|
Notka |
|
Metamorfozy W tym miejscu zajdziesz informację jak zmienić swój wygląd, styl, makijaż, fryzurę oraz sposób ubierania się. Poddaj się metamorfozie i zaskocz samą siebie. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Rozeznanie
|
Pomocy!!!! grzywka czy nie? jaki kolor? co i jak?
Potrzebuje bardzo waszej pomocy....całe swoje życie miałam grzywkę, a że mam włosy falowane to puszyła mi się...nosiłam ją więc na boki i różnie to wyglądało...od 2 lat zachodowałam grzywkę ale nie wiem czy wygląda to dobrze..bardzo chciałabym zmienić coś w sobie ale nie wiem jak...pomóżcie...załączam 2 zdjęcia jedno z grzywka ale jest rozmazane troche a drugie z przed roku...wszystkie komentarze mile widziane
![]() PS.. piszcie fryzurze, scieciu i kolorze ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Rozeznanie
|
Dot.: Pomocy!!!! grzywka czy nie? jaki kolor? co i jak?
Moim zdaniem lepiej wygladasz na zdjeciu nr 2.
Ja na Twoim miejscu gdybym miała tak pięknie naturalnie kręcone włosy, chodowawałabym je i jedynie "pomagała " im pięknie wygladac (chodzi mi tu o kosmetyki które są do włosów kreconych) Możesz też je lekko wysotopniować, aby te loki nie były ciezkie. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Przyczajenie
|
ja rowniez uwazam ze wygladasz lepiej na 2 zdjeciu...ta grzywka dodaje ci uroku... moglabys wlosy lekko wycieniowac i zrobic male refleksy..
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Raczkowanie
|
Podpisuję się pod dziewczynami, zdecydowanie lepiej z grzywką, delikatniej...
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Rozeznanie
|
Dziekuję za wpisy...mój chłopak też uważa ze lepiej mi było z grzywką tylko przez tyle lat mi sie znudziła i chciała coś innego....może wiec latem pojde do fryzjerki i powiem zeby znowu zrobila mi ładna grzywke....bardzo wam dziekuje
![]() a myslicie ze ten kolor jest dla mnie dobry? bo jest to moj naturalny i myslalam o przyciemnieniu go ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Przyczajenie
|
Lepiej Ci z grzyweczką. Jak będziesz szła do fryzjera mozesz poprosić o wycieniowanie włosków, żeby się ładnie układały (chociaż i tak wyglądają świetnie). Co do koloru to mi się podoba, ale zawsze mozesz poeksperymentować. Najlepiej na początku farbami zmywalnymi
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Przyczajenie
|
witam ... chciałabym sobie zrobić długą grubą grzywke na całe czoło ale nie wiem czy bedzie mi dobrze bo nosze okulary i nie wiem co mam robić doradzcie mi czy to dobry pomysł ?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
delikatna grzywka i przedewszystkim pielegnacja tych ślicznych lokow jakimis fajnymi kosmetykami, ktore bardziej wyeksponuja ich piekno!
zrobilabym tez na twoim miejscy delikatny jasny balejaz, który by rozświetlił Ci twarz ![]() Pozdrawiam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Zakorzenienie
|
koklor włosków masz bardzo ładny, jeśli wydaje Ci się zbyt "mysi" możesz zastosować jakąś płukankę albo polecam Ci wszelakie odżywki do konkretnych kolorów włosów
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Rozeznanie
|
a ja bym zostawiła włosy bez grzywki-nie wyobrazam sobie,zeby grzywka ładnie wyglądała do kreconych włosów. Wycieniowałabym je jedynie żeby były kręcone także od skóry i uzywalabym kosmetyków i żeli do kręconych włosów,żeby były puszyste i kręcone już od samego czubka-taka burza loków-to moje zdanie
![]()
![]() |
#11 |
Rozeznanie
|
Wiecie lubiłam grzywke tylko zawsze mi sie puszyła i przez to ja zachodowałam...myslałam zeby latem własnie wycieniowac włosy na calej długosci...mysle ze moze wtedy ładnie by sie krecily na całej długosc....
![]() ![]() Pokaże jeszcze zdjęcia które mi sie podobaja. z kazdej cos innego ale mysle ze cos w takim stylu ..jeszcze tylko napisze ze na ostatnich wakacjach scielam sobie dosc krotko wlosy i naprawde fajnie mi sie krecily tylko ze wole miec je dlugie i dlatego je hoduje...pozostaje mi wiec cieniowanie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#12 |
Zadomowienie
|
tez mam krecone wlosy... wiem co to znaczy przy nich grzywka.... prostowanei codziennie to nie est rozwiazanei a grzywka przy kreconych wlosach wcale nie jest efektywna.
moja rada... to co ja robie... idz do dobrego fryzjera, ladnie podetnij i wycieniuj bedzie dobrze |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:46.