi koniec koncow pomoglo - albo rzucenie mleka, ktore oddzialowywalo na moje hormony, albo witaminy, ktore biore, ale mam w koncu spokoj z wypryskami, a wyskakiwaly mi ciagle te tzw. cystyczne, podskorne, bolace, najgorsze z mozliwych. Sent from my iPhone using Tapatalk ---------- Dopisano o 23:04 ---------- Poprzedni post napisano o 23:02 ---------- Anyz, fajnie, ze jestes zadowolona z efektow ![]() Pozdrawiam z zielonego Podkarpacia ![]() ![]() ![]() ![]() Sent from my iPhone using Tapatalk[/QUOTE] Ja mialam z 8-9 lat temu skore uwrazliwiona za duza iloscia mocno drazniacych kosmetykow, nakupilam w aptece roznych dziwnych rzeczy, duzo rosyjskich kosmetykow, bo byl na nie wtedy szal, duzo kosmetykow Himalaya i innych ze sklepu tybetanskiego i po jakichs dwoch miesiacach uzywania tego wszystkiego moja skora powiedziala "dosc". Wysypalo mi doslownie cala twarz, mialam takie olbrzymie podskorne bolace gule, cala twarz byla czerwona, nie moglam doslownie NIC nalozyc na skore, bo doslownie kazdy produkt jedynie pogarszal sprawe. Przeczekalam to, a potem poszlam z pielegnacja w troche innym kierunku, do dzisiaj uzywam sporej ilosci kosmetykow, ale staram sie to robic przemyslanie. Cytat:
Pierwszy lepszy: podklad Fenty, po 2-3 uzyciach mam wysyp. Podklady Tarte - to samo, a szkoda, bo jesli chodzi o wykonczenie, to sa swietne. Oleje marula, z opuncji, jojoba, awokado, z pestek dzikiej rozy wszystkie mnie zapychaja. Najlepiej mi sluzy arganowy i mieszanki oparte na lzejszych olejach, np. Go-To Face Hero. Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#1999 |
Zakorzenienie
|
Piękne, młode i szalone, 30+, 40+- III część
Juka miałam taki zabieg:IMG_2137.jpg
Jedna nić. Znieczulenie i zabieg jest bezbolesny.Dziś lekkie zasinienie, zero opuchnięcia i powieka delikatnie uniesiona. Planuje jeszcze po jednej nici dla trwalszego i mocniejszego efektu. Zdecydowałam się na nici bo efekt ma utrzymać się kilkanaście miesięcy a nie trzy jak przy botoxie. W żuchwę miałam po 1 ml kwasu na każda ze stron. W okolicy brody, na lini żuchwy. Teraz planuje dodać w dalsze okolice do uszu. Pełno tego typu zabiegów jest pokazanych na insta, z tym że kobiety wydłużają sobie samą brodę. Ja tego nie robię bo mam twarz pociągłą. Zabieg niweluje grawitację. Dodaje ładnego zarysu dolnej części twarzy, którą z wiekiem tracimy. Pod oczy miałam podany sunekos. Spora ilość preparatu mi weszła. Dziś mam bardzo delikatny obrzęk, zejdzie. Ma to działanie typowo nawilżające, biostymulujące. Teraz jak będę na wizycie to delikatnie wstrzyknę botoks na kurze łapki. Dziś u mnie ładnie. Jadę pochodzić po lesie. Nad wodą wieje. Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Edytowane przez Anyzkowa Czas edycji: 2020-05-24 o 08:44 |
![]() ![]() |
![]() |
#2000 |
Zakorzenienie
|
Ładne zdjęcia, zachod słonca mielismy wczoraj podobny, jak Aussie...
Kasztanka, już widze, jak kotka będzie kombinowała, jak stamtąd wyjść ![]() Juka, tak, już 2 razy robiłam oskie, nie było podraznien ani zapychania. wygląda tez na wydajna... |
![]() ![]() |
![]() |
#2001 |
Pani Mizantrop
|
Pewnie tak, ale niestety bedzie musiala tam spedzic kilka dni.
