![]() |
#1 |
Zakorzenienie
|
STYCZEŃ Dior Poison, CK, Clinique, Bioderma i kilka innych drobnostek :)zapraszam
NIEAKTUALNE
Witajcie, Krótko o zasadach wymiany ze mną: Osoby o mniejszej ilości przekupek wysyłają pierwsze. Przesyłki zawsze dobrze zabezpieczam i tego samego oczekuje Przesyłka rejestrowana, perfumy raczej paczką lub mini paczką. Ja odpisuje u Ciebie Ty u mnie. Zdarza się że na wizaż zaglądam raz na dzień lub co drugi dzień, proszę więc o wyrozumiałość i cierpliwość, zawsze odpisuje chyba że naprawde zapomnę, to proszę upomnij się. Pytaj o daty, o stan zużycia na wszystko odpowiem. 1. Wysyłka perfum tylko i wyłącznie paczką, dobrze zabezpieczoną- niedopuszczalne jest by wrzucać perfumy ot tak do koperty bąbelkowej, bez żadnego dodatkowego zabezpieczenia pomimo że jest nawet kartonik. 2. Zanim dojdzie do wymiany, poproszę Cię o dodatkowe zdjęcia i okreslenie DOKŁADNIE pojemności wyjściowej. Ja zawsze zdjęcia dodatkowe wysyłam. 3.Nie ukrywam skąd pochodzą moje zapachy, orientuje się gdzie sa kody, dlatego jeśli nie masz pewności co oryginalności swoich zapachów- NIE PROPONUJ MI WYMIANY! Nie cierpię na nadmiar czasu i nie będę weryfikować kazdej jednej rzeczy. 4. Osoby z neutaralem, negatywem WYSYŁAJĄ jako PIERWSZE Szanujmy siebie i swój czas, dziękuję za uwagę i przechodzę do meritum ![]() Lista chciejstw: zawsze -zawsze płyn micelarny MIXA -baslam dociała Anida/ lub inny szybko wchłaniający sie -krem do twarzy filtr Pharmaceris hydrolipidowy -Alantan Dermoline -Clinique Almost Powder -Dior Diorskin podklad -Angel edt,edp,muse -Aquolina Blue Sugar Wymieniam sie tez chetnie na ciuchy, torebki, akcesoria; najchetniej ciekawe bluzki, topy, sukienki ew.spodnice, buty rozmiar 39/40 zachciewajki -cienie do powiek w odcieniach nude PROSZĘ CZYTAĆ, NIE WSZYSTKO JEST NA ZDJĘCIACH Dokładka na czerwono Pielęgnacja i ochrona. AVENE, Reflexe Solaire spf 50, nowy ODLEWKA Clinique, Anti Blemish BB Cream, Light Medium SPF 40 BIODERMA , Atoderm Nutritive 40 ml, kupiony 17.01 i otwarty wtedy uzyty 2x AVENE Physioloft, Nuit Night 30 ml, zużycie ciężko okresli myślę że zuyłamok 10 ml, otwarty w pażdzierniku, zgubiłam zatyczkę---- za Eluage lub Ystheal ISANA- Lotion, 5 proc. Urea, użyty 2x Lotion fur mama, rossman uzyty max 4 Bioliq oczyszczający żel do mycia twarzy (ze szczoteczką silikonową), nowy Krem Fitomed, Mój krem nr 9 otwarty 4.03.2017 -ważny 3mce od otwarcia La Roche Posay, Toleriane Teint odc 11 puder w kompakcie, zużycie oceniam na 10 procent BRTC Salmon Filler 15 ml, nowy, krem wypełniacz bez wstrzykiwania-azjatyckie cudo, odbudowuje tkanke tluszczowa, dobry na bruzdy, usta wiecej na http://azjatyckibazar.com/wypelniacz-bez-wstrzykiwania ten krem wymienie tylko na cos ekstra ![]() ZSK Macerat z marchewki, dw:01.2018 29/30 ml Semilac, Manicure Oil-nowy Catrice, Nail Lacquer czerwony-nowy Wibo-Strobing Make Up, Nowa paletka rozświetlaczy PERFUMY Dior Poison, 47/50 ml, EDT,kartonik Niestety nietrafiony prezent na urodziny, znajac kolezanke zrodlem jest Sephora lub Douglas CK Obsession 28/30 ml (źrodło: SP) Paco Rabanne Ultrared 15/30 ml, kartonik źrodło: wymiana z użytkownikiem Ralfioza CK Euphoria Forbidden 45/50 ml źródło: lotnisko UK AVON little black dress, 27/30 ml Guess Seductive, 27/30ml zrodlo drogeria DM Wiedeń DKNY Pure 5/30 ml zrodlo Sephora Chloe Love, 13/30 kartonik zródło Sephora https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1107571 INNE: Bon rabatowy do Douglas 30 zł, na zakupy kosmetyków do pielęgnacji za min:199 zł (bon ważny z karta Douglas)
https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1265270 Edytowane przez sowaa5 Czas edycji: 2017-04-03 o 19:49 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Rozeznanie
|
Dot.: STYCZEŃ Dior Poison, CK, Clinique, Bioderma i kilka innych drobnostek :)zaprasz
coś za
CK Obsession 28/30 ml (źrodło: SP) Paco Rabanne Ultrared 15/30 ml źrodło: wymiana z użytkownikiem Ralfioza CK Euphoria Forbidden 45/50 ml źródło: lotnisko UK |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
Dot.: STYCZEŃ Dior Poison, CK, Clinique, Bioderma i kilka innych drobnostek :)zaprasz
Podoba mi sie euphoria forbidden, ale nie wiem jak to ugryźć, bo TM na pewno nie oddam za nie, a z kolei jeśli chodzi o YR jeden to za mało, a dwa zapachy to za dużo.
