|
|
#1 |
|
Zakorzenienie
|
Majówka u Peonies ;)
NIEAKTUALNE!
witaj w moim kramiku na wymianę mam: z kolorówki: mega unikat: GUERLAIN LA POUDRE C'EST MOI 22g, nowiutki ![]() Estee Lauder puder do ciałą Youth Dew, 24g, unikat! otwarty tylko do testu - jak nowy! Kredka Lancome Le stylo w brązie Guerlain Crazy Terracotta kilka razy omieciony pędzlem (bez welurku) puder w kamieniu yardley w biżuteryjnej kasecie Stratton (kaseta vintage, wartość produktu ok. 30 funtów) MAC liquidlast liner 2,5ml powerplum, kilka razy użyty dołożę do większej wymiany (może być gęsty) Giorgio Armani - Podkład Maestro Glow Nourishing Fusion Makeup 2 30ml, testowany 2-3 razy korektor YSL touch eclat 02, trudno ocenić ubytek - użyłam 4-5 razy L`Oreal False Lash Superstar Mascara, nowa w pudełeczku, oryginalna (żadna tandetna podróbka z allegro) cienie Guerlain: Ombre Eclat 4 Shades Eyeshadow #490 Turquoise Cendre tylko maźnięte, ubytek zerowy 406 Tsarina plus kredka pochodząca z tej samej kolekcji, dopasowana kolorystycznie Retractable Eye Pencil, kolor Bohemian clinique Take The Day Off 200ml, z pompką raz testowane gatineau serenite lotion nettoyante douceur 250ml, nowy kosmetyczny zestaw podróżny Molton Brown Z zapachów: MJ daisy edt ok. 45/50ml Harajuku Super G 30ml, tylko test (unikat) korek do Marc Jacobs Lola Gucci flora gardenia ok. 25/50ml Fragonard Savon & Eau de toilette Iris zestawy mydełko i woda toaletowa z kartonikiem Nowe! Kupione w perfumerii we Francji. Miss Dior Cherie edp ok. 8/30ml 2006r. Miss Dior Cherie edt ok. 48/100ml (tester z korkiem) 2010r. V&R Flowerbomb la vie en rose edt 50ml, ubytek 2-3 testowe psiki 2010r Escada born in paradise ok. 75/100ml Clinique aromatics elixir zestaw: zapach 25ml plus świeca, zestaw nowy nie tykany w pudełku (pudełko posiada rysy od przechowywania) Guerlain La Petite Robe Noire edp ok. 70/100ml Chanel N 19 odlewka 5ml plastik, ubytek jeden psik Dior Addict eau fraiche, unikat, pierwsza edycja ok. 48/50ml L'occitane verbena edt ok. 48/ 50ml kosmetyczny zestaw podróżny Molton Brown Uwaga! Zapachy są odpowiednio przechowywane i nie zmieniły swoich właściwości! Z pielęgnacji: Head&Shoulers extra thickening Tonic, 125ml, nowy w pudełku Signature Women shower gel 120ml, nowy Estee Lauder Youth - Dew body satinee 75ml, tylko test ubytek max 10% Brume de Rose Anti-Age, tonująca i regenerująca mgiełka do twarzy i ciała 125ml, raz testowana ubytek max 10% St.Tropez tan optimiser 85ml, bronzing lotion 85ml - nowe w firmowej kosmetyczce Elemis Aromapure body glow, 125ml tylko test ubytek oceniam na max. 5% Neutrogena blackhead eliminating, fighting solution 100ml, tylko test ubytek max 10% Nowy zestaw Old Spice w pudełku shower gel+shampoo 250ml i antyperspirant 50ml (citron) Ralph Lauren polon 3 deodorant 85g - sztyft męski, nowy TBS born lippy passion fruits rougers balsam do ust, nowy powąchany Inne: kopertówka (oryginalna, skórzana) Jimmy Choo, używana przeze mnie ale w doskonałym stanie, czarna Dla dziewczynek: Dygotka Barbie Magia Pegaza unikat, już nie do kupienia w sklepach! Piękne! na baterie: świecą jej policzki, dygocze i mówi w języku angielskim. wysokość około 40cm Do zabawki dodaję małą maskotę Dygotka w koronie - wysokość ok. 18cm, stan bardzo dobry. my little pony spike wieeelki przytulak, jak nowy! me to you - nowe, różnej maści i wielkości chętnie wymienimy na pet shop i akcesoria! Inne gadżety: termoloki Remington Jumbo curls raz