| 
 | |||||||
| Notka |  | 
| Prezenty Prezenty to coś co lubimy otrzymywać i dawać. Podpowiadamy jak wyszukać odpowiedni prezent. Gdzie kupić po okazyjnej cenie prezenty świąteczne i nie tylko. | 
|  | 
|  | Narzędzia | 
|  2016-12-06, 09:50 | #1 | 
| Rozeznanie Zarejestrowany: 2010-10 
				 | Pół roku w związku - prezent praktyczny czy romantyczny?

Cześć   Jestem z moim TŻem od ponad pół roku, ale jest to związek na odległość. Szukam pomysłów na prezent świąteczny dla niego. Do tej pory ciagle myślałam o trymerze, bo bardzo lubię jego brodę (on z resztą też, choc nie ma problemów z gładką twarzą) i jakiś czas temu wspomniał, ze gdyby miał trymer, to zamiast golic, mółby ja podcinać. Teraz znalazłam jednak sporo opinii, ze jest to prezent taki, jakby kobiecie kupić żelazko i lepiej postawic na coś romantycznego... Mój TŻ nie jest mega romantykiem, ale potrafi nim być i w sumie sama nie wiem, jakie prezenty woli... Gdy na urodziny nagraliśmy mu ze znajomymi film z życzeniami, to o niczym innym nie mówił, ale nie dorównam poziomem emocjonalności życzeniom od 30 osób w żaden sposób  Więc moze ta golarka... co myślicie o takim prezencie na początku związku?  Mogłabym mu też kupić książkę lub grę, bo wiem, jakie lubi, ale trochę się nastawiłam na ten zadbany zarost   Edytowane przez karolowanka Czas edycji: 2016-12-06 o 09:54 | 
|     |   | 
|  2016-12-06, 12:29 | #2 | 
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2012-04 
				 | 

Dot.: Pół roku w związku - prezent praktyczny czy romantyczny?

Trymer to drogi prezent. Jak na pół roku związku nie wiem czy nie za drogi. Może kosmetyki do zarostu? Kremy, olejki?

__________________ Proszę zajrzyj do tego wątku i wypełnij ankietę: https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=733894 | 
|     |   | 
|  2016-12-06, 15:50 | #3 | 
| Rozeznanie Zarejestrowany: 2010-10 
				 | 

Dot.: Pół roku w związku - prezent praktyczny czy romantyczny?

wlasnie doszlam do tego samego wniosku. szkoda, bo trymer bardzo by mu sie przyfal, ale mam nadzieje, ze beda inne okazje   a teraz na gwiazdke dostanie ode mnie pierwsza czesc Wiedzmina, bo uwielbia gre i pozna troche polska literature (nie jest polakiem, wiec zamowilam angielskie tlumaczenie) i oprawie nieduzy kolaz z naszych zdjec z najsmieszniejszych/dziwniejszych momentow hahaha | 
|     |   | 
|  | 
|  Nowe wątki na forum Prezenty | 
|  | 

| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
| 
 | 
 | 
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:27.