Problem z dziewczyną. Pomocy - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Intymnie

Notka

Intymnie Forum intymnie, to wyjątkowe miejsce, w którym podzielisz się emocjami, uczuciami, związkami oraz uzyskasz wsparcie i porady społeczności.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2016-11-17, 12:09   #1
201703061101
Konto usunięte

Problem z dziewczyną. Pomocy

Witam drogie panie ,potrzebuje pomocy,jestescie kobietami wiec licze ze pomozecie, a wiec od poczatku , na poczatku roku zagadalem do dziewczyny na portalu tak mysle napisze zobaczymy co bedzie nie zebym sie jakos mocno nakrecal ,ale pisalismy sobie praktycznie codziennie jak nie bylo dnia pisania to sie martwila czy jeszcze w ogole napisze ,raz jak sie poklocilismy to nie spala calej nocy ale na drugim dzien wyjasnilismy sobie wszystko, pisalismy tak kilka miesiecy, dziewczyna 28 lat ,ja tez nigdy nikogo nie miala ja tez ,jest no trudna w obsludze ,uparta ,wstydliwa i to bardzo nawet bardzo ,troche zakompleksiona na poczatku byla bardzo wszystkiego sie bala teraz moze przy mnie troche mniej wiec dalej ,i co wazne nastawiona zawsze na nie zawsze jakies ale ale ja ja taka polubilem zakceptowalem i co wazne pokochalem, wiec dalej ,pisalismy nawet do 2 w nocy jak wakacjach no i potem sms w miedzyczasie dszoly, rozmowa tel, bala sie jej bardzo ale dala sie przekonac i bylo super nadawalismy na tych smaych falach od poczatku i na zywo tez pozniej tak bylo, 1 spotkanie w sierpniu bo sie bala ze jak sie spotkamy to mi sie nie spodoba nie spasuje mi i skonczy sie to wszystko ,w sumie od sierpnia widzielismy tylko 10 razy i tylko zawsze przez 1,3,h to jest za malo czas caly czas jej mowie zeby sie zblizyc do siebie ,przyzwyczaic ,a tak to ciagle dzien w dzien mnostwo sms czasami caly dzien tak pisalismy no i na poczatku troche ja no tak olewalem lekko mowiac lekko czasami bylem niedostepny bylo ok a jak oficjalnie poweidzialem ze mi zalezy ze jej chce to ona troche sie zmienila no i tak od zeszlego wtorku bylismy razem,najlepszy dzien spedzony razem wczwartek juz ne to ,w piatek psize ze niechce mnie ranic nie czuje nic do mnie lubi mnie zalezy jej na mnie ale nie teskni ,hmm juz raz miesiac temu bylo podobnie ale zazegnalismy ten kryzys ,no i w sobote,niedziela ,poniedzialke zadnego sms praktycznie nie napisala malo ,bo wiedzialem ze juz koniec ale bez konkretnego powodu dlaczego ,mieszkmay okolo 30 km od siebie wiec wsiadlem w auto i jade w ciemno jej szukac znam jedynie nazwy pracy i tyle i bladzilem znalazlem wpadam a ta zdziwiona jak cholera i pogadalismy i mowi ze nic nie czuje ze niechce tego ale po tym spotkaniu wczoraj ja rozruszalem i pize ze nie odpuszcze a ona zaczela pisac sms caly wieczor i niby ciagle na nie i nie i nie ale z czasem troche inaczej pisala ,a wczoraj napisalem ze przeciez chciala i w ogole planowalismy przyszlosc i kazdy chce miec kogos kto jest najwazniejszy i zrobi wszystko dla drugiej osoby to dostalem rano sms ze kogos moze i tak ale nie ciebie ,hmm ja wiem ze ona chce i chciala ale napewno zrobilem cos nie tak niemam doswiadczenia wielkiego wiec pewnie za bardzo sie otworzylem ,jestem szczery wrazliwy cierpie nie jem nie spie ,brakuje mi jej mysle tylko o niej co zrobic zeby ja miec odzyskac ,kobiety doradzcie bo nigdy nie czulem nic takiego do dziewczyny nigdy mi tak nie zalezalo jk na niej ,ja chce tylko ja ,reszta sie dla mnie nie liczy i ona to wie ,hmm nasze spotkania byly spokojne ,spacery rozmowy itd,moze brakuje tego szalenstwa ,doradzcie co zrobic zeby ja miec ,nie odpuszcze bo tak mi zalezy!!

