|
Notka |
|
Pielęgnacja włosów i fryzury Podyskutuj o pielęgnacji włosów kręconych, prostych, farbowanych, blond. Sprawdź modne fryzury: cięcia, koloryzacje, fryzury na ślub, wesele, Komunię, Sylwestra. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Zakorzenienie
|
![]() Pomoc w dobraniu fryzury!!
Witam wszystkich
![]() Ostatnio w moim zyciu chcialam jako tako cos zmienic ![]() Przede wszystkim chcialabym zmienic moj image ![]() ![]() Moje wymagania, to : Najlepiej gdyby gryzura byla szalona i chyba chcialabym wreszcie zapuscic wlosy, bo po 2 latach krotkich wlosow mam ich dosyc ![]() Zalaczam moje foto ![]() ![]() Dziekuje wszystkim, kotrzy mi cos zaproponuja! ![]() Pozdrawiam serdecznie! ![]()
![]() |
#2 |
Raczkowanie
|
Dot.: Pomoc w dobraniu fryzury!!
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
Myslisz, ze byloby mi dobrze z takimi jasnymi wlosami?
![]() Zawsze marzylam by sobei rozjasnic z wierzchu a od spodu zostawic moje... Co ty na to? ![]() Pozdrawiam ![]()
![]() |
#4 |
Raczkowanie
|
wydaje mi się, że masz chłodny typ urody i byłoby Ci dobrze w platynowym blondzie lub w całkiem ciemnym kolorze. Mozesz zrobić sobie dwa kolory (tak jak piszesz). Myslę ze w czerwieni na włosach nie jest ci najlepiej, ale to tylko moja uwaga, moze gdybys dała fotke w swietle dziennym...
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
![]()
Hum no wiec tak
![]() Fotek w swietle dziennym chyba sie nie posiadam... I mam jeszcze jedna prosbe.. Czy moglabys mi dobrac fryzurke z troszke krotszymi wlosami? Bo przeciez wyczarowac takich dlugich wlosow nie potrafie ![]() Aha i teraz juz nie mam czerwieni, lecz wszystko na czekolade pofarbowane czyli mniej wiecej an moj naturalny kolor... Dolaczam ci kilka fotek, z nowa fryzurka i z roznym ulozeniem twarzy ![]() Pozdrawiam i z groy dziekuje ![]() ![]()
![]() |
#6 |
Raczkowanie
|
kilka propozycji... moze coś Ci się spodoba, pozdrawiam
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#8 |
Raczkowanie
|
przede wszystkim serdecznie witam wszystkich, jestem z wami od dosc dawna i obserwuje z podziwem Wasze poczynania z dopasowywaniem fryzurek-jestescie niesamowite!w zwiazku z tym mam taka oto sprawe...
dziewczyny mam prosbe, czy ktos moglby mi powiedziec co to jest za program ten do dopasowywania fryzur i skad go wziac? jesli sie go sciaga,to czy mozecie podac linka?z gory dziekuje za pomoc |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Przyczajenie
|
oo chętnie i ja się przyłączę, szczególnie, że mam ogromny problem z dobraniem fryzury do swojego kształtu twarzy
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Konto usunięte
|
Ja używam gimpa.
Ale jest dużo programów typu Photoshop (tylko, że to już płatne). Wystarczy wpisać w google ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:44.