|
Notka |
|
Targowisko: kosmetyki Targowisko: kosmetyki. Tutaj oddajemy i wymieniamy kosmetyki, których już nie używamy. Nie używasz? Oddaj! |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#2 |
Obcy 8 pasażer Nostromo
Przekupka: 207 pkt / 100% pozyt.
|
Dot.: Luty - L de Lolita i inne :)
hej
mam Lunę na wymianę, szukam za nią smartfona dla córki (najlepiej Samsunga); nie masz przypadkiem czegoś na zbyciu? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
Przepraszam za brak odzewu
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
a jednak Clarins nie podpasował
![]() Jeśli Clarins za ciemny to mój bb raczej też (choć wiadomo inne krycie inaczej się odczuwa) , kolorystycznie raczej waterweight którego nie chcesz , shiseido(zarówno ten z spf jak i radiant lift) i Rouge bunny rouge ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#8 |
Upiór z Czarnej Chaty
|
![]()
![]() |
#9 |
Zakorzenienie
|
Ooo a jakie to chciejstwo
![]() Zawsze jeszcze może będziesz coś dokładać, więc jeszcze jest szansa, że się zgramy ![]() Od siebie dodam jeszcze, że wg mnie lepiej korektor nw20 Ci się spisze niż nc20. Wydaje mi się że jestem ciut ciemniejsza od Ciebie i nc20 pod oczy u mnie jest za ciemny (idealnie kolorystycznie na twarz pasuje) a nw20 jest właśnie ok i jaśniejsze dziewczyny też go używaja. Nc15 faktycznie jest bardzoo jasny aż za jasny przez co daje odwrotny efekt. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Konto usunięte
|
Powracam
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Zakorzenienie
|
znajdziesz coś za demeterkę?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Konto usunięte
|
Heeeej, jesteś dalej chętna na wymianę Clarinsa? Bo chyba dojrzałam żeby wypuścić Diora. Powiedz mi tylko czy to jest nowa formuła, czy stara tego podkładu?
Btw, znasz się trochę na perfumach - czy pomogłabyś mi proszę w wycenie dosłownie kilku flakoników? |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#20 |
Konto usunięte
|
No ja mam problem np. z wyceną Goutal, bo między testerem a nie-testerem jest gigantyczna różnica w cenie, a ja mam nie-tester kupiony stacjonarnie
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:30.