|
|||||||
| Notka |
|
| Druty, igła i szydełko Forum dla miłośników drutów, szydełka i igły. Tu dowiesz się jak ozdobić spodnie, na jaki kolor pofarbować koszulkę oraz jak uratować zniszczony sweter. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
Raczkowanie
|
breloczek
chciałabym Wam sie dziewczyny pochwalić moimi szydełkowymi debiutami ale nie mam w tej chwili aparatu aby strzelić fotki
wiec zeskanowałam taki breloczek, który nosze przy spodniach może komuś sie spodoba...
|
|
|
#2 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: breloczek
o!! Sliczny !! To szydełkowa robota?
|
|
|
|
|
#3 |
|
Raczkowanie
|
tak , takie proste kwiatki na szydełku zszyłam i tak jakos wyszło
ciesze sie ze sie podoba
|
|
|
#4 |
|
Zakorzenienie
|
Sympatyczny - wiosenny
|
|
#5 |
|
Rozeznanie
|
sliczny
utwierdzasz na krochmal czy cukier?? ja chcialam sobie wyhaftowac taki breloczek ale nie moge znalezc do niego takich malych plastikowych ramek z tym czyms do zaczepienia...
|
|
#6 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
moze spróbuje jeszcze... a "takie coś" czego szukasz to najlepiej może wykorzystać z jakiś innych breloczków
|
|
|
|
#7 |
|
Rozeznanie
|
no to rzeczywiscie jestem zaskoczona ! a z breloczkiem..chyba musze rozwalic kilka zeby sie nauczyc
|
|
#8 |
|
Rozeznanie
|
a przy okazji - wlasnie cos takiego zamierzam sobie zrobic
jako uchwyt do zamka od torebki tylko wzorek jest inny http://photo.163.com/openpic.php?use...dir=%2F5442095
|
|
#9 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
poszłam za Twoją radą i usztywniłam kwiatki cukrem o wiele lepiej - dzieki za podpowiedz
|
|
|
|
#10 |
|
Rozeznanie
|
dziwne, ze nie chce sie otworzyc... mi sie otwiera bez problemu...moze sprobuj pozniej, tam sa naprawde niezle pomysly
i nie ma za co, ja zawsze usztywniam takie malenstwa,zeby sie nie pogiely bo caly urok straca ![]() i dzieki jak zrobie i uda mi sie wkleic zdjecie to pokarze
|
|
#11 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
czekam na fotki Twoich breloczków pozdrawiam
|
|
|
|
#12 |
|
Raczkowanie
|
Pomysł genialny
Ja zrobiłam taki (może komuś przyda się pomysł ) PHTO0007.JPG |
|
|
|
|
#13 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
i pomysł chyba, chyba napewno wykorzystam
|
|
|
|
#14 |
|
Przyczajenie
|
Hej a macie moze instrukcje jak takie cuda zrobić? a jeśli nie to moze powiecie jak? bede bardo wdzieczna a tak poza tym to bardzo sliczne te wasze breloczki. (stronka mi niechce sie otworzyc
)
|
|
|
|
|
#15 |
|
Zakorzenienie
|
Jakie fajne te wasze breloczki
|
|
#16 |
|
Zakorzenienie
|
Jajo
![]() |
Nowe wątki na forum Druty, igła i szydełko
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:11.

wiec zeskanowałam taki breloczek, który nosze przy spodniach może komuś sie spodoba...
KAROLCIA 

ciesze sie ze sie podoba
moze spróbuje jeszcze...
no to rzeczywiscie jestem zaskoczona ! a z breloczkiem..chyba musze rozwalic kilka zeby sie nauczyc