|
Notka |
|
Medycyna estetyczna W tym miejscu znajdziesz pytania i odpowiedzi z zakresu medycyny estetycznej. Wejdź i zobacz jak możesz podnieść jakość swojego życia. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
Lipoliza podbródka u mężczyzny
Witam, nazywam się Dawid (24 lata) odkąd pamiętam mam problem z podwójnym podbródkiem, chociaż jestem osobą dosyć szczupłą. Wielu moich znajomych nawet otyłych nie ma takiego problemu, ogólnie ciężko mi spotkać osoby w moim wieku z takim problemem, a może po prostu mam taką budowę twarzy i nic się z tym zrobić? :frown: Sprawia mi to duży dyskomfort, szukałem różnych metod pozbycia się tego problemu i natknąłem się na zabieg lipolizy iniekcyjnej. i tu pojawiają się moje pytania:
1.Czy mężczyźni decydują się na taki zabieg ? 2.Ile zabiegów jest potrzebne aby skutecznie pozbyć się problemu ? 3.Znalazłem gabinet gdzie wykonują takie zabiegi http://www.czasnazdrowie24.pl/medycy...FeIGcwodfiYCHA (proszę o opinie, czy ktoś może miał styczność z tym gabinetem?) 4.Oraz czy w moim przypadku zabieg będzie skuteczny ( dorzucam zdjęcie aby ktoś doświadczony ocenił mój przypadek ). Proszę o pomoc i poradę ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:21.