|
Notka |
|
Chirurgia plastyczna Interesujesz się chirurgią plastyczną? Poddałaś się zabiegowi lub go rozważasz? Dołącz do nas. Podziel się doświadczeniem, zadaj pytanie. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Konto usunięte
|
![]() -=pytanie do Wizażanek i Pana Doktora=-
Chciałabym się dowiedzieć, czy któraś z dziewczyn wykonywała powiększanie ust w łodzi bądź okolicach, albo po prostu u profesora lub doktora Zielińskiego. Szukam tez miejsca w łodzi, gdzie mogłabym usunąć średniego rozmiaru tatuaż.
Pana doktora chciałam zapytac o mozliwość występowania reakcji alergicznej na aquamid ( na oficjalnej stronie go oczywiście chwalą, ale z moimi alergicznymi skłonnościami wolę zapytac dwa razy ), a jesli istnieje taka możliwość, to czy nie lepszy byłby u mnie przeszczep tłuszczu, ale jak się domyślam, jest to troszkę bardziej skomplikowane niż wstrzyknięcie preparatu. Jestem świeżo po operacji przegrody w znieczuleniu miejscowym i już wszystkiego sie boję. W moim przypadku chodzi o likwidację lekkiej asymetrii ust, powiekszenie i ( jesli da się z tym coś zrobić) poprawienie koloru, bo gorna warga traci barwę przy brzegach przez co usta wyglądają na jeszcze mniejsze. Z góry dziękuje. Mam nadzieję, że nie powtórzyłam tematu. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zadomowienie
|
Dot.: -=pytanie do Wizażanek i Pana Doktora=-
Jeśli będziesz się decydowała na Zielińskiego to tylko na profesora, bo doktor to jego syn i już nie ma takiego talentu. Ja u prof. Zielińskiego nie byłam, ale słyszałam o nim bardzo pozytywne opinie.
![]()
![]() |
#3 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Wtajemniczenie
|
Widać, że często odwiedzasz jego gabinet. Ale skoro poradził sobie z noskiem, to i z powiększeniem ust sobie poradzi- nie jest to skomplikowany zabieg
![]()
![]() |
#6 |
Konto usunięte
|
ale ja za to jestem bardzo skomplikowana upierdliwa pacjentka
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Wtajemniczenie
|
A miałaś coś jeszcze oprócz noska robione? Z ciekawości pytam
![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#8 |
Konto usunięte
|
Nie, z plastyki to tylko nos, dwukrotnie, po ciężkim urazie, a teraz marza mi się piękne usta i zęby
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Wtajemniczenie
|
Ja mam garbek na nosie, kilka razy dostało mi się dokładnie w to samo miejsce (piłką, z łokcia, drutem, klamką, Bóg wie czym jeszcze). I sobie wyrósł.
Mnie również marzyły się piękne zęby, dlatego zajrzałam do ortodonty i teraz noszę aparat ![]()
![]() |
#10 |
Konto usunięte
|
hehe mnie sie dostało betonową podłoga z rozbiegu
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Raczkowanie
|
bardzo prosze cie o opis operacji nosa...bardzo sie boje, nie moge sie zdecydowac....wogole jak to wyglada??a czy Sankowski jest dobry?? ja jestem z woj.podlaskiego wiec troche drogi jest do lodzi....dziekuje za odpowiedz
|
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#12 |
Konto usunięte
|
http://www.wizaz.pl/forum/showthread...68#post1308268 tutaj masz moje opisy wrazen po operacji ....
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Konto usunięte
|
http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=51923 i tu cos jeszcze
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Po czterech miesiącach zmieniła na srebrne. Nie tylko z tego powodu. Ceramiczne są ponad dwa razy grubsze od srebrnych i wtedy okropnie wyglądasz, jakbyś miała spuchnięte wargi. I jeśli masz wystające zęby, to jest to takie trochę... końskie. Zęby wyglądają na bardziej wysunięte niż są w rzeczywistości. Ja mam srebrne, nie narzekam. Wybrałam te najmniejsze i mam na nich specjalne koloorowe gumki- kolorów mnóstwo. Ale zazwyczaj wybieram te o barwach pastelowych- są najmniej widoczne i ładnie wyglądają. W tej chwili mam błękitne ![]() Moja wada była taka, ze najpierw założono mi aparacik na dolne zęby, a dopiero po pół roku na górne. Tych na dole u mnie w ogóle nie było widać- niektórzy z klasy (!) zauważyli dopiero po dwóch miesiącach! Maju minie rok, jak noszę aparat na górne zęby i półtora roku jak na dolnych. Orientacyjnie ściągną mi w wakacje. Ale to wszystko zależy od wady zgryzu- może być nawet tak, że będą wymagane trzy lata noszenia aparatu, a czasem wystarczy kilka miesięcy. Byłam strasznie przerażona, kiedy poszłam na założenie aparatu. Na początku ortodontka zakłada aparat, ale jeszcze nie przesuwa on zębów, trzeba się przyzwyczaić do niego. Przez pierwsze 2-3 dni zęby bolą, trudno jest cokolwiek zjeść. I tak po kazdej wizycie. Jeśli bardzo mocno boli, to można jeść miśki haribo.Ja nie wiem, jak to możliwe (są dość twarde), ale pomaga. Jeśli masz jeszcze jakieś pytania- wal śmiało ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#15 |
Konto usunięte
|
Dolny to tak właśnie obstawiam, że na nie wiecej niż rok mi założą, ale na górnych to moge długo ponosić. Kurcze nie miałam pojęcia, że ceramiczne sa większe i ze są z nimi takie problemy, super, ze mi o tym powiedziałaś. Rozmawiałam dziś z matką i tez doradziła mi metalowe, chocby ze względu na cenę. W takim razie na pierwszy ogien idzie ortodonta .. bedzie bolało
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Wtajemniczenie
|
Nie jest wcale tak strasznie
![]() ![]() ![]()
![]() |
#17 |
Konto usunięte
|
Ja się mogę zdziwić, bo mam każdy ząb pod innym kątem i już przez lata odpowiednio się starły do równej linii, więc po wyprostowaniu moge mieć w szczęce krajobraz górski
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Wtajemniczenie
|
Eee tam. Ortodonta wie co robić, żeby było dobrze
![]()
![]() |
#19 | |
BAN stały
|
Cytat:
![]() Czytalam ,ze nosy mu nie wychodza ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:29.