|
|||||||
| Notka |
|
| Pielęgnacja - pytania do kosmetyczki Miejsce, w którym rozmawiamy o pielęgnacji twarzy i ciała oraz sprawdzonych kosmetykach. Masz pytanie? Zadaj je kosmetyczce. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
Zakorzenienie
|
Czy można wyszczuplić sobie ręce ????
Mam pytanie...pewnie głupie
, ale zastanawiam się czy ręce od ramion do łokci mozna smarować kremami czy balsamami, które są na cellulit czy ujędrnianie, czy może spalanie tkanki ?? A może są jakieś specjalne do tego specyfiki lub metody. Mam zbyt powiedziałabym muskularne ręce w tych miejscach i nie wiem co zrobić... Czy jesli bym schudła to one też schudną czy wtedy będą wisieć ????Może macie jakieś doświadczenia w tej materii ???? Będę wdzięczna za każdą sugestię. Pozdrawiam
|
|
#2 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Czy można wyszczuplić sobie ręce ????
Cytat:
u kosmetyczek sa np. zabiegi wyszczuplajace ramiona, sa maski na to, peelingi itp. Tylko nie wiem za bardzo ile moze taki zabieg kosztowac, no i na pewno trzeba by bylo ich kliku bo chyba wiadomo, ze jeden nie bardzo pomoze. Co chcialas powiedziec przez slowo MUSKULARNE? sa wycwiczone? bo jesli to sa same miesnie a nie tkanka tluszczowa, to nie wiem czy preparaty antycellulitowe, kremy czy te zabiegi pomoga.Tak poza tym: mozna stosowac preparaty antycellulitowe i wyszczuplajace na rece przeciez cellulit nie jest tylko na udach i posladkach. |
|
|
|
|
|
#3 |
|
Zakorzenienie
|
wyćwiczone to one raczej nie są, chociaż może trochę i są
często i gęsto noszę moją 11 kg córcię![]() Jesli to tkanka tłuszczowa (na co bardziej mi wygląda) to mogę stosować te preparaty wyszczuplające i ujędrniające co do ciała ???
|
|
#4 |
|
Konto usunięte
|
"Jesli to tkanka tłuszczowa (na co bardziej mi wygląda) to mogę stosować te preparaty wyszczuplające i ujędrniające co do ciała ???"
Ręce to też ciało Ze swojej strony uważam, że spokojnie mozna uzywać preparatów ujedrniających na ramiona (sama mam ten problem - lekko obtłuszczone ramiona i ogólne skłonności do tycia w tym miejscu).
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Pielęgnacja - pytania do kosmetyczki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:32.

, ale zastanawiam się czy ręce od ramion do łokci mozna smarować kremami czy balsamami, które są na cellulit czy ujędrnianie, czy może spalanie tkanki ?? A może są jakieś specjalne do tego specyfiki lub metody. Mam zbyt powiedziałabym muskularne ręce w tych miejscach i nie wiem co zrobić...
Czy jesli bym schudła to one też schudną czy wtedy będą wisieć ????

u kosmetyczek sa np. zabiegi wyszczuplajace ramiona, sa maski na to, peelingi itp. Tylko nie wiem za bardzo ile moze taki zabieg kosztowac, no i na pewno trzeba by bylo ich kliku bo chyba wiadomo, ze jeden nie bardzo pomoze. Co chcialas powiedziec przez slowo MUSKULARNE? sa wycwiczone? bo jesli to sa same miesnie a nie tkanka tluszczowa, to nie wiem czy preparaty antycellulitowe, kremy czy te zabiegi pomoga.