Edytowane przez Maguda_
Czas edycji: 2016-11-17 o 21:17
201703061101 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2016-11-17, 12:14   #2
201803290936
Konto usunięte

Dot.: Problem z dziewczyną

Cytat:
Napisane przez Sinik1988 Pokaż wiadomość
Witam drogie panie ,potrzebuje pomocy,jestescie kobietami wiec licze ze pomozecie, a wiec od poczatku , na poczatku roku zagadalem do dziewczyny na portalu tak mysle napisze zobaczymy co bedzie nie zebym sie jakos mocno nakrecal ,ale pisalismy sobie praktycznie codziennie jak nie bylo dnia pisania to sie martwila czy jeszcze w ogole napisze ,raz jak sie poklocilismy to nie spala calej nocy ale na drugim dzien wyjasnilismy sobie wszystko, pisalismy tak kilka miesiecy, dziewczyna 28 lat ,ja tez nigdy nikogo nie miala ja tez ,jest no trudna w obsludze ,uparta ,wstydliwa i to bardzo nawet bardzo ,troche zakompleksiona na poczatku byla bardzo wszystkiego sie bala teraz moze przy mnie troche mniej wiec dalej ,i co wazne nastawiona zawsze na nie zawsze jakies ale ale ja ja taka polubilem zakceptowalem i co wazne pokochalem, wiec dalej ,pisalismy nawet do 2 w nocy jak wakacjach no i potem sms w miedzyczasie dszoly, rozmowa tel, bala sie jej bardzo ale dala sie przekonac i bylo super nadawalismy na tych smaych falach od poczatku i na zywo tez pozniej tak bylo, 1 spotkanie w sierpniu bo sie bala ze jak sie spotkamy to mi sie nie spodoba nie spasuje mi i skonczy sie to wszystko ,w sumie od sierpnia widzielismy tylko 10 razy i tylko zawsze przez 1,3,h to jest za malo czas caly czas jej mowie zeby sie zblizyc do siebie ,przyzwyczaic ,a tak to ciagle dzien w dzien mnostwo sms czasami caly dzien tak pisalismy no i na poczatku troche ja no tak olewalem lekko mowiac lekko czasami bylem niedostepny bylo ok a jak oficjalnie poweidzialem ze mi zalezy ze jej chce to ona troche sie zmienila no i tak od zeszlego wtorku bylismy razem,najlepszy dzien spedzony razem wczwartek juz ne to ,w piatek psize ze niechce mnie ranic nie czuje nic do mnie lubi mnie zalezy jej na mnie ale nie teskni ,hmm juz raz miesiac temu bylo podobnie ale zazegnalismy ten kryzys ,no i w sobote,niedziela ,poniedzialke zadnego sms praktycznie nie napisala malo ,bo wiedzialem ze juz koniec ale bez konkretnego powodu dlaczego ,mieszkmay okolo 30 km od siebie wiec wsiadlem w auto i jade w ciemno jej szukac znam jedynie nazwy pracy i tyle i bladzilem znalazlem wpadam a ta zdziwiona jak cholera i pogadalismy i mowi ze nic nie czuje ze niechce tego ale po tym spotkaniu wczoraj ja rozruszalem i pize ze nie odpuszcze a ona zaczela pisac sms caly wieczor i niby ciagle na nie i nie i nie ale z czasem troche inaczej pisala ,a wczoraj napisalem ze przeciez chciala i w ogole planowalismy przyszlosc i kazdy chce miec kogos kto jest najwazniejszy i zrobi wszystko dla drugiej osoby to dostalem rano sms ze kogos moze i tak ale nie ciebie ,hmm ja wiem ze ona chce i chciala ale napewno zrobilem cos nie tak niemam doswiadczenia wielkiego wiec pewnie za bardzo sie otworzylem ,jestem szczery wrazliwy cierpie nie jem nie spie ,brakuje mi jej mysle tylko o niej co zrobic zeby ja miec odzyskac ,kobiety doradzcie bo nigdy nie czulem nic takiego do dziewczyny nigdy mi tak nie zalezalo jk na niej ,ja chce tylko ja ,reszta sie dla mnie nie liczy i ona to wie ,hmm nasze spotkania byly spokojne ,spacery rozmowy itd,moze brakuje tego szalenstwa ,doradzcie co zrobic zeby ja miec ,nie odpuszcze bo tak mi zalezy!!
Jak jej się nudzi, to pisze, ale ogólnie Cię nie chce. Tylko taka z nie lebioda, że nie potrafi Ci powiedzieć, abyś dał sobie raz, na zawsze spokój (tzn. mówi, ale niewystarczająco zdecydowanie; Tobie niestety trzeba by powiedzieć "spier... facet" wprost).

