|
|||||||
| Notka |
|
| Pielęgnacja włosów i fryzury Podyskutuj o pielęgnacji włosów kręconych, prostych, farbowanych, blond. Sprawdź modne fryzury: cięcia, koloryzacje, fryzury na ślub, wesele, Komunię, Sylwestra. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
Przyczajenie
|
Farbowanie na bordowo
Hej dziewczyny :3
Zbierałam sie i zbierałam i w końcu podjęłam decyzje, że chce zafarbować włosy na bordowo. Szczerze nigdy nie farbowałam włosów więc kompletnie sie nie znam na farbach itd. Chciałabym uzyskać coś takiego: http://stylowe.info/upload/gallery/1163/640/2154.jpg a nie taki czerwony. Mam jasno brązowe włosy, więc chyba nie powinno byc problemu z uzyskaniem koloru? za wszystkie porady dziękuje
|
|
|
|
|
#2 |
|
Przyczajenie
|
Dot.: Farbowanie na bordowo
Wiesz ze bordo daje skorze blady odcien. Ale jesli juz zdecydowalas to polecam Garnier color sensation ma intensywne kolory i nie niszczy wlosow do tego maseczka ktora boooosko pachnie. Koncowy odcien zalezy od Twojego wyjsciowego. Im jasniejszy tym lepiej sie przyjmie. Pamietaj tez ze farby do domowego uzytku czesto wychodza lekko ciemniejsze niz widac na opakowaniu. Lepiej tez wydac wiecej dla dobrego efektu bo farba za 5 zl to mozna zniszczyc wlosy i zepsuc sobie humor na kilka tygodni.
|
|
|
|
|
#3 |
|
BAN stały
|
Jesli nie farbowałaś do tej pory nigdy to albo wizyta w profesjonalnym salonie, albo zacznij od pianki koloryzującej. Fajne odcienie i z tego co kojarzę to coś podobnego do tego co chcesz uzyskać znajdziesz z venity - pianka Trendy. Sprawdzisz sobie jak kolor będzie na twoich włosach wyglądał i czy się dobrze z nim czujesz
|
|
|
|
|
#4 |
|
Przyczajenie
|
ciekawa barwa, tylko pytanie czy uda się ją uzyskać chałupniczymi metodami czy lepiej u specjalisty
|
|
|
|
|
#5 |
|
Mroczny Elf św. Mikołaja
|
Hej, kiedys uzyskalam taki kolor przy uzyciu Loreal Casting Truskawkowy Pocalunek. Nie wiem czy to jest jeszcze w sprzedazy.
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Pielęgnacja włosów i fryzury
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:14.