| 
 | |||||||
| Notka |  | 
| Fryzury i styling Forum dla osób, które interesują się stylizacją fryzur oraz stylingiem. Chcesz pogłębić swoją wiedzę, podzielić się doświadczeniem? To miejsce jest dla ciebie. | 
|  | 
|  | Narzędzia | 
|  2006-05-05, 12:24 | #1 | 
| Przyczajenie Zarejestrowany: 2006-04 
				 | pbalejaze z brazow dla chlodnego typu urody:)

witam dziewczyny  mam ogromna prosbe chce zrobic sobie balejaz z brazow ( nie wiem nawet czy jasniejszych czy ciemniejszych naturalnie jestem jakby to ujac bardzo jasna brunetka albo bardzo ciemna szatynka  ) typ urody mam raczej chlodny mialybyscie moze jakies fotki z takimi balejazami dla chlodnych typow urody bylabym ogromnie wdzieczna pozdrawiam buziaki   Edytowane przez ankak21 Czas edycji: 2006-05-05 o 14:38 | 
|     |   | 
|  2006-05-05, 15:50 | #2 | 
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2004-07 
				 | 

Dot.: pbalejaze z brazow dla chlodnego typu urody:)

Przenoszę na fryzjerskie.    | 
|     |   | 
|  2006-05-05, 19:38 | #3 | 
| Przyczajenie Zarejestrowany: 2006-01 Lokalizacja: Francja 
				 | 

Hej, wklejam kilka fotek, takiego jaki ja chciałabym mieć. Tez jestem chłodnym typem i wiem, ze bardzo trudno jest dobrze zrobić balejaz, tak, zeby pasemka nie byly rude, ani zolte bez niszczenia wlosow. Ja dodatkowo mam dlugie, wiec po ostatniej wizycie u fryzjera i dowiedzeniu sie ile to kosztuje postanowilam sama sprobowac kilka pasemek na wierzchu (tak zeby ogolny efekt byl nadal ciemny). No i najpierw zafarbowalam zimnym brazem, a potem nalozylam takim kitem Garniera do pasemek na brazach. Cale szczescie, ze sa prawie niewidoczne, bo oczywiscie sa rude. Mimo tej zimnej farby pod nimi. No i nie zniszczyly wlosow, bo peklam i zmylam nieco wczesniej. Chyba lepiej ostatecznie byloby ich nie robic, albo wybulic na porzadnego fryzjera... wklejam tez zdjecie moich aktualnych wlosow po tej probie.

| 
|     |   | 
|  2006-05-05, 19:46 | #4 | 
| Przyczajenie Zarejestrowany: 2006-01 Lokalizacja: Francja 
				 | 

Zapomniałam o linkach   | 
|     |   | 
|  | 
|  Nowe wątki na forum Fryzury i styling | 
|  | 

| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
| 
 | 
 | 
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:44.