Po co się pchać tam, gdzie nas nie chcą? A cierpisz tylko i wyłącznie na własne życzenie, wplątując się w takie dziwne, zakręcone znajomości. Jechanie 30 km w ciemno i szukanie dziewczyny w jej miejscu pracy? Sorry, to nie jest romantyczne. To jest dziwne.

Edytowane przez 201803290936
Czas edycji: 2016-11-17 o 12:15
201803290936 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2016-11-17, 12:17   #3
201703061101
Konto usunięte

Ja czekalem az skonczy pracy nie zebym tak w trakcie wpadl ,ale romantyczne nie jest no moze i nie ale skoro mi tak mocno zalezy to walcze ale chciec chciala to wiem nawet bardziej niz ja ,tydzien temu bylo super spedzilismy nalepszy czas ze soba, hmm moze poprostu problem lezy w tym ze wie teraz ze mi zalezy ze bedzie mniec miec jak zechce ze nie musi o mnie walczyc no ja wiem ze raczej nic z tego nie bedzie ale 1 raz w zyciu czuje cos do kogos tak mocnego i tak mi zalezy ,da sie jakos zrobic zeby zechciala ?
Stary 2016-11-17, 12:22   #4
201803290936
Konto usunięte

Cytat:
Ja czekalem az skonczy pracy nie zebym tak w trakcie wpadl ,ale romantyczne nie jest no moze i nie ale skoro mi tak mocno zalezy to walcze ale chciec chciala to wiem nawet bardziej niz ja ,tydzien temu bylo super spedzilismy nalepszy czas ze soba, hmm moze poprostu problem lezy w tym ze wie teraz ze mi zalezy ze bedzie mniec miec jak zechce ze nie musi o mnie walczyc no ja wiem ze raczej nic z tego nie bedzie ale 1 raz w zyciu czuje cos do kogos tak mocnego i tak mi zalezy ,da sie jakos zrobic zeby zechciala ?
Człowieku, ale związek to nie ma być walka, a dobrowolne bycie ze sobą dwóch osób. Dobrowolne, że obydwie strony chcą, zależy im na sobie tak naprawdę (nie puste słówka), są "za sobą". Ona Ci wprost mówi: nie tęsknię. Majaczy coś, że jej "zależy", ale najwidoczniej jak na koledze lub niewystarczająco. Ja byś zniknął, to by może coś tam z nudów i braku laku popisała z 2 tygodnie, a potem odetchnęła z ulgą. Jak nie chce do tej pory, to już nie zechce. Spotkania są bardzo krótkie - już samo to o czymś świadczy. Obudź się, serio. I przestań narzekać na wrażliwość i inne takie, bo masz to, co sam wybierasz. Jak wybierasz wielomiesięczne latanie za panną, która się zapiera nogami i rękami i daje Ci co najwyżej godzinę swojego czasu raz na jakiś czas, to masz zranione serce. Jest wiele samotnych osób i na pewno znalazłbyś jakąś, która chętnie Cię pozna. A brniesz w coś bez przyszłości.
Stary 2016-11-17, 12:29   #5
201703061101
Konto usunięte

Tu nie chodzi o to ze daje godzine ,poprostu dojazd mielismy fatalny jezdzislismy busami ,i bus byl za 1,3 godziny i dlatego to wszystko tak trwalo ale jesli bysmy spedzili wiecej czasu to wtedy jest szansa przeciez ze sie zblizy bo wiem jaka jest,jej jest trudno sie zblizyc bardzo bardzo dlatego jakbym wiedzial ze to dla niej nie problem a dalej nic to bym odpuscil a dwa ze ja nieche odpuscic ,przeciez po spedzeniu chwili ze soba raz na dw tygodnie czy 2 razy to ciezko zeby sie przyzwyczaic do siebie chyba, ja wiem o tym ze gowno z tego bedzie jesli nie bedzie chciala nawet odrobinke ale jesli niechce to musi byc jakis powod ,nie dowiedzialem sie jaki ,pytalem szczerze czy cos ze mna nie tka czy cos ci sie we mnie nie podoba robie cos nie tak, to ciagle slysze nie to ze mna problem wiec o co w tym wszystkim chodzi,ty mnie uswiadamiasz ze nic z tego i pewnie masz racje ale niechce zalowac za miesiac pol roku rok czy 5 lat ze odpuscilem bo pojawil sie taki problem na poczatku ,przeciez niektorzy sie nawet nie lubia na poczatku a potem spedzaja reszte zycia ze soba.
Stary 2016-11-17, 12:33   #6
201803290936
Konto usunięte

