|
|||||||
| Notka |
|
| Szkoła i edukacja Szkoła i edukacja, to forum dla osób, które chcą się uczyć. Tu dowiesz się wszystkiego o szkołach, uczelniach, kursach. Na forum NIE odrabiamy prac domowych! |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
Przyczajenie
|
Chce poprawić trzy matury !
Witajcie, potrzebuje opinii osób obiektywnych.
Bardzo chciała bym dostać się na uj na prawo, ale brakuje mi trochę punktów na maturze. Pisałam rozszerzenia z angielskiego i polskiego, z każdego mam po około 60 %, a pasowało by mieć po 90 % przynajmniej. Nie pisałam w ogóle wosu, a jest wymagany przy rekrutacji, chciałabym go dopisać, zdać także na około 90 %. W tym roku jestem na urlopie dziekańskim po roku socjologii dziennej na umk w Toruniu. Miałam dobre oceny, a materiał mocno pokrywa się z wosem. Myślę, że jestem w stanie przyswoić bardzo dużo materiału w krótkim czasie, ale maturę zdawałam dwa lata temu i nie wiem dokładnie jak duży wysiłek w naukę trzeba włożyć, żeby mieć rewelacyjne wyniki. Na studiach na naukę na jeden egzamin poświęcałam ok. tygodnia, ale też systematycznie czytałam teksty w ciągu roku akademickiego. Wyniki z egzaminów zawsze miałam dobre. Mam ogromną motywacje i bardzo zależy mi na tym prawie. Myślicie, że realne jest uzyskanie tak dobrych wyników przy poprawie aż trzech matur "na raz" ? Pozdrawiam, spłoszona. |
|
|
|
|
#2 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Chce poprawić trzy matury !
Nie widzę problemu. Na studiach w sesji ma się zazwyczaj kilka egzaminów, wiec i maturę z 3 przedmiotów można ogarnąć. Jak chcesz to próbuj i tyle. Nic nie tracisz.
|
|
|
|
|
#3 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Chce poprawić trzy matury !
Ja też pisałam maturę dwa lata temu,ale studiując przez rok kierunek humanistyczny szybko zorientowałam się że to nie moja bajka
Dlatego w tym roku chcę poprawić wynik z matematyki. Też się boję,ale chcę spróbować. Bo jeśli nie spróbuję,to będę tego zawsze żałowała.Nie denerwuj się,dasz radę.
![]() |
Nowe wątki na forum Szkoła i edukacja
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:22.

Dlatego w tym roku chcę poprawić wynik z matematyki. Też się boję,ale chcę spróbować. Bo jeśli nie spróbuję,to będę tego zawsze żałowała.Nie denerwuj się,dasz radę.