|
Notka |
|
Metamorfozy W tym miejscu zajdziesz informację jak zmienić swój wygląd, styl, makijaż, fryzurę oraz sposób ubierania się. Poddaj się metamorfozie i zaskocz samą siebie. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
wanna change;]
Wiosna drogie kobietki idzie. A co za nią podąża? Chęć zmian;]
Być może któraś z Was wpadnie na pomysł, jak by mnie tu troszeczke zmienić;]. Byłabym wdzięczna;] |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: wanna change;]
Podobasz mi się, zbyt wiele bym nie zmieniała.
![]() ![]() ![]() Pozdrawiam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Raczkowanie
|
Dziękuję za szybką odpowiedź;]
Zawsze sądziłam, że moim jedynym atutem są tylko oczy <aparat nie oddał dobrze koloru;]> |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Rozeznanie
|
Jejku,ale masz ładne oczy, i kształt i kolor,zazdroszczę
![]() I tak jak Joey ( a spróbowałabym sie nie zgodzić ![]() Pozdrawiam ![]()
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
Nie wiem na jakie zmiany jesteś gotowa
![]() Z tego co widze to włoski sa różnokolorowe - może jakiś kolor + skrócenie włosków ? Chodzi mi o końcówki, tak do połowy policzkka , jakiś strzępienie? Włoski masz idealne do takiej wiosennej "rozwianej" fryzurki ![]() Co do makijażu: -> wymodeluj policzki różem (po skosie ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Raczkowanie
|
Jeśli chodzi o kolor, to naturalnie mam baaaardzo ciemny brąz. Przez pewien czas włosy były traktowane czernia granatu z palety;/ No i niestety - żeby dojść do brązu < te niby odrosty
![]() Co do różu - nie jest to chyba zbyt dobry pomysł, kiedy głównym punktem mojego make-up jest krycie naczynek;]. Soczysty kolorek, ale z gamy kolorów zimy? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
Ja proponuje :
Zapuść brwi,fryzure bym zostawiła no może ewentualnie bardziej ''żywsza''czekolada ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Zakorzenienie
|
Ja napiszę tylko tyle: brewki zapuść i przyciemnij - jak juz wspominaly wizazanki, grzyweczka na bok jaką masz jets wskazana, a ja jeszcze bym sie zastanowila nad taka prosta? Oczka podkresl - są one Twoim atutem. Polecam Ci brązy, złoto, szaro - srebrne kolorki oraz zdecodawane fioleciki - pieknie podkreślją kolor oczek. No i posłuchja rad Wizazanek, co do rozu brazujacego - takim cudem mozna modelowac twarzyczke, ja bym na ukosik na policzkach, w strone skroni go dala, troszke przy kosciach zuchwy oraz skrzydelka noska, bym potraktowala takze nim. Do tego blyszczyk w kolorze: beżowym, rózowym delikatnym, malinowym itp i bedzie pięknie
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Raczkowanie
|
"Ale przecież róż nie musi miec różowego koloru "
![]() Pięknie dziękuję za poświęcony czas:P |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:35.