wypróbowane (angielska wtyczka+przelotka) Buty Melissa (absolutnie oryginalne, żadne chińskie badziewie): - raspberry, szpilki perłowe z czerwonym sercem raz założone, rozm. 40 (moim zdaniem będą dobre na 39 lub 39,5, stan niemal idealny - vivienne westwood Lady Dragon Heart fioletowe szpilki z czarnym sercem, założone raz, jeden flek w prawym buciku leciutko otarty - można wymienić lub zrobię to na życzenie, rozm. 40 moim zdaniem będą dobre na 39 lub 39,5. __________________ kosmetycznie https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1122186 torebki JC, buciki Irregular Choice, baleriny 1to3, sukienka Oasis https://wizaz.pl/forum/showthread.php...1#post61319381 książki https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=833773[/SIZE] Edytowane przez peonies Czas edycji: 2017-07-24 o 13:55 |
|
|
|
|
#2 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Majówka u Peonies ;)
coś za
Gucci flora gardenia ok. 25/50ml Guerlain La Petite Robe Noire edp ok. 70/100ml St.Tropez tan optimiser 85ml, bronzing lotion 85ml - nowe w firmowej kosmetyczce
|
|
#4 |
|
Zadomowienie
|
Kochana coś u mnie za
Clinique aromatics elixir zestaw: zapach 25ml plus świeca, zestaw nowy nie tykany w pudełku oraz Guerlain crazy terracotta lub któreś z powyższych?
Perfumy na wymianę[/COLOR] Perfumy Chloe, Koszulka polo Burberry, urządzenie do oczyszczania porów Philips,PX90 program treningowy do odchudzania w domu - wymienię. SZUKAM: akcesoriów dla noworodka Ubrania dla dziewczyn w rozm 40-42 |
|
|
|
|
#5 |
|
Zakorzenienie
|
coś za dior addict?
|
|
|
|
|
#6 |
|
Zadomowienie
|
coś za daisy albo Guerlain La Petite Robe Noire?
oddam naprawdę dużo zapraszam na oba wątki!
|
|
|
#7 |
|
Zakorzenienie
|
Dziękuję, niestety nic
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#8 |
|
Wtajemniczenie
|
Head&Shoulers extra thickening Tonic, 125ml, nowy w pudełku
Signature Women shower gel 120ml, nowy Estee Lauder Youth - Dew body satinee 75ml, tylko test ubytek max 10% Brume de Rose Anti-Age, tonująca i regenerująca mgiełka do twarzy i ciała 125ml, raz testowana ubytek max 10% St.Tropez tan optimiser 85ml, bronzing lotion 85ml - nowe w firmowej kosmetyczce Elemis Aromapure body glow, 125ml tylko test ubytek oceniam na max. 5% Neutrogena blackhead eliminating, fighting solution 100ml, tylko test ubytek max 10% Nowy zestaw Old Spice w pudełku shower gel+shampoo 250ml i antyperspirant 50ml (citron) Gucci flora gardenia ok. 25/50ml ?
|
|
#9 | |||
|
Zakorzenienie
|
niestety nic nie znalazłam
---------- Dopisano o 08:48 ---------- Poprzedni post napisano o 08:45 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 08:51 ---------- Poprzedni post napisano o 08:48 ---------- Cytat:
Cytat:
|
|||
|
|
|
|
#10 |
|
Zakorzenienie
|
coś za korektor YSL touch eclat 02, trudno ocenić ubytek - użyłam 4-5 razy
?
|
|
#11 |
|
Zakorzenienie
Przekupka: 61 pkt / 100% pozyt.
|
Witaj, zainteresowało mnie:
MJ Daisy edt ok. 45/50ml Gucci flora gardenia ok. 25/50ml Miss Dior Cherie edt ok. 48/100ml (tester z korkiem) 2010r. Dior Addict eau fraiche, unikat, pierwsza edycja ok. 48/50ml Mam: Ferragano Signorina edp - minus 6 psików z 30 ml Prada Candy Kiss - minus 4 psiki z 30 ml CK Eternity - 100 ml minus 4 psiki Guerlain Champs-Elysees - z 30 ml zostało 3/4
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#12 |
|
Konto usunięte
|
Coś u mnie za Lokówka BaByliss C332E
|
|
|
|
|
#13 |
|
Zakorzenienie
|
a co oddasz za Chloe ?
