|
Notka |
|
Pielęgnacja włosów i fryzury Podyskutuj o pielęgnacji włosów kręconych, prostych, farbowanych, blond. Sprawdź modne fryzury: cięcia, koloryzacje, fryzury na ślub, wesele, Komunię, Sylwestra. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Wtajemniczenie
|
Szampony Avon z katalogu 5/2006 ! pomocy !!!
Hej ! mam przed soba katalog z Avonu i chce sie zapytac czy ktoras moze uzywala :
* nablyszczajacy szampon do wlosow suchych i farbowanych Morela i Mandarynka i do tego maseczka bez splukiwania z tej samej serii nablyszczajaca *Advance Techniques do wlosow farbowanych szampon + odzywka ?? i ogolnie jakie macie opinie na temat szamponow firmy Avon? z gory dziekuje ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Raczkowanie
|
![]()
chcę Ci powiedzieć że ten szampon i maseczka są po raz pierwszy w katalogu i jest to nowość więc nie sądze żeby ktoś go używał.Ale te produkty są niedrogie i myślę że warto je zamówić
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 | ||
Zakorzenienie
|
Dot.: Szampony Avon z katalogu 5/2006 ! pomocy !!!
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Natomiast moje klientki bardzo chwalily sobie właśnie ten szampon i odzywke do wlosow farbowanych z AT. Takze mysle, ze kwestia gustu i rodzaju wlosow ![]() Ja na pewno biore dla siebie z tego katalogu ten znowy zestaw - szampon i maseczka morela/mandarynka. Pachnie przeslicznie ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Wtajemniczenie
|
dziekuje za odpowiedzi. jeszcze sie na ten zestaw nie zdecydowalam ale czekam na recenzje
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Wtajemniczenie
|
Dziewczyny i jak ta mandarynka sie sprawuje ?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Wtajemniczenie
|
ja mam ten mandarynkowy...i jest do kitu :/ Słabo sie pieni ,a poza tym jakos slabo myje bo wlosy po nim sa jakies niedomyte :/
Jedyna zaleta że bosko pachnie |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
mam ten sam problem, przy 1 myciu nawet było ok, ale teraz kurcze słabo coś się pieni, musiałam go więcej nalac, żaluje bardzo, bo fantastycznie pachnie, ale faktycznie włoski były miękkie i ładnie się mienily. Natomiast maseczka mi spasowała, nie musiałam jej na moje za ramiona włosy zbyt duzo zuzuc i ten zapaszek
![]() Natomiast jak moja siostra sobie myła nim głowe to specjalnie nad nią stanelam i patrzyłam sie jak bedzie szampon u niej sie zachowywal - i wiecie co? Pieknie jej sie pienil i ona jezt zachwyocona....to ja juz sama nie wiem od czego to zalezy ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Wtajemniczenie
|
mowisz ze sie mienia?
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 02:18.