![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
Nietypowy prezent dla przyjaciółki:)
Witajcie
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Raczkowanie
|
Dot.: Nietypowy prezent dla przyjaciółki:)
wydaje mi sie że jest to naprawde świetny pomysł z tym notatnikiem , tym bardziej że podejrzewam iz twoja przyjaciółka jest taką osobą która to doceni. fajnie by było usiąśc za 30 lat i poczytać.....
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zadomowienie
|
Dot.: Nietypowy prezent dla przyjaciółki:)
Gdybyś miała więcej jej zdjęć, to mogłabyś zrobić jakieś fotomontaże i zrobić z tego minialbum
![]()
![]() |
#4 |
Przyczajenie
|
nietypowy problem na 8nastke
witam. mam powazny problem. moj kochany chlopak poprosil mnie zebym powiedziala mu co chce dostac na urodziny. a sa to moje 8naste. nie mam zadnego pomyslu co chce dostac a zreszta to glupio mowic co sie chce cos moze byc za drogie albo nie na miejscu . pomozcie mi...
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: nietypowy problem na 8nastke
Cytat:
Mamy wymyślic co chciałabyś dostac?
![]() |
![]() |
#6 |
Przyczajenie
|
haha no cos w tym stylu.. nie mam pojecia co wypada a co nie
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Wtajemniczenie
|
Sama najlepiej znasz możliwości finansowe swojego chłopaka i to do nich powinnaś dobrać to, co chciałabyś dostać
![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
albo wypad gdzieś we dwoje.
https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...story by Elfir *** Kiedy stwórca składał ten świat, miał mnóstwo znakomitych pomysłów, jednak uczynienie go zrozumiałym jakoś nie przyszło mu do głowy. T.Pratchett |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Rozeznanie
|
Niech wysili swój umysł i Cię zaskoczy.
![]() |
#10 |
Przyczajenie
|
No dokładnie - niech Cię chłopak czymś zaskoczy, tym bardziej że to 18 urodziny... Co to za prezent będzie jak Ty mu powiesz co chcesz?
![]() Nie musi robić drogich prezentów, ale niespodzianka to niespodzianka... ![]()
![]() |
![]() |
#11 |
Przyczajenie
|
Nich Cię zaskoczy !
![]() To będzie najlepszy prezent. Po prostu mu to powiedz. No niech się troszkę wysili chłopak, a nie idzie na łatwiznę ![]() ![]() Ja będąc na Twoim miejscu bym nie ryzykowała w wymyślaniu prezentów swoich marzeń.. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Zakorzenienie
|
Może poproś go, by nie był to przedmiot, ale np. romantyczna kolacja, szalony weekend, czy coś w tym stylu
![]() ![]()
![]() |
#13 |
Rozeznanie
|
Mi się podobają prezenty, które Tż sam dla mnie zrobi
![]() ![]()
Wierzę w Nas bardziej niż w miłość, bo miłość jest jak człowiek, chwilą co nie godzi się na to, że musi ginąć. Powiedz mi to szczerze, chodzi o jakość czy o ilość? - Nie wiem. Jeśli miłość jest człowiekiem, chodzi mi o Ciebie! K. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Przyczajenie
|
Nietypowy prezent na chrzciny! Pomocy!
Moje drogie Wizażanki. Jadę na chrzciny do mojej małej kuzynki. Są miliony prezentów ale pomyślałam o czymś zupełnie innym niż powrzechnie przyjęto. Chciałabym założyć podlokate na koncie w banku. Pomysł polega na tym że zamiast prezentu dla małej Antosi wręczyłabym wszytstkim gościom takie cośw stylu karteczek wizykowych z numeren konta. Na te konto wszyscy krewni i przyjaciele wpłacali by pewne sumy . Te pieniążki by sobie same na siebie zarabiały a plan jest taki żeby przekazać to konto Tosi jak bedzie juz duża
![]()
![]() |
#15 |
Konto usunięte
|
Dot.: Nietypowy prezent na chrzciny! Pomocy!
A sama nic na konto nie wpłacisz? W takiej opcji dla mnie to niekulturalne, bo założenie lokaty to sekunda i każdy może to zrobić
![]() pomysł ok pod warunkiem, że sama na konto chrztu wpłacisz tam jakieś pieniądze. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Zakorzenienie
|
Pomysł dobry pod warunkiem, że to będzie konto założone przez Ciebie i przez Ciebie zasilane. Nie każdy z gości uzna takie ponaglenie do wpłacania pieniędzy za świetny pomysł. Każdy ma swój rozum i jeśli uzna za stosowne, to przekaże pieniądze, a tak, moim zdaniem, wygląda to trochę dziwnie.
