|
|||||||
| Notka |
|
| Zdrowie ogólnie W tym miejscu rozmawiamy o zdrowiu: od profilaktyki po sposoby leczenia. Porada uzyskana na forum nie zastępuje wizyty u lekarza, ma funkcję informacyjną! |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
Przyczajenie
|
Po skręceniu stawu skokowego
Witam, jestem już 2 miesiące po skręceniu stawu skokowego III stopnia. Po wizycie na SOR-rze do chwili obecnej chodzę w stabilizatorze. Wielki krwiak już zniknął, obrzęk początkowo zaczął również schodzić, jednak jakaś część niestabilności pozostala. Jednak kostka do tej pory jest jakby jeszcze napuchnieta i nadal momentami puchnie bardziej.. chirurg zakończył leczenie. Wizytę u ortopedy mam dopiero za 2 miesiące
Miał ktoś z was już takie przypadki? Może ktoś podejrzewa co może byc nie tak...Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#2 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Po skręceniu stawu skokowego
Hej
Niedobrze to wygląda, czy nie możesz umówić się na wcześniejszą wizytę prywatnie ? Po takim urazie na pewno będziesz odczuwać ból ale myślę, że dobrze by było gdyby zobaczył to inny lekarz. Często jest niestety tak, że lekarz nie jest równy lekarzowi. Pozdrawiam |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Zdrowie ogólnie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:42.

Miał ktoś z was już takie przypadki? Może ktoś podejrzewa co może byc nie tak...