|
Notka |
|
Techniczne forum Forum techniczne - obszar całe forum. Tutaj można zgłaszać uwagi techniczne, problemy dotyczące całego forum, problemy z hasłem i dostępem i inne… |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
problem z edytorem odpowiedzi
hej, próbowałam w wyszukiwarce bez rezultatu
mam taki problem...kiedy piszę odpowiedź zdarza się, że po polskich znakach, zwłaszcza po ą kursor ucieka mi dwie linijki w dół niezeleżnie od tego czy jest to na końcu wyrazu czy w środku...przyznam, że troszkę mnie to wqrza ![]() tek...bez poprawek ![]()
jestem jaka jestem i taką mnie trzeba kochać ![]() Zdobyć przyjaźń kota nie jest rzeczą łatwą. Nie lokuje on swych uczuć nierozważnie: może zostać waszym przyjacielem, jeśli jesteście tego godni, ale nigdy waszym niewolnikiem Théophile Gauthie |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: problem z edytorem odpowiedzi
https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...t=przeskaku%2A
https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...light=edytorze a dokładniej chodzi o to: Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Raczkowanie
|
dzięki....
![]()
jestem jaka jestem i taką mnie trzeba kochać ![]() Zdobyć przyjaźń kota nie jest rzeczą łatwą. Nie lokuje on swych uczuć nierozważnie: może zostać waszym przyjacielem, jeśli jesteście tego godni, ale nigdy waszym niewolnikiem Théophile Gauthie |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
Nie ma sprawy
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
![]()
Z góry przepraszam jeżeli podobny wątek już był. Akurat niemożliwość sprawdzenia tego wiąże się poniekąd z moim problemem. Mianowicie, nie wiem co się stało, ale od wczoraj, kiedy włączam okienko odpowiedzi, od razu włącza się edytor html, a nie ten, w którym mogę w trakcie pisania jednocześnie zobaczyć jak będzie wyglądać mój post na forum. Wiem, że edytor zmienia się przez kliknięcie w prawym górnym rogu okna odpowiedzi takiej ikonki z literkami A, ale ona też mi nie działa. Nie wiem czy dobrze wszystko wytłumaczyłam. Nie działa żadna opcja ikonek, załączników, wstawiania linków, itd. (no bo jestem na html-u). Jak to zmienić??? Aha! I kiedy chcę np. własnie przeszukać wątek, to też nie otwiera mi się okienko to wpisania kluczowego słowa, tylko przenosi mnie na kolejną stronę, gdzie mam wyszukiwanie zaawansowane. Hmm...mam nadzieję, że zbytnio nie namieszałam i że ktoś zrozumie o co mi chodzi.
![]() |
#7 |
Przyjaciel Wizaz.pl
|
Dot.: problem z edytorem tekstu w odpowiedzi
Usunięcie cookies nic nie da - powinnaś usunąć pliki tymczasowe przeglądarki
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Zadomowienie
|
![]()
Bardzo proszę o pomoc bo mam problem z edytorem wątków. Chciałam edytować swoje posty a nie moge w nim nic zrobić oprócz pisania. Nie mogę załączyć zdjęć, zmieniać koloru czcionki ani jej wybrać. W starych moich postach niektóre zdjęcia się nie pojawiają a nowych wkleić nie mogę. Nie wiem co robić proszę o pomoc. Mam swój wątek na "targowisko ciuchlandia".
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
Przyjaciel Wizaz.pl
|
Dot.: Problemy z edytorem wątków
Cytat:
Rozwiązanie: - usunąć pliki tymczasowe przeglądarki (wszystkie) - zamknąć przeglądarką - otworzyć i ponownie spróbować edycji. Przypominam: Zgodnie z regulaminem edytowanie wątków prowadzące do ich niszczenia jest u nas zabronione. ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Zadomowienie
|
Witam. Niestety wszystkie czynności które poleciłeś zawiodły dalej mam nieaktywne funkcje w edytorze. Dzisiaj zobaczyłam że na wszystkich moich postach poznikały zdjęcia a nowych wgrać nie mogę.
