|
Notka |
|
Metamorfozy W tym miejscu zajdziesz informację jak zmienić swój wygląd, styl, makijaż, fryzurę oraz sposób ubierania się. Poddaj się metamorfozie i zaskocz samą siebie. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
Określenie, zmiana i ustabilizowanie mojego image'u. Pomóżcie!
Witam wszystkich
![]() Chciałbym zmienić swój image i/lub ustabilizować go. Przyznam się że nie jestem dobry w wizazu. Chyba faceci nie są w tym dobrzy :p Próbowałem określić swój typ urody i tak dla mnie to jest tak lato-zima. Ale nie znam się na tym tak dobrze jak wy drogie kobietki, wiec prosze o pomoc. Wogole to chcialbym widziec jakie ciuszki beda mi nalepiej pasować i wszystko to co bedzie pasować do mojego typu urody ![]() Chcialbym sobie stworzyć, nowy, piękny, lepszy wizerunek i mam nadzieje że moge liczyć na waszą pomoc! Pozdro! ![]() PS: Zalaczam zdjęcia ,a jeszcze inne foty można zobaczy na http://www.hayle.fotka.pl i czekam na odpowiedzi ![]() PPS: A i zalaczam odpowiedzi na pytania ktore byly w temacie jak okreslic swoj typ kolorystyczny: 1. Jak się opalasz ? ciężko(najpierw na różowo). Odcień opalenizny jest ciepły - złotawo-brązowawy 2. Kolor oczu ? Tu mam problem ![]() 3. Piegi (i znamienia) występują troche, raczej szaro-brązowe 4. Cera - Jak sie rumienie to niewiem jaki mam kolor cery:p Ale wydaje mi sie ze to raczej jest róż bo nie mam bladej cery, ani takiej ciemnej jakby opalonej. Choc moge sie mylic ![]() 5. Naturalny kolor włosów Ciemny brąz, a odcienia nieznam :p 6. Kolor ust (naturalny oczywiście) jasny, różowy albo koral 7. W jakich kolorach czujesz się dobrze, a które źle podkreślają Twoją urodę? Hmmmm niewiem ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Określenie, zmiana i ustabilizowanie mojego image'u. Pomóżcie!
Rzeczywiście, też wydaje mi się, że jesteś lato-zimą. Tylko, że dla tego typu jest dużo róży i fioletów, których Tobie nie polecam
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
Hi
![]() Stawiam na niebieski( nie taki walacy po oczach), jesli o ciuchy chodzi ![]() np. niebiesko szare klasyczne jeans'y, przeszywane biala nicia (lee ma takie w kolekcji), biala prosta bluza z dlugimi rekawami..na to koszulka z krotkim rekawem w drobna karetczke(niebiesko-szaro-granatowa).. Jeans'owa kurtka- denim, ciemna.. ktora z wszystkim mozna kombinowac ![]() koszulka polo z krotkim rekawem w poziome cieniutkie paseczki ![]() Sprobuj ubierac sie warstwowo ![]() ![]() Ale to jedynie propozycja... ![]() Fryzura mi sie podoba,tu chyba nie trzeba niczego zmieniac.. ![]() Wydaje mi się że beże i zielenie "cos" w Tobie gaszą,czern natomiast "zabija".. a masz buzie romantyka ![]() Malowac się nie musisz ![]() ![]() pozdrawiam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Przyczajenie
|
Joey
Spróbuje tych kolorków lata ![]() Coś zielonego wydaje mi sie teraz ze ładnie by na mnie leżało hihi ![]() psycha Ciekawa kompozycja ![]() ![]() ![]() hihi buzia romantyka - jak to ładnie brzmi :p może i taki jestem ![]() Dzieki dziewczyny ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
Ten niebieski, na zdjęciu, troche bije w oczy
![]() ![]() ![]() Sam kolor niebieski wygląda dziwnie, dlatego warto go z czyms pokombinowac.. wyobraz sobie ze na tym zdjeciu masz rozpieta koszule a pod spodem biala koszulke.. od razu inaczej by sie to prezentowalo ![]() Chociaz...ten kolor na focie nawet do bialej koszulki niezabarzo... Ubieraj sie warstwowo moze ,sprobuj ![]() Edytowane przez psycha Czas edycji: 2006-03-14 o 21:11 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
ps. do "nowych" kolorów trzeba się przyzwyczajac [;
Ja schodze z czarnego gotyku na kolory.. Ty masz o wiele latwiej :P |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Raczkowanie
|
o cholera.... dla mnie jest bomba.. raczej no ...y .. ty oczywiscie ..
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Użytkownik ma kliknąć w link aktywujący (mail)
|
Na zdjeciach widac jak "czarny na bialym" ze kolor oczu czerwonokrwisty
![]() Ja Cie widze zarowno w niebieskim kolorze (stonowanym, ale nie za ciemnym) jak i w zieleni. Pozdrawiam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
|
Stonowany czyli inaczej niejaskrawy lub ochlodzony.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Zakorzenienie
|
Hej
![]() Przeprowadz się z tym wątkiem na forym o "modzie", tam dziewczyny mają więcej pomysłow ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#12 |
Raczkowanie
|
psycha
![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#13 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Nie kwiczy jak mu przyniose kremy do twarzy,czy ostatnim latem wode termalna do pracy. Kumple na poczarku sie z niego smiali, ale pozniej "pozyc te wode, pozycz" ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Przyczajenie
|
Ja sie tam nie wstydze tego ze dbam o siebie :p
choc facet ktory dba o siebie u niektorych uchodzi za pedałka, bo niby niewiem czemu facet ma byc zawsze kojarzony z wielką, spoconą niedomytą, pewną siebie bestią A wątek zrobie nowy w forum moda bo niewiem jak przeniesc ten :p A swoja droga to nadal nie rozumie co znaczy stonowany ![]() Czy kolory stonowane to wszystkie odcienie zieleni i niebieskiego- w odcieniach kolorów lata ? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
|
Hmm, ja nie potrafie dobrze wyjasnic. Stonowany to kolor nie rzucajacy sie w oczy, zadna jarzeniowa, zadna jaskrawosc.
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#16 |
Raczkowanie
|
moge powiedziec ,ze stonowany niebieski to taki jak ta twoja niebieska koszula po oblaniu woda praktyczne sprawdzenie
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 02:54.