2016-11-30, 22:39
|
|
Przyczajenie
|
Kompleks zębów
Witam drogie Panie,
niestety kolejny zakompleksiony temat, ale musze dostać szczerą opinie na temat moich ząbków, ponieważ jest to główna z przyczyn mojej nieśmiałości. Bez zbędnych referatów zamieszczam fotke(taki maly misz masz w sumie ) no i pytanko, czy powinienem się wstydzić "tego uśmiechu"? Tylko błagam zero litości, chce poznać szczerą opinie
Pytam dlatego, bo dopiero teraz zdalem sobie sprawe(mam 24lata) , ze byc moze jednak nie jest az tak zle, bo z tego co zauwazylem wszystkiego za co sie złapie musze zrobic idealnie przez co jestem na max dla siebie surowy, to chyba perfekcjonizm się nazywa i dotyczy to mniej wiecej równiez mojego wygladu a w zasadzie tylko ząbków.
Nie potrafie się przy Was usmiechac, bo po prostu się wstydze, a to powoduje ze sie spinam i zamiast normalnie an luzie mowic itd w ogole buzi nie otwieram.
u ortodonty byłem, ale jak mi powiedzial ile mam wyrzucic to zamiast złapac za portfel złapałem się za głowe - chcialem aparat invisalign, bo klamerki na zębach jeszcze bardziej by pogorszyły mój stan w głowie i przez kolejne 2-3 lata w ogole bym sie nie odzywal
|
|
|