|
Notka |
|
Makijaż - pytania do wizażystki Miejsce, w którym rozmawiamy o wizażu, stylizacji, kosmetykach kolorowych oraz trendach w makijażu. Masz pytanie? Zadaj je wizażystce. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Konto usunięte
|
star gloss - zdjęcie do oceny ryzyka.
Miłe Panie!
Rzućcie proszę swoimi cudnymi oczętami na załączone zdjęcie. Czy wszystko jest ok? Czy na końcu nakrętki nie powinno być złotego prostokąta z różą a napis zamiast "Lancome Paris" nie powinien brzmieć "Star Gloss"?? Być może co innego także wzbudzi Wasze zastrzeżenia. Bardzo proszę o uwagi. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: star gloss - zdjęcie do oceny ryzyka.
U mnie z jednej strony zakrętki jest własnie taki napis, a z drugiej kwadracik z różą i napis Star Gloss
![]() |
#3 |
Konto usunięte
|
rzeczywiście.
znów gamoń ze mnie ![]() A poza tym wszystko jest OK? co z pojemnością?? Mamy star glossa o odrobinę innej pojemności. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Rozeznanie
|
Witam serdecznie
była bym bardzo wdzieczna wizażankom za pomoc chciała bym zostać szczęśliwą posiadaczką wymienionego w opisie błyszczyka w sephorze kosztuje ok 100 zł więc szukając oszczedności poszperałam w allegro i znalazłam ich kilka w cenach np. 15 zł licytacja do 55 zł kup teraz max. No i przyznam szczerze zagubiłam się Załaczam linka z allegro http://www.allegro.pl/search.php?str...from=&price_to= może macie zaufanego sprzedawce, albo na zdjeciach ewidentnie widac podróby jakbyście mogły mi wskazać u którego sprzedawcy mogę zakupić ten błyszczyk pzdr hanny007 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:43.