|
Notka |
|
Rękodzieło: szydełkowanie, biżuteria DIY, makramy i inne Forum dla osób, które lubią tworzyć coś własnymi rękami. Miejsce dla początkujących oraz zaawansowanych. Rozmawiamy o rękodziele i DIY. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
![]() Zrób To Sam!!!!!!!
To będzie wątek o własnoręcznym wukonywaniu odzieży, ozdób, upiększaniu i przerabianu starych rzeczy, gdyż nie mogłam znaleźć takiego tematu. Może ktoś szyje dla siebie ciuchy, przerabia stare ubrania??? Ja chcę z jeansów zrobić podwijane rybaczki. Czy wiecie czym można je ozdobić??? jak zrobić efekt powycieranych jeansów??? Piszcie wszystko!!!
Z góry dzięki ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Zrób To Sam!!!!!!!
jest całe podforum "Zrób to sam", tam na pewno znajdziesz to czego szukasz. Polecam wyszukiwarke
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Rozeznanie
|
jeansy mozesz poprzecierać papierem ściernym...... pocierac papierem o materiał az powstana pożadane wytarcia, mniejsze lub wieksze:P na jasnych jeansach możesz najpierw miejsce przetarcia pociagnac wybielaczem, bedzie takie jasniejsze miejsce fajne:P
Ostatecznie rybaczki możesz ozdobić ładnym haftem... , wprasowanką z ciekawym motywem (moze jakiś tribal z tyłu nad pupa???) Mozesz tesh urzyc koralików i obramowac nimi kieszonki... albo jakies kamyczki doczepić na podgięciu nogawek.... wszystko zalezy od twojej fantazji, odwagi i gustu:P Ja bym np na kieszonkach wyszyła coś w rodzaju liści albo do kieszonek przyszułabym malutkie turkusy...... bo uwielbiam je:P ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
Całe forum jest o akch przeróbkach
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:49.