![]() |
#17 |
Raczkowanie
|
Dla mnie te karteczki z numerem konta itd. są, niestety, totalnie nie na miejscu. Ludzie mają różne priorytety/możliwości finansowe/wydatki, i takie narzucanie im czegoś, sorry, ale nie jest w dobrym smaku. Załóż konto, doładowuj je regularnie na urodziny, rocznice, dnie dziecka, co tam będziesz chciała - ale rób to sama. Jeśli ktoś się dowie że założyłaś to konto - prawdopodobnie po chrzcie będzie "rozpakowywanie prezentów" i będzie wiadomo - to jak sam się będzie chciał dołożyć, to i SAM zaproponuje...
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Przyczajenie
|
Czy pomyslalas o tym ,ze goscie przychodza na chrzest z gotowymi prezentami? Nie sadze ,zeby osoba ,ktora kupila prezent chciala wplacac cos dodatkowo .
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Raczkowanie
|
Uważam podobnie, jak dziewczyny - chyba nie wypada dawać takich karteczek gościom. Jeśli Ty założysz konto i będziesz wpłacać tam pieniądze - super, ja nawet miałam coś podobnego - dziadkowie założyli mi książeczkę
![]()
![]() |
![]() |
#20 |
Raczkowanie
|
Skąd goście mają pewność, że aby na pewno te pieniądze trafią w przyszłości do kieszeni tego dziecka, a nie twojej np.? Ten pomysł to duże faux pas.
![]() |
#21 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
Sprawdź, czy małej starczy na loda na patyku za 18 lat. Niestety procent będzie mniejszy niż inflacja. Chyba że masz zamiar pobawić się w obligacje lub fundusze, bo pieniądze na lokacie to można zamrozić na 3 lata najwyżej. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Zakorzenienie
|
ja myślę, ze to byłby dobry pomysł pod warunkiem, że ustaliłabyś to z goścmi wcześniej lub zasilała je sama np co miesiąc są konta na które zbiera się kase przez 10-15 lat, zaluje ze mi nikt nie wymyslił takiego prezentu, teraz chciałam sobie kupic samochód i musiałam brac kredyt, kolezanka dostała od dziadków lokatę i na urodziny po prostu wyplaciła sobie kasę i kupiła również auto bez zadnej zapomogi. a mnie zazdrość zżerała ;-)
![]() |
#23 |
Przyczajenie
|
Nietypowy prezent na 18tkę - striptizer
Czy macie może jakies doświadczenia w wynajmowaniu tanczerzy erotycznych na tego typu imprezy? Chciałabym żeby ok 24 na 18stce przyjaciółki pojawił się taki tancerz. Może polecacie jakies konkretne 'grupy' mające takich tancerzy w okolicach Krakowa.
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Zadomowienie
|
Nietypowy prezentowy problem?
Rozwiazany, prosze o zamkniecie : P
“Happiness is when what you think, what you say, and what you do are in harmony.” ― Mahatma Gandhi I) 10 kg ![]() II) 10 kg ![]() Edytowane przez change Czas edycji: 2012-01-11 o 17:44 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#25 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Czasami bywa się gołębiem a czasami pomnikiem. ![]() ---------------------------------------------------------- PRETENSJONALNY nie oznacza "pełen pretensji" Za słownikiem PWN: pretensjonalny to 1. «zachowujący się sztucznie, krygujący się» 2. «zbyt wyszukany, świadczący o złym guście» |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Raczkowanie
|
Nietypowy :)
Cześć dziewczyny
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#27 | |
Raczkowanie
|
Dot.: Nietypowy :)
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#28 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
BAN stały
|
mozaika wspaniały pomysł na prezent?
Mozaika składa się z waszych zdjęć, co sprawia że oglądanie jej przywraca wspomnienia. Mozaika z Twoich zdjęć. Prezent ułożony z setek Waszych wspólnych chwil, uchwyconych na jednym obrazie... reklama Edytowane przez jola2243 Czas edycji: 2013-12-03 o 21:21 Powód: nieopłacona reklama lub spam |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Raczkowanie
|
Ja swojemu chłopakowi kupiłam multitool czyli narzędzie z 18 funkcjami, o ile pamiętam był tam nóż, śrubokręt otwieracz do butelek i puszek, pilnik i jakieś inne bajery
![]() ![]() reklama . Nie był drogi, a do tego dołączyli mi pokrowiec więc się opłacało. Pozdrawiam ![]() Edytowane przez jola2243 Czas edycji: 2013-12-03 o 21:23 Powód: nieopłacona reklama lub spam |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:59.