![]() |
#1 |
Zakorzenienie
|
październikowe kosmetyki i nie tylko ;)
ZASADY:
1. W nawiasach podaje (!) termin ważności i ile ZOSTAŁO produktu (jeśli inaczej, to informuję o tym), przykładowo ( 01.2012, 60%) 2. Preferuję polecony ekonomiczny 3. Produkty wysyłamy dobrze zabezpieczone w kopertach bąbelkowych lub w pudełkach. Dopuszczam zwykłe koperty, jeśli wysyłamy np. próbki minerałów w strunach. 4.Jeśli ktoś rezygnuje- to proszę napisz mi o tym ![]() 5. Raczej nie szukam ubrań, Oriflame. 6. ZAWSZE odpisuję, jeśli nie to prawdopodobnie nie zauważyłam twojego wpisu więc mi się przypomnij ![]() 7. Po wystawieniu przekupek - usuwam z wątku, chcę żeby było czytelnie ![]() na zielono - dokładka! na szaro -wymienione! Post drugi - minerały, książki i wishlista! Filtry: - Cien, Krem do opalania SPF +20 ( ciężko określić, ale połowa jest na pewno, d.w. 06.2014) - Babydream Sonnen-creme 50+ (użyty 3 razy, 7.2013) - Bioderma Photoderm Kid SPF +50 8ml x 2 (nowe, 12.12) Kolorówka: - Tester L'oreal True match W3 Beige Dore 10ml, nowy - 1/3 testera L'oreal Mat Morphose, kolor 200 Beige apricot - pomadka ochronna Isana Pearl & Gloss - użyta raz - błyszczyk Vollare, Extra lip gloss - użyty kilka razy, pięknie pachnie - słynny błyszczyk Essence Stay with me, kolor 05 I like cotton candy - użyty kilka razy - szminka AVON UCR, kolor Latte, testowana - ciemniejszy nudziak, sporo fotek w necie Biochemia: - mleczan sodu 65ml (bez kilku kropel, 12.2012) - mocznik 30g (nowy, 02.2015) - olej jeżynowy 30g ( 75%, 04.2013) Pielęgnacja: - Nafta kosmetyczna z wyciągiem czarnej rzodkwi ok 70g/120 - 28.07.2013 - Corine de Farme, Krem nawilżający 50ml (użyty kilka razy) - mgiełka AVON Żurawina&Cynamon 125ml (nowa) Odlewki ( raczej na inne odlewki) : - Lancome Tresor Midnight Rose 5ml - La Perla J'aime 5ml - Salvador Dali, Purplelight 7ml - Clean, Cotton T-shirt EDP ok 9,5ml - Emporio Armani Diamonds 8ml - Marc Jacobs Daisy Eau so Fresh ok 9ml - Laura Biagiotti Venezia edt - 9,5ml - próbka Guerlain Insolence EDP - próbka CK One - próbka JP Gaultier "Classique" - pusty atomek 10ml po Givenchy Very Irresistible L'intense Biżuteria - czerwona podwiązka - pierścionek z Audrey Hepburn ![]() ![]() Próbki - iwostin, goldwell, farmona - proszę pytać ![]() Edytowane przez fabregasowa Czas edycji: 2012-12-09 o 13:14 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: październikowe kosmetyki i nie tylko ;)
Minerały (podkłady, róże, pudry itd.)
