|
|||||||
| Notka |
|
| Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie Forum dla osób, które lubią aktywność fizyczną i chcą spalić zbędne kalorie. Wejdź, poznaj świat fitnessu i różne rodzaje aktywności fizycznej np. joga, pilates czy zumba. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
Zakorzenienie
|
Śląsk (Mikołów, Katowice, Orzesze) - wspólny fitness/siłownia/ aqua aerobic?
Czy jest ktoś chętny do wybrania się wspólnie na fitness / basen / siłownię / aqua aerobic itd. z okolic Mikołowa, Orzesza, ew. Katowic?
Razem raźniej...
|
|
#2 |
|
Rozeznanie
|
Dot.: Śląsk (Mikołów, Katowice, Orzesze) - wspólny fitness/siłownia/ aqua aerobic?
Jestem ze Śląska, do Katowic mam blisko, ale do Mikołowa już dalej - raz na jakiś czas można się umówić na wspólne ćwiczenia (nie biegam)
|
|
#3 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Śląsk (Mikołów, Katowice, Orzesze) - wspólny fitness/siłownia/ aqua aerobic?
Hej, ja jestem z Katowic. Na fitness średnio, ale czekam jak w wakacje wróci zumba i aerobic itp. w Parku Śląskim
Zdognie z perzporawdzomyni baniadmai nie ma zenacznia kojnolesc ltier przy zpiasie dengao solwa. Nwajzanszyeim jest, aby prieszwa i otatsnia lteria byla na siwom mijsecu, ptzosałoe mgoą być w niaedziłe i w dszalym cąigu nie pwinono to sawrztać polbemórw ze zozumierniem tksetu. Narysuj mi coś 23/6 |
|
|
|
|
#4 |
|
Rozeznanie
|
zapomniałam wczoraj dopisać, Mysłowice
Beatiska: w Tychach mieszkałam 3 lata
|
|
#5 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
Zdognie z perzporawdzomyni baniadmai nie ma zenacznia kojnolesc ltier przy zpiasie dengao solwa. Nwajzanszyeim jest, aby prieszwa i otatsnia lteria byla na siwom mijsecu, ptzosałoe mgoą być w niaedziłe i w dszalym cąigu nie pwinono to sawrztać polbemórw ze zozumierniem tksetu. Narysuj mi coś 23/6 |
|
|
|
|
|
#6 |
|
Zakorzenienie
|
Ja też nie biegam
![]() W Katowicach pracuję, więc po pracy chętnie mogę gdzieś skoczyć.
![]() |
Nowe wątki na forum Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:10.