#2002 |
Zakorzenienie
|
Cinderella, urokliwe twoje miasteczko
![]() ---------- Dopisano o 11:43 ---------- Poprzedni post napisano o 11:40 ---------- Anyż, super że jesteś zadowolona z zabiegów ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2003 |
Zakorzenienie
|
Robot, ja też nie testuję pomadek na ustach, nigdy
![]() Dzięki za skład olejku, szukam tego w nowej wersji - aby porównać ze starą (tu opakowanie mam, udało mi się kupić ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2004 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
...fajne pomysły na prezenty. Zazdroszczę ![]() Też bym poszła z Mamą do fryzjera... Pewnie skończy się tylko na kwiatach (do ogrodu). I wyszperałam na Allegro brakujące elementy do serwisu retro, Mama się ucieszy ![]() Piękne widoki, tak! ---------- Dopisano o 12:13 ---------- Poprzedni post napisano o 12:03 ---------- Cytat:
Mam cała szufladę kolorówki... poza tuszami do rzęs - praktycznie nigdy nic nie udało mi się zdenkować. Pomadki są najgorszym grzechem - najkrótszy termin ważności. Które pomadki zużyłaś do końca? Może też je polubię? Próbowałaś GoldenRose? Dziewczyny polecały, rzeczywiście są niezłej jakości - napigmentowane bardzo intensywnie, zrobiłam nimi krwistego wampira na Halloween, suuuuper ![]() ---------- Dopisano o 12:23 ---------- Poprzedni post napisano o 12:13 ---------- Co myślicie o tych nowych materiałach z drapowaną fakturą? ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2005 |
Zadomowienie
|
Kama, polecasz maskę oskia? Widzisz efekty?
Anyżkowa, mogłabyś napisać nieco więcej na temat zabiegu na uniesienie kacików oczu? Jaki jest przybliżony koszt? Czy jesteś zadowolona? Czytam w internecie, ale nie ma jak to opinia z pierwszej ręli ![]() Sent from my iPhone using Tapatalk |
![]() ![]() |
![]() |
#2006 |
Zakorzenienie
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2007 |
Zadomowienie
|
Dzięki Anyż. W czwartek obgadam to u "mojej" dr med est. I mam już drugą, pozytywną opinię o sunekos. U mnie botoks trzyma dosyć długo.
Kama, też kupię tę maskę. Na lato będzie ok. Mam nadzieję, że uda się kupić w zestawie. |
![]() ![]() |
![]() |
#2008 |
Zakorzenienie
|
Caffe dla mnie te materiały są super na lato. Najważniejsze żeby były mięciutkie bo zdarza się nienajlepszy skald i drapią.
Uklika koszt to około 200,300 zł za nić. U mnie cena była za kompelksową usługę i wiadomo - czym więcej to taniej. Zależy tez jaka to nić. W tę okolice daje się grube i haczykowate. Kompletnie nie ma się pomarszczonej skóry jak na niektórych zdjęciach. Delikatnie uniesiona brew i powieka. Podobno relultat widać pod 3 tygodniach. Okres rozpuszczania nici do 3 lat. I tak jak pisałm zabieg jest bezbolesny. Za jakieś 2 tygodnie wybiorę się na uzupełnienie i wtedy chce podjechać aż za linie włosów. Podobno lepszy efekt. Sunekos pod oczy również trzeba powróżyć po kilkunastu dniach i również mam zamiar to zrobić. O pełnym efekcie napisze z czasem. Ale uważam, że koszt nie jest ogromny i warto spróbować. W lesie pięknie pachnie, jest wilgotno. Spacerek zaliczony. Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk |
![]() ![]() |
![]() |
#2009 |
Zakorzenienie
|
Anyż, właśnie zastanawiałam się czy te nici się rozpuszczają.
A jak wygląda zabieg sunekos? Napisz, że nie boli ![]() Mnie też się te materiały podobają ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2010 |
Zakorzenienie
|
Sunekos miałam podawany kaniulą. Miejsce wkłucia na policzku, na wysokości dziurki od nosa, znieczulone. Nic nie boli. Zero siniaków. Widoczne było tylko miejsce wkłucia przez dobę.
Tylko ja jestem osobą która takich zabiegów się nie boi. Nie mam tendencji do opuchnięć (raz potwornie spuchlam po kwasie mlekowym, ale był 70%), nie mam tez skłonności do siniaków. Do tego wchodzę do gabinetu z postanowieniem, że jutro będę wyglądać doskonale, pracuje wewnętrznie nad dobrym wyglądem ![]() ![]() Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:54.