|
Notka |
|
Prezenty Prezenty to coś co lubimy otrzymywać i dawać. Podpowiadamy jak wyszukać odpowiedni prezent. Gdzie kupić po okazyjnej cenie prezenty świąteczne i nie tylko. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
Co dać na komunię, proszę o pomoc :)
Witajcie
Jedziemy z TŻ-tem na komunie do jego rodziny która mieszka w Paryżu i nie wiemy co kupić lub co dać dziewczynce... Mój TŻ jest chrzestnym. Problem jest taki, że jest to bardzo bogata rodzina, stać ich na niemal wszystko, wiec chyba głupio dać pieniądze... Mój TŻ myślał żeby kupić zegarek za około 2000 zł(już taki bardziej na dorosła osobę) jak uważacie czy to dobry pomysł ? Ja sama nie wiem bo jak ostatnio tam byliśmy to jej rodzice mają zegarki za ponad 50 tys więc nasz prezent będzie i tak byle jaki... Czy może macie jakieś ciekawsze pomysły, dziękuję za wypowiedzi ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Raczkowanie
|
Dot.: Co dać na komunię, proszę o pomoc :)
Zegarek i to taki drogi dla dziecka myślę ze nie jest dobrym pomysłem. Ciężko dać coś dziecku jeśli ono wszystko ma. A może jakieś bilety vip np. do disneylandu pod Paryżem chyba jest. Albo Taką dużą skrzynię rozmaitości z ręcznie robionymi rzeczami np. Poduszka, maskotka, kilka sukienek, torebeczki, jakieś książki, albumy np. o Polsce na Dawandzie albo podobnych stronach jest pełno takich rzeczy. Myślę, że dziewczynka będzie zaciekawiona, będzie to coś innego czego nie ma.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
Przyczajenie
|
Dot.: Co dać na komunię, proszę o pomoc :)
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:59.