|
|
#1 |
|
Wtajemniczenie
|
Wiosenna wyprawa do Quality
Zakladam nowy watek,gdyz temat przewijal sie w watku- Czym pachniesz...
a mysle, ze lepiej ustalic cokolwiek tutaj niz pomiedzy wierszami w tamtym watku. Tak wiec dziewczyny - ustalmy cos konkretnego aby ta kwestia nie pozostala tylko wirtualna.Oczywiscie Messe nie trzeba wachac jesli ktos nie chce.. ![]() pozdrawiam wszystkich serdecznie
|
|
|
|
|
#2 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Wiosenna wyprawa do Quality
Cytat:
1. Evee 2. Demonik Ja proponuję przyszły (27-31 III) lub następny (3-7 IV) tydzień po południu, po 16.30. I, jeśli mogę ładnie prosić, to nie w piątek .
|
|
|
#3 |
|
Wtajemniczenie
|
jesli chodzi o tydzien - to w sumie kazda godzina po 17.00 ,weekendy odpadaja,piatki raczej tez.Njabardziej lubie czwartek
|
|
|
|
|
#4 |
|
Zakorzenienie
|
No to ja bym była chętna:
3. Eenax Na Messe do powąchania też. |
|
|
|
|
#5 |
|
Zadomowienie
|
zapisuję się, jeśli to będzie następny tydzień (3-7 IV)
jeśli można pomarudzić, nie poniedziałek czwartek bardzo chętnie ![]() zatem na razie: 1. Evee 2. Demonik 3. Eenax 4. mech |
|
|
|
|
#6 |
|
Zakorzenienie
|
Dajcie znac kiedy to wyleje na siebie wszytskie skarby i bede udawac ,że jestem z wami
![]()
|
|
|
|
|
#7 |
|
Zadomowienie
|
Ja się oczywiście piszę. Czwartek jest zdecydowanie lepszy niż środa, kiedy to inauguruję remoncik
![]() Ale czas sobie wygospodaruję, nie ma to tamto I na wąchanie Messe też jestem chętna
|
|
|
|
|
#8 |
|
Raczkowanie
|
Ach dziewczyny... Ja niestety mogę sie jedynie przyłączyc jedynie (a raczej aż
) do Pauli. To są jedne z bardzo niewielu chwil, kiedy żałuje, że nie mieszkam w Wa-wie . Bardzo chętnie poznałabym Was wszystkie Koniec z wazeliniarstwem! ? Przez to nie mam okazji poznać tylu ciekawych zapachów, o których piszecie (w szczególności Toccata ) A nie raz mnie taka ciekawość zżera...
|
|
|
|
|
#9 |
|
Wtajemniczenie
|
czyli czwartek
dzieki takze za "duchowa" obecnosc niektorych z Nasmi napewno moze sie zdarzyc obecnosc fizyczna,duchowo czasami znikam wybaczcie ale juz tak mam- wiecznie mysle o czyms innym
|
|
|
|
|
#10 |
|
Zakorzenienie
|
I ja duchowej się podłączam..prawdopodobnie nie mogłabym z Qallity wyjść!
Ciekawe jak to jest tam pracować??
|
|
|
#11 |
|
Wtajemniczenie
|
neonko byl o tym artykul w przedostatnim TS - ale ta Pani nie byla maniaczka zapachow (przynajmniej nie bylo o tym ani slowa
|
|
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#12 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
1. Evee 2. Demonik 3. Eenax 4. Mech 5. Toccata i rzecz jasna ![]() 6. Rachel P.S. A w zasadzie to który termin jest aktualny? Mam nadzieję, że kwietniowy, bo do końca miesiąca jestem spłukana
|
|
|
#13 |
|
Zakorzenienie
|
A mi przyszły i zaprzyszły tydzien pasuje.
Ja ogólnie teraz rzuciłam pracę dodatkowa wiec mam "kupe" czasu. Zakupów to niebede robić bo sobie obiecałam ze zrobię dopiero jak mi ubedzie 5 zapachów które mam. No i bede kupowac (jak te 5 zniknie) Annick Goutal Duel (bosz poprostu zakochałam sie od pierwszego niucha).
|
|
|
|
|
#14 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#15 |
|
Zadomowienie
|
Eenax, Duel też mi się bardzo spodobał. Taki "tabaczny" troszkę
Szajo, masz śliczny avatarek - wiosenny i elficki
|
|
|
|
|
#16 |
|
Zakorzenienie
|
Lista obecności:
1. Evee 2. Demonik 3. Eenax 4. Mech 5. Toccata 6. Rachela 7. Szaja czyli 7 elementów + duchowe wsparcie .Padło na czwartek, 6 kwietnia. Pójdziemy do Quality w Mariottcie (wydaje mi się, że tu najbliżej i najbardziej "klimatycznie"), skoro Evee może po 17.00 to proponuję 17.30. Może spotkamy się na miejscu? PS 1 Rhiannon , ja wcale nie jestem chodzącym optymizmem, ja tak tylko na avatarze wyglądam PS 2 Mnie też Duel się podoba i także wyraźnie czuję w nim tabakę .