Cytat:
(...)
to musi byc jakis powod ,nie dowiedzialem sie jaki ,pytalem szczerze czy cos ze mna nie tka czy cos ci sie we mnie nie podoba robie cos nie tak, to ciagle slysze nie to ze mna problem wiec o co w tym wszystkim chodzi
(...)
Powodem może być nawet to, że po prostu nie zaskoczyło, nie "kliknęło" w stopniu wystarczającym. Albo jest zakochana w innym i czeka, aż da znak. Tak, czy inaczej, powód nieważny. Nie chce Ci powiedzieć o co chodzi i nie widzi związku z Tobą. Co ma jeszcze zrobić? Walnąć Cię w łeb na otrzeźwienie?
Stary 2016-11-17, 12:40   #7
201703061101
Konto usunięte

Hehe walnąc nie musi ,z tego co mi wiadomo niema innych ale moge sie zawsze mylic, nie trudno przeciez powiedziec co jest problemem ja nie mowie ze to sie zmieni i bedziemy zaraz razem szczesliwi ale skoro niekotrzy bedac w zwiazku potrzeuje 2 miesicy by sie zakochac, ktos inny roku a ktos inny by pokochac kogos dluzej to chyba nie tutaj jest problem ,moglaby mi powiedziec to badz to mi nie pasuje w tobie i juz a nie ja mam wyciagac z niej,domyslac sie ,chociaz ona taka jest ,zamknieta w sobie,ale jak mi tak za☠☠☠iscie zalezy to chce chociaz walczyc o nia zrobic wszystko co moge jak bym wiedzial ze juz nic nie da rady sie zrobic to widocznie niechce naprawde i nie zechce moze to dziwne ale jesli nigdy nie miales kogos bliskiego a praktycznie od 1 rozmow wiesz ze to ta dziewczyna, nadajecie na tych samych falach ,to ciezko tak olac sprawe odrazu,musi byc jakis powod i cos musi byc by moglo sie to zmienic nie mowie ze napewno tak bedzie ale samo to ze jak wpadlem po pracy i potem mi pisze sms gdzie wczesniej moglem ksiazke napisac a ona nic tez o czym swiadczy.
Stary 2016-11-17, 13:49   #8
I am Rock
lokalna gwiazda

Nadawanie na tych samych falach, wcale nie musi być podstawą związku. Przyjaźni - tak.
Dlaczego nie mówi, co jej w tobie nie pasuje? Bo ty raczej nic nie możesz za to, że jej nie podchodzisz. I cokolwiek byś w sobie zmienił, to nie ma znaczenia. Poznajesz kogoś, czujesz pozytywne wibracje, albo nie czujesz nic. Kolejne spotkanie i dalej nic. No to po co to ciągnąc?
I am Rock jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2016-11-17, 14:25   #9
Lexie
Przyjaciel wizaz.pl

Cytat:
Hehe walnąc nie musi ,z tego co mi wiadomo niema innych ale moge sie zawsze mylic, nie trudno przeciez powiedziec co jest problemem ja nie mowie ze to sie zmieni i bedziemy zaraz razem szczesliwi ale skoro niekotrzy bedac w zwiazku potrzeuje 2 miesicy by sie zakochac, ktos inny roku a ktos inny by pokochac kogos dluzej to chyba nie tutaj jest problem ,moglaby mi powiedziec to badz to mi nie pasuje w tobie i juz a nie ja mam wyciagac z niej,domyslac sie ,chociaz ona taka jest ,zamknieta w sobie,ale jak mi tak za☠☠☠iscie zalezy to chce chociaz walczyc o nia zrobic wszystko co moge jak bym wiedzial ze juz nic nie da rady sie zrobic to widocznie niechce naprawde i nie zechce moze to dziwne ale jesli nigdy nie miales kogos bliskiego a praktycznie od 1 rozmow wiesz ze to ta dziewczyna, nadajecie na tych samych falach ,to ciezko tak olac sprawe odrazu,musi byc jakis powod i cos musi byc by moglo sie to zmienic nie mowie ze napewno tak bedzie ale samo to ze jak wpadlem po pracy i potem mi pisze sms gdzie wczesniej moglem ksiazke napisac a ona nic tez o czym swiadczy.
Zacznij używać kropek i wielkich liter, bo ciężko w ogóle zrozumieć te ściany tekstu. Ładnie proszę.

