|
Notka |
|
Pielęgnacja włosów i fryzury Podyskutuj o pielęgnacji włosów kręconych, prostych, farbowanych, blond. Sprawdź modne fryzury: cięcia, koloryzacje, fryzury na ślub, wesele, Komunię, Sylwestra. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
Jaka farba??
witam
![]() Od jakiegos czasu farbuje sie na blond.Uzywam natei nr 111(b.jasny popielty blond) jednak na moich włosach wychodzi bardziej platynowy niż popielaty ![]() Oczywiscie efekt jest super,tyle tylko ze znudził mi sie taki bardzo jasny kolor...czuje sie w nim tak barbiowo ![]() Dalej chce miec jasne włosy ale nie platynowe...chce aby były nieco przygaszone(nie wiem czy wiecie o co mi chodzi) Myslałam o Joannie gołebi popiel ale tu zas boje sie ze kolor bedzie za ciemny(jezeli ktos uzywa tej farby to bardzo prosze o opinie). Na stronce welli widziałam safire kolor nektar ksiezycowy ale tez nie wiem jak wychodzi ![]() Najbardziej zalezy mi na takim kolorku jak w załaczniku na farbie natei,niestey uzywałan tego kolorku i tak naprawde ten kolor ze zdiecia nie wyglada tak na opakowaniu i wychodzi (na moich włoskach)bardziej platynkowy. Prosze pomóżcie, Buzka |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Raczkowanie
|
Dot.: Jaka farba??
puk puk
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Przyczajenie
|
Kolor, który jest w zalaczniku jest dosyc ciemny, w ogole ja go widzę na fileotowo
![]() http://www.kosmetykionline.pl/produc...414ec997614a37 Jest napisane, że jest bardzo jasny ale przynajmniej u mnie jest o wiele ciemniejszy niż klasyczny blond i wlasnie w popielatym odcieniu, choć oczywiście też jest w miarę jasny a o wiele jasniejszy niż ta fioletowa natea ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Raczkowanie
|
Dzieki Madeo27
![]() Podciagam wątek |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Raczkowanie
|
kurcze kupiłam welle i mam białe włosy....te wszystkie farby sa tak super oznakowane ehh prosze pomózcie
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Raczkowanie
|
Dot.: Jaka forba??
Ja chciałam sie zapytać, czy ten Casting Loreal naprawdę tak niszczy włosy?? Bo właśnie chciałabym zafarbowac sobie włosy na czekoladowy brąz a farba sie troche boję i nie wiem czy warto
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Raczkowanie
|
hallo naprawde nikt nie wie????
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#8 |
Przyczajenie
|
Vilounia, to znaczy że zafarbowalaś Wellą i masz biale wlosy? Kup tego Vikinga Loreala - pokryje tą biel i przeyciemni je i nieco spopieli. Sama zafarbowalam tak wlosy po nieudanym paskudnym blondzie ( nastepnego dnia!) i nie zniszczylo mi wlosow i blond ohydny zolty zamienil sie w sliczny popiel
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Moderator
|
Mozesz uzyc plukanki fioletowej,bylo dosc sporo na ten temat na forumie o tym.Pozdrawiam
![]() ![]()
mikroREKLAMA
Metamorfoza-uwolnij swoje piekno. Chcesz wygladac inaczej jak na codzien,wystarczy jak zalaczysz zdjecie wraz z opisem.A my doradzimy co zmienic w Tobie,we fryzurze,makijazu,ubiorze.Zapraszamy bardzo na nasze forum. Ta reklama pokazywana jest pod 6 269 postami tego użytkownika na forum. Jak założyć taką reklamę? (klik!) |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Rozeznanie
|
sprobuj moze odcienia bezowego - nie jest taki zimny,stalowy jak popiel..
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Powiedz mi Madea27 bo ten Viking na palecie w sklepie jest takim kolorekiem jak chciałam taki szarawy i duzo ciemniejszy niz na opakowaniu czy on taki wychodzi?Długo sie trzyma?W końcu to żel on szybciej schodza. Uzywał ktos moze Wellatonu 9/1 rozswietlony popielaty blond lub loreal exellance 9.1 jasny popiel. blond lub loreal Preference copenhague? Buziaki |
|
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#12 |
Zakorzenienie
|
Violunia -mozesz wkleic twoje wloski jak wyglada ta farba na nich o kotrej wspomialas na pocztaku ?
24,07 - nasza data ;] Szczęśliwa mama dwóch szkrabów Nataniel urodzony 26.05,09 z masa ciała 1980 i długoscia 45 cm Iga urodzona 12.02,2012 w 35 tygodniu ciąży masą ciała 3530 i długoscia 52 cm udało sie -moj wykres |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Raczkowanie
|
załaczam zdjatka po nutrisse 111. Tak naprawde włosy były nieco jasniejsze niż wyszły na zdjeciu.Po welli mam platyne.
Prosze o pomoc Edytowane przez Violunia Czas edycji: 2006-04-09 o 14:44 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Zakorzenienie
|
dziekuje za foty
![]() ![]()
24,07 - nasza data ;] Szczęśliwa mama dwóch szkrabów Nataniel urodzony 26.05,09 z masa ciała 1980 i długoscia 45 cm Iga urodzona 12.02,2012 w 35 tygodniu ciąży masą ciała 3530 i długoscia 52 cm udało sie -moj wykres |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Raczkowanie
|
up
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#16 |
Raczkowanie
|
Violunia, jaki masz naturalny kolor wlosow ,ze taki kolor sliczny Ci po farbowaniu wyszedl
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Raczkowanie
|
Mój naturalny to ciemny popielaty blond taki mysi.Przed farbowaniem nałozyłam rozjasniacz a potem farbe....bałam sie ze mogłyby nie wyjsc
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Raczkowanie
|
up
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Raczkowanie
|
W takim razie nic dziwnego ze wyszły ci takie jasne...!
|
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#20 |
Wtajemniczenie
|
tym golebim o ktorym pisalas farbowala moja siostra i wyszly jej.... szre, takie mysi, ale to bardzo indywidualna kwestia...
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:53.