Meow (sample) Skinny Dippers Light Abyssynian Skinny Dippers Light Manx Crystalline Cat Morganite Crystalline Cat Opal Crystalline Cat Topaz Crystalline Cat Tourmaline Lumiere - róż Sugarberry 4gm - sample: formuła Cashmere : Medium Golden róż Mauvelous Lucy Minerals - sampel Medium Olive Original - sampel Golden Medium - cień Blush beige - użyty 3-4 razy (beż) - blush Sunny Bronze, 3g , użyty 2 razy Blusche (sample) - cień Taffy - cień Magenta - Spice Bronzer - English Toffee Original, Matte Foundation EDM -Pearl Mint (malutka odsypka z wymiany) - róż DVR Saturday 1g (prawie cały!) - róż Cookie Sheet odsypka, dostałam jako 2/5 biga, użyłam 2 razy Silk Naturals - sample Afterglow, Lychee ( Sheer Blush) Sweetscent - transluscent mineral veil - nowy sampel w słoiczku Adorned with Grace Minerals (sample) - Faith 3.5 - Faith 4.0 - Hope 3.0 - Love 3.5 - Grace 3.0 - Grace 3.5 Książki: 1) Harry Potter, części 5,6,7 : Zakon Feniksa, Książe Półkrwi i Insygnia Śmierci (mam też część 4, ale muszą ją znaleźć :P ) 2) Meg Cabot, Pamiętnik księżniczki, części: 2, 3, 4, 4 i 1/2, 5, 6, 7, 7 i 1/2, Gwiazdkowy prezent 3) Kornel Makuszyński, Szatan z siódmej klasy 4) Kornel Makuszyński, Panna z mokrą głową 5) Juliusz Verne, 20 000mil podmorskiej żeglugi Książki są w stanie bardzo dobrym, ostatnie 3 nawet nie były czytane - jeśli ktoś jest zainteresowany jakąś pozycją mogę zrobić zdjęcie ![]() Wishlista: - odlewki perfum - tylko nie cytrusowe w stylu Light Blue. Szukam w szczególności: YSL Parisienne A L'Extreme Cacharel Promesse Givenchy Ange ou Demon Le Secret CK One shock - hydrolaty, oleje- zawsze ![]() - olejek pichtowy ! - lipsmackery, chapsticki - sok z aloesu - nowe chusteczki nawilżane - szampony bez silikonów, do ŁZS, a najchętniej emolium nawilżający - pomadka Rimmel Airy Fairy - pomadki Essence, Catrice, odcienie czerwieni, nude, brzoskwiniowo różowe - pomadka Celia 2w1 511 - pomadka Mollon 21 - zestaw do yerba mate Na razie tyle, zapraszam serdecznie ![]() Edytowane przez fabregasowa Czas edycji: 2012-12-25 o 18:23 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Lux Mundi
|
Cześć
![]() Znajdziesz coś u mnie za : -Lancome Tresor Midnight Rose 5ml - La Perla J'aime 5ml - Salvador Dali, Purplelight 7ml - Clean, Cotton T-shirt EDP ok 9,5ml - Emporio Armani Diamonds 8ml - próbka Guerlain Insolence EDP - próbka CK One - próbka JP Gaultier "Classique" i pędzel? Pozdrawiam ![]()
![]() |
![]() |
#7 |
Raczkowanie
|
Coś u mnie za :
- EcoTools Bamboo Blush Brush - stan idealny, użyty kilka razy, nie wypadł z niego żaden włos ( odkąd kupiłam pędzel do bronzera, ten przestał mi być potrzebny ) Puder perłowy (połowa z 15ml , 07.10.13) ???
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
Przekupka: 175 pkt / 100% pozyt.
|
widzę że nie masz już w wątku peelingu z naturalisa
![]() Najbardziej interesuje mnie peeling,róż snooze bar EDM oraz puder perłowy(nawet odsypka) Podoba mi się też blush Sunny Bronze, 3g , użyty 2 razy(też może byc odsypka) Zmień link do wątku bo pokazuje się nieaktualny ![]()
BasicLab,Natural Secrets,Pharmaceris.... Edytowane przez Iwona75 Czas edycji: 2012-10-02 o 09:07 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Zakorzenienie
Przekupka: 175 pkt / 100% pozyt.
|
Na razie nie planuje dokładek
![]() Może jednak się zdecydujesz oddać peeling i róż EDM za te dwie rzeczy które chciałaś ![]()
![]() |
#12 |
Blessed be the fruit
|
I na serio nie szukasz niczego?
![]() ---------- Dopisano o 12:08 ---------- Poprzedni post napisano o 11:57 ---------- Nie zauważyłam ![]()
![]() |
#13 |
Rozeznanie
|
cos u mnie za pedzel eco tools?
![]() |
#15 |
Zakorzenienie
|
up
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Rozeznanie
|
Znajdziesz coś u mnie za:
- Lancome Tresor Midnight Rose 5ml - Clean, Cotton T-shirt EDP ok 9,5ml - próbka Guerlain Insolence EDP - próbka CK One Z tego co mogłoby Cię interesować poza wątkiem mam Francuską glinkę czerwoną z ZSK około 7 g w foliowym woreczku termin ważności 08.2015 i Olej z nasion herbaty z ZSK, minimalne zużycie, ważny do 12.2013 ![]()
![]() |
![]() |
#17 |
Zakorzenienie
|
up
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Perfume Lover
|
Witam
Coś u mnie za: - Lancome Tresor Midnight Rose 5ml - La Perla J'aime 5ml Pozdrawiam
![]() |
#19 |
Zakorzenienie
|
up
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Zakorzenienie
|
up
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Wtajemniczenie
|
Hej podoba mi się kilka rzeczy m.in puder perłowy - znajdziesz coś u mnie ?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Zakorzenienie
|
up
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Zakorzenienie
|
up
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Zakorzenienie
|
up
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
A cobra on my left...
|
niestety nic
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Zakorzenienie
|
up
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Zakorzenienie
|
up
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 01:27.