Jeśli ona nie chce mówić co konkretnie jest nie tak w Tobie, to albo kręci ją ktoś inny i w porównaniu z nim Ty jej nie interesujesz, albo nie odpowiada jej ileś rzeczy/jakaś kluczowa rzecz i ona wie, że to nie jest coś do zmiany. Jak jej się nie podobasz, nie ma chemii, to nic na to nie poradzisz. Po co ma mówić o co konkretnie chodzi, skoro to niczego nie zmieni?

Jak dla mnie, to jesteś zaślepiony bardzo. Tak naprawdę ta dziewczyna może mieć jakiegoś faceta, nie wiedziałbyś nic o nim, gdyby zechciała taki fakt ukryć. Nie znasz jej, widziałeś ją kilka razy w życiu po godzinie z hakiem. Piszesz, że po 1 rozmowie "wiedziałeś", że to TA dziewczyna. No, jak widać nie wiedziałeś wcale, bo gdyby to była TA, to byście byli razem.

Ona wprost Ci powiedziała, że nic z tego nie będzie, że Cię lubi i nic więcej, że nie tęskni, a więc nie chce się widywać. Naprawdę, zachowaj nieco dumy i odpuść, nie upokarzaj się prosząc ją po raz kolejny, żeby jednak zechciała z Tobą być.
Lexie jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2016-11-17, 14:32   #10
Taranka
Zakorzenienie

Cytat:
Ale tu nie chodzi o żadne zakochanie, żeby się zakochać trzeba mieć chęć w ogóle z tą osobą spędzać czas. Musi być to coś czego tu nie ma i ona Ci o tym mówi

Sent from my Nexus 5X using Tapatalk

Edytowane przez Taranka
Czas edycji: 2016-11-17 o 14:45
Taranka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2016-11-17, 15:20   #11
201703061101
Konto usunięte

Dziewczyny ja wiem że macie racje ze nic z tego nie bedzie ja to wiem bo powiedziala mi we wtorek ze nic nie czuje ale z drugiej strony jak komus tak jak mnie mocno zalezy to chociaz chce zrobic wszystko co moge i wiedziec ze to nie to jednak,cierpie owszem, ale jak nawet nic z tego nie bedzie to chce wiedziec co to za powod niech mi szczerze powie niemamy wkoncu po 20 lat to mi sie nie podoba czy to kocham innego itd to nic trudnego powiedziec przez tel nie musi w oczy ,czyli wedlug was nie moge juz nic zrobic niema szansy zadnej, np jakby kontakt sie urwal i zatesknila i wtedy za jakis czas sie odezwie bo jej bedzie mnie brakowac ,czy jednak raczej juz wtedy totalnie sie oddalimy ? jak to jest,moze wpadlem w strete friendzone bo nie zrobilem czegos albo zrobilem to zle .

Edytowane przez 201703061101
Czas edycji: 2016-11-17 o 15:21
Stary 2016-11-17, 15:25   #12
nyana89
Zakorzenienie