Czy są jeszcze jakieś sposoby że by to zaczęło działać. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Przyjaciel Wizaz.pl
|
Zmień ustawienia w opcjach: http://www.wizaz.pl/forum/profile.php?do=editprofile
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#12 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
A dokładniej wygląd okienka edycji wiadomości na rozszerzony edytor-edycja w trybie WYSIWYG.
![]() |
![]() |
#13 |
Zadomowienie
|
Pomocy! ( Edytor textu na forum )
hej mam problem jakoś zawsze załącząłam normalnie zdjęcai wklejałam różne minki zmieniałam kolor literek a teraz jak chce kliknąc na coś to wogóle nie działą minki nie wklejeją nie jak klikam na zmiane barw to zamiast pojawić się tablica z kolorami nic sie nie pojawia nie mogę z niczego skożystkać z żadnej opcji tylko jedynie pisac i nic więce dodam że już się wylogowałam i zalogowałam jeszcze raz i nic nie pomogło złośliwcu Kochany pomóż
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Administrator
|
Dot.: Pomocy!
Klaudynka
![]() Zobacz, w opcjach swojego konta czy nie przestawil sie rodzaj edytora textu: Panel sterowania -> Edytuj opcje -> Wygląd okienka edycji wiadomości -> rozszezony edytor edycja w trybie WYSIWYG Jesli ustawnienia sa prawidlowe, wyszysc dokladnie w swojej przegladarce pliki Temprorary Internet Files i cookies ( nie napisalas jakiej przegladarki uzywasz ![]() Sprawdz tez w przegladarce czy nie masz wlaczonej blokady okienek -ustawien otwierania okienek w tle. Przeskanuj komputer programem AD-Aware (link w moim podpisie "helpik") aniolek ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Zadomowienie
|
Dot.: Pomocy! ( Edytor textu na forum )
dziękuje ale coś mi się z javą stało i zainsatlowałam nową i działa
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#16 |
Rozeznanie
|
Czy tylko mi nie działa edytor?
Mam od rana kłopot z Wizażem- nie działają mi przyciski edytora. Nic nie mogę podkreślić, pogrubić, zmienić koloru ani wielkości czcionki. Instalowałam dziś uaktualnienia do Mozilli, czy to może być przyczyną? Na innych forach nie mam tego problemu.
![]() |
#17 | |
Administrator
|
Dot.: Czy tylko mi nie działa edytor?
Cytat:
(restar po aktualizacji) Venus ![]() Wyczysc cookies i pliki internetowe. Narzedzia-> opcje-> prywatnosc. Cos sie przyblokowalo. aniolek ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Rozeznanie
|
Dot.: Czy tylko minie działa edytor?
'Zrobiłam wszystko o czym mówiłaś, ale poza tym, że po instalacji AdAware komputer zaczął się mulić, nic się nie zmieniło
![]()
![]() |
#19 |
Administrator
|
Cos z Java sie przestawilo, blad raczej nie
![]() Zrob jeszcze tak: Zamknij Mozille i uruchom ale z trybie Safe Mode Start->programy-> mozilla/firefox-> mozilla/firefox safe Mode. Pojawi sie okienko w ktorym wybierz : Przywroc ustawienia domyslne ( jakos tak) Tutaj standardowa diagnostyka: http://mozillapl.org/wiki/Standardow...styka:_Firefox Zobacz tez na forum w panelu uzytkownika czy nie przestawila sie funkcja rodzaju edytora text. aniolek ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Rozeznanie
|
Już wszystko ok, jak widać
![]() Bardzo Ci dziękuję Aniołku ![]() Nie wiem dlaczego,ale zawsze jak czytam Twoje posty, na myśl przychodzi mi wielkooki elf z magiczną różdżką....taka Tinkerbell ![]() tinkerbell.gif
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:52.