|
|
#17 |
|
BAN stały
|
Super
![]() Moze wreszcie kupię Gaiac
|
|
|
|
|
#18 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
No bo własnie we wtorek zadecydowałam po długich wewnętrznych sporach pomiedzy Gaiac a Duel ze następne biore Duel. Duel ma ciut mniej kadzidła jest lekko swieższy dla mnie a w końcu mam juz 3 "kadzidlaki": NU, Maryśke i Czarnego Koszmara (ups! Kaszmir-a). A i na wszelki wypadek ide przesledzic Traume bym nie była psiknieta niczym traumatycznym. |
|
|
|
|
|
#19 |
|
BAN stały
|
[quote=Eenax]Ja to nazwe "wrednym" (joke) draznieniem mojej osoby (bo ja tak ubustwiam Gaiac-a).
Też tak muszę to nazwać, bo ja z kolei wybierałam pomiędzy Gaiac a Duel, zainspirowana opisem Demonika Padło na Gaiac, ale Dueal nadal kusi
|
|
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#20 |
|
Wtajemniczenie
|
mozemy spotkac sie na miejscu
![]() co do zakupow- to kadzidelka na mnie cuchna amoniakiem wiec nie bede zapatrywac sie na Wasze skarby ![]() pewnie powacham jakiegos Wilka lub tez innego L'artisana i uciekne nie wiem dlaczego ale ta marka ma zapachy ktorych nie toleruje
|
|
|
|
|
#21 |
|
Zakorzenienie
|
Odświeżam wątek, żeby Wam przypomnieć o naszej wycieczce
. To już za tydzień .
|
|
#22 |
|
BAN stały
|
[quote=demonik]Odświeżam wątek, żeby Wam przypomnieć o naszej wycieczce
. To już za tydzień .Yes!Yes!Yes!
|
|
|
|
|
#23 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
).Nie mniej jednak mam chęć pojechać dziś lub jutro do Q i kupić sobie coś, co na chwilkę chociaż odessie mnie od Kyoto I chyba będę rzucać monetą Aoud czy Passage? (Byle nie TŻ - ten powie: żaden |
|
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#24 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
i zamiast poprawy humoru miałam okropniastego kaca, powiedzmy moralnego . Cytat:
|
|
|
#25 |
|
Zakorzenienie
|
a mnie się płakać chce, że mam tak daleko i nie mogę iść z Wami
|
|
|
|
|
#26 |
|
Wtajemniczenie
|
Toccato - ja glosuje
na Aoud tak ,mnie tez kusi na jakies zakupy- ale obawiam sie,ze skonczy sie na kolorowce( nawet nie wiem czy juz sa w sprzedazy letnie kolekcje) E- ale mozesz byc z Nami duchowo
|
|
|
|
|
#27 |
|
Zakorzenienie
|
E: moge sie nawąchac za Ciebie w next tygodniu zapachów perfumiarskich.
Dziś za to moge się nawąchać Butaprenu bo dostałam w prezencie duzy słoik. Ja bym brała Aoud Bo ten znam i ten mi sie straszelnie podoba.Ja jednak dalej obstawiam Duel-a choć by w nim było kilo tabaki (bleh! jak ja nie lubie wyrobów tytoniowych). Mimo ze tabaka mi sie koszmarnie kojarzy z DubleWhisky (koszmar mojego zycia jak wsiadam do transportu miejskiego) to i tak bedę kochac Duel-a. |
|
|
|
|
#28 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
to tak bez okazji czy na jakas szczegolna? |
|
|
|
|
|
#29 |
|
Zakorzenienie
|
A gdziez nieokazyjnie tylko od tak
![]() Kolega zakończył remont u siebie zostało mu a ja własnie wykańczam mieszkanie wiec dał mi na "moze sie przyda tobie bo mi już nie". Ogólnie on ma ciekawe pomysły. Na imieniny zamiast kwiatków dostałam duzy peczek: marcheweki, selera, rzodkiewek, pietruszki, pora, kukurydzy, do tego gałazki z jabłkiem, galazki z porzeczka, gałazka z agrestem, gałazka malin (pokłułam sie przyokazji). agrestem a ta wiazanka w duzej szklanej misie. Na urodziny poniewaz wypadły 3 dni po odebraniu kluczy do mieszkania dostałam worek Ceresitu 16 do glazury. On zawsze ma mocno kopniete pomysły. |
|
|
|
|
#30 |
|
Rozeznanie
|
Ale Wam zazdroszczę..Ja to szybko nie będę miała szansy się tam udać.Dlatego mam taką malusią prośbę-czy któraś z Was powąchałaby za mnie Ciel Amouage??Bardzo marzę żeby ten zapach poznać jednak w Warszawie będę może za 100 lat
.O wydębienie dla mnie malusiej próbeczki nawet nie proszę .Chciałabym tylko wiedzieć jak pachną.Pozdrawiam i udanej eskapady
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:05.

.

Aoud czy Passage?