Cytat:
Dziewczyny ja wiem że macie racje ze nic z tego nie bedzie ja to wiem bo powiedziala mi we wtorek ze nic nie czuje ale z drugiej strony jak komus tak jak mnie mocno zalezy to chociaz chce zrobic wszystko co moge i wiedziec ze to nie to jednak,cierpie owszem, ale jak nawet nic z tego nie bedzie to chce wiedziec co to za powod niech mi szczerze powie niemamy wkoncu po 20 lat to mi sie nie podoba czy to kocham innego itd to nic trudnego powiedziec przez tel nie musi w oczy ,czyli wedlug was nie moge juz nic zrobic niema szansy zadnej, np jakby kontakt sie urwal i zatesknila i wtedy za jakis czas sie odezwie bo jej bedzie mnie brakowac ,czy jednak raczej juz wtedy totalnie sie oddalimy ? jak to jest,moze wpadlem w strete friendzone bo nie zrobilem czegos albo zrobilem to zle .
Im bardziej będziesz na nią upierdliwie naciskać i ją osaczać, tym bardziej ona będzie się wymykać. Prawda stara jak świat. Jak na moje to czy Ty ją poolewasz brzydko mówiąc, czy ją osaczysz, i tak nic już z tego nie będzie, bo ona ma Waszą relację gdzieś.
Stary 2016-11-17, 16:32   #13
201703061101
Konto usunięte

No na to pewnie wychodzi ale powiedziec mi chyba moze dlaczego niechce to naprawe nic trudnego,bo tak i tak ,chociaz bym wiedzial,a czy wam dziewczyny nie zdarza sie zmienic zdanie ze np ktos Ci pasuje badz nie pasuje ale jak go lepiej poznasz badz spedzisz z nim czasu wiecej to zmienia sie nastawienie? z tego co widze kazda z was pisze ze nic z tego nie bedzie chocby niewiem co ehh szkoda ale pewnie macie racje,chociaz nie za bardzo chce w to wierzyc mimo ze to wiem ,hehe zadna nie doradzi zeby cos zrobic tak czy tak albo powiedzccie chociaz jak wydobyc od niej to co chce sie dowiedziec bo ze nic z tego widac ale dlaczego.
Stary 2016-11-17, 16:54   #14
nyana89
Zakorzenienie

Cytat:
No na to pewnie wychodzi ale powiedziec mi chyba moze dlaczego niechce to naprawe nic trudnego,bo tak i tak ,chociaz bym wiedzial,a czy wam dziewczyny nie zdarza sie zmienic zdanie ze np ktos Ci pasuje badz nie pasuje ale jak go lepiej poznasz badz spedzisz z nim czasu wiecej to zmienia sie nastawienie? z tego co widze kazda z was pisze ze nic z tego nie bedzie chocby niewiem co ehh szkoda ale pewnie macie racje,chociaz nie za bardzo chce w to wierzyc mimo ze to wiem ,hehe zadna nie doradzi zeby cos zrobic tak czy tak albo powiedzccie chociaz jak wydobyc od niej to co chce sie dowiedziec bo ze nic z tego widac ale dlaczego.
Ale jeśli ona NIE MA ZAMIARU Ci tego wyjaśnić, to co tu można doradzić? Siłą na wykrywacz kłamstw? Nie masz wpływu na jej decyzje, ale masz wspływ na swoje życie. Pokaż zatem, że masz honor i dumę i nie dopytuj 'dlaczego'. Zresztą, jakie masz prawdopodobieństwo, że Ci powie prawdę? No właśnie. Daj sobie spokój z tym tematem, przełknij to i żyj dalej.
Stary 2016-11-17, 17:34   #15
I am Rock
lokalna gwiazda

Ja ci powiem, dlaczego ona nie chce z tobą być. Jesteś namolny, upierdliwy i wkurzający. Tak wnioskując z tego, co piszesz.
Podziwiam tę dziewczynę, że spotkała się z tobą 10 razy, bo u mnie po pierwszej randce byś odpadł. No, może po drugiej, jeśli śliczny jesteś.
I am Rock jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2016-11-17, 19:35   #16
Taranka
Zakorzenienie

Cytat:
Ale to są kwestie których zmienić nie możesz, taki jesteś i już, nie w jej typie i to się nie zmieni niezależnie od tego ile razy ja będziesz przekonywać i męczyć. Powiedziała Ci że z jej strony nic z tego nie będzie i nie musi się z tego tłumaczyć.
Cytat:
Napisane przez I am Rock Pokaż wiadomość
Ja ci powiem, dlaczego ona nie chce z tobą być. Jesteś namolny, upierdliwy i wkurzający. Tak wnioskując z tego, co piszesz.
Podziwiam tę dziewczynę, że spotkała się z tobą 10 razy, bo u mnie po pierwszej randce byś odpadł. No, może po drugiej, jeśli śliczny jesteś.
W punkt.
Autorze, miej trochę szacunku do siebie.

Sent from my Nexus 5X using Tapatalk

Nowe wątki na forum Intymnie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości