|
|||||||
| Notka |
|
| Makijaż - pytania do wizażystki Miejsce, w którym rozmawiamy o wizażu, stylizacji, kosmetykach kolorowych oraz trendach w makijażu. Masz pytanie? Zadaj je wizażystce. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
Raczkowanie
|
jaki błyszczyk najlepszy ??
to są moje zdjęcia chciałam zapytac w jakich kolorach byloby mi najlepiej ?? chodzi oczywiście o makijaż a najbardziej to o kolor błyszczyków do ust. Jak widac mam dosyc duze usta i w jakim by mi błyszczyku było najlepiej!! Miałam juz chyba 10000 błyszczyków ale z zadnego nie bylam do konca zadowolona. Na zdjęciu mam błyszczyk Rimmela - vinyl lip. Jest nawet fajny ale tez fajnie kosztował ... 20 zł. Chciałabym kupić jakis naprawde dobry blyszczyk w granicach 15 góra 20 zł !! Proszę o poradę
|
|
|
|
|
#2 |
|
Zakorzenienie
|
Re: jaki błyszczyk najlepszy ??
[b] Nie chce byc uszczypliwa ale to jest Twoj czwarty watek, odnosnie jednego tematu! Nie przyspieszysz tworzac ciegle to nowe
Odnosnie blyszczykow, ten co masz na zdjeciu jest o.k, mozesz dobrac sobie jeszcze jakies cieple tonacje, np. pomarancz ( jasniutki ), jakis brazik delikatny - moze byc z domieszka zlotych refleksow. Pozdrawiam I nie dubluj watkow bo bedziemy bic |
|
|
|
|
#3 |
|
Wtajemniczenie
|
Witaj , rzeczywiście ten kolorek bardzo Ci pasuje , ładnie dziewczęco w nim wyglądasz , ja na Twoim miejscu także z różami bym poeksperymentowała. Jeśli chodzi o dobre i tanie błyszczyki , mogę polecić Ci te firmy Eveline, są niedrogie ( 7-9 zł) a dosyć dobre. Sprawdż na KWC. Pozdrawiam.
|
|
#4 |
|
Zadomowienie
|
masz oczka pomalowane cieniem? bo wydaje mi sie ze ten kolor nie pasuje do Ciebie.blyszczyk 2,pozdrawiam...
|
|
|
|
|
#5 |
|
Zadomowienie
|
witaj
kolor cieni nie pasuje do błyszczyka, który masz na zdjęciu. Moim zdaniem powinnaś malować się raczej w chłodnej tonacji ten błyszczyk ze zdjęcia jest dla Ciebie ok, do tego mozesz uzyć brązowych , beżowych, zielonych, fioletowych,.... cieni Jeżeli oczka chcesz malować w poomarańczowej tonacji to na usta polecam jakiś miodowy błyszczy (w ciepłym a nie chłodnym kolorku)pzdr sam |
|
|
|
|
#6 |
|
Raczkowanie
|
heyka jakbys mogla to zdradzmi jaki masz blyszczyk na ustach
|
|
|
|
|
#7 |
|
Raczkowanie
|
na ustach mam błyszczyk Rimmela - vinyl lip numer. 293
|
|
|
|
|
#8 |
|
Przyczajenie
|
Dot.: jaki błyszczyk najlepszy ??
Ja kolor zwykle biorę 16 (coś między różem a koralem) bardzo lubię różne firmy, nie mogę się zdecydować. Używam :
1. jako podkład Oriflame kremu w słoiczku 2. jako nawilżającą pomadkę miodowego Bouba 3. dopiero na te warstwy błyszczyk (16) lub kokosowego Rimmela. Ogólnie polecam- Rimmel ![]() Be my lilou Specjalistka ---------- Dopisano o 20:19 ---------- Poprzedni post napisano o 20:16 ---------- Najlepiej wybieraj jasne odcienie (koral, złoty), lub mocne róże (fuksja z domieszką złota), pozdrawiam. w granicach cenowych, za 5,50zł - błyszczyk Moody żółty pasowałby do ciebie. ![]() ![]() ---------- Dopisano o 20:19 ---------- Poprzedni post napisano o 20:19 ---------- Najlepiej wybieraj jasne odcienie (koral, złoty), lub mocne róże (fuksja z domieszką złota), pozdrawiam. w granicach cenowych, za 5,50zł - błyszczyk Moody żółty pasowałby do ciebie. ![]() ![]() ---------- Dopisano o 20:20 ---------- Poprzedni post napisano o 20:19 ---------- Najlepiej wybieraj jasne odcienie (koral, złoty), lub mocne róże (fuksja z domieszką złota), pozdrawiam. w granicach cenowych, za 5,50zł - błyszczyk Moody żółty pasowałby do ciebie. ![]()
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Makijaż - pytania do wizażystki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:56.

ten błyszczyk ze zdjęcia jest dla Ciebie ok, do tego mozesz uzyć brązowych , beżowych, zielonych, fioletowych,.... cieni