| 
 | |||||||
| Notka |  | 
| Makijaż - pytania do wizażystki Miejsce, w którym rozmawiamy o wizażu, stylizacji, kosmetykach kolorowych oraz trendach w makijażu. Masz pytanie? Zadaj je wizażystce. | 
|  | 
|  | Narzędzia | 
|  2006-03-12, 20:23 | #1 | 
| Raczkowanie Zarejestrowany: 2005-10 Lokalizacja: Wrocław 
				 | błyszczyk...

Mam wielką prośbę   Chciałabym kupić błyszczyk, który dałby mniej więcej taki efekt jak na zdjęciach - połączenie 1 i 2 zdjęcia. Chodzi mi właśnie o taki różowo-brązowy kolor (naturalnie moje usta mają ciemnoróżowy odcień). Jeśli to możliwe, to chciałabym prosić o przypuszczalne numerki z wymienionych niżej serii, które dałyby podobny kolorek   Guerlain Divinora KissKiss Gloss Chanel Levres Scintillantes Christian Dior Addict Ultra-Gloss IsaDora Lip Lacquer Estee Lauder Pure Color Crystal Gloss Lancome Juicy Tubes Nie mam możliwości sama sprawdzić, więc bardzo proszę o pomoc  Z przyjemnością przyjmę również opinie na ich temat (już kwc przeczytałam). Chodzi mi o błyszczyk lekki, na dzień, średniokryjący (nawet może być słabo), dający efekt powiększonych, mokrych ust  Jeszcze raz proszę o pomoc  i z góry dziękuję za odpowiedzi   
				__________________ 7 rok na wizażu   | 
|     |   | 
|  | 
|  Nowe wątki na forum Makijaż - pytania do wizażystki | 
|  | 

| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
| 
 | 
 | 
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:51.