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
cos u mnie?
![]() |
#7 |
Upiór z Czarnej Chaty
|
Sówko, a czy za Poison nie chcialabyś jeszcze czegoś ode mnie z wątku?
![]() https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1101176
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
Kochana,niestety nic dziekuje
![]() ![]()
![]() |
#9 |
Wtajemniczenie
|
Coś u mnie za Poison?
![]()
"... w ostatnim domu ktoś uchylił trochę drzwi i bardzo stary głos zawołał: - Dokąd idziesz? - Nie wiem - odpowiedział Włóczykij. Drzwi zamknęły się i Włóczykij wszedł w las. Miał przed sobą sto mil ciszy." |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Wtajemniczenie
|
Paco Rabanne Ultrared 15/30 ml źrodło: wymiana z użytkownikiem Ralfioza
CK Euphoria Forbidden 45/50 ml źródło: lotnisko UK AVON little black dress, 27/30 ml AVENE, Reflexe Solaire spf 50, nowy ZIAJA, Pasta do glebokiego oczyszczania twarzy, nowa LIRENE, Peeling enzymatyczny -rozowy- 70/75 ml JANTAR, odzywka z wyciagiem z bursztynu, 80/100 ml ODLEWKA Clinique, Anti Blemish BB Cream, Light Medium SPF 40 BIODERMA , Atoderm Nutritive 40 ml, kupiony 17.01 i otwarty wtedy uzyty 2x ?
![]() |
#11 |
Wtajemniczenie
|
Niestety nic,pozdrawiam
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Rozeznanie
|
![]() Leginsy chyba polecą do kogoś innego, reszta wolna. A oddałabyś Ultrared ? ![]() pozdrawiam ![]()
![]() |
#14 |
Zadomowienie
|
Niestety nic
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Rozeznanie
|
Daj znać jakbyś miała coś z mojej wish
![]() ![]()
![]() |
#16 |
Raczkowanie
|
niestety nic
![]() |
#17 |
Zadomowienie
|
hej cos u mnie za BIODERMA , Atoderm Nutritive 40 ml i odzywke Jantar?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Zadomowienie
|
niestety nic
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Zakorzenienie
|
niestety nic
![]()
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#20 |
Zadomowienie
|
hej, podoba mi sie BIODERMA , Atoderm Nutritive 40 ml i ck-ale to pewnie tylko na inne perfumy?
![]() Edytowane przez Maselko1111 Czas edycji: 2017-02-15 o 21:27 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Zadomowienie
|
Z rzeczy, ktore moge oddac bez wiekszego problemu to
-Kalendarz książkowy 2017 Beata Pawlikowska nowy -legginsy Gatta rozmiar 3 kolor czarny- M -AA make up matt 105 sand-9 probek kazda po 1,5 ml -AA make up lump 105 sand-8 probek kazda po 1,5 ml -Podklad mineralny kryjacy Annabelleminerals Sunny Cream tester z mintyshop-raz uzyty -Podklad mineralny kryjacy Annabelleminerals Sunny Fairest tester z mintyshop-raz ubyty Ale to wiadomo za Ck za malo, natomiast samej biodermy pewnie nie oplacalo by nam sie wymieniac.. Chyba, ze poprosze kolezanke (w najblizszym czasie bedzie tworzyc nowy watek) zeby do Ciebie zerknela, moze wspolnie wtedy uda nam sie zebrac cos wiekszego? ![]() ---------- Dopisano o 13:59 ---------- Poprzedni post napisano o 13:58 ---------- Edytowane przez Maselko1111 Czas edycji: 2017-02-16 o 14:01 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Zakorzenienie
|
niestety nic
![]()
![]() |
#26 |
Wtajemniczenie
|
Hej, u Ciebie podoba mi się niezmiennie Poison
![]() A co do sukienki - kupiłam ją na sugarfree.pl ![]() ---------- Dopisano o 22:21 ---------- Poprzedni post napisano o 22:20 ---------- Hej, u Ciebie podoba mi się niezmiennie Poison ![]() A co do sukienki - kupiłam ją na sugarfree.pl ![]()
"... w ostatnim domu ktoś uchylił trochę drzwi i bardzo stary głos zawołał: - Dokąd idziesz? - Nie wiem - odpowiedział Włóczykij. Drzwi zamknęły się i Włóczykij wszedł w las. Miał przed sobą sto mil ciszy." |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Wtajemniczenie
|
A jak Ty byś to widziała? Ciężko mi ocenić, bo jednak flakon to flakon, a odlewki to odlewki
![]() Jeszcze dziś lub jutro podejdę do Sephory i upewnię się, że dobrze pamiętam Poison ![]() ![]() ---------- Dopisano o 10:21 ---------- Poprzedni post napisano o 10:21 ---------- A jak Ty byś to widziała? Ciężko mi ocenić, bo jednak flakon to flakon, a odlewki to odlewki ![]() Jeszcze dziś lub jutro podejdę do Sephory i upewnię się, że dobrze pamiętam Poison ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Zadomowienie
Przekupka: 22 pkt / 96% pozyt.
|
kochana, za Dior Poison to oddam wszystko i zatańczę (ale ze względu na dystans możemy się umówić na jakąś dopłatę). daj znać jak byś to widziała.
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Wtajemniczenie
|
Niestety nie mam aż tyle ml Angela edt
![]() ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Zakorzenienie
|
Dziękuję, nic nie znalazłam.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 02:39.