|
Notka |
|
Makijaż - pytania do wizażystki Miejsce, w którym rozmawiamy o wizażu, stylizacji, kosmetykach kolorowych oraz trendach w makijażu. Masz pytanie? Zadaj je wizażystce. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Zadomowienie
|
beznadziejne błyszczyki bell
nie mam się czemu dziwić dać za błyszczyk 7,70 i spodziewać się cudów?
a więc zakupiłam go ,ładny kolorek taki blady róż,polecła mi go kiedyś AGa BJ,i sama wiedziałam ze w nim bedzie mi dobrze...zakupiłam to badziewie które po kilku minutach od momentu bycia na moich ustach zmienia się w grudki wyglądam jakbym miała wscieklizne ![]() takim cudom z "bell"serdecznie dziękuje ![]() mam ochotę producentów ![]() ale jednak znów kupiłam wczoraj coś taniego delikatny przexroczysty błyszczyk z rossmana,powiem szczerze,na ustach trzyma się swietnie i smakuje jak guma balonowa a więc balonowo was żegnam.Temacik napisałam aby przestrzec..bell musi się poprawić.! buźka..!! ![]()
![]() |
#2 |
Raczkowanie
|
Re: beznadziejne błyszczyki bell
kurcze ja tez kupilam bell błyszcyk i joko-oba beznadzejne! na ustach nie utrzymuja sie nawet 20 min
A ile zapłaciłas za ten w rosmanie i jak on wygladał -sama chetnie bym kupiła |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
Nimfetko a ten z Rossmanna to jaki? Moze wibo?
Jesli chodzi o blyszczyki bell to mam ich kilka, bo kiedys byly jako prezenty przy roznych gazetach. Mnie najbardziej denerwuje w nich bardzo intensywny, wrecz chemiczny zapach (smrodek). Oprocz tego efekt upiekszajacy jest znikomy. Tylko jeden z tych blyszczykow mi sie podoba (kolorystycznie) ale jest troche za rzadki.
![]() |
#4 |
Raczkowanie
|
Też jestem ciekawa jaki to błyszczyk kupiłaś? Rival de Loop? Bo ja mam z Rossmana błyszczyk Wibo o nazwie Glam Shine (bez skojarzeń
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
Ja mam wibo lovely bezbarwny i go uwielbiam
![]() Kosztuje jakies 5-6 zł ![]() Juz mi sie konczy wiec musze sie wybrac do rossmanna bo chociaz lubie przerozne blyszczyki z drobinkami to czasami najlepszy jest zwykly bezbarwny. I przynajmniej twarz mojego chlopaka nie swieci sie jak bombka choinkowa ![]()
![]() |
#6 |
Zadomowienie
|
dziewczyny ja mam własnie chyba ten sam błyszczyk to ust z refleksami w tubeczce,w niej ma kolorek delikatnie różowy.Pisze na nim Lovely Sparking Ray.polecam aaa i dziewczyny ten smak..heh choć wiem,że błyszczyki nie zabardzo jadalne są.!
![]() a co do bell....tragedia! i rzeczywiście ten zapach,okropny!
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
Nie no, naprawde gazety sie uparly na blyszczyki bell
![]() Wlasnie mama przyniosla dwa kolejne ![]() Jeden (Visions Wet Lip Gloss - nawilzajacy blyszczyk do ust nr 16) nawet mi sie podoba... Nie pachnie tak strasznie, nie jest za rzadki i ma ladny rozowy kolorek z drobinkami
![]() |
#8 |
Zadomowienie
|
Ines1985 napisał(a):
> Nie no, naprawde gazety sie uparly na blyszczyki bell ![]() > Wlasnie mama przyniosla dwa kolejne ![]() heh jak nikt ich nie kupuje to dają do gazet ![]() > > Jeden (Visions Wet Lip Gloss - nawilzajacy blyszczyk do ust nr 16) nawet mi sie podoba... > Nie pachnie tak strasznie, nie jest za rzadki i ma ladny rozowy kolorek z drobinkami powiedz jak z trwałością jego koniecznie ![]()
![]() |
#9 |
Zakorzenienie
|
nimfetka napisał(a):
> > heh jak nikt ich nie kupuje to dają do gazet ![]() > > Dokladnie ![]() > > powiedz jak z trwałością jego koniecznie > ![]() Dluzej niz 15 minut ![]() O dziwo jest gesty. Wiec nie znika szybko z ust. Musze przyznac ze coraz bardziej mi sie podoba... Ma ladny delikatnie rozowiutki kolorek. Ale jutro zobacze w swietle dziennym. Jutro tez sprobuje ocenic trwalosc bo dzis smarowalam sie nim dwa razy i dwa razy mama podala cos pysznego do jedzenia wiec spalaszowalam kolacje razem z blyszczykiem ![]() Albo dobra. Teraz sie nim pomaziam i specjalnie spojrze na zegarek. Za jakas godzinke zdam relacje :P Nie bede jadla, pila ani oblizywala ust (smaczny raczej nie jest wiec mnie to nie kusi ![]()
![]() |
#10 |
Zadomowienie
|
Dziewczyny zgadzam sie z Wami!!!
