|
Notka |
|
Kuchnia - moje gotowanie Forum dla osób, które kochają gotować. W kuchnia - moje gotowanie dzielimy się wiedzą jak przyrządzić najlepsze na świecie potrawy, ciasta i desery. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
jedzenie na imprezke
Witam wszystkich.
Na forum udzielam sie po raz pierwszy ale przegladam je od jakiegos czasu a teraz sklonila mnie do napisania tutaj prosba do Was.Mianowicie zblizaja sie moje urodziny no i robimy z zona 15osobowa imprezke.I mamy problem co tu zrobic zeby bylo wystarczajaco smacznie i zeby sie nie naroboc.Dzieki z gory za propozycje.Dodam tylko ze planujemy cos na cieplo jakas jedna konkretniejsza potrawa z jakas kapustka lub buraczkami.Dodatkowo ze dwie salatki jakies przystawki i tego typu rzeczy.Jak macie jakies inne pomysly to czekam na propozycje z gory dziekuje |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: jedzenie na imprezke
wystarczy przejzec forum a znajdziesz cos i na cieplo i na zimno.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Raczkowanie
|
![]()
WITAJ!!!
jesli chodzi cos na cieplo to mozecie zorbic risotto albo jakas zapiekankę włoska badz cos podobnego, ewnetualnie breuschete troszke pracowite i nie na pierwsze danie ale pyszna... ewnetualnie jak nie chcecie sie napracowac to frtyki z jakims mesnym badz warzywnym dodatkiem zalezy co lubicie i znajomi. jesli chodzi o salatki poropnuje cos z pekinskiej kapusty z brzoskiwniami piersia z kurczaka i rodzynkami lub pekinka piers z kurczaka ananas por , badz seler ( w sloiku) ser zolty jajka jablko szynka pokrojona w kosteczke por lub cebulka , mam duzo przepisów które moge wkleic ale nie wiem czy bedziecie nimi zaintersowani poniewaz kiektóre sa pracowite , jezeli bedziesz mial ochote poczytac i przekonsultowac z zonka te przepisy to napisz ja wkleje je tuta. pozdrawiam cieplutko!! |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:55.