|
Notka |
|
Masaż Miejsce dla osób, które interesują się masażem wyszczuplającym i zdrowotnym. Dołącz do nas, podziel się swoim doświadczeniem. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
![]() Rolletic - Cud Masażer?????
Hej!!! mam taki pytanie co sadzicie o kuracji wyszczuplająco - ujędrniajacej ROLLETIC??? CZY TO RZECZYWIŚCIE MOZLIWE, ZE MOZNA TAK DUZO SCHUDNĄC PO TYCH ZABIEGACH?? NO I ŻE CELLULIT ZNIKA, PONOC PRZY REGULARNYCH ZABIEGACH I DIECIE ( NIEZBYT DRASTYCZNEJ ) MOZNA ZRZUCIC NAWET 10 KILO!!! BEDE WDZIECZNA ZA WSZYSTKIE KOMENTARZE
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Przyczajenie
|
rolletic
mam pytanie, czy wiecie jakie sa wymogi sanepidu zeby otworzyc studio z takim masazem?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Przyczajenie
|
Dot.: Rolletic - Cud Masażer?????
Zapraszam na strone /ciach spam/ pod zakladke Rolletic - tam wszystko jest wyjasnione
![]() Edytowane przez zlosliwiec Czas edycji: 2008-05-21 o 18:38 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Przyczajenie
|
hej, ja wlasnie kupuje juz 2 karnet na rolletic
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Raczkowanie
|
Ja też odniedawna chodzę na rolletic, nie mogę jeszcze nic konkretnego powiedzieć, ponieważ byłam dopiero na pięciu zabiegach ale ciało stało się jakby zmuklejsze i nogi chyba mi troszkę zeszczuplały ale oczywiście stosuję również dietę a raczej program żywieniowy zalecany przez konsultantów rolletica, także myślę, że będzie coraz lepiej
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Przyczajenie
|
![]()
to jest naprawde swietna rzecz, czasem nie dajcie sie dziewczyny zmylic dzialaniom urzadzen ktore maja zmienna predkosc,one sa bardzo niebezpieczne dla ciala.Czesto po tym skora robi sie galaretowata
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Przyczajenie
|
rolletic
Witam serdecznie
Bardzo prosze o pomoc , moja żona uzależniła się urządzenia rolletic , niestety salon w pobliżu , w którym były te urządzenia został zlikwidowany , podobno nie szło , jeśli ktoś miałby na sprzedaz takie urządzenie w dobrej cenie , TO KUPUJE NATYCHMIAST , PRZYJADĘ ODEBRAĆ I PŁACĘ GOTÓWKĄ !!! BARDZO RZADKO KORZYSTAM Z FORÓW ( BRAK CZASU ) , WIĘC BARDZO PROSZĘ O TELEFON LUB GŁUCHACZA JA ODDZWONIĘ MÓJ NR. 501081262 BARDZO PROSZĘ O POMOC DAREK |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:55.