Wibo Sparkling Ray jest niesamowity, natomiast Bell sa bznadziejne :/... Do jakiej gazety dodali ten błyszczyk?
![]() |
#11 |
Zadomowienie
|
Ines1985 napisał(a):
\\ > \\ > > Dluzej niz 15 minut ![]() wow...no to juz postep!! > O dziwo jest gesty. Wiec nie znika szybko z ust. Musze przyznac ze coraz bardziej mi sie podoba... hmm robi się interesująco ![]() > Ma ladny delikatnie rozowiutki kolorek. też takie lubie delikatne ponieważ oczy maluję bardzo mocno! > Ale jutro zobacze w swietle dziennym. Jutro tez sprobuje ocenic trwalosc bo dzis smarowalam sie nim dwa razy i dwa razy mama podala cos pysznego do jedzenia wiec spalaszowalam kolacje razem z blyszczykiem ![]() heh mam nadzieje,że smaczne było ![]() > > Albo dobra. Teraz sie nim pomaziam i specjalnie spojrze na zegarek. Za jakas godzinke zdam relacje :P odliczamy minuty! > > Nie bede jadla, pila ani oblizywala ust (smaczny raczej nie jest wiec mnie to nie kusi ![]() heh głodówka?? mam nadzieje ze tylko 1 godzinna! ![]()
![]() |
#12 |
Zadomowienie
|
zapalka napisał(a):
> Dziewczyny zgadzam sie z Wami!!! cieszymy się niezmiernie > Wibo Sparkling Ray jest niesamowity, założymy fan club ![]() > natomiast Bell sa bznadziejne :/... o tak ,są do dupci ![]() > Do jakiej gazety dodali ten błyszczyk? heh Ines powinna Ci odpowiedzieć na to pytanie ![]() pozdrawiam serdecznie
![]() |
#13 |
Zakorzenienie
|
zapalka napisał(a):
> > Do jakiej gazety dodali ten błyszczyk? Nie jestem pewna, ale chyba w kwietniowej Vicie. Tylko moze jeszcze jej nie być w kioskach. I o ile sie nie myle byly rozne kosmetyki do wyboru... Jeszcze coś z Privi.
![]() |
#14 |
Zakorzenienie
|
Melduje ze minela godzina, blyszczyk nadal jest na ustach ALE Zzaznaczam ze w tym czasie nie jadlam, nie pilam i nie rozmawialam (to tez moze miec jakies znaczenie :P)
nimfetka napisał(a): > > > Ma ladny delikatnie rozowiutki kolorek. > też takie lubie delikatne ponieważ oczy maluję bardzo mocno! Ten mi sie wyjatkowo podoba pod wzgledem koloru i blyszczacych drobinek wiec jakby co zaznaczam ze to kolor nr 16. Ale i tak musze ocenic jutro przy swietle dziennym. > > > > Nie bede jadla, pila ani oblizywala ust (smaczny raczej nie jest wiec mnie to nie kusi ![]() > heh głodówka?? > mam nadzieje ze tylko 1 godzinna! > ![]() Teraz godzina, a w piątek nie bede jesc caly dzien ![]()
![]() |
#15 |
Killing me softly
|
zapalka napisał(a):
> Dziewczyny zgadzam sie z Wami!!! > Wibo Sparkling Ray jest niesamowity Ojeju, nie mogę czytać o błyszczykach, bo zaraz chcę biec i kupić ![]() ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#16 |
Zadomowienie
|
Ines1985 napisał(a):
> Melduje ze minela godzina, blyszczyk nadal jest na ustach ALE Zzaznaczam ze w tym czasie nie jadlam, nie pilam i nie rozmawialam (to tez moze miec jakies znaczenie :P) heh to zapowiedzi są nawet niezłe! ![]() > > > > Teraz godzina, a w piątek nie bede jesc caly dzien ![]() i czekamy na sprawozdanie z całego dnia ![]()
![]() |
#17 |
Zadomowienie
|
Lukrecja_Borgia napisał(a):
> > Ojeju, nie mogę czytać o błyszczykach, bo zaraz chcę biec i kupić ![]() ![]() Lukrecjo ja wogóle nie moge słuchac o kosmetykach ![]() ![]() a czy koloryzują,? a więc zalezy co wybierzesz,różowy delikatny i biały z drobinkami to coś co napewno Cię nie zadowoli,bo tylko nabłyszczają ale jest inna gama kolorków,i ten zapach,smak..skuś się,zobaczysz że to "smaczna "rzecz ![]() pozdrawiam
![]() |
#18 |
Killing me softly
|
nimfetka napisał(a):
> a więc zalezy co wybierzesz,różowy delikatny i biały z drobinkami to coś co napewno Cię nie zadowoli,bo tylko nabłyszczają ale jest inna gama kolorków,i ten zapach,smak..skuś się,zobaczysz że to "smaczna "rzecz ![]() dzisiaj na pewno je sprawdzę ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:48.