|
Notka |
|
Intymnie Forum intymnie, to wyjątkowe miejsce, w którym podzielisz się emocjami, uczuciami, związkami oraz uzyskasz wsparcie i porady społeczności. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
Mój TŻ nie ma ochoty na seks przez swoje obowiązki
Witajcie
![]() Mam mały problem z moim TŻ. Od ponad pół roku pełni on bardzo ważną funkcję w, nazwijmy to, pewnej uczelnianej organizacji. Wiąże się to z ogromem obowiązków, bywaniem na wielu spotkaniach i wydarzeniach, wieloma wyjazdami, brakiem czasu, a przede wszystkim sporą odpowiedzialnością za różne sprawy. Ponadto musiał z tego względu troszkę zarwać studia, a teraz stara się to nadrobić, co tylko powoduje więcej stresów. Mimo wszystko jakoś znajduje dla mnie czas, widzę, że zależy mu na mnie, naprawdę mnie kocha i stara się. Jednak od 2-3 tygodni nasze życie łóżkowe znacznie, ZNACZNIE przygasło. Rozmawialiśmy na ten temat i przyznał, że ostatnie tygodnie były dla niego ciężkie i stresujące i kompletnie nie w głowie mu nocne harce, nie ma na to ochoty nawet w najmniejszym stopniu. Wg niego seks w związku nie jest najważniejszy (wg mnie również nie jest najważniejszy, ale jest ważny), co pewnie też ma spore znaczenie w tej sytuacji. Czy macie jakieś pomysły, jak go oderwać psychicznie od obowiązków, by znowu miał na mnie ochotę? Co zrobić, by tak mu zawrócić w głowie, by nie mógł przestać myśleć o tym, żeby znowu się ze mną kochać? Zaznaczę, że już musiałam wziąć sprawy w swoje ręce -- kupiłam seksowną bieliznę, którą chciał żebym miała, wystroiłam się przepięknie i pojechałam do niego bez zapowiedzi, a następnie zrobiłam co trzeba ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
Konto usunięte
|
Dot.: Mój TŻ nie ma ochoty na seks przez swoje obowiązki
Cytat:
Edytowane przez 201803290936 Czas edycji: 2017-01-20 o 14:00 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
Być może rzeczywiście przesadzam, bo to dopiero krótki okres czasu i być może lada chwila wszystko wróci do normy ![]() Edytowane przez LGpl Czas edycji: 2017-01-20 o 14:12 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#6 | |||
High Quality Since 2007
|
Cytat:
|||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
BAN stały
|
Jeśli w otoczeniu mężczyzny nawarstwiają się problemy, a poziom stresu osiąga szczyt, to podświadomie unika sexu, w ten sposób chcą zaoszczędzić energię. Po za tym facet po całym dniu pracy pełnej stresu bez względu na staż w związku i zaangażowanie w większości marzy żeby iść spać. A rano kiedy się budzi ma największy przypływ pożądania. Autorko może zmieńcie godziny swoich igraszek w łóżku
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:10.