|
|
#15 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 12:16 ---------- Poprzedni post napisano o 10:20 ---------- [1=f3c5f22a477733c3f05238e cee51cadb3aa4293a_6848b94 4d63c3;74083841]Coś u mnie za Lokówka BaByliss C332E [/QUOTE]niestety nic nie znalazłam |
|
|
|
|
|
#16 |
|
Zakorzenienie
|
podoba mi sie Guerlain La Petite Robe Noire edp ok. 70/100ml
wiemze Chloe jest malo a czy cos dobierzesz?
|
|
#17 |
|
Zadomowienie
|
coś za jimmy choo?
|
|
|
#18 |
|
Zadomowienie
|
Hej
Niestety nie mam paragonu, ale sprawdziłam wyciąg z konta i tusz i paletka kupione były w styczniu, ale mascara była otwarta na pewno później. Trzymałam ją w zapasach na przyszłość, ale niestety moja mama się na nią rzuciła, otworzyła, pomalowała raz i stwierdziła, że woli jednak silikonowe szczoteczki ![]() jeśli jesteś chętna na te rzeczy to chętnie się wymienię, ale nie na jimmy choo. za obie rzeczy chciałabym petitkę (i liner MAC, jeśli uznasz to za dużą wymianę )nie wiem czy koszty dobrze policzyłam, daj znać co myślisz.
Edytowane przez sysia_00 Czas edycji: 2017-05-31 o 13:50 |
|
|
|
|
#19 |
|
Zadomowienie
|
hmm, aż z ciekawości odkręciłam i jest świeżutka
na gwałt potrzebuję perfumów, może chciałabyś oddać któryś za samą paletkę?
|
|
|
#20 |
|
Zakorzenienie
Przekupka: 220 pkt / 100% pozyt.
|
Czesc! Moze cos za Guerlain Crazy Terracotta i korektor YSL?
Poza watkie mam Chanel Les Beiges Sheer Powder No 30 z ubytkiem....10%,moze mniej |
|
|
|
|
#21 |
|
Zadomowienie
|
Hej, widziałam w watku u Gosi179 ze pytałaś o meteoryty pearly white, trafiły do mnie i zastanawiam się czy jednak ich nie puścić w swiat... byłabyś nadal zainteresowana ?
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#22 |
|
Rozeznanie
Przekupka: 34 pkt / 100% pozyt.
|
Hej, masz może jakąś wishliste, byłabym zainteresowana melissami, nie mam w wątku nic o takiej wartości ale chciałabym poszukać poza wątkiem
|
|
|
|
|
#23 |
|
Zadomowienie
|
Hej, tym razem przychodze ja z propozycja
intersowala by Ci moze wymiana lokowki i MJ za AA i Lego?
|
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#24 |
|
Zakorzenienie
|
Hej, ja po miss dior cherie. Moj wątek nieaktualny ale do zaoferowania mam sporo smaczków ze swojej kolekcji - między innymi Kingdom McQueen, Kenzo Tigre, Lady Vengeance.
|
|
|
|
|
#25 |
|
Wtajemniczenie
|
cos za addict eau fraiche lub daisy
Moje zapachy "One of the things i love the most about you is the fact that you don't need me for anything. And yet, you find yourself needing me." Wymienię : https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1277186 |
|
|
|
|
#26 |
|
Zakorzenienie
|
Napisz proszę co poszukujesz, widzę że lubisz melisski wiec może i lubisz obagi ? Mam body mini nowiutkie. Mam też koraliki z Pandory na wydanie. W kazdym badz razie na cherie jednej i drugiej mi zależy
w razie czego napisz proszę priv bo ostatnio rzadko tu wchodzę. Pozdrawiam 😘
|
|
|
|
|
#27 |
|
Zadomowienie
|
Podobało mi się LPRN jednak jest go sporo ... a ja jednak chyba sobie zostawię kuleczki , są dość jasne ale coraz lepiej się docieramy
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#28 |
|
DobraRada-NieGłaszczGada.
Przekupka: 258 pkt / 100% pozyt.
|
Hej Piwonki
W sumie to chętnie przytuliłabym Jimmy Choo Edt...
|
|
#30 |
|
Zadomowienie
|
Hej kochana , napisz prosze czego szukasz za LPRN? Poszukałabym poza wątkiem
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Targowisko: kosmetyki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:26.

oddam sporo

)