|
Notka |
|
Masaż Miejsce dla osób, które interesują się masażem wyszczuplającym i zdrowotnym. Dołącz do nas, podziel się swoim doświadczeniem. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
Artykuły jednorazowe do kosmetyki i masażu
Witam, chciałabym sie podzielić z wszystkimi informacją odnośnie zakupu artykułów jednorazowych do gabinetów kosmetycznych. Miałam podobny problem, nie mogłam w jednym sklepie zaopatrzyć sie we wszystkie potrzebne mi rzeczy . A prowadze spory gabinet kosmetyczny , moje klientki sa zadowolone z jednorazowych stringów, szalfroków i pareo. Uzywam tez jednorazowych podkładów na fotel i prześcieradeł na leżanki. Ostatnio kupiłam nawet jednorazowe kapcie dla pań i panów. Panowie sa zaskoczeni,że mogą założyc jednorazowe stringi. Klientki czuja sie mniej skrepowane. Polecam Wam sklep-hurtownię, wszystkie potrzebne rzeczy powinniście tam znależć xxxx
Edytowane przez aniolek-tasmanski Czas edycji: 2016-08-26 o 10:23 Powód: reklama |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Raczkowanie
|
Dot.: Artykuły jednorazowe do kosmetyki i masażu
Witam, no nie wiem? To raczej od lat stosowane standardy, przynajmniej w bardziej roztropnych gabinetach. Nie tylko kosmetycznych ale i masażu. Sam praktykuje i znam wiele gabinetów które takie dotatki, zreszta bardzo praktyczne jesli chodzi o zabiegi na ciało, stosują.
Nie ma w tym nic nowego, no moze poza tymi co tego nie znają w praktyce. Pacjenci/klienci to zdecydowana mniejsza część odwiedzajacych gabinety, ale takie praktyczne dodatki tez nie sa im obce. Swoja droga ci przyzwyczajeni, sami o nie pytaja